Δευτέρα, Ιουνίου 21, 2010

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΝΩ ΤΟ 11% ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!!!

Περίπου 20.000 άστεγοι ζουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε ο Δήμος Αθηναίων.
Ο μέσος όρος ηλικίας των αστέγων είναι 47 ετών, ενώ το 11% των αστέγων διαθέτουν πτυχίο πανεπιστημίου. Το 23,5% έχει απολυτήριο λυκείου και μόνο το 9,3% των αστέγων δηλώνουν ότι είναι αναλφάβητοι.
Κύριες αιτίες που τους έχουν οδηγήσει στο δρόμο είναι η ανεργία, τα χαμηλά εισοδήματα, προβλήματα υγείας, ψυχικές διαταραχές, χρήση ουσιών, απουσία οικογενειακού περιβάλλοντος και η μετανάστευση.
Λόγω του αυξανόμενου ρυθμού των αστέγων, έχει προταθεί το πρώην Ειρηνοδικείο να μετατραπεί σε ξενώνα.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΡΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ...
ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ...ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ,ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ Ή ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ...ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΕΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ.

ΤΕΛΟΣ,ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ,ΟΙ ΝΕΟΠΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΑΣΤΕΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ...

ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ..ΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ...

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
21-6-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε μπάτσους όμως μην ανησυχείτε!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και δεν στέλνουμε όλα τα λαμόγια στα τάρταρα εδώ και τώρα, θα δούμε και χειρότερα ακόμα.
Εδώ γίνονται πράγματα που ούτε σtiς πιο σκληρές χούντες δεν έχουν γίνει και δεν κουνιέται φύλο. Να χέσω και τις απεργίες μιας μέρας και τα μπλα μπλα διαμαρτυρίας. Πλάκα μας κάνουν? Θα μπορούσαμε σε λίγες μέρες μόνο να τους κάνουμε όλους να τρέμουν, και τους εδώ απατεώνες αλλά και τα αφεντικά τους τα έξω..

Ανώνυμος είπε...

kati parapano kserane kai piran ta metra enopsi kalokairiou kai me mundial....i apoliti ΧΑΙΒΑΝΙΤΙΔΑ pou mas dernei den exei telos....