Πέμπτη, Μαΐου 06, 2010

ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗ MARFIN, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η νεκροτομία των τριών θυμάτων της χθεσινής επίθεσης στο υποκατάστημα της Marfin, στην οδό Σταδίου.
Οπως δήλωσε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Φίλιππος Κουτσάφτης αμέσως μετά τη νεκροτομία, τα τρία θύματα έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία. Ο άνδρας μόνο φέρει και ελαφρά εγκαύματα, γεγονός που σημαίνει ότι προσπάθησε να περάσει μέσα από τις φλόγες, κατεβαίνοντας το κλιμακοστάσιο, όπου και βρέθηκε νεκρός ανάμεσα στο πρώτο και δεύτερο όροφο.
Σύμφωνα με τον κ. Κουτσάφτη, διαπιστώθηκε και μακροσκοπικά ότι και οι τρεις έχουν εισπνεύσει τεράστιες ποσότητες καπνού και τοξικών αερίων, αλλά θα γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις που θα είναι και πιο λεπτομερείς πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε επίσης ότι η μια από τις γυναίκες ήταν έγκυος στον τρίτο ή τέταρτο μήνα.
Οπως έγινε γνωστό από χθες πρόκειται για την Αγγελική Παπαθανασοπούλου που βρέθηκε νεκρή στο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου στην προσπάθειά της να σωθεί.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες από την Κρατική Ασφάλεια για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της εμπρηστικής επίθεσης, οι οποίοι έσπασαν το τζάμι της τράπεζας με σφυριά και στη συνέχεια έριξαν στο εσωτερικό εύφλεκτο υγρό και μολότοφ, εγκλωβίζοντας τους εργαζόμενους και προκαλώντας τον τραγικό θάνατο τριών από αυτούς.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το βίντεο της τράπεζας έχει καταστραφεί από την πυρκαγιά, αλλά οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν οπτικό υλικό από γύρω και απέναντι καταστήματα, όπου φαίνεται η επίθεση όχι όμως και χαρακτηριστικά των δραστών, λόγω του ότι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.
Για το λόγο αυτό αναζητούνται μάρτυρες που ενδεχομένως έχουν δει τους δράστες πριν από την επίθεση, καθώς δεν αποκλείεται, τότε να είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπα.
Σήμερα, οδηγούνται στον εισαγγελέα οι 25 συλληφθέντες στα χθεσινά επεισόδια. Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν 41 αστυνομικοί.

Η MARFIN ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΟΥ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΣΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ,ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ...

ΠΡΕΖΑ TV
6-5-2010

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα μας ΠΡΕΖΑ είναι γιατί ήταν ανοιχτό το κατάστημα ή γιατι κάποιοι με το έτσι θέλω κάψαν ανθρώπους ζωντανούς; Σου δείχνουν το δάσος και εσύ κοιτάς το δάχτυλο μου φαίνεται. Θα μπορούσαν να περπαταν στην πορεία και να τους κάψαν. Το αν έπρεπε ή δεν επρεπε η τράπεζα να ήταν ανοιχτή είναι αλλο θεμα και δεν έχει να κάνει με το γεγονος ότι δολοφονοι προβοκάτορες κυκλοφορουν αναμεσα μας.

Ανώνυμος είπε...

siga min tous pistepsoume...mipos exei pei alitheia to PASOK pote??

...apokleietai na paremene anoixti se tetoia poreia xoris logo kai me ton kosmo kleidomeno mesa...

ITAN STIMENO POU NA XTIPIOUNTE...

DE SAS PISTEUEI O KOSMOS RE...

EDW OI AMERIKANOI RIKSANE 2 OURANOKSISTES GIA NA POLEMISOUNE TIN TROMOKRATIA...SE TREIS ERGAZOMENOUS THA KOLONANE???

ola tuxaia ginonte??min eiste provata!!!

E L E O S

Ανώνυμος είπε...

1:13 μμ

oi mpatsoi eine oi dolofonoi kai oi provokatores

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει ο 2ος φίλος...το περιστατικό βρωμάει "στήσιμο". Απλά το στήσιμο, αν υπήρξε όντως, ήταν στοχευμένο λάθος. Αν κάποια κέντρα αποφασίζουν ότι ο Βγενόπουλος "μιλάει" πολύ ας πάνε σπίτι του ή στο γραφείο του να βάλουνε μπουρλότο!
Αλλά πάντα την πληρώνουν οι "αναλώσιμοι". Αϊ σιχτήρ πια...σιχάματα !

Ανώνυμος είπε...

ante vre malakes vlepete provokatores pantou
fantasiopliktoi
MALAKES E MALAKES , psaxnete idaiologies les kai itan kapoia kinisi politikou periexomenou. kolopaida anarxikoi pou nomizoun pos kanoun oti theloun i megaliteri pligi tis koinonias ,oute idaiologia oute tipota apla spane gia na dosoun noima stin keni zoi tous . ego pantos tha doso doro mia vazelini ston filo mas pou petakse tin venzini stin trapeza kai elpizo na tou ftasei gia ta ipolipa 25 xronia pou tha kaloperasei mesa. kalo kateuodio

Ανώνυμος είπε...

καλά θα κάνουν λοιπόν οι αναρχικοί να προσέχουν για τυχόν μαλακισμένα ή προβοκάτορες που καίνε κτήρια.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο τους εαυτούς σας κοροιδεύετε, και κανέναν άλλον: H τραγωδία ήταν πολύ μεγάλη και ο κόσμος δεν θα την ξεχάσει.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΛΥΠΟΥΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ,ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΜ ,ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΙΜΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ (Ω!ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ) ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΣΥΧΙΑ-ΤΑΞΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΗΣΥΧΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι μπατσοι τα εκαναν ειχαν ντυθει αναρχικοι (μειναν απλυτοι δηλαδη κανα διμηνο) και μετα καψαν την τραπεζα και τους υπαλλήλους για προβοκατσια απεναντι στην αριστερά.....καλο ε!! Ενω οτι απλα τοσα και τοσα χρονια που πετάνε μολοτοφ που ριχνουνε βενζινη σε κτηρια (γιατι εχει ξαναγινει πολλες φορες αυτο) οι αλήτες αυτοί(αν θελουν να λεγονται αναρχικοι ή οτιδηποτε αλλο λιγο με ενδιαφερει)απο τυχει δεν ειχαμε θυματα , δεν σας φαινεται λογικό. Εκτος αν και 30 χρονια οι μπατσοι ριχνουν μολοτοφ και κυκλοφορουν με βαριες και βενζινες απλά δεν μπορεσαν ποτε να πετυχουν την προβοκατσια τους, επιτελους ομως τα κατάφεραν και ολοι τους καταλαβαν για το βρωμικο σχεδιο..... Για χαρα λοβοτομημενοι των κοινωνικων αγωνιστων

Ανώνυμος είπε...

Τα εκτροπα που συνεβησαν στο συλλαλητηριο της περασμενης θλιβερης Τεταρτης ειναι καταδικαστεα και οι ενοχοι που συμμετειχαν σε αυτα πρεπεινα τιμωρηθουν παραδειγματικα καθως και αυτοι που τα υποκινησαν.