Τρίτη, Ιουλίου 06, 2010

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ...ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ....Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ...

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ...

«Για εμάς η οικονομική κρίση δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προστατεύσουμε τους ασθενέστερους, αντίθετα αντιμετωπίζουμε τα θέματα της καθημερινότητας, καθώς πολλά από αυτά δεν απαιτούν μεγάλα κονδύλια, αλλά διαφορετική αντίληψη, ανθρωπιά και ανοιχτό μυαλό». Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, στη διάρκεια της εισήγησής του σε μεγάλη κυβερνητική σύσκεψη για τα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις, η οποία πραγματοποιείται στο Ίλιον, στη δυτική Αττική.
Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι μία ευαίσθητη πολιτεία κάνει ό,τι μπορεί για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν έχει προγράμματα για την ομαλή επανένταξη των εξαρτημένων, επαναλαμβάνοντας την παλαιότερη θέση του για διαχωρισμό χρήστη και εμπόρου.
Ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε, επίσης, μεγάλο βάρος στην πρόληψη και την ενημέρωση που «πρέπει να ξεκινά από τα σχολεία» και ανέφερε, ότι ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα ζητήματα αυτά είναι σημαντικός, κοινοποιώντας ότι ο ρόλος αυτός θα αναβαθμιστεί με το πρόγραμμα «Καλλικράτης», που θα δώσει νέες δυνατότητες για την εκπόνηση νέων προγραμμάτων μακριά από το πελατειακό σύστημα γι αυτό ζήτημα.
«Τώρα είναι η ώρα της αλληλεγγύης. Η κυβέρνηση θα είναι δίπλα στους πολίτες, όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με τέτοια προβλήματα», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

ΠΡΕΖΑ TV
6-7-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αποποινικοποιηση της κανναβης ρε πρωτογονοι μαμελουκοι πολιτικοι.οχι αλλοι ανθρωποι στη φυλακη ρε πρωτοζωα πολιτικαντηδες.αισχος ρε αισχος

Ανώνυμος είπε...

to kratos poulaei thn hroinh kai pianei opion miza den tou dinei.apopinikopoihsh tora

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε πρεζεμποροι μην αποποινικοποιηθει το χασ. Ολοι φυλακη οι χασικληδες

Ανώνυμος είπε...

Καμαρώνει και η άσχετη Μαριλίζα από δίπλα του. Τι δεν έκανε και αυτή και οι άλλοι.