Τρίτη, Ιουνίου 01, 2010

ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ!!!ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ!!!

Με γιουχαϊσματα, εκσφενδονισμό καφέδων και νερού υποδέχθηκαν την Υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου μαθητές, φοιτητές και αδιόριστοι εκπαιδευτικοί στο 1ο ΣΕΚ Νέας Ιωνίας στις 11 σήμερα το πρωί, όπου μετέβη για να εγκαινιάσει την μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος ισχύος 20 βατ με φωτοβολταϊκά στην ταράτσα του σχολείου.

Οι αστυνομικοί εμπόδισαν τους συγκεντρωμένους να εισέλθουν στο εσωτερικό του σχολείου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και μικροεπεισόδια. Τελικά οι διαδηλωτές έμειναν στο προαύλιο και σε όλη την διάρκεια παραμονής και ξενάγησης της Υπουργού στο σχολείο φώναζαν συνεχώς συνθήματα.
Η Υπουργός Παιδείας πάντως χθές είδε στην πράξη την λειτουργία των νέων τεχνολογιών που εισήχθηκαν πιλοτικά σε τρία σχολεία της Μαγνησίας στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακή Μαγνησία» της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και ανακοίνωσε πως η Μαγνησία καθιερώνεται ως «πιλοτικός Νομός στο ψηφιακό σχολείο». Πρόσθεσε μάλιστα πως το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μαγνησία» θα παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική τηλεόραση. Η Υπουργός μίλησε για το «Νέο σχολείο» και τις αλλαγές που φέρνει στην εκπαίδευση το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου τονίζοντας πως στόχος είναι «ένα ανοικτό σχολείο» προς την κοινωνία, την Αυτοδιοίκηση, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς. Στο στόχαστρο πάντως του Υπουργείου Παιδείας είναι, σύμφωνα με την Υπουργό, η επιστροφή στις τάξεις των δασκάλων θέτοντας τέλος στις μετατάξεις και μετακινήσεις τους σε άλλες θέσεις.

ΠΡΕΖΑ TV
1-6-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλο σημαδι την αλλη φορα στο πεταγμα γιαουρτιου...
κατα προτιμηση σε πηλινο...
να ειναι παχυ να λερωνει πολυ, και το κεσεδακι να κανει καρουμπαλο...
που θα παει, μια του κλεφτη δυο του κλεφτη...

Ανώνυμος είπε...

opou emfanizontai prepei na tou giouxaroume olous na katalavou oti pleon o kosmos tous suxathike kai na mhn mporoun na emfanistoun pouthena ekso apo to spiti tous na mas lene pipes ta kathikia

Peirates tou oneirou είπε...

Tι γιουχάισμα ρε παιδια?

Ξύλο, πέτρες κλπ, όλα στο κεφάλι της!