Τετάρτη, Ιουλίου 07, 2010

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΕΚΠΕΣΕΙ

Την εκτίμησή του ότι το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό θα «εκπέσει καθώς με την πρώτη εκτελεστική πράξη θα υπάρξουν προσφυγές, οι οποίες θα το ακυρώσουν στην πράξη» εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Γιώργο - Σταύρο Κούρτη.
Ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε για την απόφαση της ολομέλειας του Συνεδρίου για το συνταξιοδοτικό και ασφαλιστικό, αλλά και για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει το Ελεγκτικό Συνέδριο.
"Θεωρούμε ότι σήμερα και αύριο η κυβέρνηση επιμένει στην προώθηση και ψήφιση ενός νομοσχεδίου, το οποίο είναι αντισυνταγματικό και σε κάθε περίπτωση ακόμα κι αν ψηφιστεί, πιστεύουμε ότι θα εκπέσει, καθώς με την πρώτη εκτελεστική πράξη θα υπάρξουν προσφυγές, οι οποίες θα ακυρώσουν στην πράξη αυτό το νομοσχέδιο" υπογράμμισε .

Εξήρε τη στάση του Συνεδρίου λέγοντας ότι γνωμοδότησε με αίσθημα επιστημονικής ευθύνης και πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες.
Ακόμη, τόνισε ότι "το Σύνταγμα της χώρας είναι πάνω από το μνημόνιο, είναι πάνω από τις επιταγές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου".
Από την πλευρά του ο Γ. Κούρτης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τη επίσκεψη στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

ΠΡΕΖΑ TV
7-7-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ante xesoy Tsipra zwadi kai sy kai o Alabanos 3epoylhmena kapitalakia. Deite re ligh paparhga na kavlwsete. Ayth einai hgeths!!!

Ανώνυμος είπε...

http://antianemikogiapanta.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ...ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ....

Η γραμμή του στα εθνικά είναι σκληρή και δεν το κρύβει: το δικό του γράδο, όπως τονίζει, για να μετρά τους πολιτικούς, είναι η Κύπρος. "Εκεί ξεχωρίζεις τον ευπατρίδη από τα καθάρματα", μας λέει έτσι απλά και υπογραμμίζει ότι "το συμφέρον της Ελλάδας είναι η διάλυση των Σκοπίων

Ο Πολεμοχαρης αυτος κυριος ποτε ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;;;;; δεκαχρονους καταδρομεις δεν ειχαμε ποτε απο οτι ξερω.

Οσο για τα....Σκοπια αυτα τα ειχε πει και ο Μιλόσεβιτς και ο αλλος ο σφαχτης φίλος του.

Λεβεντοπαιδο Κρανιδιωτη καλα μας τα λες ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ, ασε λοιπον τις λεβεντιες για αλλου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΙΩΠΗ.......
ΜΟΝΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΑΚΙ !
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ
kostas