Δευτέρα, Ιουνίου 21, 2010

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ,ΣΕ ΤΙ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ TEST ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ;;;

Με αφορμή το νεο περιστατικό,με τους άσκοπους πυροβολισμούς ειδικού φρουρού της Ελληνικής Αστυνομίας,εξω απο καφετέρια στην Αρτεμιδα Αττικης,θελουμε ο Μιχαλης Χρυσοχοϊδης να μας πει σε τι φάση βρισκονται οι ψυχολογικοι και ψυχιατρικοι ελεγχοι των Ελληνων Αστυνομικων,οι οποιοι ειχαν αρχισει λιγους μηνες μετα απο τη δολοφονια του Αλεξανδρου Γρηγοροπουλου.

Οι ειδικοι,εχουν καταλήξει σε καποια συμπεράσματα;;;
Κατα ποσο εχουν "σωας τας φρενας" οι αστυνομικοί που οπλοφορουν και κατα ποσο επικινδυνοι ειναι;;;

Παλαιοτερα ειχαν διαρρεύσει στοιχεια απο την εν λογω ερευνα τα οποια ελεγαν πως ο 1 στους 3 αστυνομικους που οπλοφορουν,ειναι οχι μονο ακαταλληλοι,αλλα και επικινδυνοι για το κοινωνικο συνολο.
Περιμενουμε λοιπον καποιες επισημες απαντησεις...και πανω απ'ολα περιμενουμε εκτος απο το να γινουν υποχρεωτικοι οι συστηματικοι ψυχιατρικοι ελεγχοι σε ολα τα σωματα ασφαλειας...να υπαρχει και η αφαιρεση οπλου απο εκεινους που δεν μπορουν να ανταπεξελθουν.

ΠΡΕΖΑ TV
21-6-2010

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eimai astunomikos kai thelw na aftoktonisw..mporw...eiparxei kapoios pou mporei na me boithisei....................teteia mynhmata thelw na blepw..........antifa----acab---legal........Empros aspondula ksekeinatai to brisidh

Ανώνυμος είπε...

εγω ξερω εναν καλο φιλολογο, μπορει να σε βοηθησει λιγο με την ορθογραφια σου :ρ

(ως μπατσος, ουτε Γυμνασιο δεν θα εχεις βγαλει...)

Ανώνυμος είπε...

προφανως εσυ δεν εβγαλες γιατι θα το ξερες οτι oi ειδικοι φρουροι αποτελουνται απο ειδικοδυναμιτες ως επι το πλειστον που εχουν τελειωσει τουλαχιστον λυκειο και οι περισσοτεροι εχουν πτυχιο πανεπιστημιου. Μαλλον απουσιαζες απο τα σχολικα θρανια οπου καποιοι συμμαθητες σου καναν τα χαρτια τους για αστυνομια.

Ανώνυμος είπε...

εγω αγορινα μου εβγαλα πανεπιστημιο, εκανα διδακτορικο, δουλεψα ως γεωπονος 8 μηνες και τωρα ειμαι εδω και 10 μηνες ανεργος.

ας ειναι καλα το ελληνικο κρατος, που τους γεωτεχνικους τους γαμαει (και μαζι μ αυτους και τις υπηρεσιες που εχουν ερημωσει και στην τελικη τον ιδιο τον αγροτη) ενω τον καθε αγραμματο τον "χωνει" στην αστυνομια και τον στρατο, να ξυνει τα αρχιδια του ολημερις και να πληρωνεται

βλεπεις το κρατος χρειαζεται μπατσους, οχι επιστημονες!

"εχουν τελειωσει τουλαχιστον λυκειο και οι περισσοτεροι εχουν πτυχιο πανεπιστημιου"

παπαρια μάντολες! εγω δεν ξερω κανεναν συμφοιτητη μου παλικαρε να καταδεχτηκε να παρακαλεσει π.χ. τον Στυλιανιδη να τον κανει μπατσο, αμα ξερεις εσυ κανεναν, πες με...

"καποιοι συμμαθητες σου καναν τα χαρτια τους για αστυνομια"

εμενα οι συμμαθητες μου ψηλε στο Λυκειο συμπληρωναν τα μηχανογραφικα τους για τις Πανελληνιες, κανενος το ονειρο στα 17 δεν ηταν να γινει μπασκινας, για τους δικους σου δεν ξερω...


κι αυτο το "ειδικοδυναμιτες" γιατι το αναφερεις? νομιζεις θα σκιαστω?
χεστηκα για τους μπουληδες και που υπηρετησανε... κι εγω εκανα στα ελληνοβουλγαρικα συνορα, λες να διοριστω γι αυτο το λογο?

ή νομιζεις δεν ξερω ποια μοσχαρια γινονται "ειδικοι φρουροι" και πώς γινονται? νομιζεις δεεεν τους βλεπω ποιοι ειναι?

του κατσικά ο γιος, που δεν επαιρνει τα γραμματα ντιπ, αλλα ο μπαμπακας του γνωριζε τον βουλευτη, και αφου "αξιοκρατικα" περασε τη συνεντευξη ("τί ομαδα εισαι? "πως λενε τον πππου σου" κτλ) εκανε μια τρομερη εκπαιδευση 4 ΜΗΝΩΝ και τωρα πληρωνεται καλυτερα απο τον ειδικευομενο γιατρο (που εχει 6 χρονια σπουδες + αγριτικο + μεταπτυχιακο κτλ)

σε λιγο θα μας πεις πως εχουν και μεταπτυχιακο στο Χαρβαρντ τα χαϊβανια...

δε γαμεις, η Ελλαδα ειναι το μοναδικο κρατος στον κοσμο που ο ΠΕ ειναι ανεργος/συμβασιουχος και ο αγραμματος γινεται μπατσος και περναει ζαχαρη...

ηρθες τωρα μεσημεριατικα να μας παινεψεις τα βοδια του χωριου, λες και δεν τους ξερουμε...
α ρε βραγμενη σανιδα που θελουνε τα μπασταρδακια!


ΥΓ τις προαλλες πεθανε ενα παιδακι στο νοσοκομειο της Ξανθης γιατι δεν ειχε παιδιατρο, αλλα το κρατος προσελαβε αλλους 500 ειδικους φρουρους... αυτη ειναι η Ελλαδα σου μαγκα μου, καμαρωσε την!

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλαβω ρε διδακτορα γεωπονε σου υπεγραψε το κρατος κανα συμβολαιο οτι θα σε προσλαβει μολις τελειωσεις τις σπουδες που λες οτι σε γαμαει ή εισαι εσυ που θα κρινεις ποιους πρεπει να προσλαβει το κρατος? για το πρωτο μεγαλε το κρατος σου παρειχε τη δυνατοτητα να σπουδασεις εστω και "δωρεαν" και οχι μονο εσενα αλλα και αλλα παιδια απαλαγμενος απο τα ιδιωτικα πανεπιστημια του εξωτερικου που παιρνεις πτυχιο με ενα τενεκε λαδι ή για τα καλα που θες μια περιουσια και μπορω να πω οτι το επιπεδο πολλων τμηματων αει ειναι αξιοζηλευτο.Αλλο το ενα και αλλο το αλλο ομως οπως θα υπαρχουν και πολλοι συμαθητες σου που δουλευουν τωρα οπως και εσυ σε λιγο καιρο. Για το δευτερο σκελος μπορεις να ασχοληθεις με την πολιτικη και οταν γινεις πρωθυπουργος μπορεις να προσλαβεις γιατρους και γεωπονους και να καταργησεις τα σωματα ασφαλειας. Τελος να σου πω οτι οπως υπαρχουν σε ολα τα επαγγελματα οι καλοι υπαρχουν και οι κακοι μπατσοι-γιατροι και ΓΕΩΠΟΝΟΙ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΤΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ. Σιγουρα λοιπον μετα απο τοσες σπουδες και ανεργος δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Αυτη η γκρινια θα μας φαει πια.

Ανώνυμος είπε...

ναι, περναει ζαχαρη αγαπητε, προφανως δεν εχεις ιδεα τι εστι ειδικος φρουρος στην ΕΛ.ΑΣ. Οσο για τα λεφτα, το αφηνω, καταλαβα οτι τα ελαχιστα 1000 ευρω που παιρνει καποιος για ολες τις απληρωτες υπερωριες και τα ακαταστατα ωραρια με την επικινδυνοτητα και την ανθυγιεινη και βρωμικη εργασια δεν τα χεις υποψιν. Με τοσα λεφτα πληρωνονται ολοι στο γραφειακι τους ενα εφταωρο, αλλα ο ΕΦ στο κρατητηριο με τους πακιστανους σαν το μαλακα σκοπετο και αν του φυγει κρατουμενος παει σπιτακι του στο αψε σβησε. Μου θυμιζεις εναν που εκλαιγε οτι ειναι ανεργος και μολις του λεω πηγαινε να γινεις ΕΦ, μου λεει "Τι λες αγορι μου, δεν σπουδασα τοσα χρονια για να με πριζει ο καθε μαλακας σε τιποτενια δουλεια" Προφανως ολοι θελουνε θεσουλα στο δημοσιο, η αστυνομια σημαινει κουραση και πολλοι την απευχονται και μαλιστα την καυτηριαζουν συνεχως επειδη ειναι οι γνωστοι μαλακες που θα πληρωνουν παντα τα σπασμενα για 1000 ευρω το μηνα.
Tελος, σε πληροφορω οτι για να γινεις ΕΦ δινεις ΑΣΕΠ, δεν την γνωριζες αυτη τη λεπτομερεια.

Ανώνυμος είπε...

1. "οταν γινεις πρωθυπουργος μπορεις να προσλαβεις γιατρους και γεωπονους και να καταργησεις τα σωματα ασφαλειας"

οταν αυριο-μεθαυριο αρρωστησει το παιδι σου φιλε 4:04, πανε να βρεις εναν απο τους 500 "ειδικους φρουρους" που θα προσλαβει φετος το κρατος να στο κανει καλα... γιατι στο νοσοκομειο, γιατρο δεν θα εχει. ειδες που καταληγουν κατι τετοιες αθωες σκεψεις?

"ή εισαι εσυ που θα κρινεις ποιους πρεπει να προσλαβει το κρατος?"

ω, ναι! απο τη στιγμη που εγω ειμαι που θα τους πληρωνω... και αν ειναι το κρατος να δινει σε καποιον 1000 ευρω/μηνα, ναι διαολε, θελω να τα δινει σε εναν γιατρο και οχι σε εναν αγροφυλακα στην Ομονοια ή σε εναν συνοριοφυλακα στο Συνταγμα...

[και το ξερω πολυ πολυ καλα, οτι ο κλαδος μας ειναι γεματος "καλοπαιδα", λες να μην το ξερω? ]



2. "τα ελαχιστα 1000 ευρω που παιρνει καποιος ... δεν τα χεις υποψιν"

ουτε εσυ φιλε μου 4:05 εχεις υποψιν σου οτι ενας ειδικευμενος γιατρος παιρνει 850 ευρω βασικο μισθο, σωστα?
κι αυτα τα 850 μετα απο πανελληνιες, 6-7 χρονια στην ιατρικη, 1 χρονo αγροτικο, 1-2 χρονια μεχρι να ανοιξει θεση για ειδικοτητα κτλ κτλ και να μη μιλησουμε για ευθυνες που εχει π.χ αν ενας ασθενης παθει κατι

"Προφανως ολοι θελουνε θεσουλα στο δημοσιο"

το θεμα ειναι καποια στιγμη το κρατος να σοβαρευτει και να διοριζει με βαση τις αναγκες του, οχι με βαση ποσες ψηφους εχει ο καθενας να δωσει

Ανώνυμος είπε...

μα αξιαγαπητε, οι αστυνομικοι που εχουμε αυτοι τη στιγμη, αν εφαρμοζαμε σωστα τους νομους, θα ηταν αχρηστοι κατα 80%. Οι νομοι δεν εφαρμοζονται, οι Πακιστανικες-αλβανικες-βουλγαρο-κοπρικες συμμοριες αλωνιζουν.... Το εγκλημα στο αποκορυφωμα του. Αν προσλαβουμε γιατρους πολλους που βεβαιως πρεπει να γινει, χρειαζονται και αναλογοι αστυνομικοι, γιατι αν ειναι λιγοτεροι, στο Ελλαδισταν που ζουμε οι γιατροι θα χουν πολυ δουλεια απο τους πασης φυσεως κακοποιους που θα θεριζουν ανενοχλητοι.
Επισης το οτι παιρνει ο γιατρος χαλια μισθο, το αναγνωριζω, αυτο μονο στην Ελλαδα γινεται να πληρωνεται το ιδιο πχ με εναν υπαλληλο γραφειου δημοσιου η εναν δασκαλο που δουλευουνε τρεις ωριτσες και την κανουν. Στην Φινλανδια πανε να δεις, 5500 χιλιαδες ευρω το μηνα βγαζουν οι γιατροι με υπερωριες φουλ, 3500 οι αστυνομικοι, απο 2900 οι πυροσβεστες, 2500 χιλιαδες οι εκπαιδευτικοι, το πιο καλοπληρωμενο απο ολα τα επαγγελματα ειναι εκει ο γιατρος και το αξιζει πραγματι για τη δουλεια και τη κουραση που εχει.

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτο τους πληρωνουμε τους μπατσους;; Για να γραφουν στα μπλογκ? Τεμπελχαναδες! Πληρωνεστε απ την τσεπη του λαου και ολο καθεστε! Μια αδεια, μια αναρρωτικη, μια διακοπες, μια ρεπο, κι οταν δουλευετε κανετε μια βολτα με τ' αμαξι και μεγαλη δουλεια! Κηφήνες!

Επιτελους! Να μπει φρενο στους μισθούς και τα επιδοματα τους! Βουλιαξε η οικονομια μας απο τοσους τεμπεληδες του δημοσίου!

Για να μην πω οτι ολοι κανουν και δευτερη δουλεια η οποία είναι μαυρη! Φανταστειτε ποσα εσοδα χανει η Ελλαδα μας και τα ταμεία μας απ' αυτες τις αδηλωτες εργατοώρες!

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνας 5:04 οτι ολοι αυτοι που λες ειναι κατα το 90% σεσημασμενοι που σημαινει οτι εχουν ξανασηληφθει ή βρισκονται εξω με αδεια απ τη φυλακη και διαπρατουν εγκληματα. Τωρα γιατι ειναι εξω ειναι αλουνου παπα ευαγγελιο. Δεν ξερω γιατι παντα φταινε οι μπατσοι των οποιων η δουλεια ειναι μονο η συλληψη και η προανακριση χωρις να θελω να τους αγιοποιησω κιολας. Ολα τα υπολοιπα ειναι δουλεια των εισαγγελεων ανακριτων δικηγορων δικαστων και ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. αυτοι αποφασιζουν την τυχη των κακοποιων και ομως αυτοι πουθενα δεν φαινονται παρα για ολα φταινε οι κακοι μπατσοι ή μηπως δεν τα ξερεις?
Και ναι 4:50 και 3:50 ειμαι λιμενικος σε ακριτικο νησι με δυο παιδια και εχω προσληφθει λογω ειδικοτητας (ναυτικος) με σπουδες και μορια και με εργασια στον ιδιωτικο τομεα 5 ετων(απο μπαρκα μεχρι χασαπικο οτι μπορεις να φανταστεις) και οχι με τα καινουρια περι συνεντευξεων και αν σου πω που ειμαι θα καταλαβεις οτι δεν εχω βυσμα αλλα κανω αυτο που μου αρεσει σε νησι χωρις παιδιατρο βεβαιως βεβαιως γιατι ενω προκυρησεται θεση δεν γουσταρει να ερθει κανεις (η ανεργια που λεμε) και εχει χρειαστει να κανω εγχειρηση στο παιδι μου στο Αγλαϊα κυριακου σε ενα λαμπρο επιστημονα που δεν ζητησε φραγκο Κα... τον λενε(ναι υπαρχουν και αυτοι οι γιατροι) καλη του ωρα, αλλα γι αυτο που ειμαι περηφανος ειναι οτι ειμαι στη δουλεια με συναδερφους αξιολογους και με ειδικοτητες διαφορετικες απο αυτα που εχουν σπουδασει(Γυμναστες αρχαιολογια φυσικο,φιλολογο,παντειο,νομικη) και οι οποιοι λενε σε συζητησεις οτι δεν βρηκαν κατι στο αντικειμενο τους αλλα αφου βρεθηκε μια δουλεια ειναι ευχαριστιμενοι. Και εγω ειμαι αυτος που το βραδυ εχει τυχει να σωσω παιδακια και μωρα απο βεβαιο πνιγμο καταμεσις στο πελαγος με την μεγαλυτερη ανταμοιβη το βλεμα των γονιων τους ενω την αλλη μερα να τρωω στο λιμανι μπογιες αυγα και ποτοκαλια με ξυραφια. Και βεβαια υπαρχουν και δικα μας κουφετα αλλα θελω να πιστευω οτι ειναι μειοψηφια

Ανώνυμος είπε...

Από ότι γράφτηκε εδώ δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι όλοι έχουμε ψυχολογικά προβλήματα....
Το κακό είναι ότι κάποιοι έχουν και ένα περίστροφο στη ζώνη τους....

Ανώνυμος είπε...

φιλαρακο 6:18 το περιστροφο που λες ειναι πιο ευκολο να το αγορασεις και απο τσιχλοφουσκα πλεον. Το μετα ειναι το δυσκολο

Ανώνυμος είπε...

Kαι η μαλακία είναι ότι στρέφουν τον ένα εναντίων του άλλου και περνάνε όλα τα γαμωνομοσχέδια που γαμάνε ολους τους τωρινούς και μελλοντικούς εργαζόμενους αναίμακτα

Ανώνυμος είπε...

προφανως εσυ δεν εβγαλες γιατι θα το ξερες οτι oi ειδικοι φρουροι αποτελουνται απο ειδικοδυναμιτες ως επι το πλειστον που εχουν τελειωσει τουλαχιστον λυκειο και οι περισσοτεροι εχουν πτυχιο πανεπιστημιου. Μαλλον απουσιαζες απο τα σχολικα θρανια οπου καποιοι συμμαθητες σου καναν τα χαρτια τους για αστυνομια.

XΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...Ναι ναι, διδακτορικό έχουν στο ξυλίκι σε μετανάστες και σε πρεζάκια!!!

ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΗΦΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

AN THES NA AYTOXTONISIS KANTO DIKEOMA SOU EINAI KANENAN XREISTIANO MHN EKTELESIS ETSI GOYROYNI???

Ανώνυμος είπε...

skase esy pordh

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά αυτό το “είναι μειοψηφία” ακούγεται παντού. Γιατροί, Ταξιτζήδες, Αστυνομικοι κλπ.
Το Αξίωμα είναι το εξής “ Τα σκουπίδια τα βγάζεις έξω από το σπίτι σου. Κρυμμένα κάτω από το χαλάκι μυρίζουν “ !!!

acab είπε...

me posa skata tous taizoun stis sxoles?????????posa skata xoraei to kefali tous????
SKILIA FILATE TA AFENTIKA SAS

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι πως οι αστυνομικοί και οι ΕΦ περνάνε με ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ διαδικασίες χωρίς να ελέγχεται ιδιαίτερα η ικανότητα-επικινδυνότητα τους! Αυτό είναι το ζητούμενο! Το αν δουλεύουν πολύ ή λίγο, αν πληρώνονται ή όχι είναι αλο θέμα.

Ανώνυμος είπε...

eimai apo ena xwrio sthn krith...prox8es kt mpatsoi foresan xiropedes se enan 13xrono alodapo (nomimo) epidi den kratoyse pano toy ta xartia toy kai to pigan me xiropdes sto spiti toy..ayto einai katantia

blocks-weed........ είπε...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ XONDA CIVIC ΤΟΥ 92' ΚΩΛΟΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΖΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ, ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟ ΧΤΥΠΑΓΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ, AIR-CONDITION ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΩΣΕ, ΤΑ ΦΙΜΕ ΤΑ ΞΗΛΩΣΑ ΜΕ ΑΔΥΣΩΠΥΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΤΡΑΚΑΡΑ....ΑΥΤΑΑΑΑ....ΕΣΕΙΣ ? ΚΑΝΑ ΝΕΟ? ΣΑΣ ΨΙΛΟΕΦΑΓΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ. ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ..ΕΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ....15000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΤΟ ΔΙΝΩ ΤΟ ΧΡΕΠΙ..ΕΝΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΟ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Για τους "καλούς" μπάτσους: Υπάρχει καλός καρκίνος; (έλεγε ο Πανούσης)

Αν δεν φύγει από την αστυνομία (που δεν θα φύγει ΠΟΤΕ) η νοοτροπία του τσέλιγκα του 1900, του χωροφύλακα, της "Ιξουσίας" (ναι, με "Ι"), του ΕΑΤ ΕΣΑ, γενικά αυτό το μαγκιά κλανιά και κώλος φινιστρίνι και αμα κάποια στιγμή τελειώσει ο εμφύλιος στην Ελλάδα που ισχύει από το 1946κλπ μια ζωή το πιο ξεφτυλισμένο τμημα του ελληνικού λαού θα είναι, και αμα τους γαμαει το κράτος ή εμείς κάτι θα ψελίζουν για δικαιώματα. Αλλά από θρασύδειλα τσουτσεκάκια τι να περιμένεις; Ρε δεν πάνε να γαμηθούνε, πάντα τα πουτανάκια της εξουσίας ήταν, άχρτηστα όντα μόνο για να δέρνουν. Μόνο με έναν Πάσσαρη ή με έναν Ματέϊ τελικά καταλαβαίνουν. Αλήθεια ρε, πόσο πόνεσε ο Πάσσαρης; Όσο και ο Αλέξανδρος μουνόπανα;