Τετάρτη, Μαρτίου 03, 2010

ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...

Η άγρια θύελλα που έγκαιρα είχε προειδοποιήσει το ΚΚΕ βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο πόλεμος, που έχουν εξαπολύσει η κυβέρνηση και η ΕΕ με την συναίνεση της ΝΔ και του ΛΑΟΣ κατά του λαού, γίνεται προς όφελος της ελληνικής και ευρωπαϊκής πλουτοκρατίας. Την ίδια επίθεση δέχονται όλοι οι λαοί της ΕΕ και γενικότερα.
Είναι ευθύνη και χρέος όλων των εργαζόμενων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, να απορρίψουν τα τρομοκρατικά διλήμματα και τα ψέματα κυβέρνησης - ΕΕ - πλουτοκρατίας και να ξεσηκωθούν. Πατριωτισμός είναι η πάλη να μην πτωχεύσει ο λαός.
Όλοι στο δρόμο του αγώνα για να αποκρούσουμε τους νέους άγριους φόρους στο ΦΠΑ και στα καύσιμα, τη δραστική μείωση μισθών και συντάξεων. Να αποτρέψουμε τον σφαγιασμό των δώρων Πάσχα - Χριστουγέννων και του επιδόματος αδείας. Είναι ψέμα ότι αυτό αφορά μόνο τον δημόσιο τομέα. Ο στόχος είναι να κοπεί εντελώς και στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα. Να σταματήσουμε το ξεθεμέλιωμα της Κοινωνικής Ασφάλισης και των συντάξεων, την απελευθέρωση των απολύσεων και την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, μέτρα που έχουν έτοιμα και θα αποτελέσουν το επόμενο κύμα επίθεσης.

Τα μέτρα αφορούν και πλήττουν καίρια όλους τους εργαζόμενους και όλα τα φτωχά και μεσαία λαϊκά στρώματα και με μια φωνή πρέπει τώρα να απαντήσουν «καμιά θυσία για την πλουτοκρατία». Δεν θα είναι προσωρινά και δεν θα είναι τα τελευταία. Η επίθεση θα συνεχίζεται και διαρκώς θα γίνεται πιο βάρβαρη αν τώρα δεν προσκρούσει σε μια ισχυρή, αγωνιστική, λαϊκή αντίδραση.
Για να τους σταματήσουμε πρέπει τώρα ο λαός να περάσει στην επίθεση. Να διεκδικήσει πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, στο λαϊκό εισόδημα. Προστασία των ανέργων. Δραστική φορολόγηση και κατάργηση των προνομίων των μεγαλοεπιχειρηματιών. Κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων.
Ο λαός πρέπει να εμπιστευτεί τη δύναμή του. Να εμπιστευτεί το ΚΚΕ. Τώρα πρέπει να εγκαταλείψει αποφασιστικά και συνειδητά τα κόμματα της πλουτοκρατίας και της ΕΕ, να οικοδομήσει τη δική του αντιμονοπωλιακή συμμαχία και να παλέψει για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία.

ΠΡΕΖΑ TV
3-3-2010

3 σχόλια:

Manolog3 είπε...

Αυτη ειναι η κατασταση καιρο τωρα. Το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο και την πληρωνει ο απλος πολιτης.

Οπως και να εχει παντως ειναι η πρωτη φορα που μια κυβερνηση(εδω γελαμε χαχαχα) βγαινει φατσα καρτα μπροστα στον κοσμο και λεει οτι δεν εχουμε αλλες επιλογες. Λες και παλιοτερα ειχαμε θα μου πεις?? Οχι ενταξει δεν ειχαμε αλλα τουλαχιστον μας παραμυθιαζαν. Το αγγουρι ομως πλεον εχει μπει για καλα στον κωλο μας και τωρα μας ζοριζει.

Οσο για το ΚΚΕ... ο κοσμος χανεται και το μουνι χτενιζεται!! Ας κοιταξει να πει καμια σοβαρη λυση και ας αφησει την αντιπολιτευση...

Οποιος δεν το εχει παρει πρεφα απο την Ευρωπη παιρνουμε εντολες... και εμεις ειμαστε τα προβατα.

Ευτυχως τουλαχιστον που ο απλος λαος δεν εχει και πολλα να του παρουν πλεον...του τα 'χαν παρει οι παλιοτεροι!!

Ανώνυμος είπε...

Να κατέβει στους δρόμους, όπως κατέβηκε από τη χαρά του στις χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ όταν έπεσε το Τείχος.

Ένα σύστημα που δοκιμάστηκε στην πράξη, απέτυχε και σήμερα είναι ξεπερασμένο, δεν πιστεύω πως μπορεί να δίνει και πολύ αξιόπιστες συμβουλές.

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ να αρχίζει να υποστηρίζει όλο το κόσμο και όχι μόνο αυτούς που είναι συσπηρωμένοι στο Κόμμα.
Και να μην πρίζει το κόσμο να συσπηρωθεί στο κόμμα του, λες και είναι αναγκαίο, όπως κάνουν πολλοί από αυτούς του ΚΚΕ στα κωλοπανεπιστήμια, πιέζουν διάφορους με το που ακούσουν κάποια πολιτική άποψη.
Και να προτείνει μία σωστή λύση και ουτοπίες και λάχανα, εμείς θα κάνουμε, εμείς θα σας φέρουμε τη σωτηρία, και η λύση είναι να κόψουμε με όλους στην Ευρώπη σχέσεις όπως και από τις ΗΠΑ και να έχουμε σχέσεις μόνο με την Κίνα και την Κούβα.
Ξυπνίστε ρε ΚΚΕδες ο λαός είναι στο έλεος του θεού και δεν αντέχει άλλο.
Πω ρε πως έφτασε σε αυτό το σημείο η χώρα; και όχι μόνο αυτό μας σχολιάζουν όλα τα ξένα ΜΜΕ.