Κυριακή, Μαρτίου 07, 2010

ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ...

«Ξεκινήστε την ανέγερση σχολείων, ΤΩΡΑ»! Με το σύνθημα αυτό, γονείς και μαθητές του δήμου Ευόσμου κλείνουν αύριο το πρωί την εσωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, σ τη διασταύρωση Καραολή και Δημητρίου με Αριστοτέλους, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το δημαρχείο της περιοχής.
Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία του Ευόσμου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το "διαρκώς διογκούμενο" πρόβλημα σχολικής στέγης στον Εύοσμο, ενώ στο πλευρό τους έχει ταχθεί και η δημοτική αρχή.
"Δηλώνουμε το παρόν και συμμετέχουμε στη μεγάλη κινητοποίηση της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας του δήμου μας. Ενώνουμε τη φωνή μας και συμπορευόμαστε, διεκδικώντας εδώ και τώρα λύση στο τεράστιο πρόβλημα της σχολικής στέγης. Ο Εύοσμος χρειάζεται νέα σχολεία. Οι αντοχές εξαντλήθηκαν και απαιτούμε άμεσα τη δρομολόγηση έργων και παρεμβάσεων για την κατασκευή νέων σχολικών μονάδων", ανέφερε ο αντιδήμαρχος παιδείας Γιάννης Καμαρινός.
Όπως ανακοίνωσαν, "η διαμαρτυρία της Δευτέρας αποτελεί την αρχή μιας σειράς δυναμικών κινητοποιήσεων που δρομολογεί ο δήμος Ευόσμου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων".

ΠΡΕΖΑ TV
7-3-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΣΑΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

Το Προεδρείο του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού, απευθύνει κάλεσμα προς τους Απανταχού Έλληνες, να ενισχύσουν την εκστρατεία για το «Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας» που δημιουργήθηκε για την μείωση του δημόσιου χρέους της χώρας.


ΚΑΙ ΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ

Η συνεχιζόμενη απάτη, με χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων, πρέπει κάποτε να σταματήσει...
Ανίκανοι και επιζήμιοι: Συντονιστή ΣΑΕ ΗΠΑ Θεόδωρε Σπυρόπουλε και μέλη του Περιφερειακού Συμβούλιου (Ανδρέου Αλίκη, Οικονομίδη Κων/νε, Γαλανάκη Μιχάλη, Γαρυφάλλη Σπύρο, Καραλέκα Κων/νε, Καραβίτη Παναγιώτη, Κατός Εφθαλία, Κοκόλη Στέλλα, π. Κυρίτση Νικόλαε, Λαλιώτη Θεόδωρε), ο ελληνικός λαός σας πληρώνει 500.000 δολ. κάθε χρόνο, γιά αχρείαστα γραφεία με ακροβοπληρωμένους υπαλλήλους, τις χωρίς ουσία ''φιέστες'', τις δικές σας συνευρέσεις (αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, φαγητά) κ.ά, με το γνωστό μηδενικό αποτέλεσμα γιά τους Ομογενείς. Πότε, επιτέλους, θα σταματήσετε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη της Ομογένειας και να σπαταλάτε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων, γιά τις προσωπικές σας τυχοδιωκτικές ''φιλοδοξίες'', την καλοπέρασή σας και το βόλεμα των ''ημετέρων'' σας; (Νομίζετε ότι οι Ομογενείς είναι κάφροι και δεν έχουν καταλάβει, τόσα χρόνια, τι γίνεται; Αποδείξατε -επιεικά- όλοι σας, πόσο ανίκανοι, αλλά κι επιζήμιοι είστε)...

ΤΑ ΣΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Θυμησου Ελληνα
21-4-1967
Επτα χρονια χωρις τρωκτικα-κλεφτες-απατεωνες-προδοτες
Από το ζιβαγκο στις βιλες της Εκαλης..προσκυνημενους
Αλλα με δουλεια,αξιοπρεπεια.εντιμοτητα

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ
ΠΟΤΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ?
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ?
ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ?
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ?
ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ?
ΠΟΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ?
ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΗΤΑΝ ΝΑΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΡΟ ΠΡΕΖΑΚΗΔΩΝ -ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ?
Αυτά δεν αρεσαν στους Αμερικανους ,στους πολιτικους οι οποιοι πουλουσαν την πατριδα για την εξουσια και εγινε η μεγαλη προδοσια
ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ,ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ.
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ
Ο αγωγος του Μπουργκας και οι υπολοιποι αγωγοι είναι ολη η ιστορια
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ . (Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ.
Με τον μηχανισμο και τους νεους «ελληνες» εφιαλτες ετοιμαζουν να κλεισουν τα μειζονα εθνικα θεματα Τουρκια Θρακη-Αιγαιο
Αλβανια εγκαταλειψη μειονοτητος και θεμα Τσαμουριας.
Σκοπιανο .

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ
21-4-1967

Ανώνυμος είπε...

ton periferiako oxi thn periferiako. h paralia oxi h paraliakh. h egnatia oxi h lewforos egnatias. ayta gia toys filoys a8hnaioys