Σάββατο, Ιουλίου 31, 2010

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ;;;ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ;

Πόλεμος μεταξύ των νονών της νύχτας που παρέχουν προστασία στους οίκους ανοχής, με στόχο το μονοπώλιο της εκμετάλλευσής τους, ξέσπασε στη Θεσσαλονίκη. Χθες τα ξημερώματα άγνωστοι γάζωσαν μέσα από αυτοκίνητο έναν αλλοδαπό προστάτη την ώρα που αυτός βρισκόταν έξω από οίκο ανοχής στην περιοχή των Σφαγείων της Θεσσαλονίκης.Η μαφιόζικη επίθεση έγινε στις 05.00 στην οδό 26ης Οκτωβρίου. Οι δράστες άνοιξαν πυρ και, όταν είδαν το θύμα να σωριάζεται αιμόφυρτο στην είσοδο του οίκου ανοχής, ανέπτυξαν ταχύτητα και χάθηκαν στο σκοτάδι. Στην περιοχή έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο, που μετέφερε τον αλβανό τραυματία στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Οι άνθρωποι των οίκων ανοχής υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν έχει σχέση με την προστασία τους, αλλά έχει να κάνει με διαφορές μεταξύ ανθρώπων της νύχτας. Όπως έγινε γνωστό, πριν από ένα χρόνο το θύμα είχε δεχτεί πάλι επίθεση από πιστολέρο αντιπάλους του, που τον είχαν πυροβολήσει τότε στα πόδια κατά τη διάρκεια καβγά που είχε ξεσπάσει σε κέντρο.
Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι και οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται. Οι αστυνομικοί περιμένουν ότι διαφωτιστική για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους θα είναι η κατάθεση του θύματος, που θα ληφθεί μόλις σταθεροποιηθεί η υγεία του και μπορέσει να μιλήσει. Φοβούνται όμως ότι τα στοιχεία που θα δώσει για τους επίδοξους εκτελεστές του θα είναι λίγα. Στο μεταξύ προσάγονται και ανακρίνονται άνθρωποι που είχαν σχέση με το θύμα σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τα άτομα με τα οποία είχε διαφορές και που θα ήθελαν να τον βλάψουν. Οι αστυνομικοί επιδιώκουν να δώσουν τέλος στη νέα βεντέτα που φαίνεται ότι ξεσπάει στη Θεσσαλονίκη μεταξύ μπράβων των οίκων ανοχής, πριν αυτή πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΠΡΕΖΑ TV
31-7-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σωστά!!! Να μείνουμε με μοναδικό οίκο ανοχής το Μαξίμου!!!
Πάλι με τα μονοπώλια είσαι Πρέζα!!!