Πέμπτη, Μαρτίου 11, 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ...

Κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων συγκεντρώσεων - πορειών, που πραγματοποιήθηκαν τις μεσημβρινές ώρες σήμερα στο κέντρο της Αθήνας συνέβησαν τα ακόλουθα:
Σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας - Πατησίων, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Σύνταγμα, Ομόνοια κλπ.- ομάδες ατόμων επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων εκτοξεύοντας πέτρες, μολότωφ και άλλα αντικείμενα. Επίσης προκάλεσαν φθορές σε έξι (6) εμπορικά καταστήματα, τέσσερα (4) ξενοδοχεία, τρία (3) υποκαταστήματα τραπεζών (θραύσεις – ραγίσματα τζαμιών) καθώς και σε δύο (2) οχήματα.
Οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν στοχευμένα, προκειμένου να απωθήσουν τα άτομα, να διασφαλίσουν την ομαλή εξέλιξη της πορείας και να αποτρέψουν κλιμάκωση των επιθέσεων και φθορών, κάνοντας σε ορισμένες περιπτώσεις χρήση δακρυγόνων.
Προσήχθησαν συνολικά δέκα έξι (16) άτομα και μέχρι στιγμής έχει σχηματισθεί δικογραφία για εννέα (9) από αυτά. Τραυματίστηκαν από ρίψεις αντικειμένων δεκατρείς (13) αστυνομικοί.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΑΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΡΙΞΑΤΕ...

ΠΡΕΖΑ TV
11-3-2010

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΟΙ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι πάντα αυτές οι "λαϊκές" εξεγέρσεις πρέπει να συνοδεύοντε πάντα με πλιάτσικο. Λαική αντίδραση η επίθεση στο ΠΛΑΙΣΙο με ολους τους φταίχτες να είναι μεσα σ' αυτό!!!
Ρε τσογλαναραίοι θα αφήστε το κόσμο να διασηλώσει γι΄αυτά που τον καίνε, και οχι για γι' αυτά που θέλετε να σουφρώσετε εσείς?

Ανώνυμος είπε...

γιατί πάντα ρε από πάνω βλήμα, οι εξεγέρσεις συνοδεύονταν από λεηλασίες, από επανοικειοποίηση δηλαδή ενός ελάχιστου μέρους του πλούτου που συσσωρεύουν οι καπιταλιστές από την εκμετάλλευσή μας.

η μνησικακία και ο κομπλεξισμός καλά πάνε.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα ήμουν στην πορεία . Η αστυνομία τα ξεκίνησε όλα μπαίνοντας ανάμεσα στους διαδηλωτές δέκα λεπτά αφού άρχισε η πορεία και προσπάθησε να την κόψει στη μέση . Αφού η πορεία ακινητοποιήθηκε για μισή περίπου ώρα , κάτω από τη γενική κατακραυγή αναγκάστηκαν και αποσύρθηκαν . Και για να μιλήσουμε λίγο διαφορετικά απαντώ στον 8:07 "κάτσε στο σπιτάκι σου και μη μας ζαλίζεις τα αρχίδια παπάρα" Καλό βράδυ στους υπόλοιπους .

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή πανηλήθιε 8.37 πρέπει να διαδηλώνουν όλοι για τη δικιά σου βόλη.
Δεν σε νοιάζουν τα μέτρα, που μας φυστίκωσαν, αλλά το πλιάτσικο που θα κάνεις

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 8:37!!
ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!!
ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ
ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΑΕΡΙΑ!!
ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Greece is a beautiful country, with the great history. And the people are very nice.
But this situation with the crisis is very bad for the "small" Greek and very good for the "big" and rich Greek.
Poor Greece....
And the question is, what are you doing now? How will it go next?
I hope that the Greek people will survive this terrible situation.

21stCentury

Ανώνυμος είπε...

θα survive this terrible situation με δυναμικές αντιδράσεις.

Ανώνυμος είπε...

8.07 αν είσαι βολεμένος, φραγκάτος ή στα σκάει η μαμά κι ο μπαμπάς γιατί να κατέβεις στην πορεία; Ποια τεμπελόσκυλα των 700 ευρώ; Οι συνταξιούχοι; Ο σύλλογος τυφλών; Οι εργαζόμενοι στην ACS και στην Speedex; Οι μάγειρες και οι σερβοτόροι; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Είδαμε κάποιους με σακούλες από μαγαζιά την ώρα της πορείας κάνανε τα ψώνια τους... Στ'αρχίδια τους αν κάποιοι δεν έχουν να φάνε. Οι μόνοι που δεν κατεβαίνουν στις πορείες είναι οι φοβισμένοι, τα βύσματα, οι βολεμένοι, οι πλούσιοι και τα αφεντικά. Εγώ αν και ιδιωτική υπάλληλος κατέβηκα χθες στην πορεία γιατί δεν μπορώ να ζήσω αξιοπρεπώς με το μισθό που παίρνω και δεν μπορώ να θυσιάσω ούτε ευρώ όχι τον 14ο μισθό! Μας ρίξανε δακρυγόνα χωρίς λόγο στην Πατησίων για να μπορέσει να περάσει μπροστά η πορεία της ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ... Και μετά την πορεία μπήκαν τα γουρούνια στα Εξάρχεια ενώ κάθονταν άνθρωποι στις καφετέριες και ρίξανε δακρυγόνα ακόμα και μέσα σε μαγαζιά. ΑΙΣΧΟΣ