Τετάρτη, Ιουνίου 23, 2010

ΠΡΟΣ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ 9ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ...ΛΟΓΙΚΟ...ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...

Την πλήρη άρση της γονικής επιμέλειας μελετά πλέον η εισαγγελέας ανηλίκων Θεσσαλονίκης Αικατερίνη Καραγιαννακίδου, για την υπόθεση του 9χρονου αγοριού που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τη μητέρα του - συνεργάτιδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και σύζυγο δικαστή.

Στο μεταξύ, για την υπόθεση εξέδωσε χθες επίσημη ανακοίνωση ο πρόεδρος του Τμήματος Νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, καθηγητής Νικόλαος Μπιτζιλέκης:

«Σύσσωμο το διδακτικό, ερευνητικό και διοικητικό προσωπικό του Τμήματός μου, είναι συγκλονισμένο από το γεγονός αυτό και το καταδίκασε απερίφραστα. Είμαι ωστόσο υποχρεωμένος να επισημάνω ότι -σε αντίθεση με ό,τι εμφανίστηκε από πολλά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την ιδιότητα της αυτουργού του παραπάνω αδικήματος κ. Κου- γιουμτζή- η υπηρεσιακή της σχέση με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης έχει λήξει. Αλλά και όταν υπήρχε, δεν ήταν αυτή της καθηγήτριας του Οικογενειακού Δικαίου. Η κ. Κουγιουμτζή ήταν απλή επιστημονική συνεργάτις, χωρίς να έχει ωστόσο ποτέ διδάξει οικογενειακό δίκαιο στη Νομική Σχολή».

ΠΡΕΖΑ TV
23-6-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: