Πέμπτη, Ιουλίου 08, 2010

ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΠΑΤΣΟΣ...

Αυτή η εικόνα που σοκάρει μαρτυρά τον βάναυσο ξυλοδαρμό του άνδρα, μόνο και μόνο επειδή υπήρχε η πληροφορία ότι είναι αστυνομικός!
Όσοι έσπευσαν κοντά του για να βοηθήσουν, αναφέρουν χαρακτηριστικά πως ο άνδρας σπαρταρούσε από τους αφόρητους πόνους ενώ η αιμορραγία-όπως φαίνεται και στη φωτογραφία-ήταν ακατάσχετη.
Τη στιγμή που δεκάδες διαδηλωτών ξεσπούσαν με σθένος και μένος κατά του ανυπεράσπιστου άνδρα, που χρησιμοποιούσε τα χέρια του στην περιοχή του προσώπου για να το προστατεύσει και εκλιπαρούσε να σταματήσουν να τον χτυπάνε αλύπητα, άνδρες της αστυνομίας βρισκόντουσαν σε απόσταση αναπνοής και δεν είχαν πάρει χαμπάρι.

Απευθυνόμενος σε άνδρα των αστυνομικών δυνάμεων, ο σοβαρά τραυματισμένος άνδρας του είπε: «συνάδελφε, κρατήσου...» και αυτά φαίνεται πως ήταν αρκετά για να δεχτεί πολλαπλά, απανωτά χτυπήματα με καδρόνια στο κεφάλι, στην πλάτη, στα πόδια και γενικώς σε ολόκληρο το σώμα του. Η ακατάσχετη αιμορραγία «έβαψε με αίμα» και τη σημερινή πορεία διαμαρτυρίας ενώ το ασθενοφόρο που εκλήθη λόγω της πορείας καθυστέρησε περί τα 25 λεπτά.


O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΤΣΟΣ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ...ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ..ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΊ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ...ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...Η ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ MARFIN κΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ...ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ.
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ,ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

newsbeast.gr

UPDATE:ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ATHENS INDYMEDIA

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1192170

ΠΡΕΖΑ TV
8-7-2010

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενώ άμα ήταν μπάτσος τι μας νοιάζει και να τον σκότωναν σιγά ,έχουν δικαίωμα να ζήσουν και αυτοί;
έχεις πάρει τελικά κανονικά την εργολαβία για την υπεράσπιση των δολοφόνων με τις κουκούλες πρεζάκια

Ανώνυμος είπε...

Το συγκεκριμένο θέμα υπήρχε πρίν κάποιες ώρες στο indymedia με τίτλο (στο περίπου) "χτυπήθηκε λίτης".

Τώρα έχει κατέβει..

Τυχαίο;

Δε νομίζω...

Ανώνυμος είπε...

Καλα κανανε και το κατεβασαν ρε χαχα, τι να αφηναν δηλαδη μια ψευτικη ειδηση? Μετα κατι μαλακες σαν εσενα θα εβγαιναν και θα ελεγαν οτι "λενε ψεμματα στο indymedia οτι ηταν ασφαλιτης ο χτυπημενος"...οτι ναναι ειστε μερικοι.
οπως επισης οτι ναναι ειναι μερικοι που νομιζουν οτι αμα βρουν ασφαλιτη πρεπει να τον σκοτωσουν.
εμεις δεν θα γινουμε σαν αυτους ρε!
βρηκαν ασφαλιτη στη πορεια?
τον ακινητοποιουν , τον αφοπλιζουν αμα ειναι οπλισμενος και του ριχνουν και μερικες ψιλες για να δει τη γλυκα πως ειναι να σε τραμπουκιζουν απο την αναποδη.
το τελευταιο που χρειαζομασταν θα ηταν ακομα ενας νεκρος απο μαλακιες.


υ.γ.
φασιστακια σημερα βγαλατε στο Συνταγμα τους παπουδες μονο ε?

Ανώνυμος είπε...

τι έγινε πρεζάκια τώρα που οι κάφροι με τις κουκούλες δεν έκαναν τα γνωστά επεισόδια τους και δεν επιτέθηκαν στους αστυνομικούς ώστε να απαντήσουν και αυτοί με την σειρά και να έχεις εσύ και οι άλλοι υπερασπιστές των δολοφόνων να λέτε για τους κακούς μπάτσους που χτυπούν χωρίς αιτία τάχα τι θα γράψεις;
οι κουκούλες σας έχουν πέσει

Ανώνυμος είπε...

Καλα κανανε και το κατεβασαν ρε φιλε, τι να αφηναν δηλαδη μια ψευτικη ειδηση? Μετα κατι μαλακες σαν εσενα θα εβγαιναν και θα ελεγαν οτι "λενε ψεμματα στο indymedia οτι ηταν ασφαλιτης ο χτυπημενος"...οτι ναναι ειστε μερικοι.
οπως επισης οτι ναναι ειναι μερικοι που νομιζουν οτι αμα βρουν ασφαλιτη πρεπει να τον σκοτωσουν.
εμεις δεν θα γινουμε σαν αυτους ρε!
βρηκαν ασφαλιτη στη πορεια?
τον ακινητοποιουν , τον αφοπλιζουν αμα ειναι οπλισμενος και του ριχνουν και μερικες ψιλες για να δει τη γλυκα πως ειναι να σε τραμπουκιζουν απο την αναποδη.
το τελευταιο που χρειαζομασταν θα ηταν ακομα ενας νεκρος απο μαλακιες.


υ.γ.
φασιστακια σημερα βγαλατε στο Συνταγμα τους παππουδες μονο ε?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑΚΟ ΣΚΙΑΧΤΗΚΕΣ?
ΑΜΑ ΦΟΒΑΣΑΙ 100 ΚΟΜΕΝΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ
ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ?
Α ΔΕ ΘΑ ΠΑΣ? ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?
ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΣΙ?
ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ?
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Ή ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ?
ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ
ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΑΜΕΣΩΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΧΕΜΟ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΕΝΤΣ
ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ
ΣΒΗΣΕ ΛΕΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν αρχικά πρέζα το γεγονός ότι είναι εργαζόμενος στον O.E.K. δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι και ασφαλίτης.
Θυμηθείτε την περίπτωση του ξήγα που διατηρεί δισκάδικο στο μοναστηράκι και διοργανώνει συναυλίες.
Δεύτερον από ανθρώπους που έχω μιλήσει,πριν αρχίσουν τα σούτια ο τυπάκος ψάχτηκε και βρέθηκε πάνω του ασφαλίτικη ταυτότητα.

Γενικά μην βιάζεσαι να βγάλεις αναρτήσεις για να προλάβεις το πρωκτικό και τον ζούγκλα εφόσον δεν έχεις διασταυρωμένες πληροφορίες.

Ανώνυμος είπε...

λοιπον να προσθεσω και εγω οτι οταν κοσμος πλησιασε για να δει τι γινεται πολλοι που ηταν ηδη εκει ειπαν σους υπολοιπους οτι ειχε επανω του μια ταυτοτητα ασφαλιτη και μαλιστα μιλαγανε για "επικεφαλης ασφαλειας". τωρα αν αυτο ειναι κατι αλλο η οντως οι πιτσιρικαδες πιασανε ασφαλιτη , ειναι κατι που μαλλον θα βγει σιγα σιγα.
απο εκει και περα καλο ειναι να κραταμε και μια πισινη παντα γιατι το τελυταιο καιρο πολλα εχουν δει τα ματια μας, ασε που το κεντρος της αθηνας εχει γινει πεδιο εκπαιδευσης της ασφαλειας. τους βγαζουν εξω κατα αγελες και η αληθεια ειναι οτι πολλοι κατοικοι του κεντρου δυσανασχετουν . χαρακτηριστικο παραδειγμα μαγαζατορας στην Ακαδημιας που σε προηγουμενη πορεια ελεγε οτι απο το πρωι στο πεζοδρομιο του δνε περναγε τιποτα αλλο παρα μοτοσικλετες και διμηριες. μαλιστα αστειευομενος ελεγε οτι "δεν ψωνιζουν και τιποτα "...

Γενικα η κατασταση που επικρατει ειναι τρομοκρατικη και τετοια φαινομενα αντεκδικησης θα αρχισουν μαλλον να ειναι συχνοτερα.
Μεχρι και εργαζομενοι σωματειων που δεν εχουν σχεση π.χ. με τους αναρχικους σε καθε πορεια γιουχαρουν τους ματ και καθε ειδους μπατσο.
ειναι προκλητικο το λιγοτερο το ολο θεαμα.

Ανώνυμος είπε...

δλδ ρε 5:15 μμ επειδή είχε ασφαλίτικη ταυτότητα ή ειναι μπάτσος ή επειδή φώναξε κάποιον η ή ή... τον σκοτώνουμε? ωραίοι είστε ρε και πάνω απ' όλα δημοκράτες( ή αφου είστε αναρχικοί ωραία αντίληψη έχετε για την ελευθερία απόψεων) γελόιοι όλοι

Ανώνυμος είπε...

ο αποεπαν ειμαι και σου απανταω οτι για εμενα επρπε απλα να κανουν οτι εχει κανει και το κκε κατα καιρους ( και δεν ειμαι και του κκε), και συμφωνω απολυτως.
Τη ταυτοτηα του, φωτογραφια, αμα κουνηθει να φαει και μερικες καλες να δει οτι ο κοσμος κανει κουμαντο στην ελλαδα και οχι οι μπατσοι.
τυωρα να του ανοιξουν το κεφαλι και να τον αφησουν σεκο θα ηταν οτι χειροτερο. απλα εριξα το βαρος στο οτι μιλαμε για ενα καθημερινο φαινομενο το οποιο θα οδηγησει και σε συχνοτερες αντιδρασεις.
στο φιναλε δεν θα γινουμε και εμεις σαν τους ρουφιανους που χτυπανε τα πιτσιρικια αλυπητα στα τμηματα.
ελα τωρα. καταβες και πολυ καλα τι ακριβως ειπα.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε μουνια σχεδον σκοτωσατε εναν ανθρωπο και σας ενδιαφερει αν ηταν ασφαλιτης ή οχι?Ανθρωπος ειναι ρε.
Μονο δηλοι και καταπιεσμενοι πραττουν με αυτον τον τροπο.
Ντροπη σε ολους σας

Ανώνυμος είπε...

Κάποιο μαλάκες θέλουν να δώσουν τον νεκρό στο γουρούνι τον Πάγκαλο

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε μαγκα, ο κοσμος κανει κουμαντο.....
Ποιος κοσμος, των 5% των πυροβολημενων αριστερων και αναρχικων που κακαριζουν στις πορειες κα ιενα ακομα μικροτερο ποσοστο φασιστων που θελουν να σκοτωσουν τους μπατσους?
Α ρε χουντα που χρειαζεται, θα εβγαινε μια διμοιρια των ΜΑΤ, και θα σας εστρωνε στο κηνυγι, αν τους αμολαγανε ελευθερους, εχε χαρη που δεν δινουν δυναμη στην Αστυνομια γιατι φοβουνται το βουλευτιλικι τους.
Ολοι "οι ατρομητοι αγωνιστες", πιπες θα κανατε σε οποιον αστυνομικο συνανταγατε, για να γλυτωσετε τη σφαλιαρα. Μαγκια κλανια ειστε μονο, αγωνιστες του γλυκου νερου.

Ανώνυμος είπε...

@6¨40

τι εγινε ρε μπατσακο, τελειωσαμε την υπηρεσια και ειπαμε να ξεχαρμανιασουμε στον πρεζα?

τσου ρε , που μας θες και δικτατορια.

κρατικοδιαιτη κλανια, σου μαθανε και το παπαδοπουλο και νομιζεις οτι τρεχει κατι στα γυφτικα.

Ανώνυμος είπε...

αντρακι, αγωνιστη του γλυκου νερου, το παιζεις μαγκας ευκολα στην Ελλαδα. Για τραβα σε καμια Γερμανια να τα κανεις αυτα. Καλα δε μιλαω για Κουβα που ονειρευεστε καποιοι. Εκει πρωτα πυροβολανε και μετα ρωτανε.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε μουνια σχεδον σκοτωσατε εναν ανθρωπο και σας ενδιαφερει αν ηταν ασφαλιτης ή οχι?Ανθρωπος ειναι ρε.
Μονο δηλοι και καταπιεσμενοι πραττουν με αυτον τον τροπο.
Ντροπη σε ολους σας
6:03 μμ

ΕΝΑΣ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΓΙΑ ΣΦΑΞΙΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Παίδια η είδηση είναι πέρα για πέρα ψεύτικη !!! Ήμουν μπροστά αφου τον έδειραν και μετά.Η πραγματική είδηση είναι ότι του πήραν την ταυτοτητα,είδαν ότι είναι ασφαλίτης και τον πλάκωσαν στο ξύλο.Στη συνέχεια ήρθαν οι αστυνομικοί (ΜΑΤ) και του είπαν μπροστα σε όλους μας "ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ..." .Κρίμα στο blog σας μολις καταλάβαμε ποσο ψεύτες είστε εσείς οι δημοσιογράφοι ... φυσικα αυτο το σχολιο μπορει και να μην δημοσιευτει ποτε γιατι οι διαχειρηστες του blog ξέρουν ποια είναι η αλήθεια ... ντροπη.

Ανώνυμος είπε...

Πρός "4:48 μμ" πρώτα απ'όλα μαλάκας είσαι.

Δεν έβρισα κανέναν. Εντάξει δεν θα το κάνω θέμα. Ένα ακόμα παιδάκι που βρίζει πίσω απο το pc είσαι δεν πειράζει.

Δεύτερον όταν μια είδηση ανεβαίνει σε ένα ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης πρέπει ΠΡΙΝ να έχει γίνει έλεγχος ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΡΜΠΟΝ -Ο-Ρ-Κ-Ι-Ζ-Ο-Ν-Τ-Α-Ι- ΨΕΥΔΟΙ.ΤΟΤΕ ΛΙΓΕΣ ΤΟΥ ΡΙΞΑΝΕ... ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

"Τη στιγμή που δεκάδες διαδηλωτών ξεσπούσαν με σθένος και μένος κατά του ανυπεράσπιστου άνδρα" preza den einai diadilotes..en psyxro dolofonoi kai anandroi opos o korkoneas...kai o korkoneas mporei na pei oti itan se amyna aytoi? poy tin epesan ena mpoulouki me kadronia se enan anyperaspisto anthropo? oso pernaei o kairos kai apokalyptetai h fasistiki sas nootropia toso o kosmos tha sas gyrna tin plati..anti to syriza kai to kke na xtypane 20 kai tois ekato me ayta poy ginontai me to zori 9 gia toys anarxofasistes aristeristes zen to sizito...

Ανώνυμος είπε...

gia na kseroume kai ti leme HTAN ASFALITIS telika...allo an merika poulimena MME lene oti den einai...kai ara kala ton kanane...as to ksanaskeftei prin ksanarthei...

Ανώνυμος είπε...

Φάπες θέλουν πρώτα τα μπουνιά που ψήφισαν το ασφαλιστικό της ανασφάλειας των εργαζομένων

Ανώνυμος είπε...

Φάπες θέλουν πρώτα τα μπουνιά που ψήφισαν το ασφαλιστικό της ανασφάλειας των εργαζομένων

Ανώνυμος είπε...

Μπάτσος καλός μόνο νεκρός. Τέλος.

Και τις υπόλοιπες ατάκες "ανθρωπιστικού" ύφους να τις πείτε στο forum του.. ΟΗΕ.

Παλιοφασίστες που τολμάτε και ξεστομίζετε φράσεις του τύπου "αθώουι μπάτσοι" χωρίς να ντρέπεστε.

Ανώνυμος είπε...

na xarw egw ta anarxomalakistiria pou plakwsan ena anthrwpo............poustrakia anarxokoumounia idioi eiste me ta fasistaria pou krazete........pote tha fate pesimo kai ta 2 sas kai den tha kserete pou tha krifteite.........sas epiase o ponos paliomounakia....otan tha sas kinigame emeis oi aploi ergazomenoi pou mas ginete na i kwlotrypida gia na exoume na fame kai den exoume kanena mpampaka na mas ta stazei.............na dw meta pou tha valete tis simaies sas......kai oi men kai oi den.........mounopanakia eiste kai eseis ipeythina gia edw pou ftasame

Ανώνυμος είπε...

δεν θέλει και πολύ μιαλό για να καταλάβει καποιος ότι ήταν ασφαλίτης.
τον προστάτευε (μετά το ξύλο) μία δοιμιρία ματ εως να μπει στο ασθενοφόρο.
θυμάτε κανείς περιστατικό όπου τα ΜΑΤ προστατεύουν ξυλοδερμενους πολίτες διαδηλωτές? εγω θυμάμε μόνο να βαράνε κλωτσίες σε πολιτες πεσμένους στο οδόστρωμα.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Το χειροτερο που κανουμε ολοι μας ειναι που βριζει ο ενας τον αλλο την ωρα που το ξυλο θα επρεπε να πεφτει στα 300 γουμαρια που εδω και 35 χρονια φαγανε 35 προυπολογισμους ονειρων και προσδοκειων του ελληνικου λαου δημιουργωντας ταξεις και παραταξεις απελπισμενων ανθρωπων ολο μισος και θυμο ο ενας για τον αλλο.... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΥΨΕΙΣ ..... ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΩΡΕ .......

Ανώνυμος είπε...

Φασιστάκο (12:30), μάθε να γράφεις πρώτα με ελληνικούς χαρακτήρες και μετά κανε μας προπαγάνδα ότι είσαι με τους"άλλους" εργαζόμενους.
Δεν υπάρχουν "άλλοι" εργαζόμενοι.
Εργάτες και εργαζόμενοι είμαστε όλοι και από την άλλη είναι οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες και οι μεγάλο-δημοσιογράφοι.
Άλλωστε την θέση σας την έχετε πάρει από καιρό , δίπλα στα αφεντικά.
Άλλωστε και το κοινοβουλευτικό σας χέρι ο Καρατζαφέρης, το μνημόνιο το ψήφισε.
Οπότε μη πας να μας το παίξεις ότι δεν είσαι με κανέναν γιατί και οι Πασόκοι αλλά και οι εργαζόμενοι των σωματείων τη προηγούμενη φορά σας κυνήγαγαν στο Σύνταγμα.
Ρουφιάνοι ε ρουφιάνοι. Το παίζετε και ιστορία από επάνω.

Ανώνυμος είπε...

μπεεεεεεεεεεεεε...φωναζει ενας: ασφαλιτης!!!!!!!!! και ορμανε τα χουλιγκανια..αμα ειναι οντως ασφαλιτης ας δειξουν την ταυτοτητα του(οχι οτι δικαιολογειται το λυντσαρισμα)..μαγκες ξυπνατε ..αυτη η βια για την βια και η επιθετικοτητα δεν οδηγει πουθενα..το κρατος συμφερει..καλη η βια αλλα να εχεις και μυαλο..και οχι να την χρησιμοποιεις για ξεκαβλωμα...αυτη η πολη βρωμαει τεστοστερονη...

Ανώνυμος είπε...

tsixla 4:45 twra na katsw na sou valw sto mialo tin pragmatikotita ligo diskolo.....pes tis papatzes sou........alla ena na sou pw saliari........tous exw grammenous kai tous 300 sta paparia mou..........epeidi ekferei tin apopsi tou kapoios den paei na pei oti anoikei kai kapou komatika.........etsi sas exoun kanei omws vodia na ta vlepete ola komatika.........ante ksipna laki....... kai goustarw kai grafw greeklish spoudagmene........twra pios kanei propaganda kai pou anoikei fainetai apo ta legomena tou.......ergatomalaka pou thes na paiksei kai thigmenos......gia giaourtia eiste oloi sas

Ανώνυμος είπε...

Ντου μωρέ και τους φάγαμε τους 300 κλέφτες ψυχή θέλει και όχι απειλές στον αέρα έχουμε περάσει πολλά σαν λαός μόνον εμείς μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα με αγώνα και με πείσμα ούτος η άλλος σε λίγο ούτε μαντίλι για να κλάψουν δε θα έχουν οι 300 βολεμένοι η ώρα τους πλησιάζει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΩΡΕ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1192170

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΙΧΕΙΑ - Σχετικά με τον ασφΑΛΗΤΗ της εργατικής πορείας

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1192170

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ψεματα. μονο για μωρα παιδια που πιστευουν τους μεγαλους.
κατι καλυτερο δεν μπορουσαν να φτιαξουν? Παντως ρε πρεζα εισαι απαιχτος. Τη μια λες οτι ηταν εργαζομενος, την αλλη επειδη εβγαλε το ιντυγιδια ανακοινωση πιστευεις αυτο. Ετσι για τους παντες κρινεις ανεξελεγκτα. Αυτο που λεμε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. Μην το πω αλλιως.