Παρασκευή, Μαΐου 28, 2010

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Σε κρίσιμη κατάσταση ύστερα από 24 μέρες απεργίας πείνας, μεταφέρθηκε σήμερα στο νοσοκομείο, Τρικάλων, στις 15.30 μ.μ. ο πρώην εργαζόμενος του Δήμου Εστιαιώτιδας, Απόστολος Γεροκώστας.
Ο απεργός πείνας που είναι άτομο με αναπηρία (ΑμεΑ) βρίσκονταν με… ράντζο και πανό, διαμαρτυρίας στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου, τις τελευταίες ημέρες, ισχυριζόμενος πως ο Δήμος του οφείλει δεδουλευμένα περίπου 6.800 ευρώ μαζί με τους νόμιμους τόκους, οι οποίοι προέκυψαν από Δικαστική απόφαση και δεν κατεβλήθησαν.
Ξεκινώντας την απεργία πείνας, είχε δηλώσει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι είναι αποφασισμένος ακόμη και να χάσει την ζωή του αν δεν δικαιωθεί.
Τελείως διαφορετική η άποψη είχε ο δήμαρχος Εστιαιώτιδας, Ιωάννης Περιστέρης που ισχυρίστηκε τότε ότι έχει πάρει τα χρήματά του ο κ. Γεροκώστας κατά 300 ευρώ περισσότερα και μάλιστα οφείλει να τα επιστρέψει στον Δήμο.

ΠΡΕΖΑ TV
28-5-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: