Πέμπτη, Ιουνίου 17, 2010

ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ...ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΟ 2008...

ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...
ΑΦΟΥ ΤΟ 2008 ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΣΕ ΚΑΣΣΕΤΕΣ Η ΤΣΕΚΟΥ...ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ SCREEN SHOTS ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ...ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΊΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ...ΠΩΣ ΟΣΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΕΚΟΥ-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-ΜΑΚΗ-ΘΕΜΟΥ,ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ...ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ...ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ...

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΎΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΘΕΣΗ...
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ...
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Με βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών παραπέμπονται να δικαστούν για πλημμελήματα -και όχι για κακουργήματα όπως είχαν αρχικά διωχθεί- τέσσερις εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου. Πρόκειται για την Εύη Τσέκου, τον τότε δικηγόρο της Χρήστο Νικολουτσόπουλο, τον εκδότη Θέμο Αναστασιάδη και το δημοσιογράφο Γιάννη Μακρυγιάννη.

Η Εύη Τσέκου διώκεται για εκβίαση και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Κατηγορίες που αφορούν στην παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων βαρύνουν και τους υπόλοιπους τρεις και αφορούν στην υπόθεση του "ροζ" DVD.
Δύο ακόμη άτομα που είχαν βρεθεί κατηγορούμενοι για την υπόθεση απαλλάχθηκαν. Πρόκειται για τους δικηγόρους Ηρακλή Κουτελίδα και Δημήτρη Μπαλέρμπα.
Στο βούλευμα γίνεται αναφορά στον τρόπο δράσης της κ. Τσέκου, για την οποία σημειώνεται πως επιχείρησε μέσω του DVD να εκβιάσει τον τότε γενικό γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστο Ζαχόπουλου, προκειμένου να εξασφαλίσει το διορισμό της. Όπως αναφέρεται, απέτυχε καθώς εκείνος δεν ενέδωσε και προτίμησε την απόπειρα αυτοκτονίας.

ΠΡΕΖΑ TV
17-6-2010

4 σχόλια:

sosat είπε...

ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΡΗΤΟ ;
ΟΤΙ ΦΑΣ , ΟΤΙ ΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ.....
ΤΑ 5,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ (5.500.000 ΕΥΡΩ)
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙΣ ... ΕΣΤΩ .....ΚΑΙ ΛΙΓΟ,........... ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ , ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΙΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΡΗΤΟ,,
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Εσυ να τα ακους ρε πρεζα που υπερασπιζεσαι το τροκτικο με νυχια και με δοντια.Ποιος νομιζεις κρυβεται απο πισω;

Ανώνυμος είπε...

Kala sou leei o 11:55 preza

Ανώνυμος είπε...

Εσυ να τα ακους ρε πρεζα που υπερασπιζεσαι το τροκτικο με νυχια και με δοντια.Ποιος νομιζεις κρυβεται απο πισω;

11:55 μμ
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Kala sou leei o 11:55 preza

12:03 πμ
den xriazetai napw kati