Τρίτη, Μαΐου 04, 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΩΝ,ΚΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ...

«Στήνουν καρτέρι τις νύχτες, στην οδό Αλκιβιάδου, πίσω από την εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα. Κι όταν περάσει μετανάστης, του επιτίθενται. Πετάνε σπρέι κατάματα, χτυπούν με ρόπαλα, μας παίρνουν το μεροκάματο και το κινητό. Μου είπαν «δεν θα ξαναπατήσεις εδώ...»».
Τρομοκρατημένος, ο Καντίρ δείχνει το σπασμένο τραπέζι του αραβικού καφενείου, που βρίσκεται κι αυτό στην οδό Αλκιβιάδου, απέχει λίγα μέτρα από το καφενείο-στέκι, που είναι στημένο «μπλόκο» ακροδεξιών: «Μπήκαν στις 12 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Ηταν περίπου 15 άτομα. Σπάσανε μπουκάλια, ναργιλέδες, τραπέζια. Χτυπούσαν με ρόπαλα, ξύλα, κλοτσιές...», καταγγέλλει στην «Ε».
«Ν' ανοίξουν τα σύνορα να φύγουμε. Η ζωή μας έγινε πολύ δύσκολη», λέει ο Μοχ. Ζαχίρ (πρ. αφγανικής κοινότητας) προσθέτοντας: «Πάνω από 120 Αφγανοί τον μήνα επιστρέφουν στην πατρίδα. Δεν μας δίνουν άσυλο, ούτε προσωρινή στέγη και τροφή για τις οικογένειες προσφύγων όπως προβλέπει η ευρωπαϊκή νομοθεσία».

«Και οι φασιστικές επιθέσεις, στη γειτονιά, έχουν την πλήρη κάλυψη του αστυνομικού τμήματος», λέει ο Θαν. Κούρκουλας (Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό): «Αυτός είναι ο λόγος που η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να ξαναζωντανέψει τη συμμορία τους».
Ιδιοκτήτης καταστήματος ο Χαμίντ εξηγεί: «Στο καφενείο της οδού Αλκιβιάδου συγκεντρώνονται Ελληνες και ορισμένοι λευκοί μετανάστες. Κάθε βράδυ, από το περασμένο Σάββατο, επιτίθενται και χτυπούν όποιον μετανάστη περάσει. Γύρω, υπάρχουν έξι μαγαζιά Αφγανών. Είναι τηλεφωνικά κέντρα, καφετέριες, μίνι-μάρκετ, πουλάνε CD με τα παραδοσιακά τραγούδια. Γύρω στις 3 το μεσημέρι εμφανίζονται απειλητικά, λέγοντας: "Αν δεν κλείσεις, θα τα σπάσουμε..."».
«Είχαν σταματήσει λίγους μήνες», δηλώνει ο Ιμπραΐμ: «Πληρώνουμε ενοίκιο και φόρους. Τώρα οι Ελληνες ιδιοκτήτες των κτιρίων μάς λένε "να κλείνετε τα μαγαζιά γιατί ακούσαμε ότι θα έρθουν φασίστες". Ολοι τους γνωρίζουν. Κάνουν βάρδιες σε καφενείο της Αλκιβιάδου. Από εκεί ξεκινούν και τα σπάνε».

ΠΡΕΖΑ TV
4-5-2010

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

RE ANTE KAI GAMHSOY

Ανώνυμος είπε...

αντε και γαμησου εσυ ρε φασιστα. Το μουνι της μανας σου

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΣΚΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ Η ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.
ΑΝΤΕ ΚΟΠΡΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

den pame pouthena molon lave fasistakia

Ανώνυμος είπε...

skatofasistes, eseis tha figete

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ...

Ανώνυμος είπε...

να κι ένα καλό της κρίσης.....μειώνονται οι μεταναστευτικές ροές και αν αληθεύουν αυτά που διαβάζω φεύγουν 150 αφγανοί την εβδομάδα για την πατρίδα τους. Κάτι είναι κι αυτό.......
Θα ήταν καλό πρεζαμαν να επιδεικνύετε την ίδια ευαισθησία και όταν ληστεύονται έλληνες συμπολίτες μας, όταν βιάζονται ελληνίδες συμπολίτισσες μας που θα μπορούσαν να είναι και συγγενείς ή φίλες σας (οι εκατοντάδες κοπέλες που έχουν βιαστεί από λαθρομετανάστες), όταν πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού ηλικωμένοι συμπολίτες μας από μαύρους (θα μπορούσαν να είναι οι γονείς σας), όταν πεθαίνουν νέοι συμπολίτες μας από τα ναρκωτικά πού ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ποιοί και που τα πουλάνε (θα μπορούσαν να είναι αδερφάκια σας) οι "οικονομικοί σομαλοί και αφγανοί μετανάστες") ή όταν πουλάνε λαθραία κινέζικα προιόντα έξω από μαγαζιά και πάνω σε κουρελούδες,προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη δυσπραγία και απειλώντας με τη μαφία τους , τους έλληνες καταστηματάρχες (θα μπορούσαν να είναι το οικογενιακό σας μαγαζί).

Αν είχατε μία υποτυπώδη ισορροπία και δεν επιδεικνύατε αυτό το ασίγαστο μίσος κατά όλων των Ελλήνων και αυτή την υπερβολική λαγνεία υπέρ όλων των μεταναστών (ανεξάρτητα από το αν είναι εγκληματίες ή όχι), αν είχατε έστω και το ελάχιστο μέτρο...τότε και θα είχατε διεισδυτικότητα στην ελληνική κοινωνία, και θα σας αντιμετώπιζαν όλοι με τη δέουσα σοβαρότητα που θα σας άρμοζε και τέλος θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε τις όποιες ιδέες στον υπόλολοιπο κόσμο. Όσο όμως η κοινωνική σας συμπεριφορά είναι αυτή που όλοι γνωρίζουμε (μίσος για τους έλληνες συμπολίτες σας, νοσηρή τυφλή βία κατά οποιουδήποτε και απαράμιλλη υποκρισία), τότε θα εξακολουθήσετε να είστε οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" που δεν γνωρίζετε καν ποιανών τα συμφέροντα εξυπηρετείτε και θα είστε αιωνίως καταδικασμένοι στο φτύσιμο.
Όσο για το αφγανάκι που σκοτώθηκε από τις βόμβες των αντιεξουσιαστών (τι κάνει άραγε νιάου νιάου στα κεραμίδια?) η υποκρισία σας έφτασε στο ζενίθ. Μα εάν το έγκλημα αυτό δεν είχε διαπραχθεί από το χώρο των αντιεξουσιαστών (είτε Ε.Α, είτε Πυρήνες...δεν με νοιάζει ποιος ακριβως), την επομένη θα είχατε διοργανώσει άπειρα δήθεν συλλαλητήρια. Όμως επειδή οι δολοφόνοι ανήκουν σε αυτούς που "θαυμάζετε" και "λατρεύετε" σαν "ήρωες", αποφασίσατε ότι δεν ήταν παρά μια παράπλευρη απώλεια και κάνατε του μπεκή ψιλοκομένη. Κρίμνα, ήταν η ευκαιρία να δείξετε την ωριμότητα σας. Όσο για τους ήρωες...ούτε φωνή ούτε ακρόαση....ποιος θα νοιαστεί για ένα 15χρονο αφγανάκι...η επανάσταση έχει σημασία,,,σωστά...?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΜΕΜΕΤΙΔΕΣ.ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΗ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΛΟΥΣΕΡ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΣΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.