Πέμπτη, Ιουλίου 08, 2010

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ!!!!

Για παράβαση υπερβολικής ταχύτητας και παραβίαση διπλής διαχωριστικής γραμμής συνελήφθη επ ' αυτοφώρω στη Λάρισα ο... υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο υπουργός μετέβη στη Λάρισα για επισκεφθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο τον αστυνομικό-θύμα της ληστείας στα Φάρσαλα το πρωί της περασμένης Πέμπτης.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης οδηγούσε ο ίδιος το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, όταν γύρω στις 3 το απόγευμα, στην περιοχή των Τεμπών, έγινε αντιληπτός να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα παραβιάζοντας μάλιστα τη διπλή διαχωριστική γραμμή.
Περιπολικό της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων άρχισε να καταδιώκει το υπουργικό αυτοκίνητο, το οποίο αμέσως στάθμευσε, για να αντικρίσουν οι αστυνομικοί στη θέση του παραβάτη τον πολιτικό τους προϊστάμενο.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης απένειμε τα εύσημα στους αστυνομικούς, μαζί με τις εξηγήσεις του. Οτι συχνά διαπράττει επίτηδες τροχονομικές παραβάσεις όταν αντιλαμβάνεται την ύπαρξη αστυνομικών μπλόκων στις εθνικές οδούς για να διαπιστώσει την ετοιμότητα και αντίδραση των αστυνομικών οργάνων. Στην προκειμένη δε περίπτωση φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν η πρώτη φορά κατά την οποία τον καταδίωξαν, συγχαίροντάς τους.
Κλήση πάντως οι υφιστάμενοι δεν του έκοψαν...

ΠΡΕΖΑ TV
8-7-2010

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μήπως τον κυνηγούσαν οι ψηφοφόροι για να τον φτύσουν?

Ανώνυμος είπε...

Επίτηδες λέει κάνει παραβάσεις όταν βλέπει μπλόκα! Χαχαχα! Ποιον νομίζουν ότι κοροιδεύουν ρεεεε;

Ανώνυμος είπε...

έλα ντε!!!!
"συχνά διαπράττει επίτηδες τροχονομικές παραβάσεις όταν αντιλαμβάνεται την ύπαρξη αστυνομικών μπλόκων στις εθνικές οδούς για να διαπιστώσει την ετοιμότητα και αντίδραση των αστυνομικών οργάνων"

Αν είναι δυνατόν!!!!!
Θέλω κι εγώ να κάνω αυτή τη δύσκολη δουλειά... Να τον αλαφρώσουμε λίγο τον Χρυσοχοΐδη...
Και την κάνω και δωρεάν!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το ήθος των πολιτικών μας. Οι νόμοι είναι πάντα για τους άλλους. Εσείς με ποιούς είστε; Με εμάς ή με τους άλλους;

(Έλα όμως που εμείς είμαστε οι άλλοι!)

Ζήτω η η ασφάλεια! Ηλεκτρολόγοι, λεβέντες, παλληκάρια!

maria24 είπε...

sa den ntrepetai o gaidaros....

Ανώνυμος είπε...

"...για να διαπιστώσει την ετοιμότητα και αντίδραση των αστυνομικών οργάνων"

Ποιο παιδικο επιχειρημα δεν μπορουσε να βρει?

Ανώνυμος είπε...

Απο Πασοκο σοσιαλφασιστα τι να περμενει κανεις;

Ανώνυμος είπε...

ουυυυυυυυυ φασίνες!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ουυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ουστ...που νομιζεις οτι μας δουλεψες....και δεν ντρεποντε που λεν οτι δεν εκοψαν κληση? αν στην καταδιωξη γινοταν ατυχημα ..τι θα ελεγε? οτι εκανε τεστ?

Ανώνυμος είπε...

Ρωταω εγω τωρα ..λεω αν κατα την καταδιωξη ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ τι θα ελεγε τοτε οτι εκανε παλι τεστ? βρε ουστ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

bravo ston k.ypyrgo mas mexri kai stz taksidia toy aytos o anthropos ergazete gia to kalo olon mas!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ

ΠΟΙΑ ΤΕΜΠΗ ΡΕ ...ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ 20 ΧΛΜ ΜΑΘΕΤΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ....ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΘΗΝΑ-ΔΙΔΥΜΌΤΕΙΧΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΣΚ

Ανώνυμος είπε...

AN SKOTWNE KOSMO SE ATYXHMA TI 8A ELEGE OTI H8ELA NA DW AN EINAI SE ETOIMOTHTA TO EKAB??

AISXOS

Μαγνολίτης είπε...

Αφελέστατοι! Ο Υπουργός είχε σκηνοθετήσει όλο το σκηνικό, όλα τα διερχόμενα αυτοκίνητα ήταν υπηρεσιακά και ελέγχονταν από δορυφόρο έτσι ώστε να μην έχουμε καμία πιθανότητα ατυχήματος!
Αλλά τι ξέρετε εσείς από αυτά! Έτοιμοι είσαστε πάντα να κατηγοράτε τον κοσμάκι που κάνει με πίστη και προσήλωση την δουλειά του.

Σας πληροφορώ δε, οτι σχεδιάζεται και ειδικά σκηνοθετημένο ατύχημα έτσι ώστε να δούμε πως λειτουργεί το ευρύτερο σύστημα ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Θα βαθμολογηθούν βάσει κομματοσκυλικής κλίμακας οι ασφαλιστικές εταιρίες, το ΕΚΑΒ, το ΕΣΥ, η τροχαία και επίλεκτα ζαχαροπλαστεία-ανθοπωλεία-γραφεία κηδειών ωστε να έχουμε μια σαφή θέση στην ευρωπαϊκή ένωση και να γνωρίζουμε την κατάταξή μας χωρίς πρόχειρες εκτιμήσεις.
Πότε θα μάθετε πια;

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ TOΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΡΗΝΑΝΙΑΣ ΒΕΣΤΦΑΛΙΑΣ ΜΕ 14.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ. ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

και οι αλλοι εφτιχναν οφ σορ εταιριες για να δοκιμασουν την εφορία
ουστ βρε καθ....κια

Ανώνυμος είπε...

μεμεγαλος παπατζης ο χρυσοχοιδης

Ανώνυμος είπε...

Α ρε προβαταααα!!!!

Ανώνυμος είπε...

pote synelifthi re zwa? den kserete kai na milate

Γιάννης είπε...

Σε αυτή τη χώρα πρέπει επιτέλους να γίνει δίκαιη κατανομή του πλούτου. Ως Έλλην πολίτης ΑΠΑΙΤΩ εδώ και τώρα να δοθεί επίδομα επικίνδυνης εργασίας στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο οποίος θυσιάζεται για να είμαστε όλοι εμείς ασφαλείς. Επίσης καλώ όλους τους συμπολίτες μου να προβούν σε παραβάσεις του ΚΟΚ ώστε να ελέγχουν με αυτόν τον τρόπο εαν τα αστυνομικά όργανα κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Υ.Γ. Ο συγγραφεύς του παρόντος σχολίου ουδεμία ευθύνη φέρει εαν το επιχείρημα "Το έκανα για να δω αν κάνετε καλά τη δουλειά σας" δεν γίνει αποδεκτό από τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να σας γράψουν.

Ανώνυμος είπε...

Μας δουλευουν ψιλο γαζι.Ειμαι οδηγος υπηρεσιακου αυτοκινητου,Υπουργειου.Σε φαλλαγγα υπηρεσιακων αυτοκινητων,υπουργος γγ γραμματεας και αλλοι,προπομπος περιπολικο και πισω απο τον υπουργο, της αυτοκινητο της ασφάλειας.180 χιλιομετρα η μικροτερη ταχυτητα.Ποιος σταματαει αυτη τη φαλλαγγα ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΜΠΗ. ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΟΥ ΜΠΟΥ ΜΧΑΛΑΚΗ!

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω την επόμενη φορά να δοκιμάσει και καμιά κλοπή ώστε να διαπιστώσει την ετοιμότητα και αντίδραση των αστυνομικών οργάνων!

Ανώνυμος είπε...

χαχα....οτι ειναι μαλακας το γνωριζουμε..τοσο πολυ ομως δεν το ξεραμε...ρε το μαλακα...τελικα οσο πιο πολυ μαλακας εισαι εδω τοσα περισσοτερα αξιωματα εχεις...ευγε!

Ανώνυμος είπε...

Εδω παντως στην Αυστραλια, οταν επιασαν τον δημαρχο να οδηγει μεθυσμενος του εριξαν ενα γερο προστιμο, παρ'ολο που αρχισε τις ηλιθιες δικαιολογιες.

Απλα ειστε λιγο αρνια εκει στην Ελλαδα και 300 μαλακες σας παιζουν στα δαχτυλα.