Τετάρτη, Μαΐου 19, 2010

ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ..ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ,ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ...

ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ...

Με πολυνομοσχέδιο που αναμένεται να καταθέσει το υπουργείο Προστασίας του πολίτη αναμένεται να αναβαθμίσει την οργάνωση και την εκπαίδευση των εκατοντάδων εθελοντών πυροσβεστών τόσο του Πυροσβεστικού σώματος όσο και της Γραμματείας Πολιτικής προστασίας.
Στο νομοσχέδιο προβλέπεται για τις εθελοντικές ομάδες του πυροσβεστικού σώματος η ίδρυση μητρώου πιστοποιημένων εθελοντών,η παροχή ολοκληρωμένης εκπαίδευσης ,η υγειονομική κάλυψη και ιατροφαρμακευττική περίθαλψη των εθελοντών που θα τραυματίζονται κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, ενώ αναμένεται να τους χοηργηθούν και πυροσβεστικές στολές.
Οπως ανέφερε ο κ.Βούγιας,αναμένεται να συσταθεί ειδική ομάδα γιά την πρόβληψη των πυρκαγιών με την ονομασία ΗΦΑΙΣΤΟΣ στα πρότυπα της ομάδας ΔΙΑΣ της ΕΛΑΣ.
Η ομάδα αυτή θα αποτελείται από 750 άτομα και θα εποπτεύει 135 τομείς σε όλη την περιφέρεια. Επίσης,ανέφερε ότι κατάφερνα να μειώσουν κατά 30% την ενοικίαση των πυροσβεστικών ελικοπτέρων.

ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ;;
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΑΜΕ ΡΕΕΕ...

ΠΡΕΖΑ TV
19-5-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: