Δευτέρα, Απριλίου 12, 2010

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ...

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ,ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ,ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΦΟΥΝΤΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ...ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΦΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ...
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΒΡΗΚΑΝ Ή ΦΥΤΕΨΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ.

Με παράξενα χαμηλούς τόνους η Αστυνομία, τα δύο τελευταία 24ωρα, υλοποιεί σχέδιο συλλήψεων ατόμων τα οποία συνδέει με υποθέσεις τρομοκρατίας και μάλιστα με τη δράση του «Επαναστατικού Αγώνα», οργάνωσης που δρα από το 2003 ως ο βασικός πόλος της αναβίωσης του φαινομένου. Το σχέδιο αυτό φαίνεται πως είχε εκπονηθεί τους τελευταίους μήνες και μπήκε στο τελικό στάδιο υλοποίησης στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, όταν και φαίνεται πως τσεκαρίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες μιας συντονισμένης επιχείρησης, που πλασάρεται και επικοινωνιακά με προδιαγραφές 2002. Και μάλιστα με το τέλος της εορταστικής περιόδου, αλλά χωρίς τις προ οκταετίας φανφάρες.
Αυτή τη φορά δεν υπάρχει και ιδιαίτερο σασπένς, καθώς ο 39χρονος Νίκος Μαζιώτης, που παρουσιάζεται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ως εμπλεκόμενος στην οργάνωση «Ε.Α» είναι από τους πλέον «συνήθεις ύποπτους» των τελευταίων χρόνων. Ιδιαιτέρως μετά την αποφυλάκισή του, ύστερα από καταδίκη για βομβιστικές ενέργειες πριν από 12 χρόνια.
Γύρω από τον Νίκο Μαζιώτη οικοδομήθηκαν πολλά αστυνομικά σενάρια των τελευταίων χρόνων. Με άξονα αυτό το πρόσωπο και τον ρόλο του στην επαναστατική βία των τελευταίων χρόνων αναπτύχθηκαν επίσης δύο βασικές κατευθύνσεις στην Αντιτρομοκρατική. Για τη μία σχολή ο 39χρονος ήταν ένας δύστροπος συνήθης ύποπτος και για την άλλη ο άνθρωπος που ηγείται του νεοτρομοκρατικού φαινομένου και ανενόχλητα «μετατρέπει την Αθήνα σε Καμπούλ ή Βαγδάτη», παραλληλισμοί του διατυπώθηκαν τους τελευταίους μήνες και από τον αρμόδιο υπουργό Μιχ. Χρυσοχοΐδη. Προφανώς, επρόκειτο για έκφραση των θέσεων της σχολής που είναι τώρα στα αντιτρομοκρατικά πράγματα και στις υπηρεσίες πληροφοριών.

Μετά την αποφυλάκισή του, ο Νίκος Μαζιώτης, όπως αναφέρουν πληροφορίες, αφέθηκε σχετικά ήσυχος από τις διωκτικές αρχές, αλλά μετά το 2003 άρχισε να ελέγχεται και πάλι ασφυκτικά. Με αποκορύφωμα το 2005, όταν οι ελληνικές και όχι μόνο υπηρεσίες συγκρότησαν μόνιμο κλιμάκιο ενασχόλησης με τον πιο συνήθη ύποπτο των τελευταίων χρόνων, αλλά ποτέ δεν μπόρεσαν να τον εμπλέξουν στα βομβιστικά επεισόδια εκείνης της εποχής.
Ετσι φαίνεται και πάλι πως πέρασε στην ελεγχόμενη ρουτίνα, που παγίωσε σε ορισμένους αστυνομικούς διώκτες του την εντύπωση ότι «χάνουμε τον καιρό μας...».
Μέχρι τον Γενάρη του 2007, που εκδηλώθηκε το χτύπημα του «Ε.Α.» στην πρεσβεία των ΗΠΑ και το επιφορτισμένο τμήμα για την εποπτεία του Ν. Μαζιώτη δεν ήξερε πού ήταν το συγκεκριμένο πρωινό. Ετσι, από τους Αμερικανούς υπήρξε δυσαρέσκεια και εκφράστηκαν παράπονα για την ατονία του ελέγχου. Εκτοτε, ο 39χρονος Ν. Μαζιώτης ουσιαστικά ήταν εκτός αστυνομικού ελέγχου, όπως λένε αρμόδιοι αξιωματούχοι, με τελευταία εμπλοκή πριν από περίπου 2,5 χρόνια.
Τότε τον προσήγαγαν ως ύποπτο για ληστεία στα Λιόσια, «επειδή έμενε εκεί κοντά». Κάποιοι στα ηγετικά κλιμάκια της Αστυνομίας σήμερα, αναγκάστηκαν τότε να του ζητήσουν «συγγνώμη για την ταλαιπωρία» και εκείνος δεν υπέβαλε μήνυση στους αξιωματικούς, γιατί ήταν της δημόσιας ασφάλειας και όχι της Αντιτρομοκρατικής.
Οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες, των οποίων τα ονόματα και οι φωτογραφίες δημοσιοποιήθηκαν χθες το απόγευμα, εμφανίζονται από την Αντιτρομοκρατική ως μέλη της οργάνωσης «Ε.Α.», χωρίς να αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση τα στοιχεία εμπλοκής τού καθενός. Πάντως, ο Ν. Μαζιώτης και η σύντροφός του Παναγιώτα Ρούπα συνελήφθησαν σε κατοικία στο Λαγονήσι, όπου και αναφέρεται ότι βρέθηκαν τα στοιχεία συσχετισμού τους με τη συγκεκριμένη οργάνωση.
Πολιτικοί και υπηρεσιακοί προϊστάμενοι των αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών λένε ότι προχώρησαν στην υλοποίηση του σχεδίου συλλήψεων για να αποτρέψουν σχεδιαζόμενη αιματηρή επίθεση το αμέσως προσεχές διάστημα και ότι δεν ρίσκαραν την αυτόφωρη σύλληψη, γιατί «μετά, το κρίμα θα ήταν στο λαιμό μας!».

ΠΡΕΖΑ TV
12-4-2010


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ΒΡΗΚΑΝ

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο κανονας ειναι παντα ενας και πολυ απλος.

οσο περισσοτερη τεχνολογια χρησιμοποιεις τοσο περισσοτερο κινδυνο εχεις να σε πιασουν.

και δεν μιλαω για τα πασιφανη δηλ. κινητα και intenet.

μιλαω για καρτες καθε ειδους, εκτυπωσεις απο εκτυπωτη κτλ.. κτλ..

δεν τα ηξεραν αυτα?
κριμα αλλα ητανε τελειως amateurs..

vlaxopodas είπε...

OXI FILEMOY MALAKES DEN EINAI..APLA TORA TO KRATOS APOFASISE NA MANTROSEI TOYS PARAKRATIKOYS TOY..

Ανώνυμος είπε...

Με παράξενα χαμηλούς τόνους η Αστυνομία, τα δύο τελευταία 24ωρα, υλοποιεί σχέδιο συλλήψεων ατόμων τα οποία συνδέει με υποθέσεις τρομοκρατίας και μάλιστα με τη δράση του «Επαναστατικού Αγώνα»
-------------------------------------
ΠΡΕΖΑ δωσε τους τον αριθμο του φαξ σου να σου στειλουν οι μπατσοι το επιχειρησιακο τους σχεδιο για να εισαι ενημερωμενος

Ανώνυμος είπε...

rwtas kiolas re preza an itan toso malakes?oi prakseis tous miloun apo mones tous..ειδικα αυτος ο Μαζιωτης μοιαζει μεγαλος γκαφατζης..Σαν τον γκουφι ειναι..

Ανώνυμος είπε...

Κοιταξε την Ρουπα καλα στα ματια οπως και τον αλλο τον πρεζονα και πες μου εσυ ειλικρινα οτι δεν γινεται να ηταν τοσο μαλακες..
Τοσο μαλακες ηταν ...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη τελικα δεν ειναι νεοπλουτα παιδαρελια απο τα Βορεια προαστεια ??

Πεφτω απο τα συννεφα !

vlaxopodas είπε...

"Δηλαδη τελικα δεν ειναι νεοπλουτα παιδαρελια απο τα Βορεια προαστεια ??

Πεφτω απο τα συννεφα !" o fountas gios aksiomatikou kai gonos aston den itan?

Ανώνυμος είπε...

Ηταν και περιμενα να ηταν και οι συνεργατες του αλλα απο οτι φαινεται δεν παιζει κατι τετοιο.

Ανώνυμος είπε...

Είναι τυχαίο που κάθε πρωτοχρονιά και πάσχα έρχονται απανωτά τζακ ποτ. Σε μια κοινωνία που όλα είναι ρευστά υποκινούμενα και ψεύτικα πολύ φοβάμαι ότι και η ελπίδα του τζοκερ ειναι ενα ψεμα. Μου φαίνεται ύποπτο ότι ξαφνικά έρχονται τόσο απανωτά τζακ ποτ. θα μπορούσαν άνετα να έχουν πειραγμένο το μηχάνημα ή ακόμη και έχουν δίκους τους για να μοιράζουν το κέρδη
Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι σε μια ελλάδα που παντού υπάρχουν οι παγαπόντιδες, και οι κομπιναδόροι δεν έχουν στήσει κομπίνες στον οπαπ οπου παιζονται τοσα εκατομυρια. Κριμα γιατι μας εμπαιζουν, μας κλεβουν τα λεφτα μας με την κίβδηλη υποσχεση μιας καλυτερης ζωής. Για μελετηστε λιγο τα τζακ ποτ και τις περιοδους των εορτών. Πως γίνεται και κάθε χριστούγεννα, πρωτοχρονια και πάσχα γίνετε τζακ ποτ και μαζέυονται πολλά χρήματα; Πως γίνετε και τόσο καιρό δεν γινόταν απανωτά τζακ ποτ και ξαφνικά μετά απο τόσα χρόνια τώρα τυχαίνει να μην βρίσκεται κανένας τυχερός και να μαζευονται τα λεφτα... Μήπως είχαν μειωθεί οι στηλες που παίζονταν στο τζοκερ και οι "εξυπνοι" του οπαπ βρηκαν εναν τροπο για να προωθήσουν ξανα το παιχνιδι σε εμας τους ηλίθιους; Ένα πράγμα εύχομαι να λέω μαλακίες και να ύπάρχει πραγματικά κάποιος τυχερός.

Ανώνυμος είπε...

dΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ
ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΚΑΥΜΕΝΟΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΑΝΕ ΛΕΩ ΕΓΩ , ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ?

ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΧ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ?
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ . ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΠΑΙΔΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΗ ΠΑΛΗΣ ΑΥΤΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?
ΝΑ ΘΕΤΕΙΣ ΔΗΛ. ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ? ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ .
ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΛΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ.
ΔΗΛ.ΟΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΛΥΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

για σκέψου ρε Βλαξ όποντα...
γιατί τώρα?

Stelios είπε...

Πιπες ειναι ολα! Βρηκανε 6 πρεζακες κ κανουν οι μπατσοι κ ο Χσυσοχοιδης νουμερα!!! Για να λεει η κυρατσα στην κουζινα της οτι τλκ η αστυνομια επιασε τους τρομοκρατες!!! Δεν πιστευω κανεναν! κ για τις φωτο που βγαλανε χ8ες κ για ολα!!! Πουτσες μπλε! Παιζει να τους σκασανε τπτ λεφτα για το παραμυ8ι αυτο...ΖΩΑ!

Ανώνυμος είπε...

Νουμερα τηλεθεασης AGB 6-4-2010 - 13-4-2010

Ελληνικη Αστυνομια 48 %
Οικονομικη κριση 25 %
Αθλοια ποιοτητα ζωης 13 %
Εξαθλοιωση οικονομικα μικρων 5 %


νομιζω οτι τα καλυψα ολα !


Θεατρο σκιων ειναι για να καλυψουν τα καναλια αυτα τα νομοσχεδια και τις αυξησεις που ερχωνται . αλλα και για να λυξουν το οικονομικο θεμα ;)

Ανώνυμος είπε...

aftoi re paidia pontaroune kathara sto na akouei i noikokuroula sto spiti oti pianoun tromokrates kai kati ginetai kai na ksexnaei ton kosmo pou ton exoun gamisei anapoda kai skotononte perissoteroi ap'oti skotonoun oi dithen tromokrates...kai o kosmos nomizoun oti einai oloi toso malakes na pisteuoun ta kanalia...pou einai sto megalutero pososto tou...

proxthes mazepsane apo ta eksarxeia 60 pitsirikades anoilikous...hahaha..kala re vlakes mazeuete mikra paidia kai meta thelete na kataferete kati??eiste sovaroi?auta ta paidia megalonontas tha sas misisoun oso den paei...to idio kai oi filoi tous kai oi oikogeneies tous kai xiliades kosmos mazi tous...kai meta auta ta paidia tha kanoun dika tous paidia se liga xronia...THA SAS KAPSOUNE ZONTANOUS MALAKES UPOURGOI KAI MPATSOI>>>o kosmos tha sas kapsei zontanous kai tha exei dikio

Ανώνυμος είπε...

Περα απο φανατισμο και πλακα,η επιλογη να σκοτωνεις η να βαζεις βομβες στο ονομα καποιας επαναστασης ειναι αποδεδειγμενα αδιεξοδη.Η 17Ν σκοτωνε επι 28 χρονια πρακτορες της ΣΙΑ, εκδοτες,ξενους στρατιωτικους και διπλωματες,βουλευτες,επιχειρηματιες κλπ.Ποιο ηταν το αποτελεσμα παιδια?Να σας πω: καμερες ασφαλειας,καινουργιες υπηρεσιες ασφαλειας,κελια κατω απο τη γη,νομοι που σε φυλακιζουνε ισοβια ακομα και χωρις στοιχεια,και πολλα αλλα ακομα,ολοι τα ξερουμε.Ακομα και στα καρτοκινητα μας στελνουν μηνυματα να τα δηλωσουμε επωνυμα αλλιως θα μας τα κοψουν.Και συγγνωμη:ποιους μεγαλοκαρχαριες η απατεωνες χτυπησαν ο Ε.Α. η ΣΕΧΤΑ η ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ?εχουμε νεκρους δυο αστυφυλακες των 800 ευρω,ενα κοριτσακι που κοντευει να τυφλωθει και τον αδελφο της κομματιασμενο απο λαθος.Τι σοι επανασταση ειναι αυτη?Δεν ξερω,μπορει και να κανω λαθος,αν καποιος αλλος πιστευει κατι διαφορετικο ας το γραψει εδω μεσα.Τουλαχιστον ας σταματησουμε να βριζομαστε και να συζητησουμε.

Ανώνυμος είπε...

http://www.aksioprepeiakantoxh.com/thematikes-enotetes/tromokratia/eimastetromokratesoloioloi

exo-frenon είπε...

ΝΑΙ , ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΡΟΥΠΑ FOREVER. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΖΑ???βΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ..μπΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΛΑΚΕς ΤΕΛΙΚΑ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μπαζιωτης..οχι Μαζιωτης με τετοια γυναικα..χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

αχ μας εσκισε η αντιτρομοκρατικη και Χρυσοχοιδης..τι θα κανουμε τωρα?Πιασανε τα παιδια,μας αφησανε μονους μας.
Ελεος,μεχρι και η μαμα μου εχει γκομενο μπατσο πλεον.
Λεω να φυγω απο τον αναρχικο χωρο και να στραφω στην ομοφυλοφιλικη κοινοτητα εξαρχειων..

Ανώνυμος είπε...

kala malakesmas exoun ksekoliasei.... den mporoyme 0pleon na toys ksefigoyme toys mpatsoys me tpt... prepei na paradextoyme oti o xrisoxoidis kai ta palikaria toy mas pane pipa kolo