Δευτέρα, Μαΐου 17, 2010

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ TV.ΕΚΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΟΛΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ

ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 12:09 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!

Δεκτή έκανε ο πρωθυπουργός την παραίτησή της Άντζελας Γκερέκου από τη θέση της υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού. Είχε προηγηθεί δημοσίευμα της «Ε» που αποκάλυπτε ότι ο σύζυγός της, Τόλης Βοσκόπουλος, είχε υποχρεώσεις ύψους 5,5 εκατ. ευρώ προς το δημόσιο ταμείο.

"Η Άντζελα Γκερέκου υπέβαλε την παραίτησή της για λόγους ευαισθησίας και ευθιξίας και προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή αφορμή για να πληγεί η Κυβέρνηση, παρά το ότι, όπως ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό, ουδεμία εμπλοκή έχει στις φορολογικές εκκρεμότητες του συζύγου της" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της κυβέρνησης.
Η βουλευτής Κερκύρας είχε αναλάβει τη θέση της υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού στις 5 Οκτωβρίου 2010 μετά την εκλογική νίκη του κόμματός της. Είναι το δεύτερο μέλος της παρούσας κυβέρνησης που παραιτείται, καθώς είχε προηγηθεί η αποχώρηση από τη θέση του υφυπουργού Εσωτερικών του βουλευτή Καρδίτσας Ντ. Ρόβλια.

ΠΡΕΖΑ TV
17-5-2010

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο τολης που κυκλοφορουσε με τις rolls-royce εις βαρος μας θα παει μεσα?

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΩΜΕΝΟ ΖΩΟ ΜΕ ΡΟΥΧΑ .ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΑΤΟΚΑΡΙΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΔΕΝ ΒΑΖΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΣΑΛΑΜΙ ΠΑΛΙΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΟΠΑΠΟΥΤΣΑΣ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ,ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΒΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΓΑΜΩ.ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΩΜΕΝΟ ΖΩΟ ΜΕ ΡΟΥΧΑ O ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΙ.ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΑΤΟΚΑΡΙΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΔΕΝ ΒΑΖΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΣΑΛΑΜΙ ΠΑΛΙΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΟΠΑΠΟΥΤΣΑΣ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ,ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΒΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΓΑΜΩ.ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ

prince serengeti είπε...

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΧΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.Η ΕΦΟΡΙΑ ΑΝ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.Η'ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ&ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ Η΄΄ΠΑΕΙ &ΑΥΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΩΣΤΑΕΙ&Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΑ.

panagiotis είπε...

Στή φυλακή αυτός
καί dvd αυτήν.

warrel29 είπε...

Ατσα,δεν περίμενα να κάνει δεκτή την παραίτηση της γκόμενας του ο Γιωργάκης.

adespotos είπε...

WARREL29 ...........ΛΕΣ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ?

ora είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

xaxaxa panagiotis sostos!!!!

Ανώνυμος είπε...

η χειροτερη και πιο λαομισητη κυβερνηση ολων των εποχων

Ανώνυμος είπε...

σκατα στα μουτρα τους λαμογια μουνοπανα