Παρασκευή, Ιουλίου 23, 2010

ΤΑ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...

Σε νέα υποχώρηση οδηγήθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μετά και την ομόφωνη απόφαση του νομαρχιακού συμβουλίου να ακυρώσει και όχι να παγώσει όπως ήταν η αρχική του πρόθεση την αδειοδότηση καύσης αποβλήτων του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ. Στο έκτακτο νομαρχιακό συμβούλιο, που προκάλεσε η αντιπολίτευση και συγκλήθηκε σήμερα, εκδόθηκε ομόφωνα αρνητική γνωμοδότηση στην προηγούμενη απόφαση του νομάρχη ενώ ζητείται με επιστολή από την υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη να σεβαστεί τη συγκεκριμένη απόφαση.
«Παίρνω πάνω μου το θέμα. Δεν είχαμε ενημέρωση. Δεν ξέραμε την αντίδραση της κοινωνίας» δήλωσε εμφανώς ενοχλημένος ο νομάρχης.
«Το τέλος του Ψωμιάδη έχει φθάσει. Έχει χάσει τον έλεγχο του παιχνιδιού», υπογράμμισε ο επικεφαλής της νομαρχιακής παράταξης ΠΑΣΟΚ Νίκος Γιαννόπουλος σχολιάζοντας την απόφαση, ενώ για αρνητισμό και σκοταδισμό μίλησε ο επικεφαλής του Σύριζα, Στρατής Πλωμαρίτης.

Ο ευρωβουλευτής των οικολόγων πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος χαρακτήρισε τον Ψωμιάδη επικίνδυνο καθώς «άγεται και φέρεται μοναχά από το άγχος της ψήφου».
Σε ό,τι αφορά την υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη ο νομαρχιακός σύμβουλος ΠΑΣΟΚ Παντελής Κουκουλεκίδης τόνισε ότι η υπουργός κάνει λάθος.
Πλήθος πολιτών και δημάρχων έδωσε το παρών στο έκτακτο νομαρχιακό συμβούλιο ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Λάζαρος Κυρίζογλου - Αμπελοκήπων, Σάββας Σερασίδης -Σταυρούπολης, Γιώργος Αρβανιτίδης - Εχεδώρου, Νίκος Μπάτος - Ωραιοκάστρου, Στάθης Λαφαζανίδης - Κορδελιού, Ναθαναήλ Λαδόπουλος - Νεάπολης και Στέλιος Συμεωνίδης - Πεύκων.
Η απόφαση θα σταλεί σήμερα στην υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη

ΠΡΕΖΑ TV
23-7-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΨΩΜΙΑΔΗ!