Τετάρτη, Μαρτίου 10, 2010

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΑΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΚΡΗ...

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση με τα «στημένα» ματς στα ελληνικά πρωταθλήματα. Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής διαβίβασε σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, φάκελο της UEFA προς την ΕΠΟ με στοιχεία για έξι «ύποπτους» ποδοσφαικούς αγώνες, ένας εκ των οποίων για την Σούπερ Λίγκα
Να υπενθυμίσουμε ότι το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο διαβιβάστηκαν άλλοι δυο φάκελοι στην Εισαγγελία με 19 αγώνες Β’ Εθνικής που (κατά την UEFA) είναι πιθανόν να στήθηκαν για στοιχηματικό όφελος.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ αναφέρει: «Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής διαβίβασε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου φάκελο της UEFA, που αφορά πέντε ποδοσφαιρικούς αγώνες της Β’ Εθνικής και έναν αγώνα της Σούπερ Λίγκ, οι οποίοι κατά τις εκτιμήσεις της UEFA και με διάφορους βαθμούς υπόνοιας ή τεχνικής πεποίθησης, είναι ενδεχόμενο να είναι προσυνεννοημένοι. Ζητήθηκε η συσχέτισή τους με τους δύο φακέλους, που έχουν ήδη διαβιβασθεί και η διερεύνηση του θέματος, στο πλαίσιο της διεξαγόμενης προκαταρκτικής εξέτασης.»

ΠΡΕΖΑ TV
10-3-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: