Τετάρτη, Μαΐου 26, 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ...ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ "ΚΟΜΜΑ" Ή ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΑΣ;;;;

Κι εντός κι εκτός ΣΥΡΙΖΑ θα κινείται το εγχείρημα του Αλέκου Αλαβάνου για μία μεγάλη Αριστερά, χωρίς ωστόσο όπως όλα δείχνουν να παίρνει προσώρας τη μορφή ενός νέου πολιτικού φορέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανοιχτή συγκέντρωση του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής αύριο στο Σπόρτιγκ, θα απευθύνει ενωτικό κάλεσμα στις δυνάμεις της Αριστεράς που κινούνται πολύ πιο έξω από τα όρια του ΣΥΡΙΖΑ και θα αγγίζουν και τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ με αίτημα μία ριζοσπαστική Αριστερά ικανή να εμπνεύσει μία άλλη προοπτική για το πολιτικό σύστημα.
Συνομιλητές του Αλέκου Αλαβάνου επισημαίνουν ότι η παρέμβαση που θα κάνει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ στο Σπόρτιγκ «θα είναι ενωτική και όχι διχαστική», εκτιμώντας ότι ο επικεφαλής του Μετώπου δεν θα ανακοινώσει τη δημιουργία νέου κόμματος τουλάχιστον στην παρούσα φάση, αλλά θα προτείνει τη συγκρότηση ενός ευρύτερου φορέα που θα έχει ως στόχο και τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλωστε και η χθεσινή ανακοίνωση του Μετώπου για την αυριανή συγκέντρωση απευθύνει κάλεσμα σε όσους βλέπουν με συμπάθεια το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να εξαιρεί τα μέλη των συνιστωσών και του Συνασπισμού καθώς και όλους τους αριστερούς και τις αριστερές που ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στις εκλογές, αναζητούν διέξοδο και ελπίδα και απαιτούν μία διαφορετική Αριστερά με το σύνθημα «Αγώνας μέχρι τέλους».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αλαβάνος θα επισημάνει στην ομιλία του ότι στόχος του εγχειρήματός του δεν πρέπει να είναι άλλος από το «να φύγει

ΠΡΕΖΑ TV
26-5-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: