Κυριακή, Ιουνίου 06, 2010

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠ.ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ Β.ΣΑΡΑΛΙΩΤΗΣ...

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν την Κυριακή λόγω παρέλευσης του 18μηνου οι δύο ειδικοί φρουροί Επαμεινώνδας Κορκονέας και Βασίλης Σαραλιώτης, που κατηγορούνται για το φόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας τους επέβαλε απαγόρευση εξόδου από την πόλη και εμφάνιση δυο φορές την ημέρα στο αστυνομικό τμήμα.
Οι κατηγορούμενοι είχαν ζητήσει να μην τους επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος.

ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ INDYMEDIA ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

Τα μαθες τα νεα? Αφησανε τον Κορκονεα. 18 μηνες μετα και οι δολοφονοι του Αλεξη ειναι σχεδον ελευθεροι... 18 μηνες μετα και ακομα οι αρμοδιοι δεν μπορουνε να βγαλουνε αποφαση... 18 μηνες μετα και οι ενοχοι ακομα ατιμωρητοι... 18 μηνες μετα και ολοι εμεις Αλεξη, που ο αδικος θανατος σου μας εφερε κοντα, συνεχιζουμε να φωναζουμε για ολη την αδικια του κοσμου.. 18 μηνες μετα και ολοι εμεις που γνωριστηκαμε, αγνωστοι μεταξυ μας πριν γνωριστουμε και τι ειρωνια, πριν σε γνωρισουμε τη στιγμη που χες ηδη πεθανει.. 18 μηνες μετα και ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ (ναι,εκει που πριν 18μηνες ξεκινησαν ολα και τωρα ετοιμαζεται να γινει γκαραζ και ενα ακομα σημειο του καπιταλισμου,με τη συνενοχη-ανοχη μας) για να στειλουμε ενα ηχηρο μήνυμα

ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ
ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

UPDATE:ΤΟ INDYMEDIA ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.


ΠΡΕΖΑ TV
6-6-2010

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KALA KANOYNE

Ανώνυμος είπε...

Και μετα απορειτε που θα καει η αθηνα. Να καει ολο το κεντρο σημερα ρε καθικια. Σταχτη κ μπουρμπερη σε ολη την αθηνα ρε αλητες.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΡΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

σταχτη και μπουρμπερη τα σπτιτια σας να γινουν

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα γίνει τίποτα,οι Αμερικανοί δεν θέλουν να βλάψουν την εικόνα του βλαμένου.

vlaxopodas είπε...

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΚΑΤΡΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΚΟΝΕΑ..ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΚΟΝΕΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΥΚΑΚΙΣΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ 18ΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΦΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΙΝΟΣ ΦΥΓΗΣ Η ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΛΛΩΝ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΜΠΡΙΜΕ..ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ? ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΝΑΡΧΟΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

6-6ου-6 το πρωι εγινε η αποφυλακιση σας λεει τιποτα? 666

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταιει ο παπαρας ο Κουγιας σε παντως σε αυτο, οσο η αθλια ελληνικη δικαιωσηνη που αν ξερεις να την χειριζεσαι εχεις 1002 παραθυρακια για να ελιχθεις περαν της διαφθορας που υπαρχει...

vlaxopodas συμφωνω μαζι σου αλλα το θεμα ειναι ποιο ευαισθητο διοτι εδω μιλαμε για κρατικα οργανα τα οποια πληρωνουμε για να μας προστατευουν και υποτηθεται τα ελεγχουμε.

Αλλα στο οτι υπαρχει επιλλεκτικοτητα οσο αναφορα τρομοκρατες και απο την πλευρα των αντιεξουσιαστων ειναι ενα θλιβερο γεγονος κατι ομως που δεν ισχυει για ολους.

Ανώνυμος είπε...

sta paparia mas

Ανώνυμος είπε...

GIA TON 2:11 SIGA MIN SOU FIGI KAMIA ZARTIERA KAI BGALIS TO MATI KANENOS