Δευτέρα, Μαΐου 31, 2010

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ EHUD BARAK,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

Να γιατι ο Γιωργος Παπανδρεου και το Υπ.Εξωτερικων της Ελλαδος δεν αντεδρασε στην επιθεση των Ισραηλινων δυναμεων στα πλοια του Ship to Gaza στα οποια υπαρχει και Ελληνικο πληρωμα.
Ο Υπουργος Αμυνας του Ισραηλ Ehud Barak,ειναι ενας απο τους 36 αντιπροεδρους της Σοσιαλιστικης Διεθνους,στην οποια προεδρος ειναι εδω και χρονια ο Γιωργος Παπανδρεου.http://socialistinternational.org/viewArticle.cfm?ArticleID=11
Επιβεβαιωση των παραπανω το Δελτιο Τυπου που εξεδωσε η Ελληνικη αποστολη του Free Gaza στην οποια μεταξυ αλλων αναφερουν :

"Η ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει τη ζωή και την ασφάλεια ελλήνων πολιτών που επέβαιναν σε σκάφη που έφεραν την ελληνική σημαία, αλλά συνεχίζει τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το Ισραήλ, την ίδια στιγμή που αυτό καταλαμβάνει ελληνικό έδαφος και κακοποιεί έλληνες πολίτες. Ελληνες επιβαίνοντες, μέλη της ελληνικής αποστολής και εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας «Ένα Καράβι για την Γάζα» καλούσαν στο Υπουργείο Εξωτερικών και έβρισκαν τα τηλέφωνα κλειστά."

http://www.shiptogaza.gr/

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΠΡΕΖΑ TV
31-5-2010

6 σχόλια:

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

ths fasistikis diethnous thes na peis

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΝΙΑΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Αφού ειναι πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς ο Γιωργάκης, φαντάσου πως είναι οι άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

γεια σας,δείτε και ένα άλλο ενδιαφέρον μπλογκ http://taairetika.blogspot.com/