Τρίτη, Ιουλίου 20, 2010

Η ΡΙΚΑ ΒΑΓΙΑΝΗ ΚΡΑΖΕΙ TROKTIKO ΚΑΙ ΓΚΙΟΛΙΑ...ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΜΑΘΑΝ ΠΩΣ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...

Θα ξεράσω με τις αγιογραφίες. Ο μακαρίτης είχε πιο φανατικούς εχθρούς κι από τον Μέριλιν Μάνσον. Στην καλύτερη και πιο έντιμη περίπτωση είχε «ορκισμένους πολέμιους». Γράψτε ό,τι θέλετε, (γι αυτό άλλωστε, έχουμε τα σχόλια παρακάτω) αλλά εγώ δεν μπόρεσα να καταπιώ ποτέ το είδος δημοσιογραφίας που εκπροσωπεί η λογική της κρυφής κάμερας, το ρεπορτάζ- αγιατολλάχ και η ανώνυμη μπλογκογραφία με σημαία Λιβερίας. Τον μακαρίτη (και όλη τη σχολή που δημιούργησε) τον «συμπαθούσα» τόσο πολύ, που η πρώτη πρώτη μου, απαίσια, ομολογώ σκέψη μετά το φονικό ήταν: «Ποιος μ… τον έκανε ήρωα;»
Η λογική του «Τρωκτικού» είναι το είδος της ενημέρωσης που λατρεύω να μισώ. Αντιπροσωπεύει όλα όσα μου έμαθαν ότι δεν είναι δημοσιογραφία: αρλούμπες καταγγελίες, ντεμέκ αποκαλύψεις κουτουρού, κάτι χύμα ανορθογραφίες και κουίζ κυτταρίτιδας σε αμοντάριστα πλάνα- ο δε όρος «διασταύρωση»; Μόνο ως σύντομο ανέκδοτο ή σήμα της Τροχαίας λειτουργεί στο μαγαζί αυτών των παιδιών.

Είμαι παλιό κεφάλι και αγύριστο. Στο μεσόκοπο πλέον μυαλό μου, που ακόμα δουλεύει με συντακτική ιεραρχία, τακτοποιημένα κασέ και μονόστηλα, όλο αυτό ισοδυναμούσε ένα κακόηχο ψηφιακό παραλήρημα. Δεν ήξερα να πω ακριβώς τι δουλειά έκαναν τα παιδιά του Τρωκτικού, πάντως με σιγουριά μπορούσα να δηλώσω ότι δεν ασκούσαμε το ίδιο επάγγελμα. Κι όταν άρχισε να σέρνεται γύρω μας αυτό το τοξικό σάλιο, αυτό το χρονικό μιας προαναγγελθείσης δολοφονίας δημοσιογράφου, ο τελευταίος άνθρωπος που θα μπορούσα να ποτέ σκεφτώ ότι θα ήταν στόχος των εκτελεστών, ήταν ένας «Τρωκτικός. Βλέπετε, δεν τον θεωρούσα «έναν από μας». Πώς θα μπορούσα άλλωστε; Τα μισά του posts χάλαγαν τον κόσμο γράφοντας ή φιλοξενώντας ανορθόγραφες κραυγές για τους «αλήτες, ρουφιάνους δημοσιογράφους». Διαχώριζε (εκείνος ή η σχολή που δημιούργησε) πλήρως και απολύτως τη θέση του από το επαγγελματικό μας συνάφι. Εγραφε πολύ συχνά ανώνυμα ή ψευδώνυμα, πράγμα που αντιλαμβάνεσθε τι αβύσσους αντιπαλότητας μπορεί να δημιουργήσει με μια διαδικτυακή γειτονιά όπως αυτή του Protagon, ας πούμε, όπου αν δεν υπογράφεις τα κείμενά σου φαρδύπλατος, με τη φωτογραφία σου φάτσα-φόρα, απλώς δεν υπάρχεις.
Δεν ήταν «ένας από μας».
Και μετά τον εκτέλεσαν. Μπορεί να πάγωσε το αίμα μου αλλά περιέργως, ξεπάγωσε το μυαλό μου. Σκέφτηκα «διαφορετικά», που λέμε κι εδώ, στο δικό μας μαγαζί: σκέφτηκα πώς υπάρχει μόνο ένα πράγμα που σιχαίνομαι περισσότερο από τη λογική του ρεπορτάζ-ταλιμπάν, κι αυτό είναι οι ίδιοι οι Ταλιμπάν. Υπάρχει ένα πράγμα που με φοβίζει περισσότερο από την ασύδοτη αρβύλα στο όνομα της ελεύθερης έκφρασης, κι αυτό είναι η κατάργηση της ελεύθερης έκφρασης.

Είμαι παλιό κεφάλι, αγύριστο. Τους αντιπάλους μου τους θέλω ολοζώντανους, υγιέστατους, και στην καλύτερή τους φόρμα, για να μπορώ να τους αντιμάχομαι, με ιδέες, πράξεις και επιχειρήματα. Εκατό χιλιάδες ανώνυμα «τρωκτικά» να ξεφυτρώσουν, τίποτα δεν μπορεί να με τρομάξει από τα κείμενά τους (εκτός ίσως, από το πόσο ανορθόγραφα τα γράφουν, καμιά φορά!) Αλλά ένα και μόνο χτύπημα κουδουνιού, σ΄ένα διαμερισματάκι στην Ηλιούπολη, στις πέντε το πρωϊ; Ένας νέος άντρας που αφήνει ξεψυχώντας, τη γυναίκα που αγαπούσε, μ' ένα μωράκι στην αγκαλιά κι άλλο ένα στην κοιλιά;
Ναι, ξερνάω με τους βαρυπενθούντες κροκοδείλους που θα έκαναν πάρτυ με βίζιτες στο Αβέρωφ, αν τον πατούσε, κατά λάθος, ένα τρένο. Ναι, είχε κάργα εχθρούς. Αλλά αυτός ο άνθρωπος, αγαπητός, μισητός, συμπαθής ή όχι, ήταν αναπόσπαστο μέρος του ελληνικού μιντιακού μικρόκοσμού μας.
Και φυσικά, ήταν «ένας από μας».
Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.
(ΥΓ. Τα βαθύτατα, ειλικρινέστερα, ολόψυχα συλλυπητήριά μου στους οικείους του θύματος. )

Ρίκα Βαγιάνη

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΙΚΑ ΒΑΓΙΑΝΗ...2 ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ...

ΑΪΝΤΕ ΑΪΝΤΕ...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΙΚΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
20-7-2010

103 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

προς κα Ρικα
εμενα παντως μονο τα blogs μου εδωσαν λογο.Ποτε σαν Ελληνιδα επισημο ΜΜΕ δεν μου ειχε δωσει την τιμη να φιλοξενησει την αποψη μου,την αγωνια μου,τον πανικο μου.
Τα καναλια ,και οι επιφανεις,λαοπροβλητοι δημοσιογραφοι,δεν ασχολουνταν μαζι μου,επαιρναν τηλεφωνο τον Χριστοφορακο για εισητηρια Formula 1.Ειδες Ρικα? Σε διαβαζα μικρη στο cosmopolitan ,σε ξεπερασα ομως....Εγω βλεπεις δεν εκανα πλουσιο γαμο,και μεγαλωνω 4 ατομα μονη μου.Εμενα που ειμαι λουμπεν μονο το ΤΡΟΚΤΙΚΟ μου αρμοζει.Στα προβληματα μου,μονο εκει καμια φορα εβρισκα απαντησεις.
Καλα ξυπνητουρια Ρικα.
welcome to the real world

Ανώνυμος είπε...

"Η κ. Βαγιάνη για άλλη μια φορά μας απέδειξε ότι από σπόντα συστήνεται δημοσιογράφος. Μέσα από την ελιτίστικη γυάλα της αδυνατεί να καταλάβει την ελληνική κοινωνία και τι περιμένει απο τα μέσα μαζική ενήμέρωσης. Ας προβληματιστεί από την επισκεψιμότητα του blog τροκτικού που ούτε στα όνειρά της δεν μπορεί να δει τέτοια απήχηση με τις νερόβραστες εκπομπές της. Δεν είμαι ένας απο εσάς. Υπογράφω ως μια ελεύθερη επαγγελματίας που παλεύω -χωρίς τον μπαμπά μου- και η περίπτωση του μακαρίτη αν μη τι άλλο μου εμπνέει τον σεβασμό. Κατέφερε και έκανε την διαφορά. Διδαχτείτε αλλιώς κρυφτείτε"

Ανώνυμος είπε...

vlepeis omos ti diafora? to keimeno exei upografi ksereis pion prepei na vriseis i na sinxaris gia auto pou diavases.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπε κανείς σ αυτή τη "κυρία" που το παίζει δημοσιογράφος ότι αν δεν ήταν κόρη του μπαμπά δεν θα έκανε ούτε για πωλήτρια στην Αιόλου;
Αν ενοχλείται από τα μπλόγκς είναι γιατί μόνο από αυτά μπορεί ο καθένας να εκφράσει τις απόψεις του,και όχι να καταπίνει τα "χαπάκια" των έμμισθων κοντυλοφόρων όπως αυτή σε ταγμένες αποστολές..

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε το κουνελάκι του playboy που έγινε και δημοσιογράφος η άσχετη.
Όσο για τήν ανωνυμία στα blogs είναι και ασπίδα προστασίας καθώς ώς γνωστών και τήν πουτάνα αν τήν αποκαλέσεις έτσι μπορεί να σε κάνει μήνυση για εξύβριση,πόσο μάλλον τους μεγαλοκαρχαρίες που αν ανφέρεις και τό όνομα τους μόνο μπορούν να σε λειώσουν.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν είχες πατέρα τον ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ θα έπλενες τα πιάτα σπίτι σου.
Η Προώθηση σου με το υπάρχον Ελληνικό σύστημα της οικογενειοκρατίας, δεν σε κάνει και Δημοσιογράφο.
Μείνε στην μονιμότητα που σου εξασφάλισε ο μπαμπάς και σκάσε.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ τα πρωινάδικα και η Γιουοβίζιον είνα σοβαρότερη δημοσιογραφία απ΄το Τρωκτικό, ε?

Ανώνυμος είπε...

Ας διαβάζω αποκαλυπτικές αλήθειες και ας μην ξέρω ποιον να συγχαρώ ή να βρίσω.

Ανώνυμος είπε...

poia eina ayti i tsoula i vagiani?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τους παραπανω ανωρθωγραφα και ανονιμα κυρια βαγιανη - δημοσιογραφε

Ανώνυμος είπε...

αυριο με ποιον θα ασχοληθεις με τον ρεμο ή την τζουλια... αντε νουμερο που μας το παιζεις και δημοδιογραφος!!! ουστ τεμπελοσκυλο!!!

Ανώνυμος είπε...

δειτε στο παρακάτω βίντεο τι μεγάλη δημοσιογραφία παράγει η βαγιάνη. μιλάμε για μεγάλη δημοσιογράφο. χα χα
http://www.youtube.com/watch?v=4hv6sQXI1WY

Ανώνυμος είπε...

τεράστιες αλήθειες είπε
δεν θα κάνουμε και ήρωα έναν άνθρωπο που ή τα τσέπωνε και δεν μίλαγε ή δεν τα τσέπωνε και έβγαζε τα άπλυτα στην φόρα,όπως έμαθε από Μάκη και Θέμο
δεν γίνεται να παίζεις με την λάσπη και να μην λερωθείς

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ προσυπογραφω οσα λεει.

καλα συγνωμη απο το ΤΡΟΚΤΙΚΟ που θα θυμωσει λεει και αμα θυμωσει θα μου κανει τα 3 2.
α ρε χαμουρες χαρειτε τον ηρωα σας.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή κυρία

Θα ξεκινήσω με την υπόδειξη δίπλα στον Marilyn Manson να βάλεις τον Σάκη Ρουβά που είναι και το είδος της μουσικής που ακούς!
Άλλωστε αυτά μας σερβίρεις στις Eurovision που κατά καιρούς μας εκπροσωπείς με τα λεφτά μας και μάλιστα χωρίς να ερωτηθούμε!
Πάμε τώρα στα δικά μας…
Η τοποθέτηση σου αφορά αναγνώστη των blogs η μιλάς με την ταυτότητα του δημοσιογράφου;
Γιατί από ότι γνωρίζουμε είσαι δημοσιογράφος όσο και ηθοποιός!
Και στις δυο περιπτώσεις αποτυχημένη!
Αλλά πάντα υπάρχει μια ΕΡΤ για τους αποτυχημένους του είδους σου!
Ναι!
Είσαι παλιό κεφάλι αγύριστο και ιδιαιτέρως ηλίθιο!
Στο μεσόκοπο (προς γερασμένο ) μυαλό σου που υπολειτουργεί με ιδιαιτέρως ατάκτως ειρημένα κασέ και μονόστηλα όλο αυτό που γράφεις ισοδυναμεί με κακόηχο παλιομοδίτικο παραλήρημα.
Ευτυχώς δεν είσαι ένας από μας!
Εμείς έχουμε ακόμα σεβασμό στο αίμα που χύνετε οποίου κι αν είναι!
Όχι «δημοσιογραφάρα μου»… δεν ξεπάγωσε το μυαλό σου… το φυλάμε για το Μουσείο εγκεφάλων που έχεις επάξια κερδίσει μια θέση δίπλα σε άλλους ζηλευτούς εγκέφαλους τύπου Άκη Τσοχατζόπουλου!

Αλήθεια ποιο είναι το «δικό σας μαγαζί» να έρθουμε και μείς να ψωνίσουμε;

Είσαι κεφάλι παλιό, αγύριστο και στουκαρισμένο.
Ο δολοφονηθείς ήταν αντίπαλος σου;;;
Σε ποιο “πεδίο μάχης” ;;;
Μήπως στις Κατινίστικες ατάκες σου στα πρωινάδικα;
Μήπως στις εξυπνακίστικες φράσεις σου τύπου: «ρεπορτάζ- αγιατολλάχ», «κουίζ κυτταρίτιδας», και άλλες τέτοιες Κολωνακιώτικες παπάρες;
Η μήπως αδειάζατε μαζί μπουκάλια με φτηνό ουίσκι στα bar της γειτονιάς σου;;;

Όχι δεν είσαι ένας από μας (η και μια…)
Αν ήσουν θα μύριζες ακόμα το φρέσκο αίμα!
Αν ήσουν θα αγκάλιαζες το ορφανό του ακόμα και μέσα από το «κείμενο σου»!
Αν ήσουν θα το βούλωνες και δεν θα έπαιζες το παιχνίδι των Εργοδοτών σου!
Αν ήσουν δεν θα ήσουν αυτή που είσαι αλλά ένας από μας!

Μείνε λοιπόν εκεί που είσαι μέσα στην Νομπελίστικη ελίτ σου, βραβέψτε αλλήλους και άσε εμάς να κάνουμε αυτό που δεν κάνεις εσύ έστω και αν στο τέλος βγεις και ωφελημένη!

Χάρης Καφετζόπουλος
Ποιητής

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή κυρία

Θα ξεκινήσω με την υπόδειξη δίπλα στον Marilyn Manson να βάλεις τον Σάκη Ρουβά που είναι και το είδος της μουσικής που ακούς!
Άλλωστε αυτά μας σερβίρεις στις Eurovision που κατά καιρούς μας εκπροσωπείς με τα λεφτά μας και μάλιστα χωρίς να ερωτηθούμε!
Πάμε τώρα στα δικά μας…
Η τοποθέτηση σου αφορά αναγνώστη των blogs η μιλάς με την ταυτότητα του δημοσιογράφου;
Γιατί από ότι γνωρίζουμε είσαι δημοσιογράφος όσο και ηθοποιός!
Και στις δυο περιπτώσεις αποτυχημένη!
Αλλά πάντα υπάρχει μια ΕΡΤ για τους αποτυχημένους του είδους σου!
Ναι!
Είσαι παλιό κεφάλι αγύριστο και ιδιαιτέρως ηλίθιο!
Στο μεσόκοπο (προς γερασμένο ) μυαλό σου που υπολειτουργεί με ιδιαιτέρως ατάκτως ειρημένα κασέ και μονόστηλα όλο αυτό που γράφεις ισοδυναμεί με κακόηχο παλιομοδίτικο παραλήρημα.
Ευτυχώς δεν είσαι ένας από μας!
Εμείς έχουμε ακόμα σεβασμό στο αίμα που χύνετε οποίου κι αν είναι!
Όχι «δημοσιογραφάρα μου»… δεν ξεπάγωσε το μυαλό σου… το φυλάμε για το Μουσείο εγκεφάλων που έχεις επάξια κερδίσει μια θέση δίπλα σε άλλους ζηλευτούς εγκέφαλους τύπου Άκη Τσοχατζόπουλου!

Αλήθεια ποιο είναι το «δικό σας μαγαζί» να έρθουμε και μείς να ψωνίσουμε;

Είσαι κεφάλι παλιό, αγύριστο και στουκαρισμένο.
Ο δολοφονηθείς ήταν αντίπαλος σου;;;
Σε ποιο “πεδίο μάχης” ;;;
Μήπως στις Κατινίστικες ατάκες σου στα πρωινάδικα;
Μήπως στις εξυπνακίστικες φράσεις σου τύπου: «ρεπορτάζ- αγιατολλάχ», «κουίζ κυτταρίτιδας», και άλλες τέτοιες Κολωνακιώτικες παπάρες;
Η μήπως αδειάζατε μαζί μπουκάλια με φτηνό ουίσκι στα bar της γειτονιάς σου;;;

Όχι δεν είσαι ένας από μας (η και μια…)
Αν ήσουν θα μύριζες ακόμα το φρέσκο αίμα!
Αν ήσουν θα αγκάλιαζες το ορφανό του ακόμα και μέσα από το «κείμενο σου»!
Αν ήσουν θα το βούλωνες και δεν θα έπαιζες το παιχνίδι των Εργοδοτών σου!
Αν ήσουν δεν θα ήσουν αυτή που είσαι αλλά ένας από μας!

Μείνε λοιπόν εκεί που είσαι μέσα στην Νομπελίστικη ελίτ σου, βραβέψτε αλλήλους και άσε εμάς να κάνουμε αυτό που δεν κάνεις εσύ έστω και αν στο τέλος βγεις και ωφελημένη!

Χάρης Καφετζόπουλος
Ποιητής

Χάρης Καφετζόπουλος είπε...

Αγαπητή κυρία

Θα ξεκινήσω με την υπόδειξη δίπλα στον Marilyn Manson να βάλεις τον Σάκη Ρουβά που είναι και το είδος της μουσικής που ακούς!
Άλλωστε αυτά μας σερβίρεις στις Eurovision που κατά καιρούς μας εκπροσωπείς με τα λεφτά μας και μάλιστα χωρίς να ερωτηθούμε!
Πάμε τώρα στα δικά μας…
Η τοποθέτηση σου αφορά αναγνώστη των blogs η μιλάς με την ταυτότητα του δημοσιογράφου;
Γιατί από ότι γνωρίζουμε είσαι δημοσιογράφος όσο και ηθοποιός!
Και στις δυο περιπτώσεις αποτυχημένη!
Αλλά πάντα υπάρχει μια ΕΡΤ για τους αποτυχημένους του είδους σου!
Ναι!
Είσαι παλιό κεφάλι αγύριστο και ιδιαιτέρως ηλίθιο!
Στο μεσόκοπο (προς γερασμένο ) μυαλό σου που υπολειτουργεί με ιδιαιτέρως ατάκτως ειρημένα κασέ και μονόστηλα όλο αυτό που γράφεις ισοδυναμεί με κακόηχο παλιομοδίτικο παραλήρημα.
Ευτυχώς δεν είσαι ένας από μας!
Εμείς έχουμε ακόμα σεβασμό στο αίμα που χύνετε οποίου κι αν είναι!
Όχι «δημοσιογραφάρα μου»… δεν ξεπάγωσε το μυαλό σου… το φυλάμε για το Μουσείο εγκεφάλων που έχεις επάξια κερδίσει μια θέση δίπλα σε άλλους ζηλευτούς εγκέφαλους τύπου Άκη Τσοχατζόπουλου!

Αλήθεια ποιο είναι το «δικό σας μαγαζί» να έρθουμε και μείς να ψωνίσουμε;

Είσαι κεφάλι παλιό, αγύριστο και στουκαρισμένο.
Ο δολοφονηθείς ήταν αντίπαλος σου;;;
Σε ποιο “πεδίο μάχης” ;;;
Μήπως στις Κατινίστικες ατάκες σου στα πρωινάδικα;
Μήπως στις εξυπνακίστικες φράσεις σου τύπου: «ρεπορτάζ- αγιατολλάχ», «κουίζ κυτταρίτιδας», και άλλες τέτοιες Κολωνακιώτικες παπάρες;
Η μήπως αδειάζατε μαζί μπουκάλια με φτηνό ουίσκι στα bar της γειτονιάς σου;;;

Όχι δεν είσαι ένας από μας (η και μια…)
Αν ήσουν θα μύριζες ακόμα το φρέσκο αίμα!
Αν ήσουν θα αγκάλιαζες το ορφανό του ακόμα και μέσα από το «κείμενο σου»!
Αν ήσουν θα το βούλωνες και δεν θα έπαιζες το παιχνίδι των Εργοδοτών σου!
Αν ήσουν δεν θα ήσουν αυτή που είσαι αλλά ένας από μας!

Μείνε λοιπόν εκεί που είσαι μέσα στην Νομπελίστικη ελίτ σου, βραβέψτε αλλήλους και άσε εμάς να κάνουμε αυτό που δεν κάνεις εσύ έστω και αν στο τέλος βγεις και ωφελημένη!

Χάρης Καφετζόπουλος
Ποιητής

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή κυρία

Θα ξεκινήσω με την υπόδειξη δίπλα στον Marilyn Manson να βάλεις τον Σάκη Ρουβά που είναι και το είδος της μουσικής που ακούς!
Άλλωστε αυτά μας σερβίρεις στις Eurovision που κατά καιρούς μας εκπροσωπείς με τα λεφτά μας και μάλιστα χωρίς να ερωτηθούμε!
Πάμε τώρα στα δικά μας…
Η τοποθέτηση σου αφορά αναγνώστη των blogs η μιλάς με την ταυτότητα του δημοσιογράφου;
Γιατί από ότι γνωρίζουμε είσαι δημοσιογράφος όσο και ηθοποιός!
Και στις δυο περιπτώσεις αποτυχημένη!
Αλλά πάντα υπάρχει μια ΕΡΤ για τους αποτυχημένους του είδους σου!
Ναι!
Είσαι παλιό κεφάλι αγύριστο και ιδιαιτέρως ηλίθιο!
Στο μεσόκοπο (προς γερασμένο ) μυαλό σου που υπολειτουργεί με ιδιαιτέρως ατάκτως ειρημένα κασέ και μονόστηλα όλο αυτό που γράφεις ισοδυναμεί με κακόηχο παλιομοδίτικο παραλήρημα.
Ευτυχώς δεν είσαι ένας από μας!
Εμείς έχουμε ακόμα σεβασμό στο αίμα που χύνετε οποίου κι αν είναι!
Όχι «δημοσιογραφάρα μου»… δεν ξεπάγωσε το μυαλό σου… το φυλάμε για το Μουσείο εγκεφάλων που έχεις επάξια κερδίσει μια θέση δίπλα σε άλλους ζηλευτούς εγκέφαλους τύπου Άκη Τσοχατζόπουλου!

Αλήθεια ποιο είναι το «δικό σας μαγαζί» να έρθουμε και μείς να ψωνίσουμε;

Είσαι κεφάλι παλιό, αγύριστο και στουκαρισμένο.
Ο δολοφονηθείς ήταν αντίπαλος σου;;;
Σε ποιο “πεδίο μάχης” ;;;
Μήπως στις Κατινίστικες ατάκες σου στα πρωινάδικα;
Μήπως στις εξυπνακίστικες φράσεις σου τύπου: «ρεπορτάζ- αγιατολλάχ», «κουίζ κυτταρίτιδας», και άλλες τέτοιες Κολωνακιώτικες παπάρες;
Η μήπως αδειάζατε μαζί μπουκάλια με φτηνό ουίσκι στα bar της γειτονιάς σου;;;

Όχι δεν είσαι ένας από μας (η και μια…)
Αν ήσουν θα μύριζες ακόμα το φρέσκο αίμα!
Αν ήσουν θα αγκάλιαζες το ορφανό του ακόμα και μέσα από το «κείμενο σου»!
Αν ήσουν θα το βούλωνες και δεν θα έπαιζες το παιχνίδι των Εργοδοτών σου!
Αν ήσουν δεν θα ήσουν αυτή που είσαι αλλά ένας από μας!

Μείνε λοιπόν εκεί που είσαι μέσα στην Νομπελίστικη ελίτ σου, βραβέψτε αλλήλους και άσε εμάς να κάνουμε αυτό που δεν κάνεις εσύ έστω και αν στο τέλος βγεις και ωφελημένη!

Χάρης Καφετζόπουλος
Ποιητής

Ανώνυμος είπε...

H βαγιανη ουτε για πουτανα των 10 ευρω δεν κανει , ειναι ενα αχρηστο υποκεμενο και λαλημενο απο την αγαμια μπαζο .
Ουστ μωρη παντιολα που μου εχεις και αποψη , παλιο ξερακιανη σπερματοζητουλα!
Αντε γαμισου στην τελικη παλιοκαριολοτσουλοειδες τιποτα!
Μαθε τι ηταν ο μακαριτης και ποιον ρολο επεζε και μετα ανοιξε το στοματακι σου χαζοβιολα

ρε μαλακα πρεζα δημοσιευσετο σε παρακαλω

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΟΚΤΙΚΟ το μονο blog που δεν θα μπορουσες να απαντησεις ΑΝΩΝΥΜΑ.

α οταν εστειλα (επωνυμα βεβαια ) μια απαντηση μου απαντησαν με τα e-mail που κατα καιρους ειχα στειλει. Ετσι λειτουργει η KYΠ

Ανώνυμος είπε...

ας μας πει η κυρια ρικα της eurovision που χρονια τωρα τσεπωνει τα λεφτακια μας απο την ερτ αν μας εκανε η ιδια η εστω και καποιος απο την παρεα των δημοσιογραφων μια αποκαλυψη χωρις να εχουν πεσει οι καταληλες συνενοησεις και τα αναλογα ψιλα στην τσεπη.αυτο που σε πειραξε στραβοδοντα ειναι οτι ο Σωκρατης εστω και ανωνυμα και ανορθογραφα μας ανοιγε τα ματια και μας ξυπναγε απο τον ληθαργο που μας ριχνατε οι εοωνυμοι δημοσιογραφοι.λαθος εποχη διαλεξες για να βγεις απο τη αφανεια.για αυτο δεν σας γουσταρουμε εσας τους επωνυμους γιατι ειστε σαπιοι σαν το συστημα, χιλιες φορες ανωνυμα και "ανωρθωγραφα".αντε τραβα παρε καμια ποζα με τις πατσοκοιλιες εξω οπως τις παλιες καλες μερες και ασε εμας να κρινουμε καλυτερα τι ειναι δημοσιογραφια και ποιος ειναι πραγματικα δημοσιογραφος ...τσουραπω

Ανώνυμος είπε...

τουλαχιστον η Βαγιανη αν και δημοσιογραφικα δεν αξιζει, βγηκε και ειπε αυτο που πολλοι ανυρωποι σκεφτονται. εχετε κανει ολοι οι ασχετοι το Γκολια αγιο.
Λες και ο τυπος ηταν καποιος τυχαιος.
Ο διευθηντης του Μπομπολα, το καλο παιδι του κυκλωματος της ντοπας και των αθλητικων συνδεσμων, ο αγαπημενος της ακροδεξιας και των παραθρησκευτικων οργανωσεων και ο παλιος αρχιτσατσος του Μακη. Δηλαδη ελεος. Με τις μαλακιες που παπαγαλιζετε στο τελος θα συμπαθησουμε και τους γαμημενους δολφονους της Σεχτας.
Χαθηκε το μετρο και η κριτικη σκεψη εντελως.
Παρεπιπτοντως στη κηδεια πηγαν ο Κοντομηνας ο Τζεκος , τα λαμογια του Σεγας και η Φανη Χαλκια... ναι τι να σας πω μεγαλος αγωνιστης δημοσιογραφος.
Αμα πραγματικα σας ενοιαζε η "αδεσμευτη" δημοσιογραφια μερικους μερικους εδω μεσα, να λεγατε για τις διασυνδεσεις του με τα κυκλωματα και οχι να προσπαθειτε να βγαλετε πολιτικη υπεραξια απο εναν νεκρο. Αλλα εχει πεσει γραμμη καρατζαφερη εκδοτων και κανετε παιχνιδι οπου βρειτε.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή κυρία

Θα ξεκινήσω με την υπόδειξη δίπλα στον Marilyn Manson να βάλεις τον Σάκη Ρουβά που είναι και το είδος της μουσικής που ακούς!
Άλλωστε αυτά μας σερβίρεις στις Eurovision που κατά καιρούς μας εκπροσωπείς με τα λεφτά μας και μάλιστα χωρίς να ερωτηθούμε!
Πάμε τώρα στα δικά μας…
Η τοποθέτηση σου αφορά αναγνώστη των blogs η μιλάς με την ταυτότητα του δημοσιογράφου;
Γιατί από ότι γνωρίζουμε είσαι δημοσιογράφος όσο και ηθοποιός!
Και στις δυο περιπτώσεις αποτυχημένη!
Αλλά πάντα υπάρχει μια ΕΡΤ για τους αποτυχημένους του είδους σου!
Ναι!
Είσαι παλιό κεφάλι αγύριστο και ιδιαιτέρως ηλίθιο!
Στο μεσόκοπο (προς γερασμένο ) μυαλό σου που υπολειτουργεί με ιδιαιτέρως ατάκτως ειρημένα κασέ και μονόστηλα όλο αυτό που γράφεις ισοδυναμεί με κακόηχο παλιομοδίτικο παραλήρημα.
Ευτυχώς δεν είσαι ένας από μας!
Εμείς έχουμε ακόμα σεβασμό στο αίμα που χύνετε οποίου κι αν είναι!
Όχι «δημοσιογραφάρα μου»… δεν ξεπάγωσε το μυαλό σου… το φυλάμε για το Μουσείο εγκεφάλων που έχεις επάξια κερδίσει μια θέση δίπλα σε άλλους ζηλευτούς εγκέφαλους τύπου Άκη Τσοχατζόπουλου!

Αλήθεια ποιο είναι το «δικό σας μαγαζί» να έρθουμε και μείς να ψωνίσουμε;

Είσαι κεφάλι παλιό, αγύριστο και στουκαρισμένο.
Ο δολοφονηθείς ήταν αντίπαλος σου;;;
Σε ποιο “πεδίο μάχης” ;;;
Μήπως στις Κατινίστικες ατάκες σου στα πρωινάδικα;
Μήπως στις εξυπνακίστικες φράσεις σου τύπου: «ρεπορτάζ- αγιατολλάχ», «κουίζ κυτταρίτιδας», και άλλες τέτοιες Κολωνακιώτικες παπάρες;
Η μήπως αδειάζατε μαζί μπουκάλια με φτηνό ουίσκι στα bar της γειτονιάς σου;;;

Όχι δεν είσαι ένας από μας (η και μια…)
Αν ήσουν θα μύριζες ακόμα το φρέσκο αίμα!
Αν ήσουν θα αγκάλιαζες το ορφανό του ακόμα και μέσα από το «κείμενο σου»!
Αν ήσουν θα το βούλωνες και δεν θα έπαιζες το παιχνίδι των Εργοδοτών σου!
Αν ήσουν δεν θα ήσουν αυτή που είσαι αλλά ένας από μας!

Μείνε λοιπόν εκεί που είσαι μέσα στην Νομπελίστικη ελίτ σου, βραβέψτε αλλήλους και άσε εμάς να κάνουμε αυτό που δεν κάνεις εσύ έστω και αν στο τέλος βγεις και ωφελημένη!

Χάρης Καφετζόπουλος
Ποιητής

fay είπε...

kyria Rika (kommeno to bagianh apo mena).
profanws,ayto pou de sou emathan oute sth dhmosiografia alla oute sto spiti sou einai otan kapoios einai nekros,sevesai th mnhmh.apo arxaiotatwn, ellhnikwn xronwn.

toso asteia de se perimena.

Ανώνυμος είπε...

καλά τα είπε η βαγιάνη και ας μην τη γουστάρω. Γιατί δηλαδή τόσοι και τόσοι πήρανε θέση υπέρ του γκιόλια; ξέρανε τι καπνό φούμαρε? παπάρες ξέρανε. Δηλαδή τι διαφορά είχε πού φάγανε το γκιόλια από τότε που φάγανε εκείνο τον άλλο τυπάκο, το γκόμενο της τραγουδίστριας που έγινε και διάσημη μετά από αυτό?

Ανώνυμος είπε...

Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο... η τραγικότητα της δολοφονίας ενός ανθρώπου σας κάνει όλους μα όλους να μην ξεχωρίζετε την πραγματικότητα από την αλήθεια... γιατί όσα έγραψε η Ρ. Βαγιάνη είναι αλήθεια (δυστυχώς; ευτυχώς; αδιάφορο; η ιστορία θα δείξει)... αλλά ας δούμε πως απαντάνε στο κείμενο όλοι όσοι απαντάνε:

7:41 @ το να λαϊκίζει κανείς είναι ότι πιο εύκολο. Αν είναι να προβληματιστεί κάποιος από την επισκεψιμότητα ας προβληματιστεί τότε και από τους 6 εκ. που ψηφίζουν τα 2 μεγάλα κόμματα... 10 εκ. επισκέψει τη μέρα στο τροκτικό για να βρίσουν αυτά τα κόμματα... χμμμμ... παράλογοοοοο

9:18 @ Πρεσβεύεις βλέπω την επιτομή της δημοκρατίας και της ελευθερίας της έκφρασης.

12:56 @ εσύ που το έγραψες μάλλον δεν είσαι φαν του τροκτικού ε; Γιατί εκεί συναντάς το θάνατο ενός παιδιού ανάμεσα στα βυζία μίας και τον κώλο κάποιας άλλης

Αυτές είναι οι απόψεις σας λοιπόν; Βρισίδια, απειλές, ειρωνείες... οκ... είστε αναγνώστες του τροκτικού... εκείνου που δεν στοχοποιεί κανέναν (όπως κάνει το κακό indymedia), ούτε δίνει ονόματα γιατρών, δικηγόρων ή και δεκάδων μαγαζιών απλά με μια καταγγελία... ή δεν έχει γεμίσει σήμερα τη σελίδα του με "αγανακτισμένους" αναγνώστες που φέρονται ενάντια στη Ρίκα Βαγιάνη...

ΠΡΕΖΑ... δεν ξέρω τη ζωή του Γκιόλια, όπως δεν την ξέρεις κι εσύ... εσύ έχεις άλλες πληροφορίες και τον γούσταρες εγώ έχω άλλες και δεν τον πήγαινα... ο θάνατος είναι θάνατος, πράγμα οριστικό και σκοτεινό που δεν παίρνει κανέναν να το αναλύει... όμως η ζωή του είχε επιλογές και επιλογές που θα κρίνεται στον αιώνα τον άπαντα...
και πρόσεχε τις φιλίες σου με τα τρωκτικά μιας και είναι ίδιων των φασιστών να κάνουν εχθρούς τους προσωρινούς τους φίλους... στείλτους αν θέλεις κάποιο κείμενο σου για τον Άνθιμο να δεις το μίσος στο αληθινό τους πρόσωπο...

φιλικά γιατί μου αρέσει η δουλειά σου εδώ μέσα...

Ανώνυμος είπε...

Θα το παλέψω να συγκρατηθώ και να μην αρχίσω να σκυλοβρίζω σαν τον τελευταίο νταλικιέρη του χωριού μου που κόλλησε στη κίνηση της Εθνικής. Απλά έχω να πω το εξής στην "έγκριτη" κατά τα άλλα "δημοσιογράφο"..
Ευτυχώς για τον Σωκράτη ΔΕΝ ήταν ένας από εσάς!! Δεν είχε τις πλάτες του μπαμπά για να μπει στην ΕΡΤ και σε όποιο άλλο μέσο ήθελε. Ευτυχώς για το Σωκράτη ότι πέτυχε το πέτυχε με τις δικές του πλάτες και χωρίς να γλύφει αριστερά και δεξιά για να πάρει μια ψωροεκπομπούλα. Ευτυχώς για το Σωκράτη μπορούσε να πει πως ότι πέτυχε το πέτυχε με την ΑΞΙΑ του.
Προτού καθίσετε και γράψετε όλα αυτά τα εμετικά που γράψατε κ. Βαγιάνη μας, θα έπρεπε να βάλετε το μυαλουδάκι σας να σκεφτεί πως μπορεί εσείς να μην τον συμπαθούσατε ή ακόμη και να μισούσατε το Σωκράτη, αλλά τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή και πως για να φτάσει το Troktiko.blogspot να είναι ΠΡΩΤΟ σε αναγνωσιμότητα και επισκεψιμότητα, κάτι σημαίνει αυτό!!
Το ότι ο Σωκράτης ΔΕΝ ήταν ένας από εσάς κ. Βαγιάνη μας, ΕΜΕΙΣ που σας ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ κιόλας, το θεωρούμε ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ και ΟΧΙ μειονέκτημα!!!! Και καλά θα κάνετε άλλη φορά κ. Βαγιάνη μας, προτού καθήσετε και πει ή γράψετε κάτι, να βάζετε το μυαλουδάκι σας να σκέφτετε. Στη χειρότερη περίπτωση, θα μπορούσατε προτού χύσετε όλο αυτό το δηλητήριο, να σεβαστείτε αν όχι τον ίδιο το θάνατο του Σωκράτη, τουλάχιστον την οικογένεια του!!!

Ανώνυμος είπε...

Kai gamw tis dhmosiografoys.
http://sexystar-paliatzidiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_5033.html

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα τα blog ειναι τρομακτικα καποιες φορες επειδη βλεπεις κατι κειμενα σαν κι'αυτο και μενεις καγκελο απο το ποσο βρωμικα μπορει να σκεφτεται καποιος...

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν παει να πνιγεί και η Βαγιάννη, είδαμε και αυτή τί αποκαλύψεις έκανε με τη δημοσιογραφία της... Αλήθεια πού έχει σπουδάσει δημοσιογραφία;;; της έκανε ιδιαίτερα ο μπαμπάς;;;; Καλύτερα τρωκτικό παρά παρούσιάσεις γιουροβίζιον και γλυκανάλατες εκπομπές (στην κρατική πάντα τηλεόραση έτσι;;;)... ένας συνάνθρωπός μας ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ στην πόρτα του σπιτιού του και η "κυρία" βγάζει χολή τη στιγμή που τον βάζουν στο χώμα;;; Γαλλικά και πιάνο σου λέει... Κομπλεξάρες του κερατά είναι χωρίς καμμία επαφή με τον κόσμο γύρω τους, αυτό είναι. Αι σιχτίρ πια με τους μεγαλοδημοσιογράφους-εκδότες-φερέφωνα των χορηγών τους, μπουχτίσαμε πια...

Ανώνυμος είπε...

ρε βαγιανη αντε βαλε κανενα βρακι....

Σοφία είπε...

Αγαπητή κυρά Ρίκα,
Θα ήθελα να σου απαντήσω με τα φτωχά ελληνικά μου, τα λιγοστά μου πτυχία και την ελάχιστη εμπειρία που έχω στο τι σημαίνει να δουλεύεις 2 δουλειές για να πληρώνεις ενοίκιο κλπ, στο ερώτημα σου "Ποιος μαλάκας τον έκανε ήρωα?".
Εγώ ο μαλάκας και άλλες τόσες και άλλοι τόσοι. Οι ίδιοι μαλάκες που πληρώνουν φόρους για να λες ΕΣΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΕΣ στη κρατική τηλεόραση και να το παίζεις επίπεδο και κουλτούρα.
Μάζεψε το στόμα σου κατίνα και μάθε να συμπεριφέρεσαι σαν άνθρωπος και όχι σαν τσαλακωμένη φιγούρα των περιοδικών.
Μετά τιμής.
Σοφία.

mnek είπε...

Οτι έιμαστε όλοι, μα όλοι, τέλειοι θέλετε να μας πείτε? Οτι κανείς από εμάς τους κοινούς θνητούς δεν έχει κάνει αδικία? Το ότι κανείς από εμας δεν έχει πράξει άσχημα? Και τα... «βάζετε!» με έναν νεκρό, που στην τελική ό,τι και να έκανε ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ αυτό το τέλος. Και ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΞΕΙ. Το θέμα είναι πως πρέπει να σταματήσει να χύνεται, άδικα, αθώο αίμα. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Το ότι είμαστε όλοι τέλειοι θέλετε να μας πείτε? Οτι κανείς από εμάς δεν έχει κάνει αδικίες? Οτι κανείς από εμάς δεν έχει πράξει άσχημα? Σε κανέναν λοιπόν δεν αξίζει αυτό το τέλος. Ό,τι κι αν έχει κάνει.
Ας πούμε κάτι καλό για το παλικάρι που μόλις έφυγε, ας του ευχηθούμε καλό ταξίδι, ας ευχηθούμε κουράγιο στη γυναίκα του που τώρα έχει ένα Γολγοθά μπροστά της και ας αφήσουμε τους.... δήθεν να λένε για να προκαλέσουν και να αποκτήσουν ένα μεγαλύτερο ποσοστό στις τηλεαθεάσεις τους....
Όλοι είμαστε κακοί.... Αλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο....

Ανώνυμος είπε...

Το οτι η κ. Βαγιαννη ειχε βυσμα τον πατερα της αφορα καποιον που του εφαγε τη δουλεια, το οτι εδειξε τον κωλο της δημοσια αφορα τον αντρα της, και το συμβολαιο της στην ΕΡΤ ηταν το μοναδικο που κρατηθηκε και με την αλλαγη κυβερνησης διοτι ηταν πολυ μικροτερο απ'των Παναγοπουλοπουλων (που πηγαν βεβαια στο ΣΚΑΙ).

Αντιθετως, το οτι ο μακαριτης ηταν το αγαπημενο παιδι του κυκλωματος της ντοπας και της χορηγουμενης εθνικης υπερηφανιας των Κεντερη-Θανου-Τζεκου αφορα το κρατος, οπως επισης αφορα το κρατος η αναμειξη του μακαριτη στη Ζαχοπουλιαδα, στην καταστροφη της καριερας και της υποληψης του Κορκολη για ενα γελοιο λογο οπως εκ των υστερων φανηκε, και για τοσα αλλα με τα οποια ειχε ασχοληθει μαζι με το Δασκαλο της κιτρινιλας.

Και παρα το οτι ο θανατος τους ηταν και τραγικο και καταδικαστεο γεγονος, δεν καθαγιαζει τον προτερο του βιο. Οι αγιογραφιες των προσφατως θανοντων ειναι λογικες και πηγαζουν συνηθως απο ευγενη αισθηματα, αλλα καλο θα ηταν οι αποστασιοποιημενοι, η συντριπτικη πλειοψηφια των πολιτων δηλαδη, να μπορουν να δουν τα πραματα με το ονομα τους.

Οσο για το αν το τρωκτικο δινει βημα σε οποιον θελει, εγω ειχα στειλει ισα με 40 μηνυματα, εκ των οποιων δημοσιευθηκε 1, που συν τοις αλλοις ταιριαζε με τη γραμμη τη δικια τους.

Ανώνυμος είπε...

Kύριε 5:50, βρήκατε την αλήθεια στην δημοσιογραφία της κας Βαγιάνη?
Εγώ πάλι προτιμώ την πραγματικότητα. Προτιμώ ένα μπλογκ που το παρακολουθούν εκατομύρια παρά εκπομπές που δεν αφορούν κανένα. Μην ανησυχείτε για εμάς, έχουμε και την αντίληψη και την μόρφωση να κρίνουμε. Σε αυτή την κοινωνία ζούμε και βιώνουμε τις ίδιες καταστάσεις με αυτά που καταγγέλονται, γι' αυτό ταυτιζόμαστε.
Αν κάποιος μ...ς κάνει τον Γκιόλια ήρωα, φοβάμαι ότι είναι η Βαγιάνη και οι όμοιοί της με την εμμονή τους να μην αποδέχονται ότι ούτε φασίστες, ούτε γίδια είμαστε επειδή θέλουμε να ακούσουμε κάτι διαφορετικό από την γραμμή που επιβάλλουν στην ενυπόγραφη δημοσιογραφία. Απλά δεν είμαστε οι αναγνώστες τους και οι θεατές τους. - Και αυτό τους πονάει-, γιατί είμαστε πάρα πολλοί...
7:41

Ανώνυμος είπε...

Δεν με ενδιαφέρει αν θα δημοσιευτη !!!! Γεια σου Βαγιανη δημοσιογραφάρα!!!!!!
http://www.fatsimare.net/galleries/thumbnails.php?album=352

christos είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΒΑΓΙΑΝΗ.
ΕΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
(ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ)

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω Ρικα ποιος μαλακας τον εκανε ηρωα σκοτωνοντας τον.
Ξερω ποιοι μαλακες τον ειχαν κανει ηρωα πριν...
Δηλαδη η μπλεμπαγια που αναστεναζει με τα αθλητικα, η κατιναρια που ακουει τα μεσημεριαναδικα και ανυπομονει για κουτσομπολια και οι λοιποι συγγενεις...

Ανώνυμος είπε...

ΡΙΚΑ

ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΕΧΥΣΑ...............

ΜΗΝ ΜΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΡΙΚΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Mori malakismeni den mporei na eisai toso zoon...De ginetai auto!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια δολοφονία είναι καταδικαστέα έτσι κι αλλιώς. Όσο και να διαφωνείς με κάποιον, δεν είναι λύση να τον σκοτώσεις. Νομίζω ότι η άποψη αυτή είναι ξεκάθαρη και στο κείμενο της Βαγιάνη.
Από κει και πέρα, δεν είναι δυνατόν να μην έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε τα έργα οποιουδήποτε, ζωντανού ή νεκρού. Το Τρωκτικό είναι, βασικά, ένα κιτρινιάρικο, κουτσομπολίστικο συνονθύλευμα ειδήσεων και "ειδήσεων". Χρήσιμο σε κάποιο μικρό βαθμό, οπωσδήποτε πολύ μικρότερης αξίας από όσο η περιώνυμη "αναγνωσιμότητά" του φαίνεται υπονοεί. Ομοίως ο μακαρίτης είχε συνδέσει το όνομά του με πολλές άλλες μελανές σελίδες του ελληνικού τύπου (απολογητής του ντόπινγκ, Ζαχοπουλειάδα, τα χειρότερα του κίτρινου δασκάλου του κ.α.).

Το ότι κάποιοι σκότωσαν έναν άνθρωπο, πατέρα, σύζυγο είναι τραγικό και καταδικαστέο. Το να ονομάζουμε το νεκρό "ηρωα" (άκου ήρωας, α ρε Ελλαδάρα, διψάς για ήρωες πλέον) είναι κωμικοτραγικό.

(Το ότι η τηλεόραση μας έχει τα χάλια της, δε σημαίνει ότι τα bloggs μας είναι καλύτερα. Δυστυχώς).

Ανώνυμος είπε...

Το παρακάτω αναρτήθηκε ως απάντηση στο άρθρο της Βαγιάνη:

re: Ένας από μας
20/7/2010 9:34:28 πμ
Γιώργος Καραχάλιος
Τον Μάιο-Ιούνιο 1995 ένας παλιός συνάδελφος κάμεραμάν με ενοικαζόμενα τηλεοπτικά συνεργεία μου ζήτησε να τον στηρίξω στο ξεκίνημά του στον τηλεοπτικό σταθμό Star, καθώς εγώ ήμουν πρόσφατα απολυμένος απο την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Μία εκ των εκπομπών που εξυπηρετούνταν ήταν και ο Κίτρινος Τύπος.

Μία μέρα πάμε με τον Σωκράτη σε μία πολυκατοικία, μπαίνουμε μέσα και αδιάκριτα χτυπάει πόρτες και όποιος μας ανοίγει τον 'τραβάμε' με αφορμή κάποια φάρσα του Τριανταφυλλόπουλου για να 'αποδείξει' (όπως έλεγε) ότι οι έλληνες είναι ηλίθιοι..

Ένας ηλικιωμένος που μας άνοιξε μας παρακάλεσε να μην τραβήξουμε διότι μόλις είχε πεθάνει η αδερφή του. Είπα λοιπόν στον νεαρό ρεπόρτερ τότε Σωκράτη ότι δεν τραβάω. Αντέδρασε έντονα και καθόλου δημοκρατικά λέγοντάς μου ότι θα 'πάρω πόδι' αν δεν τραβήξω!!

Το ίδιο απόγευμα συναντήθηκα με τον Μάκη στο εστιατόριο του σταθμού και του είπα ότι δεν μπορώ να πηγαίνω σε τέτοιου είδους ρεπορτάζ αλλά ωστόσο προκειμένου να καλύψω τον συνάδελφο που ξεκίναγε την συνεργασία του, είπα ότι θα βάλω κάποιον άλλο στην θέση μου. Ο Μάκης συμφώνησε λέγοντάς μου ότι δεν τρέχει τίποτα και σέβεται τον επαγγελματισμό μου. Δεν είχε συναντηθεί ακόμα με τον 'ταλιμπάν' ρεπόρτερ..

Την επόμενη μέρα με κάλεσε ο Τριανταφυλλόπουλος στο γραφείο της εκπομπής και μιλώντας μου στον πληθυντικό σαν να μην με γνώριζε με κατηγόρησε ότι..υποτιμώ την εκπομπή του!!!! Ο Σωκράτης χαμογελούσε σαρκαστικά καθώς αποχωρούσα και φυσικά έχανα τα μεροκάματα που είχα ανάγκη..

Ρίκα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..
Και όταν πρωτοξεκινήσαμε την πρωινή ζώνη στο Μέγκα με εσένα πριν 20 χρόνια είχαμε πιό ουσιαστική δημοσιογραφία παρά με οποιαδήποτε μικροκάμερα..

Ανώνυμος είπε...

ευτυχώς υπάρχουν και ψύχραιμα σκεπτόμενοι αναγνώστες κρίνωντας από τα (ελάχιστα έστω) σχόλια που συμφωνούν με την άποψη της Βαγιάνη.
Όσο για τους άλλους που μόνο βρίζουν προσπαθώντας να υπερασπιστούν γενικά τα μπλόγκ όσο και "δημοσιοκάφρους" τύπου τριανταφυλόπουλου ή του δολοφονημένου και τη δημοσιογραφική νοοτροπία που υπηρετούν καλά θα κάνου να ξαναδιαβάσουν το τελευταίο μήνυμα, αυτό με τον καμέραμαν και τη συμπεριφορά που αντιμετώπισε από τους εν λόγω κυρίους.
Αν και δύσκολα το βλέπω να καταλαβαίνουν, έχουν πλέον μετατραπεί σε ένα είδος "πιστών" της μπλογκόσφαιρας κα ιόπως κάθε "πιστός" ιδεολογίας, θρησκείας κλπ. κουβαλούν πολλά κακά με πρώτο κα ιχεορότερο τις παρωπίδες...

kotsidas είπε...

προς Ρικα
Εγώ θα ήθελα να ξέρω η Ρίκα που έχει άποψη και λόγο για όλους και για όλα
με ποια ιδιότητα τα λέει όλα αυτά; Του φωτομοντέλου; του μανεκέν; του δημοσιογράφου; της τηλεπαρουσιάστριας; της πορνοστάρ; της γκόμενας των διαφόρων ιδιοκτητών καναλιών και σταθμών και χιλιάδων δημοσιογράφων και μη; Δεν έχει κανένα δικαίωμα καμιά τηλεοπτική πόρνη να πιάνει στο στόμα τη κανένα νεκρό που στο κάτω=κάτω είχε ένα επάγγελμα. Εσείς (κυρία) Βαγιάνη τελικά τι δουλειά κάνετε;;;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
ΤΡΟΚΤΙΚΟ το μονο blog που δεν θα μπορουσες να απαντησεις ΑΝΩΝΥΜΑ.

α οταν εστειλα (επωνυμα βεβαια ) μια απαντηση μου απαντησαν με τα e-mail που κατα καιρους ειχα στειλει. Ετσι λειτουργει η KYΠ

etsi akrivos sinevei kai se emena ti teleutaia fora pou epikinonisa mazi tous. kaname malista dialogo me arketa email giati tous apokalesa laikistes kai tous rotisa mipos o sokratis pernei kanena paketaki apo to LAOS gia na leitourgei to magazi. mou apantisan pos den uparxei sokratis kai auta teliosan kai na ta afisoume malista me apokalesan kai me to onoma mou (afou ego tous egrapsa eponima)
.... ousia einai oti akoma kai enas roufianos mikro dimosiografos den einai dinaton na ektelite me toso fasistiko tropo apo dithen laikous epanastates. an exoun ta arxidia na xtipisoun autous pou tous plironoun me ekatomiria gia na mas dilitiriazoun sta deltia kathe mera kai pou plironoume kai astinomikous gia na tous filane ekei stin ekali poy menoun kai oxi to gkiolia .

Ανώνυμος είπε...

ntropi

Ανώνυμος είπε...

spaste mas kai allo ta neura me ton reporter tis krufis kameras.ante sovareuteite re pou ttha mas peite oti to troktiko kanei kai swsti dimosiografeia.mathane twra oloi apo dimosiografeia kai milane.ante xalarwste ligo re orgia.kathe 12 deyterolepta pethainei ena paidi pagkosmiws logw eleipsis nerou.autos einai logos gia na lupaste!!!pseuto-eleutheroi,pseuto-koultouriarides,pseuto-ideologoi...i faulotita tis simerinis koinwnias fainetai apto gegonos oti afinoume paidakia na pethainoun enw mporoume me elaxistes prakseis na to apotrepsoume.oxi apto oti kapoioi anegkefaloi pigan kai afisan mia gunaika xira kai 2 paidia orfana.autoi einai eksisou ilithioi kai eksisou zwa me osous katakrinoun tis apopseis tis vagiani kai olwn oswn pisteuoun ta idia i exoun k xeiroteri apopsi...ti nomizete re?eseis den katapatate tin eleutheria logou kai ekfrasis?den kanete epithesi se enan anthrwpo?alla toso einai to mualo sas kai ews ekei skefteste.lupamai pou to epipedo exei xathei apti simerini koinwnia.lupamai pou uparxoun anthrwpoi pou den dexonte ti diaforetikotita,tin diaforetikotita se apopseis,se tropo zwis ,se idees kai idanika.lupamai pou oi kseroles eginan perissoteroi aptous gnwstikous.

tin kanw apta xazosxolia pou afinei o kathe xazokserolas.o teleutaios as kleisei to fws vgainontas apto dwmatio tis paparologias...

Ανώνυμος είπε...

Απο το μισογυνισμο, την αμαθεια και την ελλειψη επιχειρηματων φαίνεται ξεκαθαρα ποιο ειναι και το μεγαλυτερο μερος των αναγνωστων του γκολια. οι κλασικοι μαλακες ελληνες ξερολε του στυλ "οι γυναικες ειναι πουτανες", "οι ξενοι φταινε για την κριση" και αλλες τετοιες παπαριες. δε πειραζει μαγκες ψηφιστε καρατζαφερη που τα εχει λυμενα τα προβληματα του και συνεχιστε στο δρομο της αγνοιας, του λαικισμου και της τσαμπα μαγκιας σε οσους μας παιρνει. το θεμα ειναι τι φταιμε οι υπολοιποι να μας γαμαει το ΔΝΤ επειδη το συστημα διαμορφωσε κατι τυπους σαν και εσας. Καλα μυαλα, καλη δεξια-ακροδεξια, καλη μπαλα, αντε και μια βολτα με 3 ευρω η βενζινη μηπως και σας κατσει το γκομενακι για βραδυ. Στο βαθος χρεωκοπια και εκει σας θελω..
Α και ψαξτε να βρειτε και κανεναν "αδεσμευτο δημοσιογραφο" της ελληνικης καμορα σαν το μακαριτη, να σας λεει τις "ειδησεις".

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 11:13 πμ ....
Να μην αγιοποιούμε τύπους που λόγω πρότερου βίου μάλλον ήταν φορείς ειδήσεων κατ επιλογήν και κατά παραγγελία ....
Αλλά και συ βρε Ρίκα που πας και τα λες αυτά μέρος του προβλήματος είσαι !!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΝΕΙΣ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ... ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ;;;
Η' ΜΗΠΩΣ ΤΑΧΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΟ ΑΜΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡ'ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΩ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝ. ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ TROKTIKO ΕΔΡΕΥΕΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΜΩΣ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ: ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ......

Ανώνυμος είπε...

Οταν εισαι αρχιδατος, οτι εχεις να πεις το λες φατσα καρτα! Οταν βγαζεις γλωσσιτσα σε καποιον που δεν ειναι παρων, περα απο αντι ιδεολογικο (βασικη ραδιοτηλεοπτικη αρχη αγαπητη Ρικα, επρεπε οχι απλως να το γνωριζεις αλλα να το εχεις υιοθετησει ωσαν savoir vivre) ειναι ταυτοχρονα και προστυχο! Ποσο μαλλον οταν το αιμα του αντιμαχου σου ειναι ακομη νωπο και το κορμι του αθαφτο!

Ιεροκηρυκας δεν ειμαι οπως δεν ειμαι και ανορθογραφος -πολυ μικρη σημασια ομως εχει να γραφεις σωστα πεντε λεξεις ενω παραλληλα η ψυχη να ειναι μαυρη απο μουτζουρες..

Υ.Γ. Μην απαντησεις, μουτζουρωνομαι και μονος μου!

-warmo-

Ανώνυμος είπε...

το οτι μπορει ο καθενας να κανει ενα blog,δεν σημαινει οτι ειναι και δημοσιογραφος.
εγω δεν θα κρινω την Βαγιαννη,αδιαφορη μου ειναι,ποτε δεν εχω δει εκπομπη της.
θα πω ομως οτι η δημοσιογραφια εχει σαν βασικη αρχη τον ''κωδικα δεοντολογιας'' κατι που ο Σωκρατης σιγουρα δεν ειχε.
δεν ξερω εαν τα επαιρνε η οχι αλλα θα συμφωνησω με εναν προλαλησαντα οτι δεν παιζεις με τις λασπες χωρις να λερωθεις,και η σχολη τριανταφυλοπουλου εχει πολλη βρωμα.

Ανώνυμος είπε...

προς την κ Βαγιάνη....ηχειρότερη ανεγξέλεγχτη δημοσιογραφία είναι καλύτερη απ την ελεγχόμενη...θα έπρεπε να το ξέρετε αυτό...προς όλα τα άλλα παπαγαλάκια του είδους....σιγά μην κλάψτε για το κλείσιμο του τροκτικού..αυτό αφήστετο για τον απλό κόσμο...γιατί ..απλά δεν είστε κάποιοι από εμάς

KAITH είπε...

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΝΟΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ¨΄ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ¨¨ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑ ΒΑΓΙΑΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΑΝ ΠΛΙΑΧ!!!ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ Ο ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΤΗΣ.

killerman12 είπε...

poia ise esi pou 8a ton logokrinis ebgales auto to 8ema gia na kanis entiposiii na ginis gnostiiiiiiiiii

Ανώνυμος είπε...

Όντως εδώ φάνηκε η σκατοψυχία της. Ως δημοσιογράφος δεν έχει πια δικαίωμα να μιλάει γιατί αν σεβόταν τον εαυτό της(τουλάχιστον)μετά από τις ένδοξες ημέρες της δημοσιογραφίας της,που κάποτε υπήρξε αξιόλογη, θα επέλεγε κάτι λιγότερο εξευτελιστικό από πρωινάδικο(γιατί άλλο πρωινάδικο, άλλο πρωινή εκπομπή). Ως άνθρωπος όμως, βγαίνει και κάνει μία από τις πιο βλάσφημες πράξεις. Να κρίνει κατ' αυτόν τον τρόπο έναν νεκρό που άφησε πίσω του μία χήρα και παιδιά που θα μεγαλώσουν χωρίς τον πατέρά τους.
Πάντως έχει δίκιο σε αυτό που είπε. Ο νεκρός δημοσιογράφος είναι αξιοσέβαστο πρόσωπο, αλλά δεν είναι ήρωας. Δυστυχώς τον φάγανε, γιατί μπλέχτηκε στον υπόκοσμο με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Το μόνο που αρμόζει να πούμε εδώ, είναι καλό κουράγιο και καλή δύναμη σε αυτούς που τον κλαίνε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ρικα, πηγαινε ξοδεψε λιγα απο τα κολολεφτα της ΕΡΤ που παιρνεις για ανορθωση στηθους. Σου πεσε και δε θα μπορεις πια να παιζεις βυζομαλακια σε ανώτερους και θα χασεις τη δουλεια σου, ξεδοντιάρα!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!!!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΝΕΚΡΟ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΗΡΩΑ!!!!!ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ!!!!ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΑΡΘΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙ"ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!ΚΑΘΙΚΙΑ!!!Η ΒΑΓΙΑΝΗ ΤΙ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ??ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ!!!ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΕΓΩ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ!!!ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΣΟΥΛΑΚΙ Η ΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΕΙΣ 0,5%!!!ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ!!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΩΣ!!!ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!!!!!ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΣΤΥΛ ΒΑΓΙΑΝΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΙΗΤΗ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ!!!!
ΤΗΣ ΤΑ ΧΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΗΣ,ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Preza μαλάκα χάλασες και συ..Μόνο ζώα ή ζώα με συμφέρον θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ένα blog σα το troktiko..Αν υποστηρίζεις ότι αυτό που έκανε ήταν ενημέρωση με σάτιρα και αξιοπρέπεια τότε πρέπει να είσαι πολύ γκαου αδερφέ...
Αιντε αιντε πάει και to preza tv

Ανώνυμος είπε...

PREZA χαλασες και συ...
Υποστηρίζεις το troktiko και τον Γκολια λες και επιτελούσαν καποιο λειτούργημα..
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝ ΡΕ
"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΣΑΤΙΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ"
Γελανε ακομα και τα τσιμεντα...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ

Ο ΣΑΤΑΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στη Βαγιάννη, έχει αρχίδια.

Αυτοί που την κράζουν, απλά δεν είχαν μπει ποτέ στο τροκτικο, δεν εξηγείται αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Βαγιάννη εύγε άντε και βολευτης σε κανένα κωλοκομμα μιας και εσύ ξέρεις από δημοσιογραφική δεοντολογία καθότι και μορφωμένη (μάλλον παραμορφωμένη θα έλεγα) δημόσια υπάλληλος που ο κόσμος και η αξία των συνανθρώπων σου για σένα έχει χαρακτήρα και υπόσταση μόνον όταν είναι του σιναφιού σου.
Η βιρτσουαλ ριαλιτι κατάσταση που ζείτε όλοι εσείς της ΤΑΞΗΣ σου τελειώνει, φινιτο που λέμε λαϊκιστή....
Αν δεν σου αρέσει η ανορθόγραφη ελληνική κοινωνία που δημιουργήσατε όλοι εσείς οι ακριβοπληρωμένα σπουδαγμένοι στα εξωτερικά και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια τα παράπονα στο Δήμαρχο που λέμε εμείς οι λαϊκοί εφόσον το δικαίωμα στην ενημέρωση το φιλτράρεται εσείς κατά το δοκούν... και όπως εσάς σας βολεύει.
Εμείς δυστυχώς για σας θα συνεχίζουμε να γράφουμε ανορθόγραφα και να ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ είτε το θέλετε είτε όχι, βλέπεις όσο εσύ σπούδαζες για να μάθεις να γράφεις και να μιλάς εμείς τρέχαμε πανικόβλητοι για το μεροκάματο αυτό και μόνο δε μας κάνει όμοιους.
τώρα για όλα τα υπόλοιπα η ντροπή είναι μόνο δική σου και των ομοίων σου...
Όσο για μας ο θεός έχει!!!

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε παιδιά! τι δημοσιγράφος το πουρο Ρίκα; Αυτη δεν έπαιζε σε κάτι βινταιοταινίες παλιά με τον λαλάκη, τον γαρδέλη και τον ντούζο;

Ανώνυμος είπε...

Η (κοινή) λογική, λέει ότι ο Γκιόλιας δολοφονήθηκε με ένα τρόπο πού στόχευε να δώσει το εξής μήνυμα προς τους δημοσιογράφους: Μην κάνετε κύριοι δημοσιογράφοι αυτό που έκανε ο Γκιόλιας γιατί τιμωρούμε αυτούς που φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπείρανε.. Και τιμωρούμε αυστηρά, μάλιστα με υπερβολικό ζήλο, έχουμε ζήλο για πολύ αίμα. Αν δεν το ξέρετε μάθετέ το.
Οι λογικώς σκεπτόμενοι άνθρωποι βρίσκουν εαυτούς συναισθηματικά κοντά στην οικογένεια του μακαρίτη.

Όσο για τους δολοφόνους, τόσο τους ηθικούς αυτουργούς και τους φυσικούς εκτελεστές τι να πει κανείς, περίπου ότι και για την Ρίκα Βαγιανή.
Ατομα που έχουν χάσει την λογική τους και δεν είναι σε θέση να καταλάβουν ότι η αλήθεια τους συμφέρει. Η αλήθεια βοηθάει στην δικαιοσύνη και η δικαιοσύνη βοηθάει να είμαστε όλοι ποιό ασφαλείς. Η απόδοση δικαιοσύνης είναι αρμοδιότητα του δικαστικού σώματος στο βαθμό που το θέμα είναι αρκετά σοβαρό.
Η κοινωνία μας όμως (κάθε ενεργός πολίτης) έχει ευθύνη να έχει άποψη και συμμετοχή στα καθημερινά. Αν δείς ένα έγκλημα να βοηθήσεις την δικαιοσύνη στην λειτουργία της προσφέροντας την αληθή μαρτυρία σου, αν δεις το σπίτι του γείτονα να πυρπολείται κάλεσε τουλάχιστον σε βοήθεια και μην αδιαφορείς. Η αλήθεια, μικρή ή μεγάλη ανάλογα με την στιγμή και το πόστο ευθύνης είναι η βάση για υγιή κοινωνία.

Οι άνθρωποι που κατ επάγγελμα σχολιάζουν (βλ. Ρίκα Βαγιανή, Ιασσονας Τριανταφυλλίδης) έχουν μεγάλη ευθύνη, μεγαλύτερη από τον μέσο πολίτη να γράφουν γνώμες που καλλιεργούν ένα αίσθημα δικαιοσύνης, συστράτευσης για το καλό, το αγαθό. Φυσικά οι ανωτέρω σχολιαστές κρίνω τα αντίθετα έπραξαν.

Δεν θα σχολιάσω τις γυμνές φωτογραφίες της Ρίκας Βαγιανή, κρατώντας το ότι οι αρχαίοι έλληνες γυμνοί επάλευαν και ότι η γύμνια είναι μια μορφή αλήθειας. Δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να κρίνουμε την επιλογή της αλλά το οικείο περιβάλλον της (ο σύζυγός της, κλπ).

Επίσης πρέπει να βάλουμε τις σκέψεις μας σε μία τάξη. Ποσώς η εν λόγω κυρία Ρίκα Βαγιανή είναι ένα άτομο που είναι καθιερωμένο για την σκέψη η την γραφή της. Η όποια απάντησή μας στις ανοησίες της και λυπηρές αστοχίες σκέψης, παρ όλον ότι επιβάλλεται, για να μην σχηματίζουν και οι λοιποί αναγνώστες ότι ο Έλληνας κοιμάται ή αδιαφορεί δεν πρέπει να μας λυπεί ιδιαίτερα καθόσον προέρχεται από άτομο σχετικά άγνωστο. (εγώ τουλάχιστον σήμερα την έμαθα).

Ο βαθμός αντίδρασης επίσης θα πρέπει να παραμείνει μέσα στο μέτρο της σχετικής ανάγκης, καθ όσον υπάρχει και ανάγκη για ενέργεια για άλλες δράσεις από μέρους μας.
-Να βρούμε χρόνο να σχολιάσουμε τους κυρίους που είναι προϊστάμένοι της (και φαντάζομαι είτε επικροτούν είτε επιβάλουν τα γραφόμενά της, (έτσι δεν συμβαίνει στην δημοσιογραφία σήμερα ?)
-Να βρούμε χρόνο να στοχαστούμε πώς θα συνεχιστεί και ενισχυθεί το έργο του Σωκράτη ?
-Να σκεφτούμε μεθόδους-λύσεις ώστε να μην ξανασυμβεί ότι συνέβη στον Σωκράτη, διατηρώντας συνέχεια και ενίσχυση στο έργο στου Σωκράτη.

Σημασία μεγάλη έχει να μην πάει χαμένη η προσφορά του Σωκράτη. Ίσως να μην ήταν σαφές ότι προσέφερε στο κοινό, μέχρι την στιγμή που τον δολοφόνησαν.
Τώρα όμως είναι σαφές. Ενόχλησε (και ενδεχομένως αποκάλυψε) εξαιρετικά αιμοσταγείς μικρόνοες δυνάμεις.

Μην σας καθησυχάζει ότι είναι μικρόνοες. Είναι σίγουρα επικίνδυνοι. Ο πνιγόμενος είναι πολύ επικίνδυνος για τον ναυαγοσώστη.

Και μην ξεχνάτε η κοινωνία της πόλης κράτος δεν υπάρχει ποια. Υπάρχουν κράτη και διεθνές δίκαιο της ζούγκλας. 850.000 είναι οι υπάλληλοι των υπηρεσιών «ασφαλείας» στις ΗΠΑ που διαχειρίζονται έγγραφα χαρακτηρισμένα ως Ακρως Απόρρητα. Ο δε τύπος πού διέρρευσε στο wikileaks το βίντεο πού δείχνει την δολοφονία από ελικόπτερο δημοσιογράφων του Ρόιτερ κινδυνεύει να φάει 52 χρόνια φυλακή.

Μήπως νομίζεται ότι είναι άσχετο ? Είναι άσχετο όσο και ο διπλασιασμός / τριπλασιασμός του όγκου της αμερικάνικης πρεσβείας την τελευταία 10 ‘ετεια.
Λέτε να μην τους αφορούν τα ΜΜΕ και το τι παίζει ? Λέτε να μην έχουν τους ανθρώπους τους εκεί ? Λέτε να είναι υπεράνω χρηματισμού ο προϊστάμενος της Ρικας ? Ψάξτε το, είναι ενδιαφέρον γρίφος. Με την Ρίκα νομίζω αρκετά ασχοληθήκαμε .

Χάρης

Ανώνυμος είπε...

Δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι ήρωες ούτε και οι κριτές τους ούτε οι τιμητές τους.
Με ενδιαφέρει το γεγονός ότι σε αυτόν τον τόπο τίποτα δεν πρόκειται να αλλαξει.
Ακόμη ένας πεθαμένος.
Και από πάνω του σαν τα κοράκια οι μεν και οι ΔΕΝ οι να τον τραβαν σαν τα σκυλιά το κρέας.
Ας τον αφήσουμε να ησυχάσει και ας γυρίσουμε όλοι πίσω στην τετράγωνη η 16/9 ζωή μας.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια η κυρα Ρικα εχει γυρισει στην γερμανια τις απειρες τσοντες βγαλτε μια να γελασερι και ο καθε πικραμενος

πρασινοσκουφιστα ριτα εισαι οτι και ο προεδρος σου σκατας

Ανώνυμος είπε...

+μια ΜΕΡΑ ΟΛΑ-ΟΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΣΥΝασπιστηρια του κερατα ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ....

ΟΣΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ,ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ...
ΟΙ ΘΥΤΕΣ,ΟΧΙ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΒ=ΕΡΤ
ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ-ΚΑΚΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΡΤ.
ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΤ.

ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ->ΔΙΚΑΙΟ,
ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ....

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ....
+WAIT AND SEE...+

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΕΧΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ
ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΣΤΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΕΧΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ
ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΣΤΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ.

Απάντηση: Σοβαρά; Γουρούνι; Γιατί όλοι τον βλέπαμε σαν άνθρωπο με γυναίκα, παιδιά και οικογένεια; Ποιος αποφασίζει για το αν ένας άθρωπος είναι "γοyρούνι" ή όχι ; Λυπάμαι πολύ Ανώνυμε φίλς γιατί και στις πιο βάσρβαρες κοινωνίες τιμούσαν τους νεκρούς όποιοι κι αν ήταν αυτοί. Οι δολοφόνοι δηλαδή τι είναι; Άγιοι άνθρωποι που με τον φόνο του Γκιοόλια " καθάρισαν" τον τόπο; Έναν δημοσιογράφο που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του σε σχέση με άλλα δημοσιογραφικά ονόματα; Τι λέτε ρε παιδιά! Δεν το ήξερα ότι το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας ήταν ο Σωκράτης! Με αίμα και με βία θα φτιάξουμε καλύτερη κοινωνία;

Ανώνυμος είπε...

bravo re kopelia :) an kai eisai i teleutea pou tha eprepe na ta elege alla afou den ta leei kaneis pesta esei

Ανώνυμος είπε...

Ρίκα, έστω και με τόσες ροχάλες στη μούρη κατάφερες σε κάποια στιγμή να απασχολήσεις τη κοινή γνώμη! Δε βαριέσαι και πετσέτες υπάρχουν άφθονες...

Σαρπηδών

Unknown είπε...

"Κυρία" μου, ΑΙΔΩΣ, ΑΡΓΕΙΟΙ..!!!

Αυτό λέγεται "σπίλωση μνήμης νεκρού". Δεν σας μάθανε οι δάσκαλοί σας -και ειρήσθω εν παρόδω είχατε "τ ο ν" δάσκαλο- ότι "ο αποθανών δεδικαίωται";

Θα σας θυμίσω έναν ορισμό που μάθαμε κάποτε στο Λύκειο:
ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΠΟΙΕΙΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΟ ΔΕΟΝ, ΕΙΣ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.
Α υ τ ό, ο εκλιπών το τήρησε απαρεκκλίτως, τιμώντας τους δασκάλους Τ ο υ και σεβόμενος την Πέννα του... Ε σ ε ί ς;;;

Μήπως οι bloggers λαϊκιστί ειπείν σας "χαλάνε την μανέστρα" και βυσσοδομείτε λυσσαλέα εναντίον ενός α π ό ν τ ο ς Δημοσιογράφου που μια ζωή αγωνίστηκε για την Αλήθεια;;

ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΠΕΝΝΕΣ, κατάντησαν τον Τύπο εκεί που είναι,
να θεωρείται Είδηση ό,τι αναφέρεται σε Ιδρώτα, Δάκρυ, Αίμα και Σπέρμα.

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ..!!!

9Γιώργος "ΑΧΑΡΝΕΥΣ" Κέφαλος

Γιώργος "Αχαρνεύς" Κέφαλος είπε...

"Κυρία" μου, ΑΙΔΩΣ, ΑΡΓΕΙΟΙ..!!!

Αυτό λέγεται "σπίλωση μνήμης νεκρού". Δεν σας μάθανε οι δάσκαλοί σας -και ειρήσθω εν παρόδω είχατε "τ ο ν" δάσκαλο- ότι "ο αποθανών δεδικαίωται";

Θα σας θυμίσω έναν ορισμό που μάθαμε κάποτε στο Λύκειο:
ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΠΟΙΕΙΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΟ ΔΕΟΝ, ΕΙΣ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.
Α υ τ ό, ο εκλιπών το τήρησε απαρεκκλίτως, τιμώντας τους δασκάλους Τ ο υ και σεβόμενος την Πέννα του... Ε σ ε ί ς;;;

Μήπως οι bloggers λαϊκιστί ειπείν σας "χαλάνε την μανέστρα" και βυσσοδομείτε λυσσαλέα εναντίον ενός α π ό ν τ ο ς Δημοσιογράφου που μια ζωή αγωνίστηκε για την Αλήθεια;;

ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΠΕΝΝΕΣ, κατάντησαν τον Τύπο εκεί που είναι,
να θεωρείται Είδηση ό,τι αναφέρεται σε Ιδρώτα, Δάκρυ, Αίμα και Σπέρμα.

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ..!!!

9Γιώργος "ΑΧΑΡΝΕΥΣ" Κέφαλος

Ανώνυμος είπε...

Η Βαγιάνη μπορει να μην ειναι 'σοβαρη' δημοσιογράφος αλλά ας μου πει καποιος γιατι πχ το troktiko δημοσιευσε ενα video πριν απο κανα μηνα που εδειχνε απο κινητο 'εναν' πολιτικο να μπαινει σε γιοτ 'επιχειρηματια'. Στο video δεν φαινοταν απολυτως ΤΙΠΟΤΑ. 2 κουκιδες που εμαιναν σε ενα γιοτ!!!

Αυτο ειναι δημοσιογραφία;;; Εξυπηρέτησε εμενα ως χρηστη του troktito;; Εμαθα ποιος ηταν να κραξω;; ΟΧΙ - Αρα το post αυτον ηρταν 100% αχρηστο για τους απλους χρηστες.

Ειναι ομως 'χρησιμο' σε αυτους που ηξεραν ποια ηταν τα εμπλεκομενα ατομα!! Με λιγα λογια καποιος εστελνε μυνηματα σε καποιους.

Τέτοια posts το troktiko ειχε δεκαδες κρυμενα πισω απο τα ακυρα posts της κυκλοφοριας του νεου cd του Μπαρλαμπουκη και των δηθεν καταγγελιών. Αν ειχατε μια εταιρεια και ενας αντιπαλος σας εγραφε παπαριες για εσας κυριε πρεζα tv στο troktiko δεν θα χοροπηδάτε απο αγανάκτηση επειδη κάποιοι απλα μεταφέρουν οτι θέλουν;;

Το troktiko ειναι παραδειγμα προς αποφυγη. Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι επρεπε να σκοτωθει ενας ανθρωπος!!! Δεν λεω κατι τετοιο! Ειμαι σιγουρος ομως απο αυτα που διαβαζω οτι ο λογος που τον σκοτωσαν δεν ειχε ουσιαστικη σχεση με το troktiko.

Χάρης Καφετζόπουλος είπε...

…(ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΕΧΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ
ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΣΤΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ.)
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Καρφώνεσαι γλυκεία μου!
Όταν από 70 σχόλια αναφέρεσαι στο δικό μου …καρφώνεσαι!

Πάντως δηλώνω ότι:
Εγώ Είμαι Μαλάκας!
Εσύ Είσαι Πουτάνα!
Και Τα Αφεντικά σου Πούστιδες!
Κάτι σαν το… Πατήρ Υιός και Άγιο πνεύμα ένα πράμα….

Χάρης Καφετζόπουλος

Ισμήνη είπε...

Ολοι ανώνυμοι ......ελάχιστοι οι επώνυμοι !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα ανορθογραφα "τροκτικα" πειραζουν μονο οσους εχουν λογο.Μονο για τον δικο σας φασισμο.Οταν βγαινει κατι που να μπορει να μιλησει και η φωνη τους να ιδρωσει τα αυτια σας τοτε αυτο αποκαλειτε εχθρος, και τοτε το πολεματε. Να ξερετε παντως οτι φιμωσατε και με την δικη σας ανοχη αλλο ενα μπλογκ μπου μπορουσε ο καθε απλος πολιτης να εκφρασει τα παραπονα του. Και ναι τελικα εφοσον τοσο πολυ φοβοσασταν το ενα τροκτικο τοτε που να φανταστειτε τα εκατομμυρια υπολοιπα που θα βγουν. Φυσικα ειναι και το αλλο γιατι πραγματικα δεν φοβοσασταν ολα αυτα που αναφερα αλλα κατι συγκεκριμενο: Οτι το τροκτικο το αγαπησαν ολου του ειδους οι πολιτικοι χωροι Αναρχικοι, φασιστες, κουμουνιστες και ολοι οσοι ειναι εχθροι για να μπορειτε να περνατε τα δικα σας εσεις χωρις κανενα προβλημα. Το δηλητηριο σας το αισθανομαστε στην πετσα μας και γι αυτο με το καιρο δεν μας πειραζει. Κυρια Ρικα Βαγιανη..Το e-mail μου αν φοβαστε να απαντησετε δημοσιως..'aboutall@hotmail.gr'

amorgenious είπε...

Xalarwse re Kafetzopoule.. Min trelenesai...

maikg είπε...

Η Ελευθερία του λόγου άμα πεθάνει πεθαίνει και η Δημοκρατία.Σ' αυτή την σάπια Ελλάδα τι άλλο περιμένεις να πεθάνει για να κατανοήσεις πως αυτό το πλήγμα, η κάθε εν ψυχρώ δολοφονία, αφορά την Ανάσταση του διαόλου και της διαφθοράς... που θέριεψε από το αχνιστό αίμα των όποιων ανθρώπων δολοφονούνται καθημερινά σ΄ αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Γη ! Οποιοι κι αν είναι αυτοί !!!

maikg είπε...

Η Ελευθερία του λόγου άμα πεθάνει πεθαίνει και η Δημοκρατία.Σ' αυτή την σάπια Ελλάδα τι άλλο περιμένεις να πεθάνει για να κατανοήσεις πως αυτό το πλήγμα, η κάθε εν ψυχρώ δολοφονία, αφορά την Ανάσταση του διαόλου και της διαφθοράς... που θέριεψε από το αχνιστό αίμα των όποιων ανθρώπων δολοφονούνται καθημερινά σ΄ αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Γη ! Οποιοι κι αν είναι αυτοί !!!

Farkeli είπε...

Ρίκα, Ρίκα είσαι εδώ;

Με όλο τον σεβασμό (...που δεν υπάρχει) σου προτείνω να πάμε κάποια φορά μπουρδελότσαρκα σε οποιαδήποτε μπουρδελοπεριοχή των Αθηνών.

Θα ήταν "πρωτότυπο και εξαίσιο ως εξαιρετικό" να μιλάς στις ιερόδουμες με αυτά τα σκεπτικά σου !!!

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ (ΣΟΥ) ΝΑ ΠΩ...

και ολίγα μπουρδελογρα(φη)μματα γνωρίζω...

Ανώνυμος είπε...

Ολα ασχολίαστα,αλλά ο ποιητής δεν την παλεύει καθόλου!απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Den iksera oti na dihnis to mouni sou se kratiko kanali se kani dimosiografo

Ανώνυμος είπε...

...ας μου πει καποιος γιατι πχ το troktiko δημοσιευσε ενα video πριν απο κανα μηνα που εδειχνε απο κινητο 'εναν' πολιτικο να μπαινει σε γιοτ 'επιχειρηματια'. Στο video δεν φαινοταν απολυτως ΤΙΠΟΤΑ. 2 κουκιδες που εμαιναν σε ενα γιοτ!!!

Αυτο ειναι δημοσιογραφία;;; Εξυπηρέτησε εμενα ως χρηστη του troktito;; Εμαθα ποιος ηταν να κραξω;; ΟΧΙ - Αρα το post αυτον ηρταν 100% αχρηστο για τους απλους χρηστες.

Ειναι ομως 'χρησιμο' σε αυτους που ηξεραν ποια ηταν τα εμπλεκομενα ατομα!! Με λιγα λογια καποιος εστελνε μυνηματα σε καποιους.


Όλοι μιλάτε με λατρεία για το troktiko αλλά κανείς δεν δίνει απάντηση στην παραπάνω ερώτηση.

Αντε να σας δω δημοκράτες του κώλου, περιμένω σοβαρή απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

ton gkiolia den ton xerame alla sigoura gia na ton skotosoun tha itan kalos..................exo mathei oti ta mounopana einai ola mia xara.................oso gia tin vagianh vlepe fatsa akou ti leei kai tha katalaveis poso komplexikh einai i paliolesvia pou plionei pitsirikes na tin glyfoun............ara katalavenete ti skata einai......

Ανώνυμος είπε...

DIAVASTE TO.

TIN TIPISA TIN MISW.EINAI MIA EPIKINDINI ILITHIA GOMENA POU APOVLAKONEI TON IDI APOVLAKOMENO KOSMO! AN EKSERESOUME TA PERISOTERA POU EGRAPSE, TA OPOIA THEWRW MALAKIES,EIPE KAI KAPOIA SWSTA! KAI EPANALAMVANW MOU KANEI MEGALI ENTIPWSI EPIDI EINAI ILITHIA! PAR' OLA AUTA KSUPNISTE! DEN TON KSERETE TON SWKRATI. ITAN ENAS EPIKINDINOS PRWIN SINADELFOS TOU MAKI! LEEI POLLA AUTO!

MIN TON KANETE IRWA GIATI AN KSERATE AKRIVWS TI EXEI KANEI THA TON KRAZATE!
O TUPOS DEN SEVOTANE APOLITOS TIPOTA! TON AN EXEI OIKOGENIA KAI TO AN EPREPE NA TON FANE EINAI ALLO . MPOREI KAI NA TOU AKSIZE,STO PAIDI TOU DEN AKSIZE NA MINEI ORFANO .


MIN TON KANETE IRWA,

Ανώνυμος είπε...

παίρνεις δημοσίευση ενός βίντεο για να κράξεις το troktiko? Εσύ ως δημοκράτης, μια ου εμείς είμαστε του κώλου, μπορείς να ενημερώνεσαι από κάτι Πρετεντέρηδες ή ιους της Ελευθεροτυπίας. Μετά όμως να πλένεις καλά τα χέρια σου!

Ανώνυμος είπε...

Στα παπάρια μου οι φαγωμάρες Μάκη-Θέμου (Ζούγκλας-Τρωκτικού).
Θα πληρώσουν τα λαμόγια αυτά όταν θα έρθει η ώρα τους.
Δεν ηρωποιώ κανέναν σωκράτη.
Τα παιδιά του μία μέρα θα μάθουν την αλήθεια για τον πατέρα τους.
Όσο για την γυναίκα του, πιθανόν να ήξερε μέσες-άκρες και ίσως και να το περίμενε.
Με νοιάζει όμως, που στο διάολο πάει αυτός ο υπνωτιμένος λαός και πότε θα ξυπνήσει.
Ναι ρε κωλο-έλληνα του καναπέ.
Σε σένα το λέω.
Εγώ θα πολεμήσω δίπλα σου όταν είναι η ώρα.
Ξέρω γιατί θυσιάζομαι και θα το κάνω με χαρά.
Εσυ ρε πουσταρά, τουρκόσπορε, το ξέρεις ότι θα πεθάνεις από αγωνία πρίν από μένα;
ΓΣ

Ανώνυμος είπε...

Xalase kai to Preza! Dustixos xalase! DROPI ! Antio adelfe kali antamosi kai paparies! To troktiko itan gia klisimo me tous papares pou grafane ekei! Kai nai, katharise estw kai ligo o topos ! Gia auto to fagane to lamogio!

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε πρέπει νά γίνει.Σκεφτήτειτετο!!!Μικρός στή ΤΡΟΥΜΠΑ.Οταν μπουρδέλα καί οικογένειες βρίσκονταν στόν ιδιο δρόμο δύο γυναίκες τσακόνονταν καί η μία λέει άντε μωρή πουτάνα.Καί η πουτάνα απαντάει ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ τό κάνω επάγγελμα καί εχω καί ταυτότητα κοίτα εσύ μωρή πού είσαι κρυφή.Εσείς οί ΝΕΟΙ αποδείξτε γιά αλλη μία φορά οτι υπάρχει ΕΛΛΑΔΑ!!!(δισκύλιος-66)

Ανώνυμος είπε...

αει μωρη καριολα που εισαι και δημοσιογραφος...λες δυο μαλακιες τη μερα πληρωνεσαι απο Εμας και μιλας....

Ανώνυμος είπε...

Η Βαγιάνη (δημοσιογράφος για τα μπάζα, ελέω Διακογιάννη), αν και λεσβία, καλή είναι για να ξεκαυλώνουμε όταν έχουμε αγαμίες, για τίποτε άλλο δεν κάνει. Αλλά και ο Γκιόλιας δεν ήταν ο άγιος. Βουτηγμένος στην λάσπη που του έμαθε καλά ο Μάκης. Το κρίμα είναι η γυναίκα και το ορφανό του παιδί. Όσο για το τρωκτικό, καλύτερα που έκλεισε, γιατί αρκετούς εκβιασμούς είχε κάνει.

Ανώνυμος είπε...

opoios xanei ti zwi tou gia tis apopseis tou, gia to distropo xaraktira tou, gia o,tidipote telospantwn katigoreite to makariti FYSIKA kai ginetai HRWAS! giati an einai dunaton na ekteleitai kapoios epeidi den aresei se kapoious i akoma, epeidi ekane lathi, epeidi itan lamogio i o,ti allo krinete les kai eiste dikastes, i anthrwpini zwi einai anafaireto dikaiwma anoitoi

Unknown είπε...

Δεν κατάλαβα, όποιος φεύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο αμέσως μετατρέπεται σε αναμάρτητο άγιο και όλα του τα κείμενα μετατρέπονται σε ιερές γραφές που δεν πρέπει να κριτικάρονται; Το Troktiko ήταν η προσωποποίηση της αθλιότητας στο χώρο των blogs, εκεί γράφονταν ΜΟΝΟ ότι επέτρεπε ο Γκιόλιας χωρίς καν να μπορείς να το σχολιάσεις ή να το διαψεύσεις, τόση ελευθερία έκφρασης. Και το περιεχόμενο; Η πιο αισχρή σκανδαλοθηρία, ο πιο φανερός αποπροσανατολισμός.

Βέβαια καλά τα λέει η Ρίκα αλλά πρώτα έπρεπε να τα βάλει με το σινάφι της "επίσημης" δημοσιογραφίας. Μπορεί εκεί να είναι γραβατωμένοι και ευπρεπείς και να ακολουθούν τους "κανόνες" αλλά η αθλιότητα παραμένει ολοφάνεροι. Εκβιασμοί, κατευθυνόμενα ρεπορτάζ και άρθρα, συκοφαντίες και στοχοποιήσεις είναι στην ημερήσια διάταξη των ΜΜΕ, τα blogs τύπου Troktiko απλά τα κληρονόμησαν αυτά. Δεν είναι τυχαίο ότι τις περισσότερες φορές κρύβονται επαγγελματίες δημοσιογράφοι πίσω τους.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως ουτε οι ζωντανοι μπορουν να απαντησσσουν ωπος αρμοζοι,οπωσδηποτε μας κυβερνουν τα παλια μυαλα και δεν προκειται να αλαξει τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες" ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΙΚΑ ΡΙΚΑ ΑΧ ΡΙΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΡΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΙΚΑ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΒΡΕ ΡΙΚΑ ΤΗ ΠΑΤΗΣΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΡΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ανεραστη γυναικα δεν χρειαζετε αφορμη για εκφρασει την κακια της για να φανει στον κοσμο....
Ποσο μαλλον μια λεσβια (ο κοσμος τοχει τουμπανο κι αυτη κρυφο καμαρι)

agouri είπε...

Siga ton kolokotroni re malakes, thigeste ki olas.. ksypolitos sta agouria htane k thn efage

Ανώνυμος είπε...

Όταν θέλουμε να πούμε κάτι το λέμε όταν ο άλλος ζει και μπορει να απαντήσει. Διαφορετικά γινόμαστε γελοίοι, δειλοί και ανήθικοι. Ευτυχώς στη Ελλάδα υπάρχει νόμος για τη συκοφαντική δυσφήμιση νεκρού. Για την ιστορία, ο Διακογιάννης δεν είναι πατέρας της. Ο Οδυσσέας Ζούλας ήταν.

Ανώνυμος είπε...

Απο τα γραφόμενα της κ. Βαγιάννη δεν είδα πουθενά κράξιμο. Η γυναίκα είπε την άποψη της, κάποιοι αρνούνται να το δεχθούν, γιατί η δική τους δημοκρατία σταματάει εκεί που τελειώνει η άποψη τους. Οι άλλοι δεν έχουν άποψη.Δεν πρέπει να μιλάνε. Ξέρουν τα πάντα, συστηματικά βρίζουν και χυδαία. Λειτουργούν σαν όχλος. Τώρα βρήκαν ενασχόληση με το ίντερνετ, ανακάλυψαν τα blogs.
Eκεί λένε μπορώ να γράφω ότι θέλω -είμαι ελεύθερος- δεν έχω "περιορισμούς", "είναι δικιά μου" η "είδηση". Κατά βάθος θέλουν να γίνουν δωρεάν-δημοσιογράφοι του εαυτού τους. Να συμμετέχουν στην ενημέρωση-συζήτηση. Μέχρι εδώ θα πει κανείς, ποιό είναι το πρόβλημα.
Μέχρι εδώ, κανένα, όμως από πότε η πληροφορία είναι πραγματική είδηση ή παραπληροφόρηση.
Πως γίνεται ο διαχωρισμός;
Ποιός ελέγχει την πληροφορία;
Ποιός τη διαχειρίζεται;
Ποιός ο ρόλος και η σκοπιμότητα της είδησης;
Υπάρχει κίνδυνος κακής μετάδοσης σε κρίσιμα γεγονότα.

Από την άλλη τα κρατικο-δίαιτα μέσα "επίσημης" ενημέρωσης, δεν αυτοκαταργούν τη πλειοψηφία των δημοσιογράφων, που αγωνίζονται για τη πληροφορία-είδηση με κίνδυνο αποπομπής, απόλυσης, διασυρμού,
-σε αντίθεση με μια γνωστή ομάδα τηλεοπτικών αστέρων-, που εκπροσωπούν το ίδιο το σύστημα.

Ουσιαστικά η "είδηση" όταν αρχίζει να κυκλοφορεί "αυθαίρετα", το σύστημα βρίσκει τρόπους να ελεγθεί.

Νόμιμα ή παράνομα

Νόμιμα μέσω της "ανώνυμης" επίθεσης-άποψης.
Παράνομα, μέσω δολοφονικών επιθέσεων που γίνονται σε "κανονικούς" δημοσιογράφους, αναφέρομαι σε όλο τον πλανήτη.

Η περίπτωση του "τρωκτικού" και του εκλιπόντος ιδιοκτήτη του, αποτελεί ειδική περίπτωση σοβαρής ανάλυσης και έρευνας.

Σε καμμία περίπτωση όμως "ήρωα"