Παρασκευή, Απριλίου 30, 2010

ΚΛΕΙΣΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ....

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν αύριο Πρωτομαγιά οι εργαζόμενοι αντιδρώντας στα μέτρα.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών προχωρεί σε 24ωρη απεργία αύριο Πρωτομαγιά, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν δεκάδες δρομολόγια.
Οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες (λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ΗΣΑΠ, τραμ) αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που κήρυξε η ΓΣΕΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά με στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 07.00.
Από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοινώθηκε ότι αύριο Πρωτομαγιά τα ταχυδρομικά καταστήματα της χώρας θα παραμείνουν κλειστά, εκτός από το κατάστημα του Αερολιμένα Αθηνών που θα λειτουργήσει κανονικά.
Χωρίς αστικά λεωφορεία θα μείνει η Θεσσαλονίκη αύριο 1η Μαΐου λόγω της 24ωρης απεργίας που θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.
Μεγάλο πρόβλημα θα αντιμετωπίσουν από τη ματαίωση δεκάδων δρομολογίων αύριο οι χιλιάδες ταξιδιώτες που επρόκειτο να επιλέξουν κάποιο νησιωτικό προορισμό προκειμένου να αποδράσουν από το κλεινόν άστυ το τριήμερο, αφού τα πλοία θα παραμείνουν και πάλι δεμένα στα λιμάνια.
Αύριο Σάββατο τα λιμάνια θα παραμείνουν κλειστά για 24 ώρες για όλα τα υπό ελληνική σημαία πλοία, αφού οι ναυτεργάτες ανακοίνωσαν ότι θα συμμετάσχουν στη γενική εργατική απεργία της Πρωτομαγιάς.

ΠΡΕΖΑ TV
30-4-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: