Παρασκευή, Μαρτίου 05, 2010

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΩΛΟΧΕΡΟ ΕΒΑΛΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ...

Κοινή δράση κατά της κερδοσκοπίας και παροχή τεχνογνωσίας και... συμβουλών, αντί οικονομικής βοήθειας, υποσχέθηκε στον Γ. Παπανδρέου η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ. Τόσο η Γερμανίδα πολιτικός, όσο και ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέφεραν ότι η Ελλάδα δεν ζήτησε χρήματα από το Βερολίνο.
Η καγκελάριος Μέρκελ απέφυγε να απαντήσει για τα βήματα τα οποία προτίθεται να κάνει, στην περίπτωση που η Ελλάδα δεν καταφέρει να δανειστεί από τις αγορές. Όπως είπε, αυτή τη στιγμή δεν τίθεται ζήτημα σταθερότητας της Ευρωζώνης, άρα δεν υφίσταται και θέμα παροχής οικονομικής βοήθειας. Ζήτησε από τον Γ. Παπανδρέου να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν σε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, λέγοντας ότι θα έχει θετικό αντίκτυπο και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι αγορές την Ελλάδα.

Παραδέχτηκε ότι η δυσχερής κατάσταση της ελληνικής οικονομίας οφείλεται και σε κερδοσκοπικά παιχνίδια, στέλνοντας μήνυμα και στην αμερικανική κυβέρνηση να αναλάβει δράση για τον περιορισμό τους. Όταν κάποιος επιβουλεύεται τιο σπίτι του γείτονα, κινδυνεύει και το δικό σου, σημείωσε. Επισήμανε ότι Ελλάδα και Γερμανία, μαζί με την Κομισιόν,θα αναζητήσουν λύση για το πρόβλημα αυτό, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν οι κερδοσκόποι να αφήνονται ελεύθεροι. Εξάλλου, αναφορά στο ζήτημα γίνεται και στο κοινό ανακοινωθέν που εξέδωσαν οι δύο πλευρές.
Η Άνγκελα Μέρκελ αρνήθηκε ότι μέλη της γερμανικής κυβέρνησης συνεισέφεραν στη διαμόρφωση εχθρικού κλίματος απέναντι στην Ελλάδα. Εξέφρασε τη διαφωνία της με τις δηλώσεις βουλευτών που προέτρεπαν την Ελλάδα να πουλήσει ακατοίκητα νησιά.
Απαντώντας σε ερώτηση για το δημοσίευμα που ζητούσε από την Ελλάδα να πουλήσει τα νησιά της, ο Γ. Παπανδρέου βρήκε αφορμή για να προσκαλέσει τους Γερμανούς να επενδύσουν στα ελληνικά νησιά, μέσω των Ανανεώσιμων πηγών Ενέργειας και του Τουρισμού.

ΠΡΕΖΑ TV
5-3-2010

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τοσο λιγο πρωθυπουργο δεν εχω ξαναδει.
τελος το ηλιθιο παιδακι που βγαλαμε.
πρεπει να φυγει ακομα και με τη βια.


οποιοσδηποτε μα οποιοσδηποτε αλλος θα ειχε αξιοπρεπεια και αυτοπεποιθηση με τη μερκελ.
ακομα και αν ητανε απο την ζιμπαμπουε και ακομα και αν χρωστουσε τα 10πλασια απο εμας.

ειπε 130 ευχαριστω και απαντουσε κανονικα οτι δεν θα πουλησουμε νησια γιατι τα αγαπαμε!!!
αντι να μην απαντησει καν, η να ριξει γερη μπηχτη.

φανηκε ποσο ολοι εξω τον κανουν οτι θελουν.
γιαυτο τρελαθηκαν απο χαρα οι τουρκοι οταν ειχε βγει.

μετα και απο αυτα τα αθλια μετρα,
για μενα γιωργακης και πασοκ οριστικα τελος.

Ανώνυμος είπε...

θα μας γαμήσει το Δ.Ν.Τ.
θα μας παρει απ' ολες τις τρυπες και μετα θα ξεζουμησει και οτι πλουτο εχει αυτη η χωρα..

Ο Γιωργακης τωρα εμαθες οτι ειναι για τον πουτσο ρε φίλε?Ποσα χρόνια μένεις στην ελλάδα,τρία???

Ανώνυμος είπε...

Etsi ki alliws h Ellada eixe 3eka8arisei oti den 8elei xrhmata.
Alla kapioi to pane gyreuontas san tous Germanous poy den 8eloyn na katalaboyn kai exoun ginei ex8rikoi apenanti sthn Ellada kai ston aplo polith.
Ante kofte to twra...

Ta "eyxaristw" o Jeffrey giati ta elege? eipame pes mia, duo, treis oxi 100... eleos.

Ανώνυμος είπε...

http://hellastv.blogspot.com/2010/03/blog-post.html

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Το τρωκτικό έγινε εταιρεία....

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ !!!

Το επόμενο βήμα έκαναν οι συντάκτες - δημοσιογράφοι ιδιοκτήτες και διαχειριστές του τρωκτικού. Ο Σωκράτης και οι φίλοι του έστησαν Λιβεριανή, υπεράκτια εταιρεία (offshore) και υπό τη στέγη της πλέον λειτουργεί το troktiko.blogspot.com . Μάλιστα στο τρωκτικό, εδώ και μερικές ώρες, δίνουν και τα στοιχεία της εταιρείας, όπως και ένα τηλέφωνο. Το τηλέφωνο δεν είναι ούτε Λιβεριανό ούτε Ελληνικό. Είναι ένα Κυπριακό κινητό το οποίο μέσω roaming χτυπάει στην Ελλάδα... Ακολουθούν τα στοιχεία της εταιρείας όπως δίνονται στο blog , και με copy paste και με print screen:Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο troktikos@gmail.com (και ιδιαίτερα οποιοσδήποτε ενοχλείται απο ανάρτησή μας που σίγουρα θα έγινε χωρίς σκοπιμότητα) να έρχεται σε επαφή άμεσα μαζί μας. "Lester International Company", 80 broad street Monrovia, Λιβερία - Tηλ. επικοινωνίας:

0037259292619 (Δ-Π από 14.00-16.00μ.μ)

Ανώνυμος είπε...

Η μαλακισμενη η ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ την ωρα που ο ελληνικος λαος σφαζοταν στο γονατο με αυτα τα αθλια μετρα του μαλακα,

πηγε στα μουλωχτα να περασει ενα νομο που ακυρωνε τις μειωσεις των φαρμακων!!.

Πηγε δηλαδη να καλυψει τις φαρμακευτικες που πινουν το αιμα μας στην κυριολεξια ολα αυτα τα χρονια με το λαδωμα των γιατρων ωστε να γραφουν αχρηστα φαρμακα.

αν δεν υπηρχε η σπαταλη στα φαρμακα, ο μαλακας θα μπορουσε να μας δωσει ακομη και αυξησεις! για να καταλαβετε το μεγεθος της κλεψιας που γινεται.

Και η γαμημενη η κωλοχοντρη
ΚΑΤΣΕΛΗ που φαινεται της τα σκασανε χοντρα, πηγε να τους καλυψει!!.

Εφαγε μετα τρελο κραξιμο απο το μισο σχεδον ΠΑΣΟΚ, μολις την πηραν χαμπαρι.

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ?

Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Η ΨΩΛΑ?



ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΣΑΝΕ ΠΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

den mporo na ton vlepo allo ton panivlaka.

Aigio είπε...

10 μήνες φυλακή στον Νομάρχη Αχαίας, κ. Δημήτρη Κατσικόπουλο, για παράβαση καθήκοντος!

Πόσο μεγάλη είδηση μπορεί να αποτελέσει η καταδίκη ενός νομάρχη με 10μηνη φυλάκιση για παράβαση καθήκοντος κατ εξακολούθηση και με πρόθεση για πράξεις επ ωφελείας τρίτου….

Η απάντηση είναι ότι αν μιλάμε για Αχαΐα και για νομάρχη ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν αποτελεί είδηση μεγάλη αλλά θα είναι και θαύμα αν περάσει έστω και μέσα από πολύ ψιλά γράμματα κάποιων τοπικών εφημερίδων. Το θέμα όμως είναι ότι με την πρόσφατη απόφαση του (495-496/2010) το τριμελές πρωτοδικείο της Πάτρας καταδίκασε τον κ. Κατσικόπουλο Δημήτρη, νομάρχη Αχαΐας σε φυλάκιση 10 μηνών (!!) για πράξεις που τελέσθηκαν από αυτόν στις 3-11-2003 και 25-5-2004. Οι πράξεις αυτές αφορούσαν στο ότι δεν έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες ελέγχου σε γνωστό εργολάβο κατασκευαστή κατοικιών στη Πάτρα (Ζώη Αθανασόπουλο) ο οποίος ανέγειρε παράνομα (κατά το δικαστήριο) τον 5ο όροφο πολυκατοικίας συνολικού εμβαδού 305 τ.μ, στην περιοχή της Αρόης η οποία αποτελεί μία από τις πιο ακριβότερες περιοχές της πόλης.

Πιθανολογούμε ότι ο κ. Κατσικόπουλος θα υπέβαλε ήδη έφεση κατά της απόφασης και έτσι νομικά θα έχει την δυνατότητα να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές μιας και απότι γνωρίζουμε είναι πολύ δύσκολο να εξετασθεί αυτή μέχρι τον επόμενο Νοέμβριο που θα γίνουν οι δημοτικές και περιφερειακές (αν περπατήσει ο Καλλικράτης ) εκλογές. Φανταζόμαστε όμως ότι το μεγάλο ερώτημα είναι αν το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου είναι διατεθειμένος να ριψοκινδυνεύσει μια μελλοντική απόρριψη της έφεσης του κ. Κατσικόπουλου και να βρεθεί με έναν μελλοντικό περιφερειάρχη ή δήμαρχο υπόδικο….

Είναι πάντως αλήθεια και λογικό ότι ο δήμαρχος της Πάτρας κ. Φούρας μετά την δικαστική απόφαση εναντίον του νομάρχη, νοιώθει πολύ μα πολύ πιο σίγουρος για το επίσημο χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητα του σαν Δημάρχου της Πάτρας στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

na doume esena pote tha sou valei