Πέμπτη, Ιουνίου 17, 2010

ΈΚΚΛΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ...ΑΦΟΥ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΕΜ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ!!!ΤΙ ΝΑ ΛΕ

Έκκληση στον πρόεδρο της Δημοκρατίας να ελέγξει και να αναπέμψει το προεδρικό διάταγμα με το οποίο θεσμοθετούνται ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις, απήθυνε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Έκανε λόγο για ωμή θεσμική εκτροπή, "αντίστοιχη της οποίας δεν έχουμε ξαναδεί από τη μεταπολίτευση και μετά". Υπογράμμισε ότι η Βουλή πρέπει να συζητήσει δημοκρατικά και να αποφασίσε
"Ο κ. Λοβέρδος, αντί να κρύβεται πίσω από άθλια προεδρικά διατάγματα, οφείλει, αν τολμά, να τα φέρει στη Βουλή", δήλωσε από τη μεριά του ο βουλευτής του σχήματος, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Ο Αλ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στα προβλήματα στο χώρο της Υγείας, με αφορμή την επίσκεψή του στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι σκοπίμως επιμένει σε μια πολιτική απαξίωσης της δημόσιας υγείας προς όφελος των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων. Χαρακτήρισε την κατάσταση στα νοσοκομεία τραγική.

ΠΡΕΖΑ TV
17-6-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: