Παρασκευή, Μαΐου 21, 2010

ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ Η Ν.Δ….ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Τη συγκρότηση ομάδας παρακολούθησης του προγράμματος για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση αποφάσισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.
Καθήκοντα συντονιστή της ομάδας αναλαμβάνει ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας του κόμματος, Χρήστος Σταϊκούρας. Γραμματέας της Επιτροπής θα είναι η οικονομολόγος Ελένη Ρωμαϊδου.
Η ομάδα θα παρακολουθεί την πορεία υλοποίησης των συμφωνηθέντων με την τρόικα Κομισιόν - ΕΚΤ - ΔΝΤ και θα υποβάλλει στην ηγεσία της Ν.Δ. προτάσεις για την ταχύτερη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.
"Η απόφαση αυτή εκφράζει τη βούληση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να υπάρξει διαρκής και σε βάθος αξιολόγηση των εξελίξεων στην Οικονομία, τόσο σε εγχώριο, όσο και σε διεθνές επίπεδο, και να αναπτυχθούν πρόσθετες συγκροτημένες πολιτικές προτάσεις για την ανόρθωση της Ελληνικής Οικονομίας που δοκιμάζεται από την κρίση", αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ν.Δ.

ΠΡΕΖΑ TV
21-5-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: