Τρίτη, Μαΐου 11, 2010

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ;;;;;

Διπλοθεσίτες που δεν δηλώνουν στην Εφορία τον δεύτερο μισθό ή υποβάλλουν ψευδείς δηλώσεις κρατήσεων αναζητά η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων με διασταύρωση των δηλώσεων παρακράτησης φόρου μισθωτών υπηρεσιών (ΦΜΥ- Εντυπο Ε7) και των βεβαιώσεων αποδοχών για υπηρεσίες του Δημοσίου, οι οποίες υποβλήθηκαν στη ΓΓΠΣ και στις ΔΟΥ και αφορούν εισοδήματα του 2009.

Συγκεκριμένα η ΓΓΠΣ, κατά την εκκαθάριση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων του οικονομικού έτους 2010, προχωράει πλέον στη διασταύρωση των παραπάνω πληροφοριών με τα στοιχεία που υποβάλλονται με τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος, ώστε να εντοπιστούν περιπτώσεις απόκρυψης πρόσθετου εισοδήματος ή αναληθούς βεβαίωσης κρατήσεων. Οι περιπτώσεις στις οποίες διαπιστώνονται διαφορές θα αποστέλλονται στην αρμόδια ΔΟΥ για έλεγχο.
Στο μεταξύ, αύξηση 68% εμφάνισαν τα έσοδα από πρόστιμα και ΦΠΑ που βεβαίωσαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ τον Απρίλιο, φθάνοντας τα 229,5 εκατ. ευρώ έναντι 136,2 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο περυσινό μήνα.

ΡΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ;;;
ΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΠΩΣ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ;;;
ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ,ΩΣΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ;;;
ΡΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ...

ΠΡΕΖΑ TV
11-5-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: