Τρίτη, Αυγούστου 31, 2010

ΧΩΡΊΣ ΔΟΥΛΕΙΆ 23 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΊΟΙ

Η ανεργία στην Ευρωζώνη παρέμεινε στο 10% τον περασμένο μήνα ενώ τον Ιούλιο του 2009 βρισκόταν στο 9,6%, όπως ανακοινώθηκε από τη Eurostat.
Το ποσοστό ανεργίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση παρέμεινε επίσης αμετάβλητο, στο 9,6%, από 9,1% ένα χρόνο πριν.

Περίπου 23 εκατ. άνθρωποι στην Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν άνεργοι τον Ιούλιο, εκ των οποίων 15,833 εκατ. από χώρες της Ευρωζώνης, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα ανεργίας παρουσίασε η Ισπανία, με ποσοστό 20,3% ενώ το μικρότερο η Αυστρία, με 3,8%.
Στη σταθεροποίηση της ανεργίας στην Ευρωζώνη συνέβαλε κυρίως η Γερμανία, όπου ο σχετικός δείκτης μειώθηκε από 7,6% πέρυσι τον Ιούλιο στο 6,9% φέτος.
Τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας σημειώθηκαν, μετά την Ισπανία στη Σλοβακία (15%) και την Ιρλανδία (13,6%). Τα χαμηλότερα ποσοστά ανεργίας κατέγραψαν η Λιθουανία (5,3%), η Μάλτα (6,5%), η Σλοβενία (6,8%) και η Γερμανία με τη Δανία (6,9%).
Η ανεργία στις ΗΠΑ τον Ιούλιο ήταν 9,5% από 9,4% ένα χρόνο πριν και στην Ιαπωνία 5,2% από 5,6%.

ΠΡΕΖΑ TV
31-8-2010

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πρεζα για ποσταρε τις δηλωσεις κανταφι αν εχεις αντερα!καποιοι στελνουν φθηνα εργατικα χερια με αποτελεσμα την ανεργια και την μειωση των μισθων!

Ανώνυμος είπε...

Αθλιοι Ελληνες, δεν ειστε μονο ρατσιστες με τους Αλβανους, τους γκει, ειστε ΚΑΙ με τους νεους ανθρωπους που θελουν να συμμετεχουν στα κοινα και να μπουν στον πολιτικο στιβο.Λες και σε αυτον εχουν θεση μοναχα ατομα ανω των 50 ετων και απο τζακι.Γελοιοι, συντηρητικοι.
Ειχατε λυσσαξει τοτε με τον Τσιπρα που...τολμησε να δηλωσει υποψηφιοτητα για προεδρος ενος σαπιου κομματος, που ουτε καν σας νοιαζει τι κανει και τι οχι, και μπορει να μην ξερατε καν οτι υπαρχει, και απλα βρηκατε αφορμη να κανατε θορυβο.
Τωρα τα βαζετε με τον Αγγελο Χασαποπουλο.Ενας συντηρητικος, γελοιος, καθε αλλο παρα προοδευτικος, ασημος, δηθεν δημοσιογραφος γραφει στο Πρωτο Θεμα οτι ο Παπανδρεου... εκτιθεται επιλεγοντας για ειδικο συμβουλο στο Γραφειο Οργανωσης και Διοικησης στο Μεγαρο Μαξιμου, εναν 25χρονο με το ονομα Αγγελος Χασαποπουλος, που για τον συντακτη αυτο ειναι απαραδεκτο, αφου ο Αγγελος δεν εχει...μεταπτυχιακο!! Βρε τι μας λες; Ενω εσυ εχεις τελειωσει το Harvard; Κανα γυμνασιο θα εχεις τελειωσει..αθλιε τελευταιε γραφια της κακιας ωρας.Λες και ειναι απαραιτητο να εχεις μεταπτυχιακο για να ασχοληθεις με τα κοινα.Ελεος.Τι γελοιοτητες ειναι αυτες; Δεν χρειαζονται πτυχια, καλη διαθεση θελει, ικανοτητα, ιδεες και πρωτοβουλιες.Και ειδαμε ολους αυτους με τα μεταπτυχιακα τι εχουν καταφερει..
Λεει επισης ο φοβερος συντακτης οτι δεν εχει παει στρατο ο Αγγελος.Τρομερο! Αφου δεν εχει υπηρετησει αυτο το εξαισιο θεσμο, που αν δεν υπηρχαν μερικοι μαλακες, μια χαρα θα μπορουσε να απουσιαζει, τοτε δεν μπορει να διεκδικησει καμια θεση.Ειναι ανεπιτρεπτο! Χωρις μεταπτυχιακο και χωρις στρατο?? Και μονο 25 χρονων??
Βρε ουστ απο δω παλιοκομπλεξικοι! Που μολις καποιος νεος διεκδικησει κατι καλυτερο απο ενα μισθο 500 ευρω σε κατι που δεν ανταποκρινεται στα ενδιαφεροντα και τις σπουδες που εχει κανει, αμεσως πατε να τον φατε και να τον βγαλετε σκαρτο.Γελοιοι.Τιποτενιοι.
Για τον Αγγελο γραψανε πολλες εφημεριδες, πολλα sites, και ολα παρουσιαζαν το θεμα με τη μορφη...σκανδαλου.Ελεος! Και στην τηλεοραση ειπαν γι' αυτον.Μια σκυλα στο ΣΚΑΙ προσπαθουσε να τον υποτιμησει και τον ειρωνευοταν.
Αφηστε ησυχο τον Αγγελο Χασαποπουλο.Αφηστε τον ησυχο πια τιποτενιοι δημοσιογραφοι.Θα επρεπε να ντρεπεστε που εκθεσατε ενα νεαρο παιδι που εχει φιλοδοξιες και ονειρα και θελει να πετυχει κατι καλυτερο απο το εξαιρετικα μετριο για τον οποιο τον εχουν προορισει μερικοι απο συμφερον..Δεν εχετε κανενα δικαιωμα να του κοβετε τα φτερα, να τον κρινετε και να ειστε τοσο αυστηροι μαζι του.Δεν εχετε κανενα δικαιωμα να βρισκετε αφορμη για να τον εκθεσετε και να τον απαξιωσετε.Αφηστε τον ησυχο και μην το ξαναπιασετε στο στομα σας.

http://anisixos.blogspot.com/2010/08/blog-post_31.html

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=24&t=188961&p=2916819#p2916819

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Oι αγορές να είναι καλά!

Στα παπαρια τους οι άνεργοι και οι εξαθλιωμένοι!

Αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι τελευταίοι είναι τα ζώα, όχι οι πολιτικοί που τους γαμάνε!

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΣΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?ΕΔΩ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ.ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΡΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

8.58 den erxesai na gamhsoyme esena?me aytes tis times poy exoyn ta mpoyrdela kalytera na vreis gynaika

Ανώνυμος είπε...

8.58 ΠΟΙΑ ΑΠ` ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ? ΑΛΛΑ...ΣΟΡΡΥ ΦΙΛΕ ΣΟΡΡΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΑ,Ε ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ.ΣΟΡΡΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΕΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

βρωμαει το σπιτι μου αρα βρωμαει και του γειτονα!
αυτεσ οι τρισιτσαντσουλες περι ευρωπης και ανεργιας αλλου!
ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΙΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ??
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!