Πέμπτη, Μαΐου 20, 2010

Ο ΕΝΟΧΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ...ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ;;;

«Όποιος έκλεψε θα πάει φυλακή», είναι το σύνθημα της διοίκησης Παπαγεωργόπουλου, δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, μετά την προφυλάκιση του Παναγιώτη Σαξώνη, πρώην υπαλλήλου της ταμειακής υπηρεσίας του δήμου που κατηγορείται για υπεξαίρεση κονδυλίων.
"Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που η υπόθεση της υπεξαίρεσης χρημάτων του δήμου Θεσσαλονίκης από το 1993 αποκαλύφθηκε επί της δικής μου διοίκησης πριν 2,5 χρόνια, μηνύθηκε ο βασικός ένοχος από εμένα προσωπικά και ήδη βρίσκεται στην φυλακή. Το δυσάρεστο είναι ότι ορισμένοι κύκλοι αντιμετωπίζουν τον ένοχο ως αξιόπιστο μάρτυρα και αναπαράγουν τα όσα ψευδέστατα ισχυρίζεται για να υπερασπιστεί τον εαυτό του ο τέως υπάλληλος του δήμου Θεσσαλονίκης, που ήδη έχει παραδεχτεί την ενοχή του. Είναι φανερό ότι ορισμένοι για να πλήξουν την διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης μεταχειρίζονται κάθε μέσο. Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται", τονίζει ο Β. Παπαγεωργόπουλος.

ΠΡΕΖΑ TV
20-5-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομοθετική ρύθμιση, με την οποία η μη καταβολή διοδίων θα θεωρείται φορολογικό αδίκημα, προωθεί το υπουργείο Μεταφορών.
Παράλληλα, παγώνει τη...διαπραγμάτευση για μείωση του αντίτιμου τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους.


ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ........πολύ πετυχημένο.

Απανταχού ατσαλάκωτοι απόξω...κι από μέσα μέσα στο σκατό και τη λίγδα.