Δευτέρα, Μαΐου 31, 2010

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ SHIP TO GAZA Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ...ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΑΤΑ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ 19 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

"Καταδικαστέα και απαράδεκτα" χαρακτηρίζει ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου τα όσα προκάλεσε η στρατιωτική επέμβαση του Ισραήλ κατά των πλοίων των ακτιβιστών που είχαν προορισμό τη Γάζα, μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια.
"Τα σημερινά τραγικά γεγονότα που ακολούθησαν τη στρατιωτική επέμβαση του Ισραήλ κατά στολίσκου πλοίων ακτιβιστών με κατεύθυνση τη Γάζα, είναι καταδικαστέα και απαράδεκτα.

Η βία που ασκήθηκε κατά τη σημερινή επιχείρηση των Ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων κατά της διεθνούς αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας με προορισμό τη Γάζα, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Είχε τραγικά αποτελέσματα που μας προκαλούν βαθύτατη θλίψη. Στις οικογένειες των θυμάτων εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια", αναφέρει στην δήλωσή του ο Έλληνας πρωθυπουργός και συμπληρώνει:
"Ευτυχώς, μεταξύ των θυμάτων και των τραυματιών δεν υπάρχουν Έλληνες. Αναμένουμε από το Ισραήλ να εξασφαλίσει τον άμεσο επαναπατρισμό τους.
Η ασφάλεια του Ισραήλ και όλης της περιοχής, όπως και η αναζήτηση λύσης στα προβλήματα της περιοχής, εξυπηρετείται μόνο μέσω των διαπραγματεύσεων και της συμμόρφωσης προς τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας".

ΡΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;;;
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΤΛ;;;

ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
"Ευτυχώς, μεταξύ των θυμάτων και των τραυματιών δεν υπάρχουν Έλληνες."
ΤΟ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ 19 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ FREE GAZA ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;;;
Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ;;;

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΟΥΜΕ.
ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΣ ΩΣ Ο ΜΠΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.

ΠΡΕΖΑ TV
31-5-2010

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

flash εδω
"ο μπαμιας του σοσιαλισμου"
Πρεζα απλα τα σπας.Οχι μονο γι αυτο αλλα γενικοτερα

Ανώνυμος είπε...

kala poso mikropsuxos einai o papandreou , akou ekei re eutuxws? ti eutxuws re ? alliws tha mas evaze se kako mati to israel ama antidrousame ? gelioi oloi.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΣΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 19.000. ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ 19 ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 19.000.000

Ανώνυμος είπε...

καλα οτι ειναι μαλακας μεγαλος δε τιθεται θεμα...
αλλα οτι ειπε ευτυχως οτι δεν εχει Ελληνες, τι σε χαλασε ρε μαλακο πρεζα;
κριμα για τους τουρκους ή οποιον αλλον τον σκοτωσαν αλλα δεν ειναι το ιδιο...
δεν ειναι συμπατριωτες μας ρε ηλιθιε...
αλλα στη θολοκουλτουρα σου σκατο μαλακα, και σαν καλο τσιρακι που εισαι, βλεπεις το ιδιο ολους...
Η Ελλαδα κι οι Ελληνες πανω απο ολα!!!
το λεμε γενικα, ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ, αλλα σημερα ειδικα κριμα ηταν... δε κανανε κατι κακο... για καλο πηγαν οι ανθρωποι...
ας πανε στο θεο τους...

adespotos είπε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΟΥΜΕ.
ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε καλώς τους ελληναναράδες τους τουρκοφάγους. Παλικάρια μου για να γράψετε τόσες μαλακίες μαζεμένες θέλει ταλέντο

adespotos είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ........ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ......ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΤΕΔΙΔΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΑΟΥΣ..ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ..........ΒΑΡΔΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΩ ΕΤΟΥΤΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Η... ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΑΣ,ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΧΕΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ.

vlaxopodas είπε...

ρε παπαρες ποιο πανω εγραφε για πρακτορες της μιτ..παρτε το χαμπαρι νεοοθωμανικη φιεστα ηταν..και εγω εχω κατεβει σε πορειες υπερ της παλαιστηνης ομως απο την στιγμη που τα αραβικα κρατη επελεξαν τους τουρκους ε τοτε δεν θα λυπηθω κιολας..στην τελικη οι τουρκοι ειναι ο τελευταιος λαος της γης που δικαιουνται να κραζουν τους εβραιους..και αυτοι τα ιδια και χειρωτερα εχουν κανει και στους ελληνες και στους αρμενιους και στους κουρδους...

vlaxopodas είπε...

11:56 μμ siga re levendi..tha valoume mprosta esena pou den xezesai!!!

Ανώνυμος είπε...

Tελικά οι Ισραηλινοί είναι κότες, έπρεπε να το βουλιάξουν το τουρκικό πλοίο, το οποίο μόνο για ανθρωπιστική αποστολή δεν ήταν.
Και αυτό που αναφέρεται ότι ήταν σε διεθνή ύδατα είναι χαζό, γιατί όταν δεν υπάρχει νηολόγιο σε εμπορική ζωνή μπορεί να γίνει νηοψία -οι αμερικάνοι στον Ατλαντικό την έχουν 200 μίλια-.
Ξαφνικά ανακάλυψαν οι Τούρκοι ότι υπάρχουν Παλαιστίνιοι που καταδυναστεύονται και έχουν και το θράσος να μιλάνε για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Που ήταν οι δημοκράτες Τούρκοι όταν σφάζανε του Κύπριους?
Ο Ετσεβίτ ήταν αριστερός.
Για να μη μην πούμε για τη δολοφονία του Σολωμού στη Κυπρο.
Οσο για κάτι ηλίθια ανθρωπάκια όταν αναφέρονται για ανθρώπινες ζωές τους ενδιαφέρει μόνο η ζωή των άλλων εκτός των Ελλήνων.
Τη ζωή των ελλήνων την έχουν χεσμένη.
Είναι οι ίδιοι απάτριδες που παρακαλάνε να γυρίσουν φέρετρα Ελλήνων απο το Αφγανιστάν.
Είναι οι ίδιοι που πάνε στα δικαστήρια είτε σα μάρτυρες υπέρ των αλλοδαπών που σκοτώνουν και κλέβουν, είτε παρέχοντας δωρεάν νομικές υπηρεσίες στα διάφορα κοπρόσκυλα. Είναι πλέον γνωστοί.
Αρα πρέζα... σαν μην μας τα λες καλά!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε πρέζα!
Ο άνθρωπος είναι πάνω από όλα!!!
Κάθε άνθρωπος που χάνεται προσπαθώντας να δώσει λίγη ανθρωπιά είναι δικός μας άνθρωπος.
Είναι συμπατριώτης είναι αδερφός!
Και όσο για τους νεοαντινεοοθωμανούς αντιτουρκοσημιτοδιάφορους-εθνοχαρούμενους-αλλοδαποφοβικούς τους εύχομαι καλή ανάσταση, γιατί οι ιδέες τους είναι τόσο σάπιες που μάλλον έχουν πεθάνει και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.

adespotos είπε...

VLAXOPODAS ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΟΙΟΤΑΙΣ ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΩΒΡΑΚΟ,ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝΕ...ΝΑ,ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΔΙΠΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τενεκέδες όλοι, το θέμα είναι ότι τα μουνιά οι Εβραίοι κάνανε για άλλη μία φορά μαθήματα εφαρμοσμένου Ναζισμού ως συνήθως, αλλά τώρα το παραέκαναν. Τα έβαλαν με τους Τούρκους οι οποίοι έχουν μία μεγάλη διαφορά με εμάς. ΔΕ ΜΑΣΑΝΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. Έβγαλαν ανακοίνωση πως θα τους σκίσουν τα ράμματα και μάλλον θα το κάνουν. Άμα είχε γίνει αυτό με Έλληνες, μάλλον θα ζητάγαμε συγγνώμη κιόλας και θα λέγαμε ευχαριστώ στους Αμερικάνους αλα Ίμια. Μακάρι οι Τούρκοι να αποτελειώσουν αυτό που δεν πρόκαμε ο Μέγας Αυστριακός, και τους τα συγχωράμε όλα..

Ανώνυμος είπε...

@ 2:02 πμ οταν λές "ο Μέγας Αυστριακός" εννοείς τον πατέρα σου τον Αδόλφο; (αυτος πηδαγε την μανα σου αν δεν ξέρεις)

Ανώνυμος είπε...

φασιστοελληναράδες είσαστε απλά για γέλια...
πάρτε το χαμπαρι επιτέλους πως η ελλάδα είναι η τριχόπουτσα της περιοχής και πως εσείς ευτυχώς ΔΕΝ είσαστε απόγονοι των αρχαίων που ζήσανε εδώ (και το "ευτυχώς" το λέω γιατί θα ήτανε κατάντια...τα χάλια σας έχετε).
Το ευτύχημα είναι πως η χώρα σε μερικούς μήνες θα περάσει κάτω από τον πάτο και όλοι εσείς θα γίνετε μετανάστες.
Φασίστας και μετανάστης! Γαμώ!
ΝΑ ΔΩ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΑΜΨΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Ανώνυμος είπε...

+2 γισ το μπαμιας του σοσιαλισμου

ΤΟΠ

γιωργακη λακαμα παιδι της CIA εισαι ελεεινος