Δευτέρα, Μαΐου 17, 2010

"ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ" ΛΕΕΙ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΕΠΙΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΆΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ «ΝΑΖΑΚΙΑ»!!!

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και επικεφαλής του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, επέκρινε σφοδρά--χωρίς όμως και να την κατονομάσει--τις δηλώσεις της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, η οποία είχε υποστηρίξει ότι οι χώρες της ζώνης του ευρώ εξέθρεψαν οι ίδιες την κερδοσκοπία λόγω των υψηλών ελλειμάτων τους.

Κατά την άφιξή του στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο του Γιουρογκρούπ ο Γιούνκερ ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τις επιπτώσεις που θα έχουν τόσο οι δηλώσεις της Μέρκελ όσο και αυτές του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν-Κλοντ Τρισέ, ο οποίος δήλωσε ότι οι αγορές βρίσκονται "στη δυσκολότερη κατάστασή τους μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο".
"Πέρα από τις δηλώσεις του κ. Τρισέ, τις οποίες εγκρίνω, νομίζω ότι κάποιοι θα έκαναν καλύτερα να σκέφτονται πριν μιλήσουν", είπε ο Γιούνκερ. "Εάν δηλαδή ενδιαφέρονται για τις αγορές, για την κατάσταση των απλών ανθρώπων στην Ευρώπη -- γιατί για αυτούς πρόκειται -- θα ήταν καλύτερο μερικές φορές να σιωπούν", πρόσθεσε, αναφερόμενος σαφώς στη Γερμανίδα καγκελάριο.

ΠΡΕΖΑ TV
17-5-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: