Τετάρτη, Μαρτίου 10, 2010

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ WWW.GAMATO.INFO

Δικογραφία σε βάρος ένδεκα ατόμων, εκ των οποίων έξι συνελλήφθησαν για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, σχηματίστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση σε Αθήνα, Λάρισα, Πέλλα και Θεσσαλονίκη, που έγινε στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την πάταξη της πειρατείας, μέσω διαδικτύου.
Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν συντελεστές ή συνδέονταν στην ιστοσελίδα www.gamato.info, είτε ως διαχειριστές, είτε ως επίσημα μέλη (vip mempers) και διαμοίραζαν ψηφιακά αρχεία με τραγούδια, ταινίες και παιχνίδια.

Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται μετά τη μήνυση, που υπέβαλε εκπρόσωπος της εταιρίας προστασίας οπτικοακουστικών έργων «ΕΠΟΕ», κατά των διαχειριστών της ιστοσελίδας.
Η εν λόγω ιστοσελίδα είχε 850.000 μέλη και δεχόταν καθημερινά 16 εκατ. επισκέψεις και ήταν το δημοφιλέστερο ελληνικό σάιτ απ' όπου οι χρήστες «κατέβαζαν» κινηματογραφικές ταινίες, μουσικά κομμάτια, λογισμικά, παιχνίδια και άλλα, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη οικονομική ζημιά στις εταιρίες εμπορίας, καθώς και φοροδιαφυγή.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, σύμφωνα με μελέτη, που εκπονήθηκε από διεθνή εταιρία ερευνών, η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, με υψηλότερο ποσοστό πειρατείας (57%), ενώ τις άλλες δύο θέσεις καταλαμβάνουν η Βουλγαρία με 68% και η Ρουμανία με 66%. Η λιανική αξία μόνο για παράνομο λογισμικό, που αντιπροσωπεύει το απολεσθέν εισόδημα για την παγκόσμια βιομηχανία λογισμικού, ξεπέρασε το όριο των 50 δισ. δολαρίων για πρώτη φορά το 2009.

Για την Ελλάδα οι οικονομικές απώλειες ανέρχονται σε 171 εκατ. ευρώ, μόνο για παράνομο λογισμικό, χωρίς να απολογίζονται οι απώλειες από τις ισοτιμίες, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, εάν προσθέσουμε και τα πνευματικά δικαιώματα απο τις κινηματογραφικές ταινίες, τραγούδια, παιχνίδια και άλλα, «οι απώλειες τα τελευταία 7 χρόνια, όπως εκτιμούν οι εταιρίες, πλησιάζουν συνολικά το 1 δισ. ευρώ, το οποίο μεταφράζεται σε λιγότερες θέσεις εργασίας και μειωμένη ανταγωνιστικότητα για τον εγχώριο κλάδο της πληροφορικής, μουσικής και θεαμάτων».
Από τις έρευνες, που έγιναν, κατασχέθηκαν συνολικά 27 σκληροί δίσκοι, εκ των οποίων οι δύο εξωτερικοί, πέντε φορητοί υπολογιστές και 604 DVD. Οι δύο απο τους κατηγορούμενους μένουν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, γι αυτό έχει ενημερωθεί η Ιντερπόλ για τη σύλληψή τους.
Την εποπτεία όλων των ερευνών είχε ο προιστάμενος της εισαγγελείας Αθηνών, Ιωάννης Σακελλάκος, μαζί με την αρμόδια Εισαγγελέα για τη δίωξη των ηλεκτρονικών εγκλημάτων, Ελένη Ράικου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς.

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΟΥΜΕ...
ΤΟ GAMATO.INFO ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΓΙΑ DOWNLOAD ΤΑΙΝΙΕΣ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΤΛ.
ΔΕΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΎΣΕ ΣΤΟΥΣ SERVER ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΑ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.
ΕΙΧΕ ΑΠΛΑ LINKS ΓΙΑ PEER TO PEER ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ SITE ΜΕ LINKS ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
10-3-2010

42 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τωρα να δεις πως θα κονομησουν οι αραπηδες με τα dvd.

χααααχαχχα

παλι μια τρυπα στο νερο κανανε τα ζωα.

καλα να παθουν.

ασε που θα ανοιξουν και πολλα περισσοτερα torrents τωρα σαν αντιδραση.

xaaxaxaax

ζωα της ΕΠΟΕ.

μια ζωη ζωα θα'στε.

kopria είπε...

Βλέπω ότι και η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι πουτ δε κοτ down

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

ΠΟΥΤ ΔΕ ΚΟΤΣ ΝΤΑΟΥΝ!!!!
ΠΟΥΤ ΔΕ ΚΟΤΣ ΝΤΑΟΥΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

nai oi malakes piasane tou admin tou gamato alla aftous pou fagane ta dis apo ton elliniko lao pou eine?
MALAKES MPATSOI POUTANA ELLADA

Mosabsolum είπε...

Αυτή τη φορά ακούγετε οριστικό. Όχι ρε να πάρει, είχα φτάσει μόνο στο ενδέκατο επεισόδιο της Χάιντι. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζαμάτο.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα η Ελλαδα ειναι οτι να ναι!!! Εδω φαγανε τα δις για να διατηρουν τις κοιλαρες τους και τα πληρωνει για την παρτη τους ο κοσμακις και το gamato τους πειραξε!! Ωρεεεεεεεεεεεεεεεε βοδια!!! Ζαααααααααα!!! Τσαπρρρρρρρρρ καραβλαχοι!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

οι φαρμες και τα puzzle games που ειχε το gamato για να αφηνουν τα πιτσιρικια τους γονεις στην ησυχια τους ειναι παρανομα;τα θρυσκευτικα βιβλια και οι προσευχες που ειχε μπας και σωναμε τις σκατοψυχες μας ειναι παρανομα;οι σημειωσεις των φοιτητων που ανεβαζαν για να βοηθησουν να περασει ο κοσμος κανα μαθημα στα μπουρδελοπανεπηστιμια μας ειναι παρανομα;τα κομικς τα μικυ μαους τα ebooks που δεν υπαρχουν πουθενα ειναι παρανομα;

δεν ειχε μονο τσοντες και ταινιες το gamato ρε ζωα της ΕΠΟΕ

Ανώνυμος είπε...

<> ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ CD ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ <>

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΡΑΓΕ??????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

Ναι αυτό έφταιξε στην οικονομία Το ότι δε μπορούμε να αγοράσουμε ταινίες και παιχνίδια αφού ειναι ακριβά για τα εισοδήματα μας δε το σκέφτηκε κανένας τους.ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ

Ανώνυμος είπε...

ωραία τώρα θα κοιμόμαστε ύσηχοι που πιασατε αυτούς τους εγκληματίες .ΖΩΑ !!!!!!!!

Που είναι το παράμομο να παίρνουν ένα επεισόδιο από αμερικάνικες σειρές το οποίο έχει βγάλει τα λεφτά του αφού έχει προβληθεί στην αμερικάνικη τηλεόραση(από διαφημήσεις κτλ.) και να βάζουν μόνοι τους υπότιτλους και το δίνουν δωρεάν ΕΕΕΕ???

Αντε η κάθε ΕΠΟΕ μυρίστηκε χρήματα με την κάθε τζούλια και τρέξανε.
Να ξέρετε κάτι δεν θα σας δώσουμε ούτε 1 ε και θα σταματήσουμε και τις ακριβές συνδέσεις ιντερνετ. καλύτερα χωρίς ιντερνετ παρά ζώα και πρόβατα να μας τα παιρνετε. Δεν είμαστε τόσο χαζοί όσο νομίζετε

λευτεριά στα παιδιά του γαμάτο ΤΩΡΑ!!!

ΟΣΟ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ .ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!!!

ειστε πολύ ήρωες που τους πιασατε δείξατε ποια είναι η πραγματική δικαιοσύνη

Ανώνυμος είπε...

ELEOC ti alo 8a do apo afti ti hora molis to ida stis idisis dakrigona ston ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ puhe katevasi ti germaniki simea 8anato stus anilikus ke tora filaki gia ta palikaria tu gamato epidi mas diaskedazan..dld pu ine to kako gia ena batiri san emena na diaskedazi pu ke pu.an gini kamia poria gia ta pedia tu gamato sas parakalo valteto edo i kapu pu na to vlepun oli gia nar8o..oso ke na klene i ΕΠΟΕ ALO HRIMA DEN DINUME TELOS O KOTSOS MAGES OTI FAGATE FAGATE TO INTERNET ZI AFTO MAS ODIGI iparhun ke ala site ZOA

Ανώνυμος είπε...

μαγκες πρεπει να αντιδρασουμε.αδικη κοινωνια μια ζωη αλλη τρωνε τα λεφτα και αλλη την πληρωνουν.ωσ ποτε θα χουμε το κεφαλι κατω και θα εκτελουμε οτι μας λενε.to gamato τους φταιει.γιατι δεν χωνουν τους πολιτικους που φαγανε τοσα φραγκα.πρεπει καπως να ατιδρασουμε.θα υπαρχει καποιος τροπος.

Ανώνυμος είπε...

TO GAMATO TA ANIKSI .PEDIA IPARKI ALA SITE.WWWRARBG.COM WWWOARENABG.COM JAFTO MI KOLATE

Ανώνυμος είπε...

ΖΩΑ το gamato σας πείραξε. η κοιλιά του πάγκαλου βουλιάζει την χώρα και αυτοί οι μαλάκες με το gamato τα έβαλαν. ΖΩΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΩΑ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΧΕΣΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ!

ΜΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ Κ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΤΕ!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΑΤΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

ΕΜΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΓΑΜΩΧΡΙΣΤΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Να βοηθήσουμε όλοι αυτά τα παιδιά, να τους ανοίξουμε π.χ. ένα λογαριασμό σε τράπεζα!

savior X priestdick είπε...

ΦΑΚ ΔΕ ΠΟΛΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΙΕΤΕ Η ΕΠΟΕ

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ
ΧΑΜΠΑΡΙ
ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ
ΓΑΜΙΟΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ola ta ekane i Julia afti fteei gia ola ;XD
Are julia ise gkaula kai se paww me 1000.

Piroboliste Aneleeita Skotoste Opion Kateuasi = PASOK
dinami sto diadiktio meta ta ximika kai ta forologika tora kai ston internetoxoro
ore glentia

PASOK ,.... den thelate parteto geutiteto mia apo ta idia
kitane na bgaloun ta dis apo tin diaskedasi mas.

Oloi tous ine anandri giatous isxi mono o nomos tis paragrafis trone pinoun alazoun kibernisi kai ola meli gala.
Re den pidiomaste lew ego na bgaloume kana fragko.

ftene afti pou anebazoun tenies sto Internet ?
ftene afti pou anebazoun mousika komatia?
ftene afti pou anebazoun pexnidia ?
ftene afti pou anebazoun Programata ?

Apopsi dikia mou ine Pos ftene afti pou ta paragoune kai den ta diasfalizoune ,na baloun kalitero klidoma sta CD tous kai ta DvD tous.

Kai an nomizoun pos afti pou kateuazane apo to gamato exoun i tha exoun ta EURO gia na paroun gnisia ta CD i ta DVD ine poli gelasmeni.
Etsi pos mas exoun roufiksi to xrima oi <> apo tis tsepes mono tsixles apo to periptero periseuoun na agorasoume.

kai teliono legontas H JULIA tha sosi tin ellada
Psifizo julia dagkoto

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν αφήνετε την κλάψα; Άντε να αγοράσετε και κανένα άλμπουμ φτωχομπιντέδες.

Ανώνυμος είπε...

Se 7 xronia 1 Olokliro dis ????
sobara !!!!!!!!
min mas to poune re
Popo zimia pou epethe i Ellada mas
popo den mporoun na kimithoun oi ellines me afto pou ekanan 11 atoma kai 16 ekatomiria episkeptes tou site
POPO!!!!!!!

Kala re den ntrepeste kathoulou ? kanonika me to skatiftiaro prepi na tous bgaloun mesa apo tin bouli midenos ekseroumenou olous tous roufianous .

kke - pasok - laos- siriza kai ta lipa Den mporesan na kratisoun tin bouli anixti na dikastoun afti pou ebgalan oxi 1 oxi 2 oxi 3 dis sto eksoteriko milame gia xreos 70+ dis .
Me liga logia tin axristia ton pio pano plironi O ELLINIKOS LAOS.
Na paei o isaggeleas kai na mazepsi prota aftous pou eklepsan kai kleboun akoma kai meta na perasi kai mia bolta apo tous TSILIADOROUS kserete.. tous pio pano kke - pasok ktl

kai meta to sizitame kai to thema tou gamato

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε λεφτα εσυ,θιχτηκες???αδικο εχουν για ολα αυτα που λενε???

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε με τα πολλα λεφτα εισαι ΖΩΟ αν πας κ αγοραζεις cd και ταινιες και μια ζωη θα σε γαμανε οι αλλοι και εσυ θα τους λες κ ευχαριστω. ΠΕΙΡΑΤΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΖΩΑ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.

ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΑΜΩΧΡΙΣΤΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΙΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 1:04 να δώσεις εσύ λεφτά κωλόζωο για τις μαλακίες που παράγετε, γιατί είμαι 1000% σίγουρος οτι θα είσαι απο καμιά εταιρία του κώλου. Ναι ρε φίλε δε γουστάρω να πληρώνω, τραβάς κανα ζόρι;

Εσύ που τα έχεις πάνε στάξτα. Στα @@ μου. Εγώ δεν δίνω. Και όσο κατέβηκε το gamato, άλλο τόσο θα ξεπηδήξουν 5-6 ακόμα.

Απλά οι Διαχειριστές του gamato ήταν αφελείς και δε τους έκοβε να μπαίνουν απο κάποια σύνδεση της γειτονιάς...

Λευτεριά στα παιδιά του gamato, και απο αντίδραση και μόνο αύριο κιόλας ανοίγω torrent-άδικο και θα τα μαμήσω όλα. Θα πάρει φωτιά το upload του γείτονα!!!

Ανώνυμος είπε...

Otan tha pesoun sti misi timi oi DVD tainies,ta CD mousikis,to cinema,diksei i tileorasi tpt aksiologo....tote isos leo isos kai na stamatiso na katebazo....os tote na pate na psofisete oloi sas poustides.....mono stin ellada afinoun tous epaggelmaties kleftes eleutherous kai pianoun PARANOMA aftous pou diaskedazoun ton kosmo!!!!!!!!Otan tha ginoume xora tote kai ego tha gino sostos politis........os tote kako psofo se olous tous politikous kai tous dithen orthologistes!!Zoa!!Oloi dikastes kai krites...dld ta paidia tous i akoma kai oi idioi den exoun katebasei apo to gamato i apo allou etsi!!RE MALAKES GIA XAIBANIA MAS PERNATE????Ai sto diaolo everybody....ZHTO TO DOWNLOADING!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα νεοναζιστικά (τάχαμου "πατριωτικά") μπλογκ και φόρουμ σαν το webwar2.org (παλιότερα ήταν γνωστό ως battlefield.gr που ανήκε σε ένα "μπουμπούκι" της σχολής ΗΜΜΥ του ΕΜΠ με το όνομα Κομνηνός Π.) όπου κωλοναζιστές διαφημίζουν και συντονίζουν τραμπουκισμούς και δολοφονικές επιθέσεις δεν τους πείραξαν, τους πείραξε το gamato.info...

Νικλας Παπας είπε...

Το οτι γαμιουνται οι Μπατσοι,η ΕΠΟΕ και η υπηρεσια ηλεκτρονικου εγκληματος το ξερουμε.
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;;

Ανώνυμος είπε...

GAMO KRIMA T APALIKARIA hestika gia to site iparhun ala 10000000 site gia downliading emena me niazi gia ta pedia pu hosane mesa dld ti kako kanane afu i mebers kanane upload game ke mlkies.emena to gamato marese gt ihe kalo shediazmo.. ego protino na gini poria na afisun ta pedia elef8era.
ke anonime esi pu les na pame na agorasume...o mlkas pu agoraze pe8ane tora iparxi to free ke volevi ama esi ise matso ke su perisevun magiasu..i moni pu 8ahun dulia tora ine i mavri me ta cd..ego ksanalao protino poria

Ανώνυμος είπε...

vgikan afises shetika me afto to 8ema idu.....ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ GAMATO.INFO ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ---ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ WWW.GAMATO.INFO ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ

17¨00-ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

[ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ THN άμεση σύλληψη:]
των ληστών του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ
των υπεύνων των ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ
των ληστών των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
των μιζαδόρων της SIMENS
των ληστών τοθ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
των υπευθύνων του ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ......osi ediaferonde na voi8isun aftus pu mas voi8isan

Unknown είπε...

ma giati den sulavanoun tous 16 ekatomiria kaathimerinous episkeptes?

Ανώνυμος είπε...

arenabg.com

metakomizo boulgaria karioleeees

Ανώνυμος είπε...

LOL LOL apo pote ine paranomo kati san to 01010111 h alios 01000111 kai paei legontas

tha mas trelanoun ??
bazoun tin anthropini aksia kato apo ta 011011101 ??

1 Ti anebazan ta pedia -midenika kai asous
2 ti katebazan i xristes -midenika kai asous.

3 ti ekleban oi kibernisis tis ellados - midenika kai asous.

4 apo pious ta ekleban i kibernisis - apo emas.

tora to pio ine to paranomo i oxi afto to ksexorizi kai ena pedi tou dimotikou.

Ego pisteuo pos i bouli einai xrisimi gia tous ellines alla i bouleutes axristi.

o NOMOS stin ellada einai h elliniki skepsi

Peraste olous tous bouleutes apo LAIKO dikastirio kai oxi apo aderfistiko politiko dikastirio.

LAIKO dikastirio = dikastirio stin platia me ton elliniko lao dikasti.
Gia na doume meta pou tha kriftoune ta lamogia.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΘΝ ΕΤΣΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΖΩΑ Ε ΖΩΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΒΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

mpravo stin epoe epiase toys megaliterous eglimaties tis elladas!!!
den tous leo zoa giati ta zoa exoun pio polu mualo!!!!
koitakste na piasete prota autous pou mpainoun sta spitia mas kai mas klevoun!!!
MPATSOI,GOUROUNIA,DOLOFONOI!!!!

Ανώνυμος είπε...

re gamiolides tin EPOE to site einai mono me link kai apo to pe ta link eginan paranoma??(otan leme link gia peer to peer)

Ανώνυμος είπε...

η Ε.Π.Ο.Ε. να πάει να πάρει τα λεφτά της απο τις εταιρίες παροχείς internet γιατί εάν σταματήσουν τα torrent νομίζω ότι η μισή Ελλάδα θα σταματήσει να πληρώνει τα ποσά που θέλουν για τις γραμμές adsl που έχω την εντύπωση πάλι ότι είμαστε απο τους ακριβότερους στην Ευρώπη.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ρε ΚΑΘΙΚΙΑ της ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ όλα τα μπατσώνια τα έχετε κάνει ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΡΑΤΟ

ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΒΓΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300
ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΡΕΦΑΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

εσυ που δεν εισαι φτωχομπιντες ,χασισεμπορα στειλε μας τα ευρω σου να αγορασουμε cd. Γιατι εγω δεν ειμαι πουτανα σαν και σενα να τα κονομαω...παλιολαμογιο

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα πλέον εχουν ΗΔΗ ξεκινήσει να πέρνουν μια εντελώς αντίθετη τροπή απο αυτα που θέλει το κατεστημένο.

Δεν πρόκειται να σταματίσουν ούτε το free speech ούτε to file sharing ούτε να κλείσουν τα ενναλακτικά media ούτε τα blogs.

Αυτό που χρειάζεται πλέον είναι να ενημερώνουμε όσο πιο πολύ κόσμο γίνεται για το οτιδήποτε συμβαίνει και να μην το βάζουμε κάτω...Keep it up!