Κυριακή, Απριλίου 11, 2010

ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΔΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ...ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;;;;

Τη σύλληψη έξι ατόμων ανακοίνωσε η Αστυνομία, κατηγορώντας τους για εμπλοκή σε υποθέσεις τρομοκρατίας.
Όπως ανακοίνωσε στις 4.30 το απόγευμα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., παραπέμπονται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της συμμετοχής στον "Επαναστατικό Αγώνα" οι: Νικόλαος Μαζιώτης, Παναγιώτα Ρούπα, Ευάγγελος Σταθόπουλος, Χριστόφορος Κορτέσης, Σαράντος Νικητόπουλος και Κωνσταντίνος Γρουνάς.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις κατοικίες των συλληφθέντων, κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός ευρημάτων "που εξετάζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες". Στις οικίες των δύο πρώτων συλληφθέντων, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου, βρέθηκε σκληρός δίσκος με προκηρύξεις του "Επαναστατικού Αγώνα" για προηγούμενες ενέργειες, καθώς και σχέδιο προκήρυξης για μελλοντική ενέργεια. Βρέθηκαν επίσης χειρόγραφα, δύο εκ των οποίων φέρονται να αποτελούν προσχέδια προκηρύξεων, καθώς και χειρόγραφα σχεδιαγράμματα χώρων.

Οι συλληφθεντες ειναι:
Παναγιώτα Ρούπα του Βίκτωρα ετών 41
Σταθόπουλος Ευάγγελος του Κωνσταντίνου ετών 32
Κορτέσης Χριστόπουλος του Γεωργίου ετών 31
Νικητόπουλος Σαράντος του Ευσταθίου ετών 32
Γουρνάς Κώστας του Δημητρίου ετών 30

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ΤΟΥΣ;;;
ΕΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ...
ΕΙΔΙΚΑ Η ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ...
ΤΕΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ Ε.Ε ΚΑΙ ΔΝΤ...

ΠΡΕΖΑ TV
11-4-2010

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πρεζακο οι συλληψεις γινανε παρουσια 10 εισαγγελεων και για να δημοσιευσουν τις σκατομουτσουνες τους σιγουρα θα εχουν στοιχεια που δεν θα σου πουν αλλα θα παρουσιαστουν στο δικαστηριο. Κοιτα μουρη η χοντρη που ητανε και τρομοκρατισσα.ΦΥΛΑΚΗ κοπροσκυλα αληταραδες μπραβο στην αστυνομια να ξεβρωμισει ο τοπος

Ανώνυμος είπε...

τα παιδιά μπορεί να πάνε φυλακή αν καταφέρουν να στύσουν το δικαστήριο, διότι δεν βρήκαν τίποτα το ενοχοποιητικό εκτός απο κείμενα που τα κατεβάζει ο καθένας απο το νετ. Η αλληλεγκύη όμως τόσο μέσα όσο και έξω απο τη φυλακή θα είναι δεδομένη.

Για σένα όμως ρουφιάνε 5.41 έρχονται κρεμάλες...

war for territory

Ανώνυμος είπε...

καλα ετοιμασου κι εσυ για την ψειρου και στεισε και ενα blog λευτερια στους βομβιστες και τους εγκληματιες παρεα με του μαριου ζ

Ανώνυμος είπε...

Είδες φυντάνια που έβγαλαν οι καταλήψεις της ΑΣΟΕΕ του 94 και του Πολυτεχνείου το 95. Μέσα, να σαπίσουν οι εθνομηδενιστές. Και καλά φεσώματα στο Κορυδαλλό από τ' αδέλφια τους τους μετανάστες.

Μπράβο στο Μιχάλη. Θα μείνει στην ιστορία ως ο υπουργός που καθαρίζει τρομοκράτες.

Ανώνυμος είπε...

Καλα,ειναι ολοι φατσες,αλλα ειδικα η χοντρη δινει ρεστα!

Ανώνυμος είπε...

κωλο-φασίστες είστε όλοι εμμετικοί! Ποτε επιτέλους θα ξεβρωμίσει ο τόπος από εσάς τους υπανθρώπους? με αυτά που γράφετε φαίνεται ξεκάθαρα ότι μάλλον το επιπεδο μόρφωσής είναι του δημοτικού! Αλήτες!Χαίρεστε που κάποιοι άνθρωποι διαπομπεύονται και κατηγορούνται με μηδαμινά στοιχεία και σας τρέχουν τα σάλια βρωμερά σκουλίκια επειδή δεν είναι φασίστες σαν εσάς!Και σαν αδιάσειστο επιχειρήμα παρουσιάζετε τα κιλά και την εμφάνιση των κατηγορούμενων!Εμ βέβαια δε φταίτε εσείς που το IQ σας δεν ξεπερνά το 20!

Ανώνυμος είπε...

Για σένα ηλίθιε 5.48 τι έρχεται?
Σίγουρα ξέρεις ελληνικά, ή σου σηκώθηκε κάποτε και το γαψες μην το ξεχάσεις. Ακου "στΎσουν" βλαμένε!!!!!!
Όσο για τον αρχιρουφιάνο πρέζα που δε χάνει ευκαιρία να δείξει τι είναι, ουτε κι ο Φούντας σου έμοιαζε για κλέφτης αυτοκινήτων. Άλλο πόρισμα ψυχολόγα μου? έφαγες και τον Πρετεντέρη φώκια μου.

thomas είπε...

Μην τους αδικείτε παιδιά, και εσείς αν είχατε τέτοια φάτσα, τρομοκράτες θα γινόσαστε... Λυπηθείτε τους !!!
Δείτε όμως, το ρεμάλι τον Πρέζα, που προσπαθεί να τους βρει αθωωτικά επιχειρήματα.

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλαδα οποιος δεν υποστηριζει κλεφτρονια, πρεζονια, λαθρομεταναστες, εγκληματιες, τρομοκρατες και καθε ειδους σκουπιδι, ειναι φασιστας; Τοτε λοιπον ζητω ο φασισμος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταθόπουλος πρέπει να έχει πεθάνει στην πρέζα.Αλλά που είναι το κακό;Δωρεάν ναρκωτικά για όλους μπας και πάρει καμιά ψήφο ο Ψαριανός.

Ανώνυμος είπε...

10 mesa 100 exw __xe xe anoita an8rwpakia pou kriveste pisw apo simees glwsses kai simvola

oso gia ta fasistoidi ellinakia iparxoun kai fasistoidi alvanakia opws kai germanakia ka8ws kai rwsakia amerikanakia kai paei legontas pou telika ola mazi eiste adelfakia
AN8ROPOS AGRAMATOS XYLO STOUS FASISTES

an kai oi parapanw einai mono FAIstes

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο από πάνω,ξύλο στους φασίστες που τρομοκρατούν την κοινωνία με τους δηθεν κουλτουριάρηδες και τους εθνομηδενιστές με τις mercedes και την κόκα.

Ανώνυμος είπε...

σαφώς και ήταν επιλογή να ανακοινωθούν οι συλλήψεις την ώρα που ανακοινώνεται ο δανεισμός της ελλάδας. τέτοιοι είναι οι πολιτικοί μας. προκλητικά, μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια.

ζώα που σχολιάζετε εδώ, αν και όπως φαίνεται είναι μόνο 1-2 δύο που επαναλαμβάνονται, δεν υπάρχουν στοιχεία για την ενοχή των συλληφθέντων. ποια είναι τα στοιχεία; τα επαναστατικά βιβλία; οι προκηρύξεις της 17Ν; οι νόμοι που τόσο πολύ πιστεύετε, δε μπορούν να στοιχειοθετήσουν ποινικά αδικήματα με τέτοια στοιχεία. αν ήταν έτσι, όποιον δεν ήθελε το κράτος, θα μπορούσε εύκολα να τον τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί.

βλάκα 6:45..
φανερώνεται η ηλιθιότητά σου και το χαμηλό μορφωτικό σου επίπεδο από αυτά που γράφεις. δεν πρέπει να υποστηρίζουμε τα πρεζόνια; τί να τους κάνουμε; να τους σκοτώσουμε; να τους ρίξουμε στο πυρ το εξώτερο;

ή μήπως να τους περιθάλψουμε και να αντιμετωπίσουμε πολιτισμένα το πρόβλημά τους; το ίδιο με τους κλέφτες και τους λαθρομετανάστες. αλλά μάλλον η λογική σου είναι πιο απλή, όποιος δεν είναι στα μέτρα μας, να τον διώξουμε, να τον φυλακίσουμε. όσο για τους τρομοκράτες, έχουμε χάσει τη μπάλα, όποιος δε γλύφει τα αρχίδια των αφεντικών του και δε λέει χύσε με και στη μάπα, είναι τρομοκράτης. έτσι είμαι και εγώ τρομοκράτης. αν είναι ο θοδωρής η. και ο μάριος ζ. τρομοκράτες, είμαι και εγώ τρομοκράτης.

πόσα σχόλια έγραψες βλάκα; γιατί δε μιλάς όταν υπάρχουν άρθρα για την οικονομία, για τους πολιτικούς, για την ε.ε.; γιατί βγάζεις το μένος σου στους "τρομοκράτες" και τους μετανάστες και όχι σε αυτούς που σε γαμάνε φορώντας γραβάτα;

άκου εκεί να πούμε μπράβο στο μιχάλη.. τον αμερικανοτσολιά.. που έχει εδραιώσει την τρομοκρατία της στυνομίας, που δεν ασχολείται με το εμπόριο ναρκωτικών, με τους εμπόρους και με τους αρρώστους (τα πρεζάκια), που ψεκάζει τη σημαία της ελλάδας, το γλέζο, και δεν καταδικάζει καν το περιστατικό.

μιχάλη χρυσοχοΐδη.. αν θες να πιάσεις τους τρομοκράτες, άρχισε με τους μεγαλύτερους τρομοκράτες, αυτούς που πραγματικά προκαλούν τρόμο στους πολίτες, τα θρυλικά ματ (υατ, υμετ) και τα παρακλάδια τους. και φυσικά πιάσε άμεσα τον αρχηγό των τρομοκρατών, εσένα.

βλάκες-ζώα-υπαλληλίσκοι ασχοληθείτε με τους μετανάστες και τους "τρομοκράτες" και δοξάστε τους γαμιάδες σας!!!! α ρε τιμημένοι έλληνες!!! πόσο θα χαίρονταν οι αρχαίοι φιλόσοφοι για τις ιδέες σας!!

Ανώνυμος είπε...

anti na piasoun upourgous kai megaloepixeirimaties kunigane ''tromokrates''...les kai autoi klevoun ton kosmo...PROVATA

Ανώνυμος είπε...

όπως φαίνεται μιχαλάκη και λοιποί μιχαλάκηδες, δεν σας βγήκε η πρεζοπροπαγάνδα.. δεν είναι τσιφλίκι σας εδώ, και πως να το κάνουμε, τα γκλόπ δεν πιάνουν εδώ.. μπέτερ λακ νεξτ τάιμ..

δύο πράγματα νικάνε πάντα. τα όπλα απέναντι στα γυμνά σώματα και η λογική απέναντι στη βλακεία.

θα νικήσουμε λοιπόν. κι ας πεθάνουμε τόσοι και τόσοι από τα όπλα σας, εμείς δεν θα τα χρησιμοποιούμε. έχουμε τη λογική. και η λογική υπάρχει και θα σας κατατροπώσει..

αδέρφια μπάτσοι, αδέρφια πρετεντερέοι, ανοίξετε τα μάτια σας.. ποια τραγούδια σας αρέσουν; ποιες ταινίες σας αρέσουν; ποια βιβλία; ποιες μουσικές; τί μηνύματα έχουν όλα αυτά; μην αρνήστε τα αυτονόητα.. μην αρνήστε τη φύση σας..

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΓΑΜΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΠΛΕΞΙΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Φασιστάκο ! 5:41, 6:16, 6:23, 6:45,
8:26

Δεν φταίμε εμείς οι υπόλοιποι αναγνώστες που πήρες χαμπάρι οτι οι μανούλα σου κανει πεζοδρόμιο για να σε ταίσει !
Να πάς αλλού να βγάλεις την χολή και τα ψυχολογικά σου....

Ανώνυμος είπε...

Το επιχειρημα του Πρεζα οτι "δεν μοιαζουν με τρομοκρατες" ειναι το πιο συγκλονιστικο απο ολα...

Ανώνυμος είπε...

Σκυλιάσατε εθνομηδενιστές που μπουζουριάσανε τους αυτόκλητους τιμωρούς που έχετε αναγορεύσει σε ινδάλματα.

Άντε από 'δω αληταράδες που όποιος δεν συμφωνεί με την αδιέξοδη κοσμοθεωρία σας είναι φασίστας. Η μαζική αλητεία του Δεκέμβρη των βανδάλων σας έχει κάψει ολονών τον εγκέφαλο.

Λοιπόν, πίσω στους μπάφους σας και στο πατρικό πορτοφόλι πρόβατα. Οι πραγματικοί αγωνιστές φαίνονται στην επωνυμία... στη μάχη της καθημερινότητας, στους χώρους εργασίας και όχι στις "ένδοξες" ονειρώξεις απελπισμένων κουμπουροφόρων.

Άντε και καλές κινητοποιήσεις για την απελευθέρωση των "παιδιών". Και μη ξεχάσετε να δώσετε και την εργολαβία της υπεράσπισης στη Κούρτοβικ. Ο αγώνας επιτέλους αποκτά δέξοδο και προοπτική.

Ανώνυμος είπε...

σωστος ο αποπανω οποιος δεν γουσταρει τους αλητηριους βομβιστες αλλα και τους αλητηριους μπατσους που σκοτωνουν κοσμο σε ποια κατηγορια ανηκει ρε παιδια γιατι ολα εδω μεσα ειναι ασπρο-μαυρο. Γιατι ρε παιδια το κρατος εχει καταργησει τη θανατικη ποινη ποιος τοτε εχει δικαιωμα να σκοτωνει οι μπατσοι ή οι "επαναστατες"?

Ανώνυμος είπε...

Εκανα ενα φασιστοξενοφοβικορατσιστικο σχολιο το απογευμα και θελω να επανορθωσω:Δεν ειναι χοντρη,εχει χαμηλο στηθος που ελεγε και ο Οβελιξ.Α πα πα που λεει και ο Γεωργιου...

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα πάρετε χαμπάρι οτι όλα αυτα τα υποκείμενα είναι πιόνια μυστικών υπηρεσιών; Αντι να καμαρώνετε τους δήθεν αγωνιστές επαναστάτες, βάλτε έσω και μια στιγμή το κολλημένο μυαλουδάκι σας, να σκεφτεί το πως και γιατί τα αφεντικά τους τους βάζουν να κάνουν αυτά που κάνουν και όποτε θέλουν τους αποσύρουν από την πιάτσα.

Ανώνυμος είπε...

Καλα η χοντρη δινει ρεστα..χαχαχα
Καπου ακουσα οτι ηταν εγγυος..
Ετσι πως ειναι λογικο ειναι να μην εισαι σιγουρος αν κατω απο τα λιπη κρυβεται και κανα παιδι..
Παντως το πολυμηχανημα γυμναστικης δεν ηταν σιγουρα δικο της..
Α! και ο αλλος ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι τρομοκρατης..πιο πολυ για πρεζακι μου κανει..Ρε πρεζα μπας και εισαι εσυ?χαχαχα
Παντως η αναρχοφασιστες βγαζουν και γαμω τα μουνια..χαχαχα
Λευτερια στο πρεζονι που πιασανε για τρομοκρατη..Αυτος τι πρεπει να εκανε την διαιτα του Atkins.Και μαλλον το μονο που μπορουσε να κουβαλαει ηταν οι σφαιρες..
Ο Μαζιωτης ειχε αρχισει να κανει καραφλα και τα εχει ξυρισει..

Ανώνυμος είπε...

ο νικητοπουλος σαραντος ειναι σα τραγουδιστης σε σκυλαδικο..μονο το μικροφωνο λειπει απο την φωτογραφια..
Καλα ο Γουρνας μεγαλο φλωρακι..
Ας λενε οτι μαζι με τον Λαμπρο (Χ)ουντα ηταν ο Νικητοπουλος.Δεν το πιστευω..Σιγουρα ο Γουρνας ο φλωρος ηταν και την εκανε το λαμογιο μολις τον φαγανε τον αλλον.
Η χοντρη αποκλειεται να ηταν γιατι δεν θα μπορουσε να τρεξει..το πρεζονι αποκλειεται ο Κορτεσης γιατι μαλλον καθε μερα απο την πρεζα θα ηταν λιωμα..
Ο νικητοπουλος παλι αποκλειεται γιατι τραγουδουσε σε σκυλαδικο στην εθνικη εκεινη την ωρα..
Ο Μαζιωτης δεν ηταν μαζι με τον Χουντα γιατι μαγειρευε για την χοντρη,αρα ειναι φως φαναρι πως ηταν ο Γουρνας ο Φλωρος και τον παρατησε συξηλο..χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Παντως στα γουστα ζουσανε..Εξοχη..ποδηλατακι..πλασμα τηλεοραση..δεν τους χαλασε που στην φυλακη εχουν να τους γλεντησουνε κατι αντρακλες..
Καλα να μου πεις ο Γουρνας φαινεται δηλωμενη..αρα θα καλοπερασει..
Παντως η γουρουνομηχανη θα γινει στυλακι μεσα...
Και βασικα Χαζιωτης επρεπε να λεγεται οχι Μαζιωτης..ειχε πει παλιοτερα οτι εκανε λαθος που ειχε στοιχεια σπιτι του και τον πιασανε και πηγε και ξανακανε τα ιδια..
Ο Κορτεσης πρεπει να μπει σε κεντρο αποτοξινωσης οχι στην φυλακη..κριμα ειναι..

Ανώνυμος είπε...

Με βάση τα στοιχεία, που προέκυψαν από τις μέχρι στιγμής έρευνες, έχουν συλληφθεί και θα παραπεμφθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα για συμμετοχή στη δραστηριότητα της διαφθορας και ιδιοποίησης περιουσιας ελληνων πολιτων οι εξής:

Βουλγαρακης Γεωργιος του Αγαμέμνονα ετών 49

Λαλιωτης Κων/νος του Βίκτωρα ετών 51

Τσοχατζοπουλος Άκης του Κωνσταντίνου ετών 52


BOΔΙΑ...
ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΠΕΝΤ'ΕΞΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΡΙΑ...ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕς...

Ανώνυμος είπε...

Καλα,μερικοι απο σας κανετε πλακα και ειναι λυπηρο που φαιδροποιειτε επαναστατες τετοιου μεγεθους.Να δειτε τελικα που θα αποδειχτει οτι τα μηχανηματα γυμναστικης τα ειχανε για την χοντρη φραου Παναγιωτα.

Ανώνυμος είπε...

τουλαχιστον της 17 νοεμβρη αν εξαιρεσεις το χριστοδουλο ξηρο που πρεπει να ειχε συγγενια με την ρουπα λογω σωματοτυπου οι αλλοι ειχαν σοβαρα προσωπα. Αυτοι εδω σαν να το χουνε σκασει απο ασυλο ειναι

Ανώνυμος είπε...

Και το IQ τους πρέπει να είναι επιπέδου τυρόπιτας. Αφού έκατσε η στραβή με τον φούντα αντί να εξαφανίσουν ενοχοποιητικά στοιχεία και να αποτραβηχτούν για καμποσο καιρό αφού ήταν σίγουρο οτι θα τους βρούνε απ τα τηλέφωνα, θέλανε να το παίξουν και κονιόρδοι και πιαστήκανε σαν χάνοι στη φάκα.

Ανώνυμος είπε...

η εξουσία, η ελίτ

πρέζα βγάζει από την κυκλοφορεια την αριστερή τρομοκρατία για να αρχίσει να κατασκευάζει πατριωτική

και σταμάτα να είσαι το κουταβάκι της εξουσίας

Ανώνυμος είπε...

ούτε αυτοί λοιπόν είναι τρομοκράτες ούτε ο φούντας!!!
επομένως καταλίγουμε στο συμπέρασμα οτι τρομοκράτες στην ελλάδα σεν υπάρχουν!
είναι όλοι αγωνιστές, εθνομάρτηρες ενάντια σε μια κοινωνία που τους πνίγει και θέλουν να ζήσουν ελεύθερα!
να χαρώ εγώ κάτι επαναστάτες!!!!
θα φαν δυο μπάτσες και θα ξεράσουν και το γάλα της μάνας τους. βλέπε
αφοί Ξηρού.
καιμετά διαμαρτηρία, τα καημένα είναι απάνθρωπες οι συνθήκες στις φυλακές κ.τ.λ.
ά, και όσον αφορά τα στοιχεία, έχεται δίκιο προκυρίξεις,ασύρματο αστυνομίας και φυσικά βιβλίο με όλες τις προκυρίξεις της 17ν είναι πράγματα που αν μη τι άλλο τα έχει η κάθε νοικοκυρά σπίτι της!!!!
ά, και κάτι άλλο, ήταν άτομα που τα είχαν προσαγάγει και παλιότερα και κάποιοι ηλίθιοι ανευθυνοι φώναζαν!
αυτό να το θυμόμαστε και για ένα άλλο πρόσφατο περιστατικό που έγινε για κάποιον ονόματι Ράλλη.

Ανώνυμος είπε...

o 7.31 δίνει ρέστα!!!!!!!!!!γουστάρω,
ζήτω τα πρεζάκια, έτσι μπράβο άξια τα παλικάρια μας, ποιά στοιχεία και μαλακίες, είναι όλοι αγωνιστές!!!!

μπράβο 7.31, φταίει αυτός με τη γραβάτα, ο υπουργός, ο τάδε, ο δείνα, μόνο εμείς δε φταίμε!!!
και ναι, σας το ομολογώ, απο μικρό παιδί ονειρεβόμουνα να γίνω πρεζάκι κριμα που δεν τα κατάφερα!!!!

Ανώνυμος είπε...

10:47 μμ κλπ. η μανούλα σου δεν ήταν σε φόρμα σήμερα, πες της θα περάσω παλι την Τρίτη...ξέρει αυτή...

Ανώνυμος είπε...

Καλά μιλάμε .... είστε εμμετικά σκουλήκια.... ανοίξατε το βόθρο σας και βγάζετε ξεράσματα... βεβαίως όλα αυτά έχουν την εξήγησή τους: ένας άνθρωπος που έχει κόμπλεξ κατωτερότητας (π.χ. για την εμφάνισή του, το επίπεδο μόρφωσης, την εξυπνάδα, κτλ) όταν ένας άλλος άνθρωπος ανώτερος από αυτόν (κυρίως σε πνευμετικό επίπεδο) παθαίνει κάτι κακό βγαίνει από την ποντικότρυπά του να πανηγυρίσει για να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό του.

Ανώνυμος είπε...

διόρθωση για το σχόλιό μου στις 1:26
(κυρίως σε πνευματικό επίπεδο)

Ανώνυμος είπε...

μα εσύ είσαι που φοράς γραβάτα βλάκα 12:51 και φυσικά φταις. εγώ φταίω που κλέβουν τον κόσμο και τα πληρώνει πάλι ο κόσμος; πληρώνει τα λεφτά που του κλέψανε.

δε μπορείς να κατηγορείς κανέναν χωρίς στοιχεία. τα αγωνιστές κλπ. είναι δικά σου. και εσύ να μην υποστηρίζεις τα πρεζάκια και τους αρρώστους, μαζί με τους μετανάστες να φύγουν από τη χώρα κι αυτοί..

είναι φοβερό πάντως, ότι προσπαθούν κάποιοι τύποι να μπλέξουν και το μάριο ζ. στην υπόθεση. μιλώντας για πορείες διαμαρτυρίας και για κούρτοβικ. μπράβο παιδιά, όλοι ένα τσουβάλι, τρομοκράτες, διαδηλωτές, αναρχικοί, ακροαριστεροί και όποιος δε συμφωνεί με τον παραλογισμό του συστήματος.

είναι φοβερό να σε γαμάνε οι πολιτικοί με πλάτες τους δημοσιογράφους και εσείς ασχολείστε με μανία με τους "τρομοκράτες". μπράβο, τους πιάσαν τώρα και έγινε η ζωή μας καλύτερη. ποιο δντ; ποια ε.ε.; τί είναι το spread;

είστε τα γρανάζια του συστήματος, κανονικά όμως. γουστάρετε ρε παιδί μου! έτσι, βίτσιο! ζήτω το σύστημα!
σας πληρώνουν καλά τουλάχιστον για να σας γαμάνε αβίαστα; τουλάχιστον εμένα ας πούμε ότι με βιάζουν.. εσείς τον τρώτε και χαίρεστε κιόλας!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ο 01.19 .ΚΑτι μας ειπες τωρα..Σπουδαιο μουνι γαμας..μαλλον εχεις τα ιδια γουστα σαν τον φιλο σου τον (Χ)αζιωτη..η μανα μου ειναι ιδια η Ρουπα..μονο που ειναι και καμια 25αρια χρονια μεγαλυτερη...Χαρη θα της κανεις αμα την γαμησεις..
Ολοι οι αναρχοφασιστες πασχετε απο αγαμια.Αμα θες ελα να γαμησεις και την Γιαγια μου..

vlaxopodas είπε...

1.26 stous syllifthentes tha anaferesai ypotheto..i roupa pantos ta spaei..leyteria, leyteria stis gomenares sta kelia..