Πέμπτη, Ιουλίου 08, 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ALEX PAK

Χθές το απόγευμα κατά την επίσκεψή μου στο κατάστημα Αγρινίου Alex Pak προσκόμισα 3 διαφορετικά εκτυπωμένα φυλλάδια από το Internet,τα οποία περιείχαν προϊόντα του Alex Pak φθηνότερα απαιτώντας να μου δωρίσουν το προϊόν που είχα ανακαλύψει φθηνότερα καθώς και την δωροεπιταγή των 200? που υπόσχονται σε αυτή την περίπτωση και το διαφημίζουν μάλιστα στην αρχική σελίδα του διαφημιστικού φυλλαδίου τους.Η ταμίας με παρέπεμψε στον υπεύθυνο του καταστήματος ο οποίος όταν του εξήγησα τι ζητάω τα έχασε και αφού σκέφτηκε λίγο μου απάντησε πως θα πρέπει να του προσκομίσω απόδειξη αγοράς του προϊόντος από άλλο κατάστημα που πουλάει φθηνότερα καθώς και το ίδιο το προιόν.Όταν του απάντησα που το γράφουν αυτό στα ψιλά γράμματα του φυλλαδίου και τι νόημα έχει αυτό να το αγοράσω από αλλού κι έπειτα να πάω να ζητήσω ακριβώς το ίδιο από αυτούς σάστισε και με παρέπεμψε σε έναν ακόμα ανώτερό του ο οποίος μου είπε ότι αμφισβητεί τα στοιχεία που έχω εκτυπώσει και πως ίσως να έχω έρθει σε συνεννόηση εγώ ο ίδιος με τα συγκεκριμένα καταστήματα.Του ζήτησα να επισκεφτεί τους συγκεκριμένους ιστοτόπους όπως θα μπορούσε άλλωστε να κάνει εκατομμύρια πληθυσμός και να αγοράσει στις τιμές αυτές που διαφημίζουν οι άλλοι, μου απάντησε ότι δεν είναι αυτή η δουλειά του.Έπειτα είπε πως θα πρέπει να του προσκομίσω φυλλάδιο από αυτά που μοιράζουν στους δρόμους σαν και το δικό τους και άρχισε να φωνάζει λέγοντας πως αυτοί είναι οι Έλληνες και πως με τέτοιες τακτικές εκμεταλλεύονται εταιρίες σαν κι αυτή που εργάζεται την στιγμή που τρέχουν προσφορές για το καλό των καταναλωτών και μόνο.Όταν του ανέφερα ότι θα προχωρήσω σε επίσημη καταγγελία στο ΙΝΚΑ μου ζήτησε το τηλέφωνό μου για ψάξει το θέμα και να με ενημερώσει.Μία ώρα μετά μου τηλ.και μου είπε ότι δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί το προιόν που ζητούσα έχει εξαντληθεί από τα ράφια την στιγμή που όταν έφυγα από το κατάστημα υπήρχαν τόσα κομμάτια διαθέσιμα.

Κύριοι του Alex Pak μην νομίζετε ότι μας κοροιδεύετε. Αντίθετα μας πεισμώνετε περισσότερο και μας κάνετε πιο δυνατούς.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΠΡΕΖΑ TV
8-7-2010

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκτος απο τζαμπατζης εισαι και μαλακας...Αγόρι μου το μονο που αποδεικνύει σε αυτες τις περιπτώσεις το οτι βρηκες κάτι φθηνότερο, ειναι η απόδειξη αγοράς και το ίδιο το προιον.Εσυ πως διαολο ειχες το θρασος να απαιτησεις να δωσουν την δωροεπιταγη διχως αποδεικτικα στοιχεια στα χερια σου? Τα φυλλαδια λενε οτι να'ναι. Η μονη αποδειξη ειναι η αγορα και το χαρτακι..Αντε μαλακα, τραβα στο χωριο σου που θες και δωροεπιταγη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε 4.33μμ δουλεύεις για τα alexpack και σε έτσουξε τόσο πολυ?Ο ανθρωπος είπε ότι τους έδειξε τα site που έχουν δημοσίως τις τιμές.Τι άλλη απόδειξη να πάει?

Ανώνυμος είπε...

kai sy ti to i8eles to alexpak.afou ola moufes einai ekei mesa kai kinezika.

Ανώνυμος είπε...

ρε μαλάκα 4:33, τι μισθό παίρνεις από την πακ?
παγκοσμίος αυτή η πατέντα "έχουμε τα φθηνότερα" και "στο αγοράζουμε εμείς αν το βρεις αλλού φθηνότερο" με price lists (τιμοκαταλόγους) γίνεται και όχι με απόδειξη ταμίου...
Αλλά ξέχασα... στο Ελλαδιστάν ισχύουν άλλα...

Ανώνυμος είπε...

4.33 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ...ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ...ΑΠΟΔΕΙΞΗ.ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΤΩΝ 200 ΕΥΡΩ. ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΙΟΝ (ΙΔΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑ ΠΧ BLACK & DECKER ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΔΗΛ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ.
ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΕΞ ΠΑΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΜΟΔΑ Η ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ...ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΙΣΩΣ .Η ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Η ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

5:45 exeis megalo dikio! Epixeirish einai! diladi ti? esi k ego hmaste oi eksipni pou tha tous piasoume koroido? xalarose! den einai ola opos ta grafoun! na poulisoun theloun, ta lefta sou theloun giati SKOPOS MIAS EPIXIRISEIS EINAI TO KERDOS... TE.LOS...

OSO GIA SENA 5:01. ti akrivos ennoeis kinezika? diladi ti DEN einai kineziko?
Pao kina 10 fores to xrono gia tin douleia mou kai PISTEPSEME, TA panta einai kinezika! ase to tampelaki ti grafei! ante mathe ligo ti esti kina k ti krivonte piso apo taaa kinezika....