Δευτέρα, Απριλίου 12, 2010

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ...ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ...

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ


Μαζική εισβολή δεκάδων μπάτσων στο Πάρκο Ναυαρίνου,χωρίς προφανή αφορμή,σε εξέλιξη.Εγκλωβισμένος κόσμος τώρα(30 με 40)στο λόφο,επί της Χαρ.Τρικούπη,αλύπητο ξύλο σε όσους βρίσκονται μέσα,περικυκλωμένος ο χώρος από αλλεπάλληλλους κλοιούς ΜΑΤάδων και Δελτάδων.Κόσμος κράζει τους μπάτσους από τα γειτονικά καφενεία.Η ενημέρωση από αυτόπτη.

Συμφωνα με πληροφοριες καποιοι πεταξαν μολοτοφ στα γραφεια του ΠΑΣΟΚ και οι μπατσοι με το ετσι θελω πηγαν στο παρκο και κανουν ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ.
Οσοι δικηγοροι μπορουν ας πανε στο σημειο.

" Πεντε είναι μάλλον οι προσαγωγες χωρις να είναι αυτο βεβαιο γιατι μεσα στον πανικο δεν τα βλεπει κανεις ολα. Και 2 το πρωι στα δικαστηρια οι οποίοι κρατουνται στην ΓΑΔΑ. Σύνολο 7. Χωρις να γινονται διαδηλώσεις και χωρίς να γινονται ιδιαίτερα μπάχαλα τα οποία δεν είναι και μαζικά. Το σχέδιο της επέμβασης και συνεχούς παρουσίας των μπάτσων στα Εξάρχεια και η προσπάθεια στοχοποίησης κι ελέγχου του αναρχικου/αντιεξουσιαστικού χώρου έχει περάσει σε άλλο στάδιο . Δεν είμαι μπατσοφοβικός αλλά έχουν πάρει τα πάνω τους τα χοιρινά και υπάρχει και ένα ποσοστό που ευρύτερα συνενεί στις τακτικές τους. Από την αντιτρομοκρατική μέχρι τους μπάτσους στο γήπεδο όλοι έχουν ένα αναπτερωμένο ηθικό και μια ψευδαίσθηση "επιτυχιας". Ας τους δώσουμε την αίσθηση του κινδύνου και πάλι.

1153499
πολυ ξυλο
από νασ 10:31μμ, Δευτέρα 12 Απριλίου 2010
πολυ ξυλο στο κεντρο απο του παρκου ,επιθεση απο ολες τις μεριες ,εγλωβισμος στο λοφο 40 περιπου ατομων ,οι δελταδες και οι ματαδες σε εξαλλη κατασταση και πολυς κοσμος γυρω γυρω που τους κραζει .

1153501
μια κοπελα μισολυποθυμη απο το ξυλο
από απο τηλεφωνο 10:33μμ, Δευτέρα 12 Απριλίου 2010
Μια κοπέλα ειναι μισολυποθυμη απο το ξυλο απο τα ζωα ( γαμω το σπιτι τους) καθως εχει φάει πολυ ξυλο στο κεφαλι. Το μίσος των μπατσων προτώγνορο λεει ο συντροφος που με πήρε. Μαζέψαν ακομα και απο το καφενείο του γιλμάζ κόσμο ρε.

1153506
kraksimo
από !! 10:34μμ, Δευτέρα 12 Απριλίου 2010
κόσμος πολύς έχει μαζευτεί και κράζει τους μπάτσους
πίσω ρουφιάνοι εμπρός συντρόφοι"

"Είμαι ο άνθρωπος που τράβηξε το Video, στο πάρκο Ναυαρίνου. Όσο αφορά τον μπάτσο, γιατί περί μπάτσου πρόκειται, που έβγαλε όλα του τα κόμπλεξ πάνω μου, πρέπει να πω, πως προφανώς, δε μείναμε μόνο σ αυτά που ακούσατε. Ακολούθησε διάλογος, περίσσου ανδρισμού από μεριάς του, καθώς ήθελε να με...γ…., να μου σπάσει το κινητό, και άλλα τέτοια που αναδεικνύουν το επίπεδο των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. Επιστρέφοντας στο σπίτι, όταν είδα το video, από τη μια ένιωσα ευτυχής που κατάφερα τελικά να κρατήσω το ντοκουμέντο, (για να το στείλω στο troktiko, αυτό σκέφτηκα εξ αρχής), αλλά από την άλλη, ένας γελοίος, με στολή μπάτσου, κατάφερε να με τρομοκρατήσει άνευ λόγου, στο κέντρο της Αθήνας. Αναρωτιέμαι λοιπόν, πως αισθάνονται, άστεγοι, ναρκομανείς, μετανάστες, και άλλοι συνανθρωποί μας, όταν αντικρύζουν τα 'όργανα της τάξης'. Αναρωτιέμαι λοιπόν, ποιοι είναι οι τρομοκράτες σ' αυτή την πόλη; Εγώ, από επαρχία ήρθα, για να ζήσω το όνειρό μου, σώστο-λάθος, δεν έχει σημασία. Δεν ένιωσα να τρομοκρατούμαι ποτέ, από συνάνθρωπο, αλλά αυτή η αστυνομοκρατία, είναι που με φοβίζει στις καθημερινές μου δραστηριότητες. Απορώ λοιπόν, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να επιβάλετε η τάξη; Πρέπει να φοβόμαστε ΟΛΟΙ για τις ανοήσιες των τάχα αναρχικών-αντιεξουσιαστών; Έχουν δουλέψει ποτέ όλοι αυτοί που μου το παίζουν ιδεολόγοι; Μα τέλοσπάντων, σε Δημοκρατία ζούμε, σε ολιγαρχία, σε δικτατορία, ή ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;"

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΔΩ

ΠΡΕΖΑ TV
12-4-2010


video:troktiko

27 σχόλια:

Sebastian είπε...

VENCEREMOS

Ανώνυμος είπε...

mesa oloi koproskyla na ksevromisi i athina.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ

ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Οσοι δικηγοροι μπορουν ας πανε στο σημειο.
ego dikigoros ime tha pao na toys kliso mesa isovia

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην εισαι δικηγορος.Και αποφασισε αν θα γραφεις ελληνικη ή greekenglish

Ανώνυμος είπε...

το καλυτερο στο βιντεο ειναι στο τελος που ο μπατσος ρωταει τον αναρχακο που βιντεοσκοπει τι ειναι αυτο ρε και του τυπακου του χει φυγει το σκατιδι. αχ τιποτα τιποτα τιποτα λεει. Αυτοι ειναι τα μαγκακια του πληκτρολογιου. δειτε το βιντεο στο τελος

Ανώνυμος είπε...

ρε μπας και θέλουν να δημιουργήσουν κι άλλο δεκέμβρη ώστε να αυξηθεί και να εδραιωθεί η καταστολή ενάντια στους αναρχικούς;

κάτι τέτοιο πάει να γίνει, δε μου το βγάζεις από το μυαλό..

όπως μετά τα επεισόδια του δεκέμβρη αναβαθμίστηκε η αστυνομία και είναι πια αποδεκτή η καθημερινή βία των μπάτσων, έτσι τώρα προσπαθούν να ωθήσουν το αναρχικό κίνημα σε ακραίες εκδικητικές ενέργειες ώστε να χτυπήσουν μετά καταλήψεις και στέκια.

Ανώνυμος είπε...

venceremos γαμώ το χριστό μου, venceremos..

Ανώνυμος είπε...

venceremos,vaya con dios,donde estas yolanda

Ανώνυμος είπε...

mpravo balte tous olous mesa!!!!alla ayto na mhn ginei mono sta eksarxeia kai na mhn ginei mono stous ellines!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΛΕΥΚΑ.
ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΝ.
ΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

Ανώνυμος είπε...

"Είμαι ο άνθρωπος που τράβηξε το Video, στο πάρκο Ναυαρίνου. Όσο αφορά τον μπάτσο, γιατί περί μπάτσου πρόκειται, που έβγαλε όλα του τα κόμπλεξ πάνω μου, πρέπει να πω, πως προφανώς, δε μείναμε μόνο σ αυτά που ακούσατε. Ακολούθησε διάλογος, περίσσου ανδρισμού από μεριάς του, καθώς ήθελε να με...γ…., να μου σπάσει το κινητό, και άλλα τέτοια που αναδεικνύουν το επίπεδο των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. Επιστρέφοντας στο σπίτι, όταν είδα το video, από τη μια ένιωσα ευτυχής που κατάφερα τελικά να κρατήσω το ντοκουμέντο, (για να το στείλω στο troktiko, αυτό σκέφτηκα εξαρχής), αλλά από την άλλη, ένας γελοίος, με στολή μπάτσου, κατάφερε να με τρομοκρατήσει άνευ λόγου, στο κέντρο της Αθήνας. Αναρωτιέμαι λοιπόν, πως αισθάνονται, άστεγοι, ναρκομανείς, μετανάστες, και άλλοι συνανθρωποί μας, όταν αντικρύζουν τα 'όργανα της τάξης'. Αναρωτιέμαι λοιπόν, ποιοι είναι οι τρομοκράτες σ' αυτή την πόλη; Εγώ, από επαρχία ήρθα, για να ζήσω το όνειρό μου, σώστο-λάθος, δεν έχει σημασία. Δεν ένιωσα να τρομοκρατούμαι ποτέ, από συνάνθρωπο, αλλά αυτή η αστυνομοκρατία, είναι που με φοβίζει στις καθημερινές μου δραστηριότητες. Απορώ λοιπόν, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να επιβάλετε η τάξη; Πρέπει να φοβόμαστε ΟΛΟΙ για τις ανοήσιες των τάχα αναρχικών-αντιεξουσιαστών; Έχουν δουλέψει ποτέ όλοι αυτοί που μου το παίζουν ιδεολόγοι; Μα τέλοσπάντων, σε Δημοκρατία ζούμε, σε ολιγαρχία, σε δικτατορία, ή ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;"

vlaxopodas είπε...

10:51 an eisai dikigoros kai anaferesai sta mat tha prepei na ksereis pos i proklisi somatikis vlavis h i eksivrisi i i kataxrisi eksoysias gia tin opoia mporeis na katigoriseis ta mat den timoroyntai me isovia..tespa makari na ksevromisei o topos kai na mazeytoyn oi anarxoaplytoi..

Ανώνυμος είπε...

vlahopoda πλακα κανω δεν ειμαι δικηγορος και απο ολα αυτα το μονο που δεν γουσταρω ειναι οι σκοτωμοι κοσμου ειτε απο "συντροφους" ειτε απο μπατσους. ολα τα αλλα ειναι για λαϊκη καταναλωση. ο καθενας κανει την επανασταση του αναλογως πως την βλεπει την δουλεια. παντως με το να γινονται ολες αυτες οι φασαριες θα την πληρωσουν και αθωοι και δεν αξιζει η υποστηριξη για τους φονιαδες απο οπου και αν προερχονται. Με αυτα και αυτα θα χασει και το αναρχικο κινημα το λαϊκο του ερεισμα που ειχε αποκτησει μετα τη δολοφονια γρηγοροπουλου. τους γυρναει μπουμεραγκ ολο αυτο και οσο πιο γρηγορα το καταλαβουν και ηρεμησουν τοσο το καλυτερο γιαυτους

Ανώνυμος είπε...

αν δεν σας πληρώνουν κάποιοι να τα γράφετε αυτά, τότε πρέπει να είστε πολύ ζώα..

θέλετε δηλαδή να γίνονται συλλήψεις αθώων; θέλετε να αυξηθεί η καταστολή και να έχουμε χουντικού τύπου αστυνομία; τί νομίζετε ρε ότι είναι οι αναρχικοί; έχετε πάει ποτε στα εξάρχεια; έχετε γνωρίσει κανέναν αναρχικό; ιδεολογία είναι ρε! και είναι χιλιάδες (στην ελλάδα μόνο) αυτοί που την υποστηρίζουν.

όπως είχαμε τους κομμουνιστές παλιότερα που ήταν παράνομοι μόνο και μόνο λόγω ιδεολογίας, έτσι έχουμε και τους αναρχικούς στις μέρες μας.

δε μου αρέσει η ιδεολογία των αναρχικών. αντίθετα με αυτόυς, εγώ θα ήθελα μια κοινωνία όπου κάποιοι λίγοι να εξουσιάζουν τους υπόλοιπους, η αστυνομία να κάνει ό,τι θέλει και να συλλαμβάνει οποιονδήποτε, να γίνονται προληπτικές φυλακίσεις, ο κόσμος να δουλεύει όλη μέρα για ένα κομμάτι ψωμί και το αφεντικό του να βγάζει τα δεκαπλάσια από αυτόν, θα ήθελα το χρήμα να είναι πάνω από όλα και ο κόσμος να ζει για να καταναλώνει. εννοείται έξω οι ξένοι, θάνατος στα πρεζάκια και σε αυτούς που δε μπορούν να δουλέψουν και όποιος μιλήσει και πει κάτι εναντίον του συστήματος να συλλαμβάνεται άμεσα. θα ήθελα να έχουμε πολύ περισσότερες κάμερες και να παρακολουθείται συνεχώς η ζωή μας γιατί περιβαλλόμαστε από τρομοκράτες.

όταν τη φας κι εσύ φασιστάκι, να δούμε τι θα λες τότε..

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΠΑΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ.
ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΜΠΗΚΕΣ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ

vlaxopodas είπε...

"τιποτα τιποτα τιποτα" ρε τον ρουφιανοχεστη..

Ανώνυμος είπε...

τους αφησαν ολους ελευθερους----τελος

Ανώνυμος είπε...

ρε 12:06 εσυ πας στα ακρα κανεις δεν θελει αυτα που λες ουτε ακρα αριστερα ουτε ακρα δεξια αλλα δεν μπορω να δεχτω τους φονιαδες

vlaxopodas είπε...

'τους αφησαν ολους ελευθερους----τελος' τωρα ο χρυσοχοιδης δεν ειναι χρυσαυγιδης? ετσι ειχαν αφησει καποτε και καποια απο τα σημερινα μπουμπουκια του επαναστατικου και ειδαμε τα αποτελεσματα..την βριζεται την κακομοιρα την δημοκρατια αλλα οταν σας μπαγλαρωσουν αυτην επικαλειστε και κλαιγεστε..

Ανώνυμος είπε...

οι κομουνιστές δεν διώκονταν λόγω της ιδεολογίας τους όπως ανεφέρθη παραπάνω αλλά επειδή κάποτε προσπάθησαν να καταλάβουν την εξουσία με τα όπλα (και όχι με εκλογές), επειδή είχαν αποφασίσει να διαμελίσουν την Ελλάδα προς όφελος της Κομιντερν "απελευθερώνοντας τον Μακεδονικό λαό", επειδή διέπραξαν σωρεία εγκλημάτων κατά πολιτών με αντίθετη ιδεολογία, ειδικά το Δεκέμβρη του 44, επειδή παρά την ήττα τους δεν αποδέχτηκαν τη νέα κατάσταση αλλά δια στόματος Ζαχαριάδη δεν κατέθεσαν τα όπλα αλλά τα έθεσαν παρά πόδα (δλδ ανά πάσα στιγμή θα αιματοκύλιζαν εκ νέου την Ελλάδα, επειδή εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα της ΕΣΣΔ και όχι του Ελληνικού λαού και επίσης επειδή γέμιζαν τον τόπο με κατασκόπους που φοιτούσαν στη Σχολή Κατασκόπων της τότε Τσεχοσλοβακίας (σύμφωνα με τα αρχεία της Πράγας που προσφάτως είδαν το φως της δημοσιότητας). Και υπάρχουν κι άλλα. Σίγουρα δεν είναι το θέμα μας αλλά για να μην ακούγονται ανιστόρητες προπαγάνδες περί δήθεν ιδεολογικών διώξεων...

Unknown είπε...

tlelo na ta po kai den me afhnoun . elhna eisai skoupidh.kopse tous asfalites epitelous re preza to kathe akrodeksio papari mas thn pefti kai mas leei ths gnostes papargies pou mono mpatsoi lene.stenaxorithikan gia to palikaraki apo to afgan alla an epefte sta xeria tous alimono tou h arbanitotourkobourgaroellines skoupidia

Unknown είπε...

12:31 μμ anistoritos eisai file h pseftodimokrates anelaban tin eksousia meta opla diabase se pious paredosan to koumanto h nazi stous monous pou minan ston topo tous kai polemisan kai ksafnika hrthe h eksoristi kybernish kai h filoi tous h agloi mazi tous kai oi germanotsolides kai piran thn eksousia.oso gia to kke mpori na exeis kai ligo ligo ligo dikio

Ανώνυμος είπε...

http://www.aksioprepeiakantoxh.com/thematikes-enotetes/tromokratia/eimastetromokratesoloioloi

Ανώνυμος είπε...

vlaxopoda ti eleinos anthropos eisai re megale?

kala den mporeis na kaneis ena blog na ta les opws goustareis?mono tin poutana twn blog ksereis na kaneis apo dw ki apo kei n'afineis sxoliakia?

kane re ama eisai magas kati antistoixo kai stirikseto florako tou pc...

Ανώνυμος είπε...

4.59 πάλι καλά που αναγνωρίζεις και το δίκιο για μτο ΚΚΕ.Ομολογώ δεν το περίμενα, σε καλό δρόμο βρισκόμαστε λοιπόν.Όσο για την εξόριστη κυβέρνηση, αυτή αποτελούνταν από ΟΛΕΣ τις πολιτικές δυνάμεις (συμπεριλ. του ΚΚΕ)και είχε σκοπό να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Από ότι φαίνεται κάποιοι είχαν διαφορετική άποψη για τον τρόπο με τον οποίο θα έπαιρναν την εξουσία και προτίμησαν να αιματοκυλίσουν τη χώρα προκειμένου τουλάχιστον να τη διαμελίσουν αλα Κορέα (όπως είχε πει ο "αείμνηστος" Φλωράκης). Ευτυχώς που δεν τους έκατσε και ηττήθηκαν γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήμασταν όλοι σήμερα, ειδικα δε ο χώρος σας (βλέπε διαδηλώσεις κλπ σε κομουνιστικά κράτη)Θα σας είχε φάει η μαρμάγκα αν τολμούσατε και κολλούσατε έστω και μία αντικαθεστωτική αφίσα, όχι να μιλήσετε.

vlaxopodas είπε...

5:34 PROTON DEN SE EBRISA DEYTERON ESY POY SXOLIAZEIS DILADI EISAI I POYTANA TON BLOGS? ALLA ETSI EINAI ME ESAS...I DIMOKRATIA EINAI KALI ARKEI OLOI NA SYMFONOYN ME TIN IDEOLOGIA SAS..