Τρίτη, Ιουλίου 13, 2010

ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ SIEMENS Ο Χ.ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ!!!

Στην εξεταστική επιτροπή για την Siemens καλείται να καταθέσει ο πρώην γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού Χ.Ζαχόπουλος.
Ο γ.γ. επι υπουργίας και Κ.Καραμανλή αλλά και Μ.Λιάπη καλείται να καταθέσει για την παραγγελία ηλεκτρονικών ξεναγών που έγινε στο υπουργείο από την γερμανική εταιρία προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχαν "μαύρα σημεία" στην συμφωνία. Ο Χ.Ζαχόπουλος πάντως έχει ζητήσει να μην φωτογραφηθεί κατά την προσέλευσή του καθώς αντιμετωπίζει ακόμη προβλήματα υγείας και χρησιμοποιεί αναπηρικό καρότσι

http://seleo.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
13-7-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Πόλεμος ξέσπασε μετά την ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας, του αλφαβητικού πίνακα υποψήφιων Διευθυντών Εκπαίδευσης. Υπάρχουν ένθεν κι ένθεν των υποψηφίων διαμάχες και καταγγελίες για «μη ισχύ» μεταπτυχιακών – διδακτορικών τίτλων ιδιαίτερα αυτών που προέρχονται από νησιωτικό πανεπιστήμιο, του αρχιπελάγους.

Κάποια-κάποιοι ενδιαφερόμενοι -υποψήφιοι του πίνακα, κατάγγειλαν την ισχύ (εγκυρότητα) ΕΓΚΥΡΩΝ μεταπτυχιακών τίτλων ιδιαίτερα αυτού του νησιώτικου πανεπιστήμιου, με το εξής επιχείρημα:

Τον καιρό που φαίνεται πως φοιτούσαν οι υποψήφιοι (Διευθυντές εκπαίδευσης) στο ΜΠΣ του Πανεπιστημίου στο νησί, ταυτόχρονα φαίνεται πως εργάζονταν και στο σχολείο τους στην Αθήνα. Πώς γίνεται αυτό;

Κάποιες πρώτες απαντήσεις από την άλλη πλευρά, αυτοί οι μεταπτυχιακοί φοιτητές από την Αθήνα, σε συνεργασία με τους διδάσκοντες ενιαιοποιούσαν τη διάρκεια των ημερών των μαθημάτων σε ημερομηνίες γύρω από Σαββατοκύριακα… έτσι ώστε να χρειάζεται να είναι στο νησί μόνο το ½ ή το 1/3 του μήνα. Έτσι παίρνοντας ολιγοήμερη άδεια από την υπηρεσία… π.χ. 10 μέρες φοιτητική άδεια (προβλέπεται από το νόμο η χορήγηση τέτοιας άδειας), τα κατάφερναν στο να είναι συνεπείς στη φοίτηση.
Λένε δηλαδή…

Είναι ανάγκη να δημοσιοποιηθούν αμέσως τα μετρήσιμα μόρια των υποψήφιων – να μη ακολουθήσει η συνέντευξη αν δε φανερωθούν.

Βέβαια στην πλειοψηφία τους οι υποψήφιοι διευθυντές εκπαίδευσης κομματικά όργανα – φερέφωνα – υποκινούμενα είναι. Όλοι τους ξέρουν. Και επίσης γνωστοί είναι και οι τρόποι για την ανέλιξή τους.

Αλλά είναι καλό για τη δημοκρατική υγεία της παιδείας (τι στο καλό, το open.gov τελείωσε;) να δούμε δημοσιευμένους τους ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΤΟΥΣ – ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ, ώστε με ένα απλό search στο google να βρούμε αμέσως τις πηγές των πτυχίων τους, να πειστούμε για την αξία τους!

Υπόψη πως δεν είναι συζητήσιμα μόνο τα πτυχία από ανατολικές χώρες ή το ίντερνετ. Είναι κι από Γερμανία … Αγγλία..

Open.gov εδώ και τώρα.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΙΛΕΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΣΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (Ή ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ! ΑΛΛΑ ΖΩΝΤΑΝΕΣ, ΌΧΙ ΑΠΟ ΖΟΥΦΙΑ ΧΑΡΤΙΑ!)