Τρίτη, Μαρτίου 09, 2010

Η ΜΟΔΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ SUPER MARKETS...ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ...ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ...

Ομάδα νεαρών εισέβαλε, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, σε σούπερ μάρκετ, στην Καισαριανή, πήρε τρόφιμα και εμπορεύματα από και στη συνέχεια τα μοίρασε σε περαστικούς.
Περίπου είκοσι άτομα, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν σε σουπερμάρκετ στη διασταύρωση Εθνικής Αντιστάσεως και Κλαζομενών.
Αφού γέμισαν καρότσια με διάφορα εμπορεύματα, βγήκαν έξω, όπου τους περίμεναν άλλοι περίπου δεκαπέντε σύντροφοί τους και άρχισαν να τα μοιράζουν στον κόσμο.
Λίγο αργότερα, στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, αλλά στο μεταξύ, οι νεαροί είχαν γίνει άφαντοι.

ΣΚΗΝΙΚΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ...

ΠΡΕΖΑ TV
9-3-2010

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KAI ROBEN TWN BENZINADIKON PAIDIA SOS!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία, να κλέβουμε ο ένας των άλλον με την δικαιολογία του Ρομπέν των Δασών. Μάλλον Ρομπέν των Φαιδρών έχουν καταντήσει οι ακτιβιστές.

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ είπε...

η πείνα δεν έχει μάτια.

Ανώνυμος είπε...

μονο εγω ειμαι που χαιρομαι οταν ακουω ληστειες σε τραπεζες και βενζιναδικα?

ειναι αυτο που λεμε ο κλεψας του κλεψαντος.

μαλλον χαιρονται κι αλλοι..

Ανώνυμος είπε...

Με χρήματα κατευθείαν από την τσέπη των πολιτών κι όχι από… εθνικά κονδύλια ή κοινοτικούς πόρους θα υλοποιήσει η Κυβέρνηση το πρόγραμμα της για πράσινη ανάπτυξη.Και πως θα γίνει αυτό; Μέσω των τιμολογίων της ΔΕΗ…! Έτσι, τους επόμενους μήνες μαζί με τα υπόλοιπα «χαράτσια» που πληρώνουμε με τον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, θα δούμε το ειδικό τέλος να αυξάνεται από 0,30 λεπτά που είναι σήμερα, βαθμιαία μέχρι και 3 ευρώ.

Με αυτό τον τρόπο λοιπόν θα χρηματοδοθητεί η πράσινη ανάπτυξη

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ είπε...

μας βλέπω να στηνόμαστε έξω από τα σούπερ μάρκετ και να περιμένουμε τον ρομπέν πότε θα περάσει.
ρε ρομπέν, πες τι ώρα θα περάσεις να χουμε έτοιμη το καρότσι.

Tryfon είπε...

ευτυχως μερικοι εχουμε παραδείγματα απο την οικογένεια. Καπιοι ελληνες, και οχι μονο, αναγκαστηκαν να μεταναστευσουν ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΜΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ!!! Αδικιολογητο το κλέψιμο!!!!

Ανώνυμος είπε...

MIA XARA XRHMA VGAZEI KA8E XRONO O VASILOPOYLOS KAI O SKLAVENITHS ASE NA XASOUN KAI KANENA FRAGKO...STO KATW KATW EINAI APO TIS LIGES EPIXEIRISEIS POY PAROUSIASAN KERDH THS TAXEOS TWN 25EKATOMYRIWN EURW.K AYTO SE PERIODO KRISIS ETSI...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειμαστε κλέφτες κι ούτε σκοπεύουμε να γίνουμε
τέτοιες πράξεις είναι πιο πολύ συμβολικές
στοχεύουν στην αφύπνιση και δίνουν ένα σημείο
αναφοράς κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά βρίσκω αυτό που κάνουν οι ''Ρομπέν'' λαικιστικό καφριλίκι.
Δεν είναι τίποτε άλλο από κοινοί κλέφτες.
Αυτό έλειπε τώρα να θεωρούμε και την κλοπή, ή όποια άλλη εγκληματική ενέργεια, κοινωνικά αποδεκτή συμπεριφορά.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο λάθος να χαρακτηρίζονται ακτιβιστές τα ψεύτο-προδευτικά κλεφτράκια.

Η παραπάνω περίπτωση είναι καθαρό παράδειγμα εκφυλισμού των αξιών της κοινωνίας μας. Κάποιοι θεωρούν κακό το να υπάρχουν κερδοφόρες επιχειρήσεις (οι οποίες λειτουργούν σε συνθήκες αρκετά σκληρού ανταγωνισμού) σε εποχές κρίσης αλλά καλό το κλέψιμο τύπου
Ρομπέν των δασών.

Επιπλέον σκληρά και δύσκολα μεροκάματα υπάρχουν ακόμα για όσους δεν έχουν να φάνε, είπαμε έχουμε κρίση αλλά δεν περνάμε και κατοχή 2ου παγκοσμίου πολέμου ώστε να κλέβουμε τα supermarket.