Τετάρτη, Ιουνίου 23, 2010

ΜΠΑΡΑΖ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ....

Σειρά εμπρησμών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε διάφορες περιοχές του Λεκανοπεδίου, αλλά και στην Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού, αποτελούμενου από γκαζάκια, σημειώθηκε στις 04.00 τα ξημερώματα σε γραφεία εταιρείας επιστημονικού εξοπλισμού, στην συμβολή των οδών Μακεδονίας και Μαραθώνος στο Χαλάνδρι.Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο της εταιρείας.

Παράλληλα, στις 04.08 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε βιβλιοπωλείο επί της οδού Ησιόδου 8 στο Καλαμάκι, με συνέπεια να προκληθούν μικρές ζημιές.
Στο σημείο βρέθηκαν υπολείμματα από στουπί και θρυμματισμένο μπουκάλι.
Επίσης, πυρκαγιά από άγνωστη αιτία ξέσπασε σε ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην συμβολή των Οδών Γκίνη και Καραϊσκάκη, στα Καλύβια Αττικής.
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά, ενώ το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.
Τέλος, στην Θεσσαλονίκη πυρκαγιά από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε στις 05.50 ΙΧ αυτοκίνητο, που βρισκόταν σε παράδρομο του 6ου χλμ. Ε.Ο. Θεσ-νίκης ? Αθηνών, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ....

ΠΡΕΖΑ TV
23-6-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

φυλλε δεν μασ ενδιαφερη τα- 350. αλλα ατομα πεθαινουν στουσ δρομουσ γιατι δεν εχουν τιποτα.τα παραπονα εκει στην κλικα στουs υπουργουs.στο κατω κατω η πρεζα μαs λεει καποια ειδηση που τα τσιρακια τησ τηλεορασησ παιρνουν εντολεs τι πρεπει να πουν.