Τετάρτη, Μαΐου 19, 2010

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΕΚΛΟΓΗ ΚΟΥΒΕΛΗ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΕΡΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΙΠΩΝ...

Με αφορμή τη μη εκλογή του ως συνέδρου στο επικείμενο 6ο έκτακτο συνέδριο του ΣΥΝ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φώτης Κουβέλης, τόνισε ότι αισθάνεται άσχημα, αλλά «από την άλλη μεριά είναι οι άλλες σκέψεις ορθωμένες πως λειτουργεί αυτό το κόμμα, τι εξέθρεψε αυτές τις αντιλήψεις, σε πιο σημείο βρισκόμαστε, ποια θα είναι η πορεία του ΣΥΝ».
Ο κ. Κουβέλης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ 100.3, τόνισε ότι «πολλές φορές προσβάλλονται βασικά χαρακτηριστικά αυτού του κόμματος ως πολιτικής δύναμης της σύγχρονης της ανανεωτικής Αριστεράς. Μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο έχουν παραχθεί και αντιλήψεις οι οποίες δε θέλουν την εσωκομματική δημοκρατία, δεν θέλουν την πολυφωνία ενός κόμματος που όταν το ιδρύσαμε και στην συνέχεια το οικοδομήσαμε βασικό συστατικό στοιχείο ήταν αυτό ακριβώς».

Παράλληλα, ο Φώτης Κουβέλης τόνισε ότι «οι έλληνες πολίτες περιμένουν από τη σύγχρονη Αριστερά να δείξει τους δικούς της δρόμους διεξόδου από τις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις που βρίσκεται η χώρα».
Αναφερόμενος στο Συνέδριο είπε ότι θα είναι παρών και έχει το δικαίωμα λόγου ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής που απέρχεται και ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν σκέφτεται εάν είναι η ώρα για ένα άλλο πολιτικό μόρφωμα, επεσήμανε ότι θα εξαντληθεί κάθε περιθώριο στον υπάρχοντα ΣΥΝ ζητώντας την αποσαφήνιση των σχέσεών του και με το συμμαχικό σχήμα τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΕΖΑ TV
19-5-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: