Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2010

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ,ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ ΕΙΝΑΙ

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...COPY PASTE ΑΠΟ SKAI.GR

Μπροστά στο κίνδυνο οι αστικές συγκοινωνίες, να μετατραπούν σε ένα νέο ΟΣΕ, το υπουργείο Οικονομικών φέρεται αποφασισμένο να σταματήσει την αλόγιστη χρηματοδότηση των προβληματικών οργανισμών, που δεν μπορούν να καλύψουν απο μόνες τους το 50% των δανειακών τους υποχρεώσεων.
Μάλιστα στο υπουργείο, υπάρχουν εισηγήσεις ακόμη και για την ιδιωτικοποίηση των ζημιογόνων ΔΕΚΟ, ώστε να σταματήσει η αλόγιστη σπατάλη χρημάτων των φορολογουμένων.
Προς αυτή την κατεύθυνση προγραμματίζονται συνταξιοδοτήσεις, μετατάξεις εργαζομένων, μειώσεις μισθών, περικοπές υπερωριών, αλλά και αναπροσαρμογές στις τιμές των εισιτηρίων.

Στο μεταξύ, την ώρα που οι υποθέσεις κακοδιαχείρισης και κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος στον ΟΣΕ συνεχώς αυξάνονται, ο προβληματικός οργανισμός του δημοσίου, που μετράει χρέη τουλάχιστον 8,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, χρειάζεται 1δισ. 443 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να καλύψει τις υποχρεώσεις του.
Έκρηξη χρεών και ζημιών που υπερβαίνουν τα 580 εκατομμύρια ευρώ αντιμετωπίζουν και οι αστικές συγκοινωνίες.
Ο ΟΑΣΑ θα πρέπει να συνάψει δάνεια ύψους 650 εκατομμυρίων ευρώ για το 2010 προκειμένου να καλύψει μισθούς, ασφαλιστικές εισφορές, φόρους και καύσιμα.

Ήδη στην ΕΘΕΛ δρομολογούνται αλλαγές στον κανονισμό της εταιρείας προκειμένου να μειωθεί το κόστος λειτουργίας αλλά και οι ζημιές, που έφτασαν τα 327 εκατομμύρια ευρώ το 2009, από 304 εκατομμύρια το 2008.
Ακόμα και η ΑΜΕΛ, η εταιρεία που διαχειρίζεται το κερδοφόρο μέχρι πρότινος Μετρό, το οποίο χρησιμοποιούν καθημερινά τουλάχιστον 750.000 άνθρωποι, έφτασε να έχει ζημιές ύψους 19,8 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, για την κατάσταση αυτή ευθύνεται το ίδιο το κράτος.
Τέλος, για την ΤΡΑΜ ΑΕ οι ζημιές αυξήθηκαν στα 37 εκατομμύρια ευρώ απο 26, 6 εκατομμύρια ευρώ.
Η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών εκτιμά ότι επέκταση του τραμ στον Πειραιά το 2013 θα ενισχύσουν την επιβατική κίνηση του μέσου και παράλληλα τα έσοδά του.

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;
ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΛΑ;;;
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΣΟΥΡΑ;;;
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ;;;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ...ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

ΠΡΕΖΑ TV
5-7-2010

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ;

Ο LEIF PAGROTSKY είναι εβραιος φυσικά. Επίσης εβραίος ήταν και ο David Axelrod, που ήταν σύμβουλος του Παπανδρέου προεκλογικά.
Ολοι όσοι γνωρίζουν ελάχιστα απο πολιτική ξέρουν καλά οτι «πιο σημαντικός από το βασιλιά είναι αυτός που ψιθυρίζει στο αυτί του βασιλιά».
Ο Παγκρότσκι μαζί με μια ομάδα συμβούλων (ποιοί είναι δεν μας λέει στο βίντεο) ήρθαν στην Ελλάδα κατόπιν πρόσκλησης απο τον Παπανδρέου για να τον συμβουλεύσουν τι να κάνει.


Και επειδή οι Εβραίοι μας αγαπάνε πάρα πολύ, το αποτέλεσμα είναι τα νέα μέτρα.


http://www.youtube.com/watch?v=t9Foo_LqxVs&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Το μεγάλο φακέλωμα με την ηλεκτρονική ταυτότητα...
| | 0 comments

* Δεν υπάρχουν πλέον ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα
* Σε τσιπάκι βάζουν όλες τις πληροφορίες
* Μας έμειναν μόνο 6 μήνες ελευθερίας μέχρι την εφαρμογή του μέτρου!!!


Αν δεν αντιδράσουμε μας έμειναν μόνο 6 μήνες ελευθερίας!!! Ξέχασε όλα όσα ήξερες… Πολύ σύντομα, η ταυτότητά σου θα μοιάζει με την πιστωτική σου, καθώς σ’ ένα «έξυπνο» τσιπ θα ενσωματώνει όλα τα στοιχεία σου, όπως αριθμό δημοτολογίου, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ κ.ά. Πριν λίγες ημέρες, ανακοινώθηκε από επίσημα χείλη πως η Κάρτα του Πολίτη, η νέα «ηλεκτρονική ταυτότητα» αναμένεται να μπει στη ζωή μας το πρώτο εξάμηνο του 2011. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, τα προσεχή χρόνια να αντικαταστήσει εντελώς ακόμη και την κλασική αστυνομική ταυτότητα που όλοι έχουμε. Δεν είναι αυτός ένας λόγος για να αισιοδοξείς ότι η τεχνολογία μπορεί να κάνει τη ζωή σου καλύτερη;
Η νέα «ταυτότητα» θα έχει σχήμα πιστωτικής και θα περιέχει ένα «έξυπνο» τσιπ που θα ενσωματώνει τον αριθμό δημοτολογίου σου, το ΑΦΜ (Αριθμός Φορολογικού Μητρώου), τον αριθμό ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης), ενώ θα έχει φυσικά φωτογραφία, αλλά και το δακτυλικό σου αποτύπωμα. Επιπλέον, θα αποτελεί ένα «διαβατήριο» που θα σε βάλει σε μία νέα εποχή ψηφιακών υπηρεσιών, καθώς, εισάγοντας τον αριθμό της και έναν κωδικό πρόσβασης, θα μπορείς μέσω Διαδικτύου να έχεις πρόσβαση στον ιατρικό σου φάκελο και σε πολλά ακόμη στοιχεία. Έτσι, πολύ σύντομα, με μία μόνο κάρτα, θα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας την ως κάρτα δημότη, ασφαλισμένου, ασθενούς, νέου κ.ο.κ.
Η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, σε δηλώσεις της πριν λίγες μέρες μάλιστα, τη χαρακτήρισε ως «κάρτα ηλεκτρονικού ΚΕΠ» και πρόσθεσε ότι θα περιέχει «όλα εκείνα τα στοιχεία για να εξυπηρετείται πολύ γρήγορα ο πολίτης όταν πηγαίνει στο δημόσιο νοσοκομείο ή στο Κέντρο Υγείας όταν ολοκληρωθεί η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και να μην προβληματίζεται από τη γραφειοκρατία».
Ήδη, στις αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει οι προεργασίες ώστε, μέχρι τα τέλη του έτους, να έχουν μπει οι προϋποθέσεις, για να μπει η κάρτα πολίτη στη ζωή μας μέσα στο 2011, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από τους Έλληνες πολίτες άνω των 18 ετών, θα εκδοθεί αντίστοιχη κάρτα Πολίτη τόσο για άτομα ηλικίας 12 έως 18 ετών, όσο και για τους μετανάστες (σύμφωνα με σχετική ευρωπαϊκή οδηγία).

Ανώνυμος είπε...

Wednesday, March 17, 2010
Γιατί οι εβραίοι της Ελλάδας δεν πληρώνουν φόρους κύριε Παπανδρέου;

* Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο
* Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!

Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!




«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο…!!!

Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό, όπου στεγάζεται η Συναγωγή και άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται ερείπια του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού, δημιουργούνται πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά με τη ταυτότητα αυτών που κατέχουν πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα…

admin είπε...

Και βέβαια είναι προβλήματα που τα ξέραμε χρόνια αλλά οι κυβερνήσεις δεν έκαναν τίποτα, και όχι γιατί δεν ήθελαν, αλλά φαντάσου εσύ τώρα αν έχεις έστω και την παραμικρή αίσθηση της πραγματικότητας, τη ΝΔ πριν 4 χρόνια να κάνει αυτά που κάνει το ΠΑΣΟΚ τώρα, γιατί ΤΟΤΕ έπρεπε να γίνουν για να μην είμαστε στη θέση που είμαστε τώρα. Εσύ τι λες, θα την άφηναν? Εγώ σου λέω ότι θα γινότανε της γαλλικής επανάστασης.

Και κάτι άλλο, αυτή η νοοτροπία ότι επειδή κάτι είναι κρατικό πρέπει να μη μας νοιάζει αν ξοδεύει τα χρήματα του μαλάκα φορολογούμενου, στα 25 πλουσιότερα κράτη του κόσμου μόνο στην Ελλάδα υπάρχει... αλλά μονο γιατί πάντα εδώ οι αριστεροί είχαν το πρώτο χέρι στην «ενημέρωση» και στην δημοσιογραφική κλίκα γενικά. Σας έχουν ξεθωριάσει εγκέφαλο απο το πολύ το πλύσιμο.

Μητσάρας
http://ntalaras.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

πραγματικα η προπαγανδα τους και ο τροπος που τεσταρουν τις αντιδρασεις πριν κανουν κατι, ειναι εμετικος και ελλεινος.

θελουνε εκτελεση και τα 157 πασοκοσκυλα βολευτες χωρις δικη, για τον τροπο που φερονται στην κοινωνια.

Ανώνυμος είπε...

Το πασοκ εχει πεσει 20 μοναδες! σε 9 μηνες!!

Ιστορικο και παγκοσμιο ρεκορ.
και θα σπασει κι αλλα..

και παλι ομως απορω και αηδιαζω με το ποια σαδιστικα και λοβοτομημενα ζωα του δινουν αυτο το 21% που λενε οτι εχει.

Αν και οταν λενε επισημα οτι εχουν 21% εγω υπολογιζω 19% για να ειμαι μεσα.

Ποιοι λοιπον του δινουν αυτο το 19% περιπου?

Δεν μπορει παρα να ειναι αλλοδαποι, γιαγιαδες με κολλημενους επι δεκαετιες εγκεφαλους, τσιρακια λερες του κομματος και οι συγγενεις τους, και πολυ καλα βολεμενα και χορτασμενα επι πολλα χρονια σιχαμερα πασοκοσκυλα που θελουν πασοκ γιατι φοβουνται δικαστηρια αν ερθουν αλλοι.

Ανώνυμος είπε...

δεν εχει υπαρξει αλλη τετοια κυβερνηση που να μισει τοσο τον λαο της.

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγες ημέρες, Πέμπτη 8 Ιουλίου, το ποίμνιο (πείτε το και κοπάδι) των 157 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, δίχως καμία λαϊκή εντολή, κόντρα στη θέληση του λαού αλλά και των ψηφοφόρων τους, θα ψηφίσουν "πειθαρχημένα" ό,τι τους φέρει ο Λοβέρδος!

Θα ψηφίσουν την μετατροπή των Ελλήνων σε δούλους, θα ψηφίσουν την καταδίκη των συνταξιούχων σε βέβαιο θάνατο.


Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ιδρύθηκε για να υπηρετεί το λαό και την πατρίδα, αλλά αυτό σε λίγες ημέρες τελειώνει και μαζί του τελειώνει και το ΠΑΣΟΚ.

Για κάποιους από εμάς το ΠΑΣΟΚ είχε τελειώσει το 1996 σαν ανέλαβε πρόεδρός του ο Σημίτης.

Για κάποιους από εμάς δημιουργήθηκε η ψευδαίσθηση ότι το ΠΑΣΟΚ αναστήθηκε με την εκλογή του Γιώργου ως προέδρου του, μετά την αναμέτρησή του με τον Βενιζέλο.


Τελικώς, για να μην έχουμε αυταπάτες, το ΠΑΣΟΚ "πέθανε" το 1996.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ..ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΖΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος γνωρίζει αριθμητική γυμνασίου μπορεί να κοιτάξει τους δείκτες της eurostat και να δει ότι το εθνικό χρέος ξέφυγε απο τα 25δις στα 120δις ευρώ από την πρώτη 4ετία του ΠΑΣΟΚ. Μετά έπεζε στα 110-125 δις έως και πριν την κρίση. Ήταν τότε που χόρταινε ο λαός ψωμάκι, με ξένα κόλυβα, μετα τα μαύρα χρόνια της δεξιάς πού έλεγαν και οι κουρήδες της αυριανής. Ο λογαριασμός ήρθε σύντροφοι, λίγο καθυστερημένα βέβαια, αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν υπήρξε ποτέ και πουθενά, μην αυνανίζεσθε ματαίως. Ακόμα και η χούντα διαχειρίσθηκε τιμιότερα το δημόσιο χρήμα και όλοι οι χουντικοί σε γκαρσονιέρες ξόφλησαν ή φυλακές. Απο εσάς ούτε ένας δεν πήγε και ούτε πρόκειται να πάει φυλακή. Μαγκώσατε ένα Βοσκόπουλο για 3εκ και οι Τσοχατζοπουλαίοι των 3δις κυκλοφορουν ελεύθεροι και κάνουν και μυνήσεις. Η Ελλάδα δεν υποδουλώθηκε σε μια μέρα ούτε σε ένα μήνα ούτε σε ένα χρόνο, ξυπνήστε που για όλα σας φταίει ο Λοβέρδος και ο Σημίτης.

Ανώνυμος είπε...

PIOI KANAN KOUMANTO GIA NA DIMIOURGITHOUN AUTA TA XREOI THA MAS POUN OI EREUNES

vlaxopodas είπε...

5:03 πμ οι εβραιοι φιλε την δουλεια τους εκαναν και κανουν..το θεμα ειναι γιατι ο παπανδρεου-μινεικο τους εχει συνεργατες...