Τρίτη, Απριλίου 13, 2010

ΜΠΑΡΑΖ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΑΓΕ...ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Εκρηκτικό το κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο εργοστάσιο της ΦΑΓΕ στη Μεταμόρφωση, ύστερα από την απόλυση την προηγούμενη εβδομάδα -χωρίς καμία προειδοποίηση- 15 εργαζομένων.
«Την περασμένη Πέμπτη, στο τέλος της πρωινής βάρδιας (6 π.μ. - 2 μ.μ.) είπαν στους συναδέλφους να περάσουν από το λογιστήριο να πάρουν το χαρτί της απόλυσής τους», λέει στην «Ε» ο οδηγός Κωνσταντίνος Λιαπάτης, μέλος του σωματείου των εργαζομένων και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργατών και Υπαλλήλων Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών. «Η ίδια τακτική συνεχίστηκε τόσο στην απογευματινή όσο και στη βραδινή βάρδια της επόμενης μέρας».
Η ένταση με την εργοδοσία κλιμακώθηκε χθες στις 10 το πρωί όταν αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας -μαζί με τον βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργο Μαυρίκο- επισκέφτηκε το εργοστάσιο. Οι εργοδότες όχι μόνον αρνήθηκαν να συζητήσουν μαζί τους, αλλά προσπάθησαν και να εμποδίσουν την είσοδο στον χώρο του εστιατορίου του εργοστασίου. Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν 24ωρη απεργία από σήμερα το βράδυ.

ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ...ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;;
LOL

ΠΡΕΖΑ TV
13-4-2010

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mou emathes kai to lol kolovlaxe

Ανώνυμος είπε...

ti lol re vlaka! to vriskeis asteio?

Ανώνυμος είπε...

ο γαπ βιαζοτανε να γινει προθυπουργος.μετα το καλοκαιρι θα ευχεται να ηταν ακομη στην αντιπολιτευση .φτανει πια κε καραμανλη δεν παει αλλο φωναζε προεκλογικα.και τωρα μας τα εκανε
και αυτος τσουρεκια θαπτωχευσουμε και το πουτσο κλεγανε.μια ζωη δανειζομαστε δηλ. τι πετυχε απλα να δανειστει ψηλοτερα απο οτι ο χοντρος ε και,μετα μεταρυθμισεις αναγκαιες για τον τοπο λεει και εχθες ο χοντρομπουχεσας παγκαλος ελεγε οτι θα μεινουν στο δρομο χιλιαδες οικογενειες λογω καλικρατη ,και γαμω τις μεταρυθμησεις,αλλα βασικα ολοι αυτοι οι κυβερνωντες αλληλοεκδικουνται με αποτελεσμα να την πληρωνει μονιμως ο λαος.λοιπον ξαναψιφιστε τους γιατι αυτοι μας αξιζουν τελικα.

Ανώνυμος είπε...

Τα δημοσιεύματα για τον διαχωρισμό του Αιγαίου στον 25ο μεσημβρινό, όπως και το έγγραφο του Αμερικάνου διοικητή του Νατοϊκού Αεροπορικού στρατηγείου της Σμύρνης που κηρύσσει το Αιγαίο ως «γκρίζα ζώνη» καθώς επίσης και οι θέσεις που θεωρούν ότι οι Ελληνοτουρκικές συζητήσεις, για τις διαφορές των δυο χωρών ξεπερνούν το θέμα της υφαλοκρηπίδας, προκαλούν έντονες ανησυχίες.
Επί της ουσίας είναι εξελίξεις που θίγουν κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και...
.


...διαμορφώνουν επικίνδυνη κατάσταση στην περιοχή. Οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης για τα ταξίδια του Πρωθυπουργού στη Γερμανία, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ δεν μπορούν να καθησυχάσουν τις ανησυχίες του λαού, γιατί δεν αφορούν τα λαϊκά συμφέροντα.
Οι ανησυχίες εντείνονται για τα ανταλλάγματα που φαίνεται ότι έδωσε η Κυβέρνηση σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων και υπέρ της προώθησης των ιμπεριαλιστικών σχεδίων στην περιοχή.
Η κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει το λαό τι δεσμεύσεις ανέλαβε στις αξιώσεις των ΗΠΑ στο Αιγαίο, όσον αφορά την συνεκμετάλλευση του πετρελαίου από την Ελληνική και την Τουρκική πλουτοκρατία, την ένταξη του Αιγαίου στο σχεδιασμό της «αντιπυραυλικής ασπίδας» και στην αξίωση για την νομιμοποίηση των «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο. Καθώς επίσης και ποιες δεσμεύσεις ανέλαβε σχετικά με το «Κυπριακό».
Η κυβέρνηση πρέπει επίσης να ενημερώσει το λαό για το ρόλο που ανέλαβε για πιο ενεργητική στήριξη των συμφερόντων των ΗΠΑ στα Βαλκάνια, για την ανεξαρτητοποίηση του Κοσσόβου και την χρησιμοποίηση της FYROM ως χώρα προτεκτοράτου τους για να ελέγχονται από τα αμερικανικά κεφάλαια οι πλουτοπαραγωγικές πηγές και οι δρόμοι του πετρελαίου και του φυσικού αερίου. Είναι φανερό ότι η εμπλοκή της χώρας στους ανταγωνισμούς των μονοπωλιακών ομίλων στην περιοχή, εγκυμονεί νέους κινδύνους και βρίσκεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα των εργαζόμενων και των λαών της περιοχής.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Πρωθυπουργός, για τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης στα κρίσιμα αυτά ζητήματα.

Ανώνυμος είπε...

kai gia ta ergostasia pou apoleioun kai feugoun boulgaria oi metanastes tha ftene e?i oi tourkoi?ti gelioi pou einai oi deksioi re...

perisi efuge kai i viamil apo thessaloniki..alla vevaia ama eisai volemenos deksios sto dimosio ti na katalaveis apo tetoia...

malakes e malakes..

kai oi aristeroi episis gia ton poutso pou mono na papagalizoun ta idia kai ta idia kseroun kai na gleifoun kolous gia mia thesi stin eksousia...

vreite vasiliades kai arxigous na sas gamane mazoxes oloi e mazoxes

Peirates tou oneirou είπε...

Καπιταλισμό και Jeep δεν ήθελε ο μαλάκας ο νεοέλληνας...

Ας πάρει τα παπάρια του τώρα και ας πάει για μάσα στο συσσίτιο του Δ. Αθηναίων!

Ανώνυμος είπε...

ρε μαγκες εσεις οι δυο αποπανω το να βριζεις και να διαμαρτυρεσε ειναι το πιο ευκολο το κανει και ο συριζα. το ναχεις κανει μαλακια και να χεις ψηφησει καποιο κομα μπατσοκ νεα δημοπρασια παλι συγχωρειται,αμα δεν το ξανακανεις, το ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

πρεζα γιατι δεν ανεβαζεις σε μαντρωσανε?

Ανώνυμος είπε...

να προτείνω ρεαλιστική λύση;

συνεργασία με τουρκία. τέλος οι στρατιωτικοί εξοπλισμοί και μένουν πάρα πολλά λεφτά που υπερκαλύπτουν τις υπόλοιπες ανάγκες.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτο: Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει γιατί δεν είναι μια εκλεγμένη κυβέρνηση. Στις εκλογές οι πολίτες εμπιστεύονται πρώτα και κύρια πολιτικές και δευτερευόντως πρόσωπα και κομματικούς μηχανισμούς. Ο κοινοβουλευτισμός δεν είναι καλλιστεία. Απαιτεί συμβόλαιο με...

τον λαό. Το προεκλογικό συμβόλαιο της κυβέρνησης Παπανδρέου έχει παραβιασθεί απολύτως. Στη σημερινή της πολιτική δεν διαθέτει καμιά δημοκρατική νομιμοποίηση. Είναι μια παράνομη κυβέρνηση (…).
Δεύτερο: Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει, γιατί ούτως ή άλλως δεν είναι πραγματική κυβέρνηση της χώρας. Οικειοθελώς παραιτήθηκε από τον ρόλο της. Είναι σκιώδης. Την Ελλάδα την κυβερνά ο Μπαρόζο, ο Τρισέ, ο Όλι Ρεν, η Μέρκελ, ο Σαρκοζί.
Τρίτο: Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει γιατί έχει ταπεινώσει σε απίστευτο βαθμό την Ελλάδα.
Τέταρτο: Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει γιατί ο Γ. Παπανδρέου διατελεί, σε πλήρη σύγχυση ανάμεσα στις πολιτικές του υποχρεώσεις και τα προσωπικά του ενδιαφέροντα.
Πέμπτο : Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει γιατί δεν υπερασπίστηκε τη χώρα.
Έκτο : Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει γιατί παρέδωσε τη χώρα μας στα χέρια των πιο ακόρεστων και αναίσχυντων τοκογλύφων.
Έβδομο: Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει γιατί η πολιτική της είναι όχι ο μόνος δρόμος που υπάρχει, αλλά και ο μόνος δρόμος που οδηγεί την οικονομία και την κοινωνία σε αδιέξοδο, που μπορεί να τις σφραγίσει για όλον τον 21ο αιώνα.
Όγδοο : Πρέπει να φύγει η κυβέρνηση Παπανδρέου γιατί είναι προϋπόθεση να αρθούν όλα τα επώδυνα για δημόσιους και ιδιωτικούς εργαζόμενους μέτρα.
Ένατο: Η κυβέρνηση Παπανδρέου οφείλει να φύγει ακριβώς γιατί υπάρχει σαφής, συγκεκριμένη, ρεαλιστική εναλλακτική πολιτική που θα συνεγείρει την κοινωνία, θα την ενεργοποιήσει, θα πυροδοτήσει ένα κίνημα αλληλεγγύης και δράσης.
Δέκατο: H κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει το γρηγορότερο δυνατό γιατί δεν έχει καμία απολύτως βάση η άποψη ότι δεν υπάρχει άλλη κυβερνητική εκδοχή. Ασφαλώς και δεν υπάρχει άλλη για όσους βλέπουν τις εξελίξεις εγκλωβισμένοι μέσα στο πλαίσιο και στην αριθμητική του παρακμασμένου σημερινού πολιτικού συστήματος. Η Ελλάδα όμως βρίσκεται μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις στην ιστορία της. Σε τέτοιες συνθήκες πάντα γινόταν μια πλήρης ανασυγκρότηση του πολιτικού συστήματος, είτε μετά από τη χρεοκοπία και την ήττα στις αρχές του 20ου αιώνα, είτε μετά τον εμφύλιο πόλεμο, είτε μετά την πτώση της δικτατορίας. Η αλλαγή είναι αναγκαία και δυνατή μέσα από την Ανατροπή του πολιτικού συστήματος με ένα Μέτωπο ποταμό, που θα ενώνει (τον αριστερό με τον σοσιαλιστικό χώρο, με τη νεολαία, με κάθε πολίτη) όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από την προηγούμενη κομματική τους ένταξη, που πιστεύουν στην Αλληλεγγύη, στη Λαϊκή Κυριαρχία, στην Ανεξαρτησία, στην Προκοπή για την πατρίδα μας.

Ανώνυμος είπε...

ο γαπ ειναι στο κολπο γκροσο για να βαλει την ελλαδα στο δντ .τα πραγματα ειναι συνενοημενα και ισως να ξαναδουμε δραχμουλα.η πουτσα μαλακες ελληνες θα φτασει αμυγδαλες και οχι μονο

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΝΟΜΑ.ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.......