Δευτέρα, Ιουνίου 21, 2010

ΡΕΧΑΓΚΕΛ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ...ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ..ΞΕΚΑΒΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΓΑΝ,ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ...

Πλησιάζει η στιγμή της μεγάλης πρόκλησης για την Εθνική ομάδα και ο Ότο Ρεχάγκελ, ένα 24ωρο περίπου πριν από τον αγώνα με την Αργεντινή δηλώνει ότι η Ελλάδα θα έχει τύχη απέναντι στην παρέα του Μέσι αν οι παίκτες δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους. “Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι της ζωής μας!” είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Γερμανός προπονητής.
Ψάχνοντας λοιπόν το βράδυ της Τρίτης (21:30) για την τεράστια υπέρβαση στο ορεινό Πολοκουάνε, ο Ρεχάγκελ ζητά πάθος και αγωνιστικότητα, τα στοιχεία ακριβώς που έβγαλαν οι διεθνείς στο νικηφόρο παιχνίδι με τη Νιγηρία.
“Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε από αυτό το παιχνίδι. Μόνο να κερδίσουμε. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα ατομικά λάθη. Δεν θα πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στους δύο πρώτους αγώνες. Ελπίζω οι ποδοσφαιριστές μου να βγάλουν στο γήπεδο το πάθος και την αγωνιστικότητα, που φάνηκε και στον τρόπο που πανηγύρισαν τα γκολ με τη Νιγηρία. Το παιχνίδι είναι ακόμη στο 0-0. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα και τίποτε άλλο. Θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε σωματικά και ψυχικά. Ελπίζω να κοιτάξουμε στα μάτια τον αντίπαλο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε ενθουσιασμό.”

Ο 72χρονος Γερμανός ρωτήθηκε για τον Μέσι και τους λοιπούς Αργεντινούς σταρ και είπε ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, αλλά όλη η ομάδα έχει εξαιρετικούς παίκτες, παγκόσμιας κλάσης. “Στην Αργεντινή και τη Βραζιλία οι ποδοσφαιριστές κρέμονται από τα δέντρα. Ξέρουμε πως θα χρησιμοποιηθούν ο Μιλίτο και ο Αγκουέρο. Θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ομαδικά βγάζοντας το 110% των δυνατοτήτων μας στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες μου το παιχνίδι της ζωής τους. Δεν πρόκειται να αποκαλύψω πώς θα προσπαθήσουμε να τους περιορίσουμε”
Εννοείται πως ο Ρεχάγκελ απέφυγε να αναφερθεί στα αγωνιστικά πλάνα που έχει καταρτίσει. “Θα ανακοινώσω την ενδεκάδα στους παίκτες τρεις ώρες πριν το παιχνίδι. Έχω πει πως όλοι οι παίκτες θα μπορούσαν να παίξουν και δεν έχει σημασία ποιοι θα παίξουν τελικά”

ΠΡΕΖΑ TV
21-6-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai giati ton vrizeis dld?
pappous sou einai.....

Ανώνυμος είπε...

siga re malaka preza.


trava mia malakia na isixaseis re apolyto mideniko

Ανώνυμος είπε...

ela, xoste prognostika na xoume na goustaroume na kaei to stoixima leme!

ypo ygieis syn8ikes ego ta vlepo ta 3 gol ths argentinis prin apo to 45' ektos kai an kerasei o germanos kanena sfinaki ntopa kai doume ta vlaxopeda na kanoun afrikaniko spagato.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ!ΓΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΚΟΜΠΑΡΣΕ!

Ανώνυμος είπε...

ths kolotoumpas to kagkelo