Παρασκευή, Μαρτίου 19, 2010

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ...ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΠΙΕΖΕΤΕ;;;;

ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εργάζεται για να προετοιμάσει το έδαφος, ώστε να υπάρξει πολιτική απόφαση για τη στήριξη της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της 25ης Μαρτίου. Αυτό επεσήμανε ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας, Όλι Ρεν, ο οποίος υπογράμμισε ότι η Ελλάδα έκανε ό,τι έπρεπε για να πετύχει τους φιλόδοξους στόχους μείωσης του ελλείμματος.
Ο Αμαντέου Αλταφάζ τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση όχι μόνον ανέλαβε δράση για τον περιορισμό του ελλείμματος, αλλά έκανε και μια τεράστια και θαρραλέα προσπάθεια σε πολιτικό επίπεδο. Όπως τόνισε, το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των προσπαθειών εξόδου από την κρίση και η εφαρμογή του αποτελεί προϋπόθεση για τη στήριξη από την Ε.Ε.
Οι διαβουλεύσης για τον μηχανισμό στήριξης γίνονται βάσει της πολιτικής δήλωσης της 11ης Φεβρουαρίου, με την οποία οι ηγ'ετες της ευρωζώνης δεσμεύτηκαν για συντονισμένη δράση, αν χρειαστεί, προκειμένου να διαφυλαχθεί η σταθερότητα του ευρώ.

ΠΡΕΖΑ TV
19-3-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: