Σάββατο, Μαΐου 22, 2010

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ...ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ,ΕΙΣΒΑΛΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ!!!

Επιστολή - Καταγγελία

Χτές το βράδυ, (Πέμπτη 20-05-2010) αρκετή ώρα μετά τη δύση του ηλίου, ήρθε στην κατοικία μας ισχυρή αστυνομική δύναμη. Επικεφαλής ήταν ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Βουκολιών, ο οποίος συνοδεία πολλών τζιπ με ΤΑΕ και πλήθους πάνοπλων αστυνομικών εισέβαλε στην αυλή και στο σπίτι μας, χωρίς κάποιο νομικό έγγραφο ή ένταλμα εισαγγελέα που να δικαιολογεί την ενέργεια του αυτή.

Ο επικεφαλής διοικητής λοιπόν, μιλώντας ευθαρσώς και αρπάζοντας βίαια το κινητό τηλέφωνο από τα χέρια της μητέρας μου, απαιτούσε φωνάζοντας με την οπλισμένη ακολουθία του να πάμε στο τμήμα εγώ και ο αδερφός μου για να μας ανακρίνει, χωρίς να μας εξηγεί το λόγο.

Στην ερώτηση μου αν έχουνε κάποιο νομικό έγγραφο να μου παραδώσουν, που να με καλεί νόμιμα να καταθέσω, για να μπορέσω να τους ακολουθήσω, απαντά ''όχι'' και με αυταρχικό ύφος δηλώνει πολλές φορές και ο διοικητής και αστυνομικός που τον συνοδεύει, ότι αν δεν τους ακολουθήσουμε θα μας πάνε μέσα με τη βία.

Όταν τους είπα κατηγορηματικά ότι χωρίς τη νόμιμη διαδικασία, χωρίς παρουσία ή ένταλμα εισαγγελέα δέν μπορούν να εισέρχονται σε οικεία πολίτη, να καταργούν το άσυλο του σπιτιού και να τον παίρνουν βίαια για ανάκριση και ότι διαφυλάσσοντας τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα μου, έχω δικαίωμα και καθήκον να αρνηθώ μια τέτοια αδικαιολόγητη προσαγωγή εμένα και του αδερφού μου, συνέβη το εξής ανατριχιαστικό.

Ο αστυνομικός που συνοδεύει το διοικητή, απειλώντας με , “θα δεις τι θα σου κάνουμε'' με σπρώχνει χτυπώντας με δυνατά στο στήθος. Όταν διαμαρτυρήθηκα για την κατάχρηση εξουσίας και την άσκηση βίας πάνω μου, φωνάζει προκλητικά τους δεκάδες αστυνομικούς των ΤΑΕ λέγοντας “αντιστάθηκε, βάλτε του χειροπέδες , τώρα θα σε δέσουμε με τις χειροπέδες και θα έρθεις μέσα με τη βία γιατί αντιστάθηκες". Την ίδια στιγμή μου κάνουν επίθεση και με χτυπάνε μαζί με το διοικητή, προκειμένου να με ακινητοποιήσουν και να μου περάσουν χειροπέδες.

Την ώρα που με χτυπάνε είναι παρόντες το ανήλικο αδερφάκι μου Αλέξανδρος Παναγιωτάκης ηλικίας 8 ετών, η αδερφή μου Κυριακή Παναγιωτάκη μαθήτρια τρίτης Λυκείου, ένας οικογενειακός φίλος με σοβαρό πρόβλημα υγείας, η μητέρα μου, ο ανάπηρος κατά 80% συνταξιούχος πατέρας μου και ο φοιτητής αδερφός μου Σπύρος Παναγιωτάκης. Δηλώνοντας τους ότι θα καταθέσω μήνυση εναντίον τους καταφέρνω να τους ξεφύγω και έπειτα από τη δήλωση μου αυτή, μας λένε ότι θα έρθουν με χαρτί σε ένα τέταρτο ή στις 4 τα μεσάνυχτα να μας πάνε μέσα.

Σαν μέλη της πρωτοβουλίας κατοίκων Παλαιών Ρουμάτων για την διάσωση του Αποπηγαδιού και εγώ και ο αδερφός μου Σπύρος Παναγιωτάκης, εκτός από τους “υπαλλήλους” και τις πολλαπλές μηνύσεις της Αιολικής Μουσούρων ΑΕ., έχουμε επανειλημμένα υποστεί σωματική και ψυχολογική βία από τις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής. Θα πρέπει να μάθουν λοιπόν οι παραπάνω, ότι εμείς τον έντιμο αγώνα μας για τη διάσωση του Αποπηγαδιού θα τον συνεχίσουμε, παρά τις φασιστικές ταχτικές ορισμένων ένστολων και μη.

Όσο για το διοικητή του τμήματος Βουκολιών και τον αστυνομικό που βιαιοπράγησαν εναντίον μου μέσα στο ίδιο μας το σπίτι, αρμόδια είναι στο εξής τα ελληνικά δικαστήρια. Οι ενέργειες τους αντιβαίνουν εκτός των άλλων, στον άγραφο νόμο, στη λογική και στις παραδόσεις του τόπου μας. Κλείνοντας έχω να πω ότι το ανήλικο αδερφάκι μου υπέστη ισχυρό σοκ έκλαιγε και δε μπορεί να μιλήσει από τότε που είδε να χτυπάνε την οικογένεια του ενώ η αδερφή μου δεν μπόρεσε να δώσει την άλλη μέρα πανελλήνιες εξετάσεις καθώς δεν έκλεισε μάτι, έπειτα από όλη αυτή τη βία που ασκήθηκε στο σπίτι μας.

Τα σπίτια των πολιτών όλου του κόσμου πρέπει να φυλάσσονται σαν χώροι ιεροί, από την εξουσία αυτών που δεν θέλω να χαρακτηρίσω.

Λευτέρης Παναγιωτάκης
Χημικός - Οινολόγος ΕΚΠΑ

Κοινωνικό Στέκι - Στέκι Μεταναστών Χανίων
Χ"Μιχάλη Νταλιάνη 5, Χανιά
E-mail: stekichania@gmail.com
Web: www.stekichania.gr

ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
22-5-2010

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι η σέχτα;

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ
ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΑΣΥΛΟ ΠΡΕΖΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ayta ginontan anekathen se ola ta pesimata ton mpatson se spiti prota mpenoun ta gourounia kai meta ypografoi o eisageleas to entalma an de fane papara h euthinh pefth sta kerata kai o eisageleas vgazei ton kolo tou apo ekso

Ανώνυμος είπε...

eleinoi fasistes...exoume katargisei kathe dikaioma stin eleutheria...

ntropi stous mpatsous pou theloun na legonte ellines...eiste oi xoiroteroi...eiste to xeri tou kratous kai ton trapezitwn...to xeri ton viomixanwn kai to xeri kathe arrwstis exousias...

kai kata t'alla aplos tin douleia sas kanete

Ανώνυμος είπε...

Βλάκα το κρασί που σου φέρνουν για ανάλυση μην του κάνεις ποιοτικό έλεγχο γιατί τα βλέπεις όλα διπλά και τρίδιπλα

Ανώνυμος είπε...

γνωρίζω το θέμα με τις ανεμογεννήτριες καλά!παίζουν μεγάλα συμφέροντα! είναι χωμένοι Δήμαρχοι περιοχής, είτε λαδόθηκαν είτε είναι μέτοχοι της εταιρίας που θέλει να δραστηριοποιηθεί!

και αυτός που λέει ότι ο Λευτέρης να προσέχει να μην κάνει ποιοτικό έλεγχο θα πρέπει να ξέρει πριν πει κάτι.

Ανώνυμος είπε...

επειδή ειμαι απο τις βουκολιές θα κανω μια μινι ενημερωση οσο το δυνατον πιο αντικειμενικά μπορώ και απλά ο καθένας ας βγάλει τα συμπερασματά του.
1) ο κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ που κάνει την εν λογω καταγγελία ανήκει ορκισμένα στο χώρο των αναρχικών ΧΑΝΙΩΝ σαν υψιλόβαθμος και ειναι μεσα στους τρεις που αποτελούν τα τσιράκια του Κ. ΤΣΟΥΡΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΧΑΝΙΩΝ(ΟΠΩς ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΟς ΑΓΩΝΙΣΤΉΣ)
2) ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΑΝΝΝΑΒΟΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΥ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΛΟΓΟΙΣ ΛΟΓΟΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ (ΤΟΥ,ΠΑΠΟΥ ΜΟΥ , ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΠΟΥ ΜΟΥ ΚΛΠ)
3) ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ 55 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΡΟΜΟΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΙΛΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΙΝΌΤΕΡΟ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΣ , ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ
4) ΑΡΧΙΚΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ 2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ (ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΡΗ) ΤΗΣ ΣΠΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΕΒΟΣΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ (ΟΧΙ ΕΚΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ , ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ), ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΙΧΘΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΡΧΡΙ ΤΗΝ ΣΠΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΤΟΔΡΟΜΗΘΗ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ
5) Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
6) ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΑΤΑΙΡΙΑ ΑΝΕΥ ΕΜΠΟΔΙΩΝ, ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΜΗ
7) ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΑΠΟ 40-50 ΑΤΟΜΑ , ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 10ΡΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ (ΜΕ ΤΣΟΥΡΑΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΠΑΝΤΑ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ (ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο Κ. ΤΣΟΥΡΗΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ), ΜΕ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
8) ΠΡΙΝ 6 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕ ΕΦΛΕΚΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΕΚΑΨΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΚΑΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΚΕΙ)...
9) ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ , Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΥΛΙΣΙΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, Ο Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΚΑΠΟΙΩΝ...

ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

κουμπάρε απο τις βουκολιές. Απο εκει είμαι και εγώ!μπας και έχεις τιποτά συμφέροντα απο την εν λόγο εταιρεία με τις ανεμογενήτριες? Το γνωρίζεται ότι οποιαδήποτε διάνηξη του δρόμου είναι παράνομη χωρίς την συναίνεση της πολεοδομίας
(ΣΧΟΠ) και το δασαρχείο? Ο διοικητης μπορεί να είναι ηρεμος κτλ αλλα το να καταστραφεί ενα βουνο για συμφέροντα του κράτους και τα συμφεροντα της αχρηστης κυβερνησης/εων που εσεις οι ιδιοι ψηφιζεται ειναι ντροπη! εχω την εντύπωση οτι δεν εισαι ΓΝΗΣΙΟΣ ΒΟΥΚΟΛΙΑΝΟΣ αλλα κανενας μεταναστης με ριζες απο ανατολικη κρητη! όλοι οι βουκολιανοι - ρουματιανοι και οχι μονο αληλουποστηριζονται! σαν δε ντρεπεσαι! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! και μη μου πεις οτι εισαι Βουκολιανος γνησιος!γιατι εαν ησουνα θα ειχε πολεμησει ο πατερας σου και οι συγγενεις σου για να καθεσαι στο καφενεδακι να κουτσομπολευεις και δεν θα καταρυπτες ευθυνες σε εναν συγχοριανο σου αλλα θα τον υποστηριζες! ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΟΥΦΙΑΝΕ γυρνα απο εκει που ηρθες! ΟΥΣΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

οτι πεις εσυ λευτερακι.... δεν κατηγορησα ειπα οτι συμβαινει και για τους μεν και για τους δε

Ανώνυμος είπε...

ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις! να εισαι σιγουρος....

Ανώνυμος είπε...

Εμένα προσωπικά δεν με αφορά το θέμα άμεσα, διότι ζω πολύ μαρκιά από αυτήν την περιοχή και πιο συγκεκριμένα στην Αττική!!!

Όμως με αφορά έμμεσα... για δύο λόγους;;;

1) Γιατί κάθε θέμα που κινεί υποψίες ότι παίζεται λαμογιά, αφορά όλους τους΄Έλληνες!!!
και

2) Γιατί δεν καταθέτετε τεκμήρια κι αποδείξεις για όσα ισχυρίζεστε κι επίσης δημοσιεύετε σχόλια ανυπόγραφα;;;;