Πέμπτη, Μαΐου 13, 2010

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SIEMENS...

Με μια ημέρα καθυστέρηση, τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens εξέδωσαν ανακοίνωση σε σχέση με τα ρεπορτάζ τηλεοπτικών καναλιών, τα οποία κάνουν λόγο για δήθεν συμπεράσματα της εξεταστικής επιτροοπής για ποινικές ευθύνες ενός συγκεκριμένου αριθμού πολιτικών προσώπων.
Στην ανακοίνωση, γίνεται λόγος για σενάρια, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και επισημαίνεται ότι η εξεταστική επιτροπή εργάζεται με σοβαρότητα και ευθύνη αναζητώντας την αλήθεια και τους υπευθύνους.
Πάντως, ο πρόεδρος της επιτροπής, Σήφης Βαληράκης άφησε να εννοηθεί για μια ακόμη φορά ότι υπάρχουν ενδείξεις για εμπλοκή πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο, καθώς όπως είπε, η επιτροπή δεν μπορεί να στείλει πολιτικά πρόσωπα στην προανακριτική χωρίς στοιχεία αλλά δεν μπορούμε όμως και να αθωώσουμε κανέναν όταν έχουν προκύψει ισχυρές ενδείξεις ενοχής.
Την ίδια ώρα, τα κόμματα της Αριστεράς, μιλούσαν για επικοινωνιακό παιχνίδι μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που στόχο έχει τη συσκότιση της έρευνας και τη διάσωση του δικομματισμού.

ΠΡΕΖΑ TV
13-5-2010


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: