Τετάρτη, Μαρτίου 24, 2010

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ:ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ;;;

Ενώπιον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του υφυπουργού, Σπύρου Βούγια, του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Λευτέρη Οικονόμου, αλλά και εκατοντάδων σπουδαστών της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Μανώλης Γλέζος έθεσε το εξής ερώτημα: «Ποιος είναι ο ρόλος της αστυνομίας σήμερα; Να καταστέλλει τους λαϊκούς αγώνες ή να διώκει αυτούς που παραβαίνουν τον κώδικα ποινικού δικαίου;».
Ο αγωνιστής της Αριστεράς και της Εθνικής Αντίστασης με αφορμή τον εορτασμό της 25ής Μαρτίου μίλησε το πρωί στη Σχολή Αξιωματικών της Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα, προσκεκλημένος της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ, μετά το περιστατικό της ρίψης χημικών που δέχτηκε στο πρόσωπό του από άνδρα των ΜΑΤ σε διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας πρίν από λίγες εβδομάδες.
Ο 88χρονος Μ. Γλέζος, ο οποίος άνοιξε την ημίωρη ομιλία του λέγοντας «καλημέρα στα παιδιά και στα εγγόνια μου», παράθεσε σύντομα μαθήματα ιστορίας από την αρχαία Ελλάδα έως σήμερα. Ο κ. Γλέζος αναφέρθηκε στην επανάσταση του 1821, στον αγώνα που έκαναν οι έλληνες την περίοδο της κατοχής σε συνδυασμό με τον αρνητικό ρόλο της χωροφυλακής, αλλά και στους αναγκαίους, όπως είπε, αγώνες που πρέπει να κάνει τώρα ο λαός.
Οι σπουδαστές της αστυνομίας δώρισαν στον κ. Γλέζο μια πλακέτα, ενώ στην εκδήλωση απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς ο κ. Χρυσοχοϊδης και ο κ. Βούγιας.

ΠΡΕΖΑ TV
24-3-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Pali kala pou ekane kai ena mikro mathimataki istorias gia na 3eroun ti egine tote, ta amorfwta sthn pliopshfia tous. :-)

Ανώνυμος είπε...

Oups, me 3efuge, sorry an plhgwsa 'h ethi3a kanenan gennaio mellontiko agwnisth ths EL.AS. :-P

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ ΓΛΕΖΟ.
ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΚΕ-ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΣΤΟΝ 2ο ΠΟΛΕΜΟ.
ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΙΟΛΙΔΩΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.Η ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΣΕΧΙΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΩΣΕΙ ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΟΥΦΗΞΑΤΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .ΚΑΡΙΟΛΙΔΕΣ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗ ΨΥΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

@1:10

Πως να πάει μπροστά αυτή η χώρα, όταν οι ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, έχουν τα μούτρα να μιλάνε...

Είσαι ντροπή βλακάκο. Είσαι σύγχρονος Εφιάλτης εσύ και το σινάφι σου.

Και μια συμβουλή, αφού δεν ξέρεις να γράφεις και το IQ σου είναι σε διψήφια νούμερα, τι το θες? Άντε να παίξεις με το γκλοπ και την ασπίδα σου ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ.