Πέμπτη, Απριλίου 08, 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ 17ΧΡΟΝΟΥ ΝΙΚΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ,ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

"Η πρωτοβουλία μου να γράψω και στην συνέχεια να δημοσιοποιήσω την θέση μου και να ξεκαθαρίσω τους λόγους για τους οποίους δεν πρόκειται να παραστώ στο δικαστήριο πάρθηκε επειτα από την ανάγνωση αλλα και την εξέλιξη τόσο των δημοσιευμάτων, όσο και των γεγονότων της δίκης. Ρίχνωντας μια ματιά στα δημοσιεύματα των media αλλα και τις δηλώσεις του κυρίου Κούγια, θεωρώ πως είμαι υποχρεομένος να πάρω θέση απέναντι του, απο τη στιγμή που και ο ίδιος αποφάσισε να κάνει το ίδιο προς το προσωπό μου.

Όσον αφορά λοιπόν τη μη συμετοχή του στη διαδικασία σε περίπτωση που δεν εμφανιστώ για να καταθέσω, δηλώνω οτι με μεγάλη μου χαρα και ανυπομονεσία περιμένω τη μη συμετοχή του, αλλά και τις εξίσου γελοίες δηλώσεις του, οι οποίες το μόνο που μου προκαλούνε είναι νευρικό γέλιο.

Στο δεύτερο σκέλος στο οποίο αναφέρεται στη συμετοχή μου σε ακροαριστερές οργανώσεις, συνεργασιας μου με κυκλώματα και αλλες παρόμοιες γελοιότητες θα ήθελα να τονίσω, πως είναι σενάρια συνωμοσιολογίας ενός φαντασμένου δικηγορίσκου ο οποίος αρέσκεται στο να δημιουργεί εντυπώσεις και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να γαντζώνεται από την επικαιρότητα ανεξάρτητα με το αν αυτή είναι θετική η αρνητική για τον ίδιο. Τίποτα παραπάνω από ενα μυθομανή καραγκιοζάκο ο οποίος έχει γνώση του ποινικού κώδικα και αρέσκεται στο να ρουφάει όση περισσότερη δημοσιότητα μπορεί, είτε με το ρόλο του θύματος (δαρμένος, λιπόθυμος κλπ.), είτε ως ένας σοβαροφανής επαγγελματίας.

Σε σχέση με την ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Α. περι της μη παρακολούθησής μου, το μόνο που θα μπορούσα να πω ειναί πως όσο αυτοί δεν με παρακολουθούνε αλλο τόσο ο Κορκονέας δεν πυροβόλησε τον Αλέξανδρο. Ωφείλω να διευκρινίσω και πως παρά τα δημοσιεύματα, δεν είχα κανενα σκοπό να εμφανιστώ στη δίκη διότι δεν με απασχολεί ουτε στο ελάχιστο η έκβασή της. Θεωρώ, ως πολιτική μου επιλογή, να μην εμφανίζομαι στις στιγμές που ορίζουν οι θεσμοί, αλλα να διαμορφώνω εγω ο ίδιος τα δίκα μου πλαίσια στα οποία θα εκφράσω την αντίληψή μου.

Εύχομαι λοιπόν τόσο στον κ Κούγια, όσο και στον πελάτη του, καλα ξεμπερδέματα και προκαλώ την ελληνική αστυνομία να φέρει εις πέρας το έργο της, αν και εφόσον έχει τη συγκεκριμένη δυνατότητα".

ΝΙΚΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ

ΠΡΕΖΑ TV
8-4-2010


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΝΙΚΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ,ΚΡΑΖΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ...

"ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ" ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΥ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ

33 σχόλια:

vlaxopodas είπε...

γραφει στα παλια του τα παπουτσια τους νομους και την δικαιοσυνη αλλα την ιδια στιγμη ζητα δικαιοσυνη για τον αλεξανδρο..εχει χρεος προς την μνυμη του φιλου του να καταθεσει..αλλιως με την σταση του αυτη δικαιωνει τον κουγια που λεει οτι η παρεα του γριγοροπουλου ηταν αναρχικοι και μπαχαλοι..

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι επιστολή του παιδιού. Είναι κατασκευασμένη από κάποιο δικολάβο. Αποκλείεται να έγραφε ΚΥΡΙΟ τον Κούγια ένας αναρχικός και όλα τα άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Ψευδοεπαναναστατες της πορδης ...δεν σε καλεσανε σε παρτυ για να αρνηθεις, μαρτυρα σε καλεσανε και μετα σου φταιει η Δικαιοσυνη,το κρατος, οτι σου μαθεναε να παπαγαλιζεις..στελνεις και επιστολες...να σε κανουμε ηρωα και σενα, ελεος.

Ανώνυμος είπε...

καλά ο Κούγιας ας πάει να υπερασπιστεί καμιά πόρνη όπως η Αλεξανδράτου κι ας μας αφήσει ήσυχους. Τον έπιασε ο πόνος για την Τσούλια γιατί είναι ένα παιδί (25 χρονών μουλάρα) αλλά για τον Αλέξανδρο που ήταν μόλις 16 χέστηκε. Ας πάει να πλακωθεί με τη Βατίδου, ας πάει να πλακωθεί σε κανα ποδοσφαιρικό αγώνα ή στο Κολωνάκι με κανα Βαλιανάτο για αυτά αξίζει μόνο. Έκανε περιουσία απ'τους μεγαλέμπορους ναρκωτικών που κατάφερνε να αθωωθούν και μας το παίζει και ηθικός. Δε θα πρεπε να ασκεί δικηγορία είναι επικίνδυνος έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Εύχομαι η εκδίκηση να έρθει απ'τα παιδιά του και να γίνουν ακριβώς ότι σιχαίνεται η κόρη Τσούλια και ο γιος gay αχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε 1:57. Και συ, Πρέζα, ''επιστολή-καταπέλτης'' ό,τι σαχλαμάρα γράφει το κάθε ψώνιο;

Ανώνυμος είπε...

einai profanes pws to iq edwmesa

einai bananas

kai meta sas ftene ta oikonomika metra ...o ka8e morfis metanastis ,,akoma kai oi idioi oi eautoi sas

auto pou den exete parei prefa einai oti se ligo to misos den 8a einai

mono taxiko alla kai ilikiako 8a sas vlepoun ta pedia sas kai 8a kanoun emeto

ka8ws apodiknioun oti exoun mialo kai skeptonte kai sigoura den 8a 8eloun na katalixoun opws oi en logo parapanw sxoliastes kai akoma perisotero star enos tripioy sistimatos axiwn pou vasizete se amorfosia kai idonovlepsies

osoi miloun gia irwes einai mpaza teloiomena

oso gia ton katigoroumeno an eixe estw kai psigma i8ikis 8a ediwxne to kouva apo iperaspisi kai isixa isixa 8a autoktonoyse

etsi gia to gamoto

alla ti perimenis apo idonovlepsies

rip

east coast είπε...

οπα ρε 4:20 που θα αυτοκτονουσε δεν πας εσυ να αυτοκτονησεις να ξεβρωμισει ο τοπος. Απο την επιστολη του αυτοπτη καταλαβαινεις τι ηταν και ο μακαριτης. Ψευτομαγκας και κωλος φυλιστρινι. Δεν θα παει να καταθεσει λεει λογω πολιτικης θεσης. Σιγα ρε τσουτσεκακι που θα σε ρωτησουν κιολας. Δεν ξερεις τι σημαινει βιαιη προσαγωγη που διαταζει ο δικαστης δεν στο ειπαν οι εφοπλιστες γονεις σου?

Ανώνυμος είπε...

Καλό κάνει το παλικάρη στον Κορκονέα μπράβο του,έκανε τήν επανάσταση του απουσιάζοντας από τήν μάχη για τήν τιμωρία τών ενόχων που σκότωσαν τόν φίλο του.

Ανώνυμος είπε...

@5:25

βλέπω το 'χεις μεγάλε!!
βαθυστόχαστες αναλύσεις του κώλου και αναλυτική σκέψη της πούτσας.
Μόνο μπάτσος ή σκατόφλωρος φασίστας μπορεί να είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω να έχει κανείς την αυταπάτη ότι το περιεχόμενο της επιστολής του 17χρονου είναι δικό του προϊόν; Το θέμα είναι ότι με τη στάση και τους ισχυρισμούς του ισχυροποιεί τη θέση του Κούγια ότι εκείνο το βράδυ υπήρξε συμπλοκή με άτομα του αντιεξουσιστικού χώρου. Αντί λοιπόν να πάει στο Δικαστήριο να καταθέσει ό,τι είδε και ό,τι έγινε, τουλάχιστον για τη μνήμη του φίλου του, παιζει τα παιχνίδια, αυτών που τον δασκαλεύουν και χάνει το δίκιο του. Σε τελική ανάλυση ο Κούγιας, στον οποίο (κυρίως) απευθύνεται η επιστολή δεν χάνει κάτι.

east coast είπε...

7:40 εχασες, ουτε το ενα ουτε το αλλο ειμαι αλλα εδω γινεται της πουτανας και δημοσιευεται επιστολη αυτοπτη μαρτυρα που πρεπει να παει στο δικαστηριο για να κλεισουν τον κορκονεα ισοβια και αυτος καταφερεται εναντιον δικηγορου και δεν παει λεει να καταθεσει απο πολιτικη επιλογη. Τωρα ή μουφα ειναι η επιστολη ή θα τρελαθουμε τελειως ολοι μας με αυτα που ακουμε α ρε δεν πιανεστε πουθενα ημαρτον δηλαδη τα χω παρει με τις μαλακιες εδω μεσα. Ψιτ και μεγαλε οποιος δεν ειναι αναρχικος δεν σημαινει οτι ειναι και μπατσος-φασιστας. Ξυπνατε εχουν ποτιστει τα μυαλα σας με δηλητηριο και η κοινωνια βουλιαζει

Ανώνυμος είπε...

Σταματηστε να βριζεστε μεταξυ σας και προσπαθηστε να καταλαβαιτε τους λογους που οδηγησαν τον μαρτηρα σε αυτη την επιλογη. Με το να μην παραστασει στη δικη, καταφερνει δυο πραγματα.

1. Καταδεικνυει την αηδια του για τη χωρα στην οποια ζει και βλεπει το μελλον του να χανεται. (περα απο τον φιλο του)

2. Αφηνει τον Κορκονεα ελευθερο. Αλλα για να σκεφτουμε... Μηπως αυτο ειναι που θελουμε ολοι??? Να τον δουμε μια μερα εξω και να του θυμιζουμε καθε φορα πως αυτουνου το μελλον δεν υπαρχει. Ετσι ο ιδιος ο κοσμος θα εχει εκδικηθει...

Ανώνυμος είπε...

Πω πω καταπελτης ειναι αυτη η επιστολη του 17χρονου ρε παιδια.Ανατριχιασαμε ολοι!Τον πιανει νευρικο γελιο λεει....Το συνειδητοποιειτε τι ψυχικο τραυμα του εχει αφησει αυτη η ιστορια?
Επειγοντως ενεσεις ΜΙΛΚΟ να συνελθει το παιδακι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΓΙΑ ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΛΩΝ.
ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ.
ΣΤΕΙΛΕ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΩΜΑΝΟ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΗ Ο ΚΑΘΕ ΧΑΡΜΑΝΗΣ,ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΑΚΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά θα έπρεπε να εμφανιστεί στο δικαστήριο.Όσο για τα σχόλια του τύπου "δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι" είστε για το πέος!
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΚΑθΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΥΚΩΝΕΙΣ ΡΕ ΚΑΥΛΟΜΠΑΤΣΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ;
Εδώ τους γαμημένους εμπόρους ναρκωτικών και τους μαφιόζους τύπου κόκκαλη τους έχουν εξω και τους προσκυνάνε 10000 ανεγκέφαλοι,το παιδακί που πήγαινε βόλτα στα Εξάρχεια σας πείραξε;Φάτε σκατά φασιστοειδή!

east coast είπε...

8:57 και για τους λογους που αναφερεις πρεπει να γινει η δικη σωστα και να αποδειχτει τι πραγαματικα εχει γινει. καλως ή κακως δεν υπαρχει αλλος τροπος γιατι δεν ειναι λυση τα λιτζαρισματα και οι λιθοβολισμοι αυτα ανηκουν σε αλλες χωρες και οσο και να θελουνε να γινει η ελλαδα μπανανια δεν γινεται. οι δικηγοροι παιζουν τα παιχνιδια τους και οποιος τσιμπισει και δυστηχως ο πιτσιρικος-αραρχακος-ταχαμου και οι πιο πολλοι εδω μεσα τσιμπισανε που σημαινει οτι πεσανε στην παγιδα του κουγια. και δεν συμφωνω να αφεθει ελευθερος για να τον φανε οι τυψεις. Καμμια τυψη δεν θα τον φαει, αμα βγει εξω το σιγουρο ειναι οτι δεν θα κανει βολτες στα εξαρχεια. Ασ αποφασισει λοιπον το δικαστηριο. Εισαι ενοχος τραβα μεσα ισοβια με τους ποινικους που εχεις συλλαβει να κανετε παρεα. Λενε παπαριες οι μαρτυρες? Περαστε και εσεις μια βολτα απο κορυδαλο μερια να δειτε τη γλυκα.

Ανώνυμος είπε...

xmm xmm

east coast blogger tis simforas kai me dialektiki profilaktikou

einai profanes o logos pou 8ixtikes afou kai esy eisai apo to idio skato

me i xwris efoplistes goneis an kai apo ta simfrazomena su mallon exeis

mazepsi poly fapa apo ti paidiki kai oxi mono ilikia

eyxaristos na autoktonousa an eixa praxei kati tetoio

alla distixws(gia esena kai tis ipoloipes kourades pou sinanastrefese) den kai oute prokite na ginw astynomikos i dolofonos kanenos

alla i8ela na xera pos mporeis kai spilonis ti mnimi enos nekrou

"Απο την επιστολη του αυτοπτη καταλαβαινεις τι ηταν και ο μακαριτης. Ψευτομαγκας και κωλος φυλιστρινι"<<

auta einai ta logia sou

kai einai axia sfaliaras kapoios 8a sti dwsei

no worry be happy malaka

rip

kai SKATA STOUS FASISTES

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα απορω με τα σκατα που εχουν μερικοι στο κεφαλι!Πανυγηριζετε που πεθανε ενας 15χρονος (φασιστας η αναρχικος,μαυρος η ασπρος,δεν με ενδιαφερει!) και βριζεστε μεταξυ σας!Τι εχετε παθει ρε πουστη μου..Ποιοι σας καναν ετσι τα μυαλα?Ο Ελληνας υποτιθεται οτι ηταν σωστος λαος,τι σκατομισος ειναι αυτο για ολους και για ολα?Ετσι θα μιλαγατε αν ηταν αδερφος σας η ξαδερφακι σας?Και μην πει κανεις "ο δικος μου δεν θα ηταν στα Εξαρχεια" γιατι το τι θα κανει ενα 15χρονο δεν μπορει να το ελεγξει κανεις!!!Πραγματικα με κανετε και ντρεπομαι που γενηθηκα σε τετοιο τοπο..Και αν πει κανεις "σηκω φυγε" να τον προλαβω και να του πω ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΛΛΑΞΕ ΕΣΥ ΜΥΑΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΕ!

Παναγιωτης

Ανώνυμος είπε...

kai exeis kai thn allh thn poustara ton 9:07, na mh xanei se ka8e eukairia na zhtaei arsenikous kwlous...

ENA MATSO LOUGKRES eisaste re hli8ioi fasistes. Osoi de ginate papades ginate mpatsoi kai osoi den kataferate na ginete oute mpatsoi to ri3ate sth XA kai sto laos.

apoblhta ths koinwnias, 3eftilismenoi paparobiolides

Stelios είπε...

Ρε μαλακα 9.07 παλι εσυ εδω??? δεν σου πα να εξαφανιστεις με τον κουγια??? Θα σας σκοτωσω μαγκα! κ δν κανω πλακα! Στον Μυλοποταμο τα σφαγιαζομε τα ζωα να τα φαμε! δν τους πιανουμε κουβεντα! Θα σε παρει κ θα σε σηκωσει οργιο!

Οσο για την επιστολη καταπελτης, πειτε στο χαλβα οτι 8α πρεπε να ντρεπεται που κ καλα δν παιρνει θεση για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ του κ οτι αυτεσ οι πιπες ειναι μαλακιες που εγραψε ο μπαμπας του μια μερα που ξυνοτανε στην Κιφισια που μενει! Σα δε ντρεπεστε! μπορει να πηρατε κ τπτ λεφτα για να το βουλωσετε κ το παιδακι πεθανε χωρις να ενοχλη8ει κανεις τελικα!!! ΖΩΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ! ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη για να καταλαβω παει να τη βγαλει καθαρη ο σκατοπουστας ο μπατσος και μερικοι απο δω μεσα χαιρονται...Ευχομαι ρε πουστηδες να ερθει η σειρα σας με τον ιδιο τροπο.Μουναπανα φασιστες με το μυαλου της Αλεξανδρατου οταν τον ετρωγε....Αντε γαμηθειτε ζωα (με καθα σεβασμο στα πραγματικα ζωα)...

Σκατα σκατα στα μουτρα και στο ταφο καθε φασιστα πουσταρα...

Ανώνυμος είπε...

O East Coast μιλάει πολύ λογικά.

Stelios είπε...

Ανωνυμος 4.09?

Ακριβως αυτο! δεν ξερουμε ποιοι ειμαστε πλεον! Αν ειναι δυνατον σε αυτη τη χωρα! Κλικες παντου! Σκοτωσανε το παιδακι κ καποιοι (πολλοι δυστυχως) κοιτανε τι 8α απογινει ο μπατσος!!! Να πα8ει οτι επαθε η μανουλα αυτου του παιδιου να δουμε μετα! 8α ξαναπιασει πιστολη! Ν Τ Ρ Ο Π Η Μ Α Σ ! !

Εχεις απολυτο δικιο!

Ανώνυμος είπε...

η κοινη πραγματικοτητα εχει ξοφλισει.

ειναι η αποδειξη .
το φερομενο ως θεαματικον ή θα πεταχτει στα σκουπιδια ή θα σε καταβροχθισει.

πιο αναρχικος απο αναρχικος.
πιο συνειδητοποιημενος απο την ιδια την φερομενη ως "συνειδηση"
Ρωμανε, ειλικρινια στον εαυτο σου . μονο αυτο αξιζει , κιασε τους αλλους να ηδονιζονται με λεξεις κ εννοιες.

Γνωριζεις πιο πολλα.
μαζι σου αναγνωρισαμε κ εμεις στο δρομο χρωματα ενος κοσμου που παντα θα κρυβεται απο την αθλιοτητα της σαπιας κοινης πραγματικοτητας.

Νικο μας,
χρονια πολλα σου.
καθε 6 δεκεμβρη, θα τιμαω μαζι σου, εναν χαμο και μια ανασταση.

εμεις , οι αλλοι, απλως λεξεις...

Ανώνυμος είπε...

Την επιστολή δεν την έγραψε μονος του αυτό είναι σίγουρο,αυτά όλα τα πιτσιρίκια δεν ξέρουν να αρθρώσουν λέξη, τους ακούς στο δικαστήριο,
ουτε και καθοδηγητής την έγραψε που μπορεί να πάει η σκέψη πολλών. Κάποιος πολύ κοντινός του άνθρωπος του την έγραψε, ψάξτε το λίγο

Ανώνυμος είπε...

Σιγα το στημενο δικαστηριο που αρνηθηκε ο μικρος να παει... σε αυτη τη χωρα τα Δικαστηρια κανουν την ιδια δουλεια εδω και 40 χρονια, υπηρετουν την εκτελεστικη εξουσια του βασιλια, της χουντας και της μεταπολιτευτικης κρυφοχουντας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ''ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ''!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά!!!! Για ποιά ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΑΤΕ Μωρέ????
Ανήκετε μηπως και εσεις στους τυπους που βγαίνουν στην TV και λένε με Βαθυστόχαστο ύφος : ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μωρε τι μας λετε μωρέ??? Αφου αυτή ειτε ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ειτε ειναι ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ.
Και ο ΚΟΥΓΙΑΣ ειναι ΟΛΙΓΟΝ διαπλεκόμενος .
Αντε & καλά μυαλά!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τωρα με το ΔΝΤ στην Ελλαδα θα αλλάξουν ολα.θα αναγκαστούν να σταματήσουν μερικοί τις δηθεν επαναστάσεις.Τι παει να πει δεν πηγαίνω στο δικαστήριο,δεν σεβομαι τους νόμους και τους συμπολίτες μου.Τελος σε ολα και ειδικα στο μπουρδέλο που λέγετε Ελλάδα.Ολοι εμείς που λεγόμαστε Ελληνες και αγαπάμε αυτόν τον τόπο ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να κανουμε την Ελλαδίτσα, Ελλαδάρα.Γι αυτό σας παρακαλώ σταματήστε να κατηγορείτε τους παντες εκτός τον εαυτό σας.

Ανώνυμος είπε...

εχει πολύ πλάκα ο Κουγιας, τη μια λέει άλλα , την άλλη μέρα αναιρεί αυτά που λεει την προηγούμενη, τη παράλλη μιλάει για συντακτικά λάθη σε απολογία του πελάτη του για το που δέχθηκε επίθεση απο τους ανάρχες, μετά στέλνει ο ιδιος στον εαυτό του ανώνυμες επιστολές από δήθεν αηδιασμένους αριστεριστές που βρήκαν μόνο σε αυτόν να πουνε τον πόνο τους .. οτι βαρέσει η κούτρα του

Ανώνυμος είπε...

παιδια, δυστυχως σ'αυτην την χωρα, ο κουγιας και οι καθε κουγιες κανουν οτι θελουν.δυστυχως, το παλλικαρι χαθηκε τοσο αδικα....
και το ακομα χειροτερο ειναι οτι ο κορκονεας θα πεσει στα μαλακα, γιατι υπαρχει και ενα κεφαλαιο που λεγεται "ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ", οπως και "ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ" οπως και πολλα αδικα. λυπαμαι γιατι δεν εχω ενα οπλο να καθαρισω μερικους μερικους, και πραγματικα λυπαμαι, γιατι οπως βλεπετε με την παροδο των καιρων, οτι η σφαιρα, ΟΝΤΩΣ χτυπησε λαθος αλεξη.........
ο θεος να σε αναπαυσει μικρε αλεξη, μακαρι να μην ξεχαστεις ποτε.....

Ανώνυμος είπε...

Ηλιθιοι οταν ζηταμε δικαιοσυνη, εννοουμε ηθικη και κοινωνικη ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ηλιθιοι, που δεν μπορειτε να βαλετε το σκατομυαλο σας να δουλεψει, κωλομπατσοι

Ανώνυμος είπε...

διαβάζοντας από δώ και από κει διάφορα σχόλια σε μπλογκς, τελικά αποδεικνύεται ένα μόνο πράγμα. Η απίστευτη ξεφτύλα μας... μόνο κραξίματα, μπινελίκια και βρισίδια. Μπράβο παιδιά, έτσι, έτσι θα πάμε μπροστά. Γι αυτό το μόνο που μας αξίζει είναι να είμαστε σκλάβοι (δεν είμαστε;) γιατί δεν μας αξίζει κάτι περισσότερο. Πραγμάτικα είναι κρίμα. Αντί να οικοδόμουμε την κοινωνία όπως θα θέλαμε να είναι, αναλωνόμαστε στο να τα χώνουμε ο ένας στον άλλον, να βρίζουμε, να κορνάρουμε και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν, τέλος πάντων, για να αποδείξουμε σε αυτούς που κάνουνε κουμάντο πόσο ζώα είμαστε και πόσο "ξύλο" θέλουμε ακόμα για να βάλουμε μυαλό.